Chytej.cz

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | 27.728 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 7. června 2007 ve 13:28 ® modrak reakce na …
modrak

pupak: Nemohu s tebou souhlasit. Ať už tu bude velký bratr ze západu nebo z východu, bude to vždy na pikaču. Země je kulatá, východ nebo západ, to je relativní pojem. A netahej do toho pětačtyřicátý a vzpomeň si, jak to s námi dopadlo v osmatřicátém.
K radaru: Nevidím jediný rozumný důvod, proč bychom tu měli mít umístěnou armádu cizí velmoci a to co předvádí naši politici mě celkem sere. Ať si o tom demokraticky rozhodnou občané tohoto státu, v tom případě, že výsledek bude kladný, to budu respektovat a neřeknu ani popel. Ale takhle jsem proti.

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 ve 13:20 ® Robur
Robur

nejsem militarista, ale pokud jsem v Nato, tak by měl být radar minimálně součástí tohoto paktu, to že zde amíci nejsou je mimo jiné i jejich volbou v Teheránu 1943 a rozdělení sfér vlivu. Stejně logicky po nás pak můžou chtít radar Rusi atd.

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 ve 12:59 ® pupak reakce na …

konecne to to trvalo, meli tu byt uz od petactyricatyho a byl by klid . . .

vsem odpurcum bych pral aby meli moznost se vratit do doby nedavno minule aby si pripomneli tu slast . . .

Fugas – pral bych ti poznat dovolenou na Baltu s trabantem . . .ty cestovateli . . . Dedek – tobe se fakt divim, ses dost starej chlap abys mel rozum regulus – uz si zapomnel ????, stejska se to po 120L????, po ROH rekreaci???? DWEXTR – ani tve mladi te neomlouva , jednou snad pochopis . . .

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 ve 12:53 ® Švejk
Švejk

Jsem jednoznačně proti i když nejsem zastánce čssd. Nevidím nic pozitivního v tom, když si na záda namalujeme terč. A ještě v barvě FT :-((

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 v 11:53 ® Fugas

Jsem ze zásady proti jakýmukoli zbrojení a radar s amíkama „za barákem“ nechci. Bohužel už se s tim nedá asi nic dělat, je dávno rozhodnuto… názor lidí nikoho nezajímá. Jsem z jednání vlády dost znechucenej, takovej vlezdoprdelismus nemáme zapotřebí. Paní ministrině tomu ovšem nasadila korunu:-(( .

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 v 8:14 ® Dědek
Dědek

Už jsem zažil jedno rozmístění a stačilo …

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 v 5:59 ® pif
pif

radarů není nikdy dost…

reagovat
Čtvrtek 7. června 2007 v 1:56 ® regulus
regulus

Jak psal DEXTR, nepatří to sem, osobně jsem proti jakékoliv cizí armádě nebo její složce či zařízení na našem území a je mi šuma fuk jestli jsou to Rusi, Číňani nebo Amíci. Už jsme to tu nejednou měli a připadá mi, že ti šašci v Práglu, hodně brzo zapomínají. Nejvíc se mi nelíbí fakt, že se naprosto sere na veřejný mínění, toto jsou podle mě věci o NEZMANIPULO­VATELNÝM REFERENDU.

reagovat
Středa 6. června 2007 ve 22:39 ® svaca

do rybariny to opravdu nepatri ale muj nazor je urcite proti zakladnam americani to podle meho prehaneji a serou se do evropy cim dal vic to se mi nelibi.Jinak pro ceskou republiku by to znamenalo maximalne lepsi vztahy s amerikou jinak nam akorat pritizi

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1