Chytej.cz

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | 28.215 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 16. září 2007 v 17:59 ® Prichy reakce na …
Prichy

ZN: ty by sis mel zalozit nejak web a tam kazat pravicove nazory :-D , mimochodem, mel bys to prosadit do zakona, abychom vsichni mysleli jako ty :-D Asi zijes v uplne jine zemi nez ja a mas uplne jine informace nez ja.

Poprosim te o jednu vec…ted celkem vazne, koukni na prvni dokument z mych odkazu a rekni mi nazor, docela by me to zajimalo.

reagovat
Neděle 16. září 2007 v 17:56 ® dudu

macek- tak já su teda ichtyl, a to je dobrý nebo špatný ? :-) Čím to je, že ty nadstandartí vztahy, upgrate obrany + odbyt zboží a suroviny, mě připadají nějaké povědomé.

reagovat
Neděle 16. září 2007 v 17:37 ® macek

ZN>presne.

americani nas pozadali o to, aby tu mohli postavit radarovou zakladnu. nabizej za to upgrade obrany, prachy a nadstandardni vztahy. to rusaci v 68 bez kecu prilitli a na vic jak dvacet let se tu usadili, co mohli to ukradli, znicili a zamorili, semtam nekoho zastrelili. btw ja jsem z Biliny, kde podle vseho byly jaderny zbrane. ptal se nas nekdo, jestli je tam chceme? na miste lidi v brdech bych chtel informace a garance, ze to nebude skodit zdravi. chtel bych vedet, co bych za to mohl dostat a co to prinese pro rozvoj regionu. urcite bych ale neoperoval tim, ze uz tu byli rusaci, protoze jestli ten rozdil nekomu neni zrejmej, tak je ichtyl.
a hrat si v dnesni dobe na nejakou neutralitu? to muzou leda svycari, protoze tam ma celej svet ulozeny prachy, takze ti jsou hajeni.

reagovat
Neděle 16. září 2007 ve 14:54 ® ZN
ZN

Milky: nevím, kdo si co svatosvatě sliboval, ale mi osobně cizí vojáci nevadí. Ono to v dnešním světě ani dost dobře nejde. Ale kdo mi kurevsky vadí, to jsou RUSÁCI. To je světové nebezpečí díky jejich velikášskému komplexu a historickém nenormálním vývoji a anomálii od feudalismu ke komunismu.

reagovat
Neděle 16. září 2007 ve 14:44 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – to by mě taky zajímalo, pokud se nepletu, je jeho žena američanka.

reagovat
Neděle 16. září 2007 ve 13:56 ® Robur
Robur

no je pravda, že taková názor Kocába ,by mě zajímal…

reagovat
Neděle 16. září 2007 v 11:58 ® Milky reakce na …
Milky

Přátelé, vzpomeňme si (pouze u těch, u kterých to jde(, když odcházel „poslední“ sovětský voják, jak jsme si svatosvatě slibovali, že už tu žádné jiné armády nechceme a na ty kecy o suverenitě.
A nyní se tím pokusme řídit!

reagovat
Neděle 16. září 2007 v 8:59 ® ZN
ZN

Pikes: stačí skouknout tvou kartu a je jasný, že toho o tom zas nemůžeš tolik vědět. Ale tak to má být. Každý by v tvém věku měl být levičák, aby dospěl v pravičáka. To je taky historie.

reagovat
Sobota 15. září 2007 ve 23:31 ® Pikes reakce na …
Pikes

Prichy> přesně tak, musím s tebou souhlasit, pač kdybychom se furt řídili historií, tak by třeba takový němčouři neměli mít vůbec žádný práva, ale přitom se jim daří myslím hodně dobře.. A stačí skouknout to první video a je jasný že v té americe asi nemají něco v pořádku..

reagovat
Sobota 15. září 2007 v 18:47 ® Rybar211
Rybar211

to je chyba ze se to nerika nahlas........

reagovat
Sobota 15. září 2007 v 17:06 ® Prichy
Prichy

Kurna, co mate porad s tou historii? Historie je o Americanech davno mrtvych? Nebo snad chcete rici, ze Bush je prevteleny Kenedy? :-D Je to uplne irelevantni, co je kdo za narod a co provedl tento narod pred pul stoletim…jde o prachy, ropu moc…i kdyz se to dnes uz nerika tak nahlas

reagovat
Pátek 14. září 2007 ve 12:02 ® Mary reakce na …
Mary

bma – udělali??????????­??? zavedená víza????????

reagovat
Pátek 14. září 2007 v 10:54 ® Robur
Robur

uSSA je asi stejně dobré jako amerika, ale těší mě, že mám o Milkym /to je děsné skloňování/ jasno:-)) , a to na základě jediného překlepu

reagovat
Pátek 14. září 2007 v 10:40 ® macek

Milky> radar neradar, podle me akorat blbec muze napsat uSSa. to je zargon pubescentu a byvalych estebaku ze serveru novinky.cz, internetoveho portalu deniku Rude Kravo.

krome toho u obranneho paktu bych vyzadoval nejakou akceschopnost, a v tomhle smeru je NATO diky rozsirovani pomalu stejne jalovy, jako OSN. a historie me uci, ze amerika uz parkrat tahala evropany z bryndy, kdezto o opacnem pripadu nevim nic.

reagovat
Pátek 14. září 2007 v 8:08 ® Milky reakce na …
Milky

Věřit v jednostranné spasení je páska přes oči v bludišti plném nášlapných min.

Řinčení zbraní nikdy nepřineslo nic dobrého. Když vidí uSSa hrozbu na Středním východu, tak ať si na ten jejich skvost pronajmou fotbalové hřiště v Tel Avivu.

Pro nás by mělo být motivující zapojení do rozáhlejšího systému společné obrany, než se spolehnout na někoho, kdo je ke všemu ještě na odvrácené straně zeměkoule.

reagovat
Středa 12. září 2007 v 18:33 ® regulus reakce na …
regulus

mirmen – s tím co jsi napsal nelze nesouhlasit, dokonce to vypadá, že máme dost podobný názory, konec konců i zhruba stejně pamatujem, nicméně to nic nemění na faktu, že jsem proti radaru, především proto, že to bude znamenat opět přítomnost cizí armády na našem území + samozřejně nežádoucí zviditelnění naší republiky. O vrtkavosti strýčka Sama jsi konec konců psal sám. Politikům (jakýmkoliv) nevěřím ani pozdrav, nikomu z nich nejde o všeobecný blaho, ale jen o vlastní prospěch.

macek – obávám se, že nebezpečnej šmejd jsou všechny velmoci.

reagovat
Středa 12. září 2007 v 17:56 ® macek reakce na …

ja na to koukal. je to zajimavy, otazka akorat je, kdo tady vlastne vrti psem. btw aktualni vyvoj v moskve me v mem nazoru jen utvrzuje…

reagovat
Středa 12. září 2007 v 16:24 ® Prichy reakce na …
Prichy

mirmen: jen me zajima, jestli jsi koukal na dokumenty, ktere jsem tady linkoval…

reagovat
Středa 12. září 2007 v 11:51 ® macek

mirmen> souhlas naprostej. nejsem zvlast nadsenej z toho, co predvadeji USA. ale to co predvadi EU, to je cesta do pekel. cesti knedlici by meli mit moznost v referendu rozhodnout leda o tom, kam se bude ve vsi vyvazet hnuj, ale to je ta nejzazsi hranice. rusaci jsou nebezpecnej smejd (nic proti prostejm lidem), a je treba ivana drzet na uzde.

reagovat
Středa 12. září 2007 ve 4:53 ® mirmen

Milky, o tom, co dokáže ochránit NATO by nejlépe a nejvěrohodněji mohlo vyprávět několik tisíc mužů ze Srebrenice .. pokud by přežili

Popravdě .. jsem pacifista, ale zároveň vím, že dějiny lidstva jsou také dějinami násilí, válek a  věcí, které budí hnus… a ten, kdo mává olivovou ratolestí v jámě lvové vydrží jen tak dlouho, jak se šelmě bude chtít… proto jsem i realista … pokud nějaké spojenectví, tak se silným…

A k Američanům ( resp. k USA ).. samozřejmě mám celou řadu výhrad ( namátkou : neujasněnost jejich zahraniční politiky kolísající mezi liberálním a konzervativním postojem , častá spojenectví se zeměmi, v nichž jsou u moci korupční a diktátorské režimy .. měření dvojím metrem … atakdále atakdále).

Na druhou stranu .. která země má čistý štít?

Leda tak Tibet .. v posledních zhruba tisíci letech, kdy praktikuje lamaismus .
U všech ostatních na této planetě najdeš kostlivce ve skříni .. naši vlastní zemi nevyjímaje.

reagovat
Neděle 9. září 2007 ve 20:44 ® Robur
Robur

Dudu, to víš, Evropa během války odpočívala v koncentračních táborech a bořila města a místo nich za pomöci USa stavěla nové.

reagovat
Neděle 9. září 2007 ve 20:10 ® dudu

Kurňa nejsme někde v jiné rubrice Obrat " jejich občané a hospodářství neslo tíhu 2. sv. války " mě srazil na kolena. Chudáci pracující nestíhali vyrábět zbraně pro obě válčící strany.

reagovat
Neděle 9. září 2007 v 19:47 @ bma

Přeji pěkný den jistěže je nutné souhlasit Američané se " serou " jak jsem četl v jednom příspěvku do evropy už velmi dlouho mohou za ukončení 1. sv. války také mohou za vznik smostatného Československa jejich občané a hospodářství neslo tíhu 2. sv. války a pválečné pomoci Evropě za vstup České Republiky do NATO my jako člen NATO bychom se mněli snažit nasim spojencům vyhovět a nezapomínat na to co pro nás v USA udělali BMA

reagovat
Neděle 9. září 2007 v 18:45 ® Prichy reakce na …
Prichy

mirmen: tak ted jsi me totalne dostal, je asi ten posledni clovek, od ktereho bych cekal tuto odpoved :-O

reagovat
Neděle 9. září 2007 v 18:13 ® Milky reakce na …
Milky

Mirmene, zamysli se. Jsme v NATO, ale radar není pro NATO. Jsme v Evropě a radar nebude sloužit ŽÁDNÉ evropské zemi. Proč ho neumístí tam, kde si myslí, že je zdroj „nákazy“? … by si ho museli umístit vedle Bílého domu!

Jestli ses nepoučil z minulosti, tak se vrať do roku 1989 a vzpomeň si, jak jsme usilovali, aby odešel Rus. uSSa tady od nás už nedostaneš tak snadno!!!

reagovat
Neděle 9. září 2007 v 17:32 ® mirmen

ANO – jednoznačně ANO

Poučení z minulosti … ( 1. světová, 2. světová + protiváha bolševického bloku) … jsou pro mne přijatelnější než jakákoliv jiná světová velmoc.

A být sám – nebo se spoléhat na Francouze či Angličany ( viz. Mnichov ) – to se moc nevyplácí.

reagovat
Sobota 8. září 2007 ve 22:32 ® Rybar211
Rybar211

njn, amíci.

reagovat
Pátek 7. září 2007 v 19:12 ® dudu

Příchy- jasně, jsou to fakta jen z jedné strany a jen ty co se hodí. Manipulací bych to nenazval. Některý věci tam ale jsou do nebe volající. Třeba útok letadla na Pentagon a jeho zmizení, havarie letadla „jaké svět neviděl“, medvědí obchody na burze, pád třetí budovy.
A to že se vše stále tak strašně tají, to na důvěryhodnosti určitě nepřidá.

reagovat
Pátek 7. září 2007 v 15:28 ® kalimero

Už jednou jsme celý národ řekli že tady více už cizí vojska nechceme. Připomeňme si že to bylo když odcházeli poslední Sovětští vojáci někdy v roce 1992. Nevím proč bychom měli tento názor nyní měnit. Kde jsou ti kteří tak usilovali o jejich odchod a že by nyní schvalovali příchod jiných žoldnéřů.

reagovat
Pátek 7. září 2007 ve 12:10 ® Prichy
Prichy

dudu: ja myslim mirna manipulace.....ale nesrovnalosti je tam dost, to maji pravdu

reagovat