Vyhledávání
Americké základny
6.6.2007 | Rybar211 | 28.215 zobrazení | 369 odpovědí
Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. září 2007 v 17:59 ® Prichy reakce na …
-
ZN: ty by sis mel zalozit nejak web a tam kazat pravicove nazory
, mimochodem, mel bys to prosadit do zakona, abychom vsichni mysleli jako ty
Asi zijes v uplne jine zemi nez ja a mas uplne jine informace nez ja.
Poprosim te o jednu vec…ted celkem vazne, koukni na prvni dokument z mych odkazu a rekni mi nazor, docela by me to zajimalo.
reagovat - Neděle 16. září 2007 v 17:56 ® dudu
-
macek- tak já su teda ichtyl, a to je dobrý nebo špatný ?
reagovatČím to je, že ty nadstandartí vztahy, upgrate obrany + odbyt zboží a suroviny, mě připadají nějaké povědomé.
- Neděle 16. září 2007 v 17:37 ® macek
-
ZN>presne.
americani nas pozadali o to, aby tu mohli postavit radarovou zakladnu. nabizej za to upgrade obrany, prachy a nadstandardni vztahy. to rusaci v 68 bez kecu prilitli a na vic jak dvacet let se tu usadili, co mohli to ukradli, znicili a zamorili, semtam nekoho zastrelili. btw ja jsem z Biliny, kde podle vseho byly jaderny zbrane. ptal se nas nekdo, jestli je tam chceme? na miste lidi v brdech bych chtel informace a garance, ze to nebude skodit zdravi. chtel bych vedet, co bych za to mohl dostat a co to prinese pro rozvoj regionu. urcite bych ale neoperoval tim, ze uz tu byli rusaci, protoze jestli ten rozdil nekomu neni zrejmej, tak je ichtyl.
reagovat
a hrat si v dnesni dobe na nejakou neutralitu? to muzou leda svycari, protoze tam ma celej svet ulozeny prachy, takze ti jsou hajeni. - Neděle 16. září 2007 ve 14:54 ® ZN
-
Milky: nevím, kdo si co svatosvatě sliboval, ale mi osobně cizí vojáci nevadí. Ono to v dnešním světě ani dost dobře nejde. Ale kdo mi kurevsky vadí, to jsou RUSÁCI. To je světové nebezpečí díky jejich velikášskému komplexu a historickém nenormálním vývoji a anomálii od feudalismu ke komunismu.
reagovat - Neděle 16. září 2007 ve 14:44 ® regulus reakce na …
-
ROBUR – to by mě taky zajímalo, pokud se nepletu, je jeho žena američanka.
reagovat - Neděle 16. září 2007 ve 13:56 ® Robur
-
no je pravda, že taková názor Kocába ,by mě zajímal…
reagovat - Neděle 16. září 2007 v 11:58 ® Milky reakce na …
-
Přátelé, vzpomeňme si (pouze u těch, u kterých to jde(, když odcházel „poslední“ sovětský voják, jak jsme si svatosvatě slibovali, že už tu žádné jiné armády nechceme a na ty kecy o suverenitě.
reagovat
A nyní se tím pokusme řídit! - Neděle 16. září 2007 v 8:59 ® ZN
-
Pikes: stačí skouknout tvou kartu a je jasný, že toho o tom zas nemůžeš tolik vědět. Ale tak to má být. Každý by v tvém věku měl být levičák, aby dospěl v pravičáka. To je taky historie.
reagovat - Sobota 15. září 2007 ve 23:31 ® Pikes reakce na …
-
Prichy> přesně tak, musím s tebou souhlasit, pač kdybychom se furt řídili historií, tak by třeba takový němčouři neměli mít vůbec žádný práva, ale přitom se jim daří myslím hodně dobře.. A stačí skouknout to první video a je jasný že v té americe asi nemají něco v pořádku..
reagovat - Sobota 15. září 2007 v 18:47 ® Rybar211
-
to je chyba ze se to nerika nahlas........
reagovat - Sobota 15. září 2007 v 17:06 ® Prichy
-
Kurna, co mate porad s tou historii? Historie je o Americanech davno mrtvych? Nebo snad chcete rici, ze Bush je prevteleny Kenedy?
reagovatJe to uplne irelevantni, co je kdo za narod a co provedl tento narod pred pul stoletim…jde o prachy, ropu moc…i kdyz se to dnes uz nerika tak nahlas
- Pátek 14. září 2007 ve 12:02 ® Mary reakce na …
-
bma – udělali????????????? zavedená víza????????
reagovat - Pátek 14. září 2007 v 10:54 ® Robur
-
uSSA je asi stejně dobré jako amerika, ale těší mě, že mám o Milkym /to je děsné skloňování/ jasno
reagovat, a to na základě jediného překlepu
- Pátek 14. září 2007 v 10:40 ® macek
-
Milky> radar neradar, podle me akorat blbec muze napsat uSSa. to je zargon pubescentu a byvalych estebaku ze serveru novinky.cz, internetoveho portalu deniku Rude Kravo.
krome toho u obranneho paktu bych vyzadoval nejakou akceschopnost, a v tomhle smeru je NATO diky rozsirovani pomalu stejne jalovy, jako OSN. a historie me uci, ze amerika uz parkrat tahala evropany z bryndy, kdezto o opacnem pripadu nevim nic.
reagovat - Pátek 14. září 2007 v 8:08 ® Milky reakce na …
-
Věřit v jednostranné spasení je páska přes oči v bludišti plném nášlapných min.
Řinčení zbraní nikdy nepřineslo nic dobrého. Když vidí uSSa hrozbu na Středním východu, tak ať si na ten jejich skvost pronajmou fotbalové hřiště v Tel Avivu.
Pro nás by mělo být motivující zapojení do rozáhlejšího systému společné obrany, než se spolehnout na někoho, kdo je ke všemu ještě na odvrácené straně zeměkoule.
reagovat - Středa 12. září 2007 v 18:33 ® regulus reakce na …
-
mirmen – s tím co jsi napsal nelze nesouhlasit, dokonce to vypadá, že máme dost podobný názory, konec konců i zhruba stejně pamatujem, nicméně to nic nemění na faktu, že jsem proti radaru, především proto, že to bude znamenat opět přítomnost cizí armády na našem území + samozřejně nežádoucí zviditelnění naší republiky. O vrtkavosti strýčka Sama jsi konec konců psal sám. Politikům (jakýmkoliv) nevěřím ani pozdrav, nikomu z nich nejde o všeobecný blaho, ale jen o vlastní prospěch.
macek – obávám se, že nebezpečnej šmejd jsou všechny velmoci.
reagovat - Středa 12. září 2007 v 17:56 ® macek reakce na …
-
ja na to koukal. je to zajimavy, otazka akorat je, kdo tady vlastne vrti psem. btw aktualni vyvoj v moskve me v mem nazoru jen utvrzuje…
reagovat - Středa 12. září 2007 v 16:24 ® Prichy reakce na …
-
mirmen: jen me zajima, jestli jsi koukal na dokumenty, ktere jsem tady linkoval…
reagovat - Středa 12. září 2007 v 11:51 ® macek
-
mirmen> souhlas naprostej. nejsem zvlast nadsenej z toho, co predvadeji USA. ale to co predvadi EU, to je cesta do pekel. cesti knedlici by meli mit moznost v referendu rozhodnout leda o tom, kam se bude ve vsi vyvazet hnuj, ale to je ta nejzazsi hranice. rusaci jsou nebezpecnej smejd (nic proti prostejm lidem), a je treba ivana drzet na uzde.
reagovat - Středa 12. září 2007 ve 4:53 ® mirmen
-
Milky, o tom, co dokáže ochránit NATO by nejlépe a nejvěrohodněji mohlo vyprávět několik tisíc mužů ze Srebrenice .. pokud by přežili
Popravdě .. jsem pacifista, ale zároveň vím, že dějiny lidstva jsou také dějinami násilí, válek a věcí, které budí hnus… a ten, kdo mává olivovou ratolestí v jámě lvové vydrží jen tak dlouho, jak se šelmě bude chtít… proto jsem i realista … pokud nějaké spojenectví, tak se silným…
A k Američanům ( resp. k USA ).. samozřejmě mám celou řadu výhrad ( namátkou : neujasněnost jejich zahraniční politiky kolísající mezi liberálním a konzervativním postojem , častá spojenectví se zeměmi, v nichž jsou u moci korupční a diktátorské režimy .. měření dvojím metrem … atakdále atakdále).
Na druhou stranu .. která země má čistý štít?
Leda tak Tibet .. v posledních zhruba tisíci letech, kdy praktikuje lamaismus .
reagovat
U všech ostatních na této planetě najdeš kostlivce ve skříni .. naši vlastní zemi nevyjímaje. - Neděle 9. září 2007 ve 20:44 ® Robur
-
Dudu, to víš, Evropa během války odpočívala v koncentračních táborech a bořila města a místo nich za pomöci USa stavěla nové.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 20:10 ® dudu
-
Kurňa nejsme někde v jiné rubrice Obrat " jejich občané a hospodářství neslo tíhu 2. sv. války " mě srazil na kolena. Chudáci pracující nestíhali vyrábět zbraně pro obě válčící strany.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 19:47 @ bma
-
Přeji pěkný den jistěže je nutné souhlasit Američané se " serou " jak jsem četl v jednom příspěvku do evropy už velmi dlouho mohou za ukončení 1. sv. války také mohou za vznik smostatného Československa jejich občané a hospodářství neslo tíhu 2. sv. války a pválečné pomoci Evropě za vstup České Republiky do NATO my jako člen NATO bychom se mněli snažit nasim spojencům vyhovět a nezapomínat na to co pro nás v USA udělali BMA
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 18:45 ® Prichy reakce na …
-
mirmen: tak ted jsi me totalne dostal, je asi ten posledni clovek, od ktereho bych cekal tuto odpoved
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 18:13 ® Milky reakce na …
-
Mirmene, zamysli se. Jsme v NATO, ale radar není pro NATO. Jsme v Evropě a radar nebude sloužit ŽÁDNÉ evropské zemi. Proč ho neumístí tam, kde si myslí, že je zdroj „nákazy“? … by si ho museli umístit vedle Bílého domu!
Jestli ses nepoučil z minulosti, tak se vrať do roku 1989 a vzpomeň si, jak jsme usilovali, aby odešel Rus. uSSa tady od nás už nedostaneš tak snadno!!!
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 17:32 ® mirmen
-
ANO – jednoznačně ANO
Poučení z minulosti … ( 1. světová, 2. světová + protiváha bolševického bloku) … jsou pro mne přijatelnější než jakákoliv jiná světová velmoc.
A být sám – nebo se spoléhat na Francouze či Angličany ( viz. Mnichov ) – to se moc nevyplácí.
reagovat - Sobota 8. září 2007 ve 22:32 ® Rybar211
-
njn, amíci.
reagovat - Pátek 7. září 2007 v 19:12 ® dudu
-
Příchy- jasně, jsou to fakta jen z jedné strany a jen ty co se hodí. Manipulací bych to nenazval. Některý věci tam ale jsou do nebe volající. Třeba útok letadla na Pentagon a jeho zmizení, havarie letadla „jaké svět neviděl“, medvědí obchody na burze, pád třetí budovy.
reagovat
A to že se vše stále tak strašně tají, to na důvěryhodnosti určitě nepřidá. - Pátek 7. září 2007 v 15:28 ® kalimero
-
Už jednou jsme celý národ řekli že tady více už cizí vojska nechceme. Připomeňme si že to bylo když odcházeli poslední Sovětští vojáci někdy v roce 1992. Nevím proč bychom měli tento názor nyní měnit. Kde jsou ti kteří tak usilovali o jejich odchod a že by nyní schvalovali příchod jiných žoldnéřů.
reagovat - Pátek 7. září 2007 ve 12:10 ® Prichy
-
dudu: ja myslim mirna manipulace.....ale nesrovnalosti je tam dost, to maji pravdu
reagovat