Chytej.cz

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | 28.506 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 18. června 2007 v 19:12 ® HaD reakce na …
HaD

Rybar211: sleduju tuhle debatu a přemýšlím smazat/nesmazat? Ale Ty mě přikláníš k druhé volbě. Jsi odborník v dané problematice a díky tomu víš, že jsou Tvé informace, které nabízíš, opravdu 100% odborné a úplné? Díky za odpověď.

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 14:31 ® pupak reakce na …

Milky – dekuji za odpoved, vidin, ze mas stejny nazor jako ja na onen nestastny duet, v tom se shodnem a na ostastni si ponechame nazor svuj, bude to tak lepsi

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 14:10 ® dudu

drozďák- tady ty informace nemá určitě nikdo, v republice pravděpodobně nikdo, v NATO asi nikdo, v Rusku možná nikdo a v USA jen opravdu vyjimečně někdo.

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 14:09 ® Rybar211
Rybar211

drozdak: ja je mam, klidne ti je poslu…

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 14:02 ® drozďák reakce na …

Já bych na to hodil exkrement. Ty máš svůj názor, on svůj. Proč pořád někoho přesvědčovat o své pravdě. Neříkám ani ano, ani ne. Něco mi tam smrdí, ale v zásadě ho neodmítám. Vyjádřit se k té věci můžu až ve chvíli, kdy budu mít stoprocentní odborné informace.
A já se ptám: má je někdo z vás zde?

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 13:52 ® jarvan

Dolinka: Můžeš napsat jak by NÁS tento radar mohl chránit?

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 13:41 ® Dodlinka

Rybar211: Pokud máš v hlavě vše do puntíku srovnáno, tak nechápu cos tam blekotal o demokracii. Srovnej si do toho puntíku že tu nemáme demokracii přímou, ale demokracii zastupitelskou. Doufám, že chápeš rozdíl. No a proti komu ten radar bude je úplně jedno. Celosvětový (myslím tím civilizovaný svět) systém těchto radarů bude chránit nejen USA, ale i nás a západní Evropu. Byla by hloupost selektovat proti komu nás může nebo nemůže chránit. Má nás chránit proti všem. Včetně dnes naprosto nevyzpytatelných rusáků a jejich satelitům.

reagovat
Pondělí 18. června 2007 v 11:12 ® Rybar211
Rybar211

Dolinka: Já mám v hlavě srovnáno vše do puntíku. To je mujj nazor, ne nazor, ktery prebiram napr: od Ne zakladnam, ale pouze muj jedinej nazor.....

reagovat
Pondělí 18. června 2007 v 0:02 ® Prichy reakce na …
Prichy

Garry: muzes mi nekde ukazat pruzkum, ktery tvrdi, ze 99% lidi nechce platit dane? Asi ne vid......jetsli mi ho ukazes, tak smeknu. To, ze to totiz nekdo uz jen vyslovi, dava jasne najevo, co si mysli o volicich…hih

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 23:40 ® ZN
ZN

Rybar211: jsou věci, které lidi nemohou nikdy rozhodnout. Od toho volíme politiky. A v případě radaru, kde mi fakt k rozhodnutí chybí základní informace a na rozdíl od některých přispívajicích nejsem žádný vojenský expert, vím jedno. Kdyby to mělo být proti Rusům, tak expert neexpert, jednoznačně PRO.

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 23:35 ® Garry reakce na …

rybar211 – 99%lidi nechce platit daně, ale přesto je platí… Prostě jsou věci, které musí rozhodnout politici, od toho jsou placeni. Mají určitě víc informací než my ostatní(jinak řečeno – snad mají rozum). Proti Rusům to přece není, jejich jaderný arzenál je tak strašlivej (hlavně ponorky), že žádnej radar by nikoho neuchránil, to jsou prostě kecy. To ví všichni a Putin si jen zlepšuju domácí skore… a navíc jak asi víš, případný jaderný konflikt Rusko-USA by probíhal přes severní pol. Podle mne jde hlavně o prachy( obrovská zakázka za x-desítek miliard USD) a signál vůči Iránu a ostatním lumpíkům, že tudy pšenka nepokvete… znova opakuji, nás to nic nestojí! všude na světě mír…hmm pěkný a Marxe už jsi četl? :-))

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 23:03 ® Dodlinka

Rybar211: Když si tak čtu tvé názory a předpokládám, že jsou to výsledky tvého myšlení, nikoliv to, co sis někde přečetl, tak si říkám, že věková hranice k získání volebního práva by měla být posunuta výrazně nahoru. I 21 let by asi bylo málo. Pořádně si nastuduj naše dějiny v průběhu 20 století, přemýšlej o nich a dej si je do souvislostí s tím co se děje dnes. Na základě toho si pak utvoř svůj názor. Popřemýšlej i o důsledcích jednostraného odzbrojení a o tom, co by to pro nás znamenalo. Časem ti to všechno docvakne. :-)

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 21:40 ® Rybar211
Rybar211

garry: kdyz tedy mame demokracii, tak jakto, ze kdyz pres 60% lidi ten radar nechce, tak jak ti politici muzou rozhodnout? Byli jsme jim dobri jen na to, aby jsme je tam dostali, ale kdyz chceme po nich neco my, tak na nas se*ou. Navíc nechápu, že když chcou mít po celým světě mír, tak proč stavijou nesmyslnej radar. Pac kdyz se budou stavet takovy hovadiny, tak bude vice ve vypeti. Spise by se teda takove blbosti mely NEstavet, pac bez zbrani snad ani valka nejde?!! Koneckoncu, at si tu zakladnu postavijou v Iraku, kdyz se jich tak bojijou........... Jenze on je tu mensi problem, to neni proti Iraku, ale (je to muj nazor!!) proti Rusum, nebo Cine, ci jenemu statu…

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 17:29 ® Prichy reakce na …
Prichy

Dodlinka: 1MW to je akorad na pouziti nakritickeho mnozstvi uranu :-D .....nic proti jaderne energii, je mi sympaticka, zvlast kdyz tyce neobsluhuje „bambula“

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 17:11 ® Dodlinka

revoke: Pro boha zase jeden takovej. Ten radar bude mít příkon kolem jednoho MW. To má i obyčejná lokomotiva. Už jsi nějakou s atomovým reaktorem viděl? Radar bude napojený na normální elektrickou síť a bude mít záložní generátor. Nevěř všem lžím co tu rozšířili bolšáni z iniciativy Ne základnám.

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 15:31 ® Milky reakce na …
Milky

Garry, kolik válečných konfliktů bylo skrze uSSa? NIKDY ale nevyhlásily nikomu válku, jenom ho napadly. To je proti mezinárodnímu právu, které ..... prostě fuckují. Rozhodně tím nezastávám stanovisko ruďásků, jen je přihlouplé, vytloukat klín klínem a když už jsme se jedněch vředů zbyvili, tak si to tu zavšivit jinejma.

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 11:32 ® Garry reakce na …

Rybar211: ode mne maji take mandat. Docela me prekvapuje ten tvuj antiamerikanismus. Jen jsem ti chtel pripomenout, ze bez USA (prez.Wilson)by jen tezko vznikla Ceskoslovenska republika v roce 1918, velmi vyznamnou merou pomohli k porazce nacistu a jeste napriklad pomohli komunistum do hrobu… Za to, ze jsi tady takhle pises, vdecis neprimo take USA. Jak jsme pomohli USA my? Jak s tim muzes zit?? :-))
k referendu – na co je referendum, kdyz mame demokraticky zvolenou vladu? Milky – na svou otazku si odpovidas sam, a to ti staci…

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 10:26 ® Milky reakce na …
Milky

ZN, myslím si, že stavět oooooobrovskou celnici vedle Václaváku, aby odbavila cizince z Balkánu, kteří k nám míří pěšky a autama z jihu, je podobná hovadina.

… jsou rozlezlí všude jako vši a proč se ještě cpou sem, není tu ani ropa ani islám. Srovnávají nás s předměstím NY, tak ať si to postavěj na nějakém lukrativnějším fle­ku.

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 9:57 ® ZN
ZN

Rybar211: pro mne je tvůj příspěvek přínosný. Nejsem ani zastáncem, ani odpůrcem, z nedostatku relevantních informací si dělám úsudek. Fakt nevím, jak bych se v případě nějakého hlasování rozhodl. V každém případě, nelze nacpat hlavu do písku a tvé informace mi přinášejí něco nového. Nesouhlasím s tebou v případě mandátu. Mandát určitě mají. Např. já jsem je do vlády poslal taky, a zatím nevím, kde je sever. A do vlády je poslali i ti, co radar jednoznačně chtějí.

Milky: jestli je nebo ne součástí NATO, to je mi v podstatě fuck. Ono ti Rusáci moc dobře ví, proč tak protestují. A to je plusový bod radar :-)

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 9:25 ® pif
pif

ach jo.....tady je něco špatně…

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 0:20 ® Milky
Milky

Jedna otázka pro zastánce uSSa radaru. Kam dáme zbývající radary, až nás osloví: Francie, Kanada, Řecko, Velká Británie, Itálie, … ? Tento radar NENÍ součástí NATO! Před kterými raketami by tu měl někoho chránit, ať ho strčej do Izraele, tam by z něj měli určitě radost!!!

reagovat
Sobota 16. června 2007 ve 23:41 ® Rybar211
Rybar211

Ale vite co em nejvic *ere. Ze kazdej ma „svuj“ nazor, ale vubec nevi o co se jedna. Jednomu cloveku, ktery ho take chce jsem polozil otazku. Co má ten radar chránit? A on rekl CR, ja jsem mu odpovedel, ze má chránit USA ne CR. Ty rakety co poletijou na USa budou zniceny nad Evropou, takze USA zustane „cista“. Navic, pokud by mel ten radar nicit rakety, kery by letely na nas, tak by to byly raketry s kratkym doletem= tyto nejdou znicit, pouze zamerit. Pac nez by se dostaly do vstricne polohy, tak uz ji ma pak prezident v „obýváku“.!!!!!! NECHCI!!!!! A navíc nechápu, hlavne ze jsme jim byly dobri, aby jsme je dostaly do vlady, ale tedkom kdyz chceme my neco po nich, tak nic… Kde mají mandát voličů? Kde je referendum? tyká se to pouze nás – lidí, ty papalasi nahore si zalezou do krytu a sou v poho, ale my??????????????

reagovat
Sobota 16. června 2007 ve 23:11 ® revoke
revoke

Možná to tady už proběhlo, ale kdyby ne, tak zmíním dvě věci, které si mnoho lidí neuvědomuje a které změnily můj názor na věc:

1. radar musí být nezávislý na dodávkách energie = bude mít vlastní jaderný reaktor
  2. výkon radaru je extrémně velký, byť jeho „paprsek“ má být vyzařován jen do velmi malého úhlu

Proto říkám NE.

reagovat
Sobota 16. června 2007 v 19:43 ® Rybar211
Rybar211

www.novinky.cz

reagovat
Sobota 16. června 2007 v 16:07 ® Rybar211
Rybar211

www.novinky.cz

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 22:01 ® jarvan

Milky máš recht!

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 15:34 ® Milky
Milky

Pupácio, já vím, že je pro tebe největší zdroj inspirace rrrrráčkující Vyčítal a fotku Vlastičky máš v rámečku, ale neser mě, i já mám právo je vyjádřit!

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 13:19 ® Tomash
Tomash

100% souhlas s Milkym

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 12:31 ® ywan

Garry: ja by som sa nečudoval, keby bol.A ak aj nie určite si zvolia podobného chytráka

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 11:48 ® Merlin

Něco na tom Milkym je.Já myslím,že to neopsal ze sjezdu KSČ,ale má asi svůj názor.Já bych osobně hnal i ty co pozvali Rusy a další v 68 a zrovna tak bych hnal ty co teď zvou Amíky.Je to jedna pakáž akorát dřív byli rudí a teď mají pruhy.

reagovat