Vyhledávání
Americké základny
6.6.2007 | Rybar211 | 27.873 zobrazení | 369 odpovědí
Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. června 2007 v 16:47 ® harpunar
-
Prichy- já s vízem problém neměl,dostal jsem ho na deset let,pobyl jsem tam u příbuzných tak dlouho že mě nemuseli vyhostit,tak nevím o čem mluvíš.Jo,když tam někdo jede jako turista a za tři roky ho deportují,pak plive na američany,to se nedivím,ale to je jiná věc.A za druhé,nám tady ukrajinci a já nevím kdo snad smrdí?Nebo jsi snad ochoten dělat ve výkopu za 100kč na hodinu? V té mnohými zatracované americe si alespoň na naše poměry vyděláš slušný balík a vo tom to je.Mě jen irituje že se na ně plive,ale co je americké máme docela rádi,hlavně my rybáři.Nebo to tak není?!?!
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 16:34 ® Vydrain reakce na …
-
Alivio – kolik kilo ČEHO má Přichy koupit ?????
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 16:29 ® Shrek reakce na …
-
Příchy: a coby ne?Klidně Tvou větu vážně vezmu.Pokud mi koupíš tolik kg kolik mladá váží (54) tak Ti jí půjčim. (umeje Ti nádobí,vyluxuje a pak vrátit).
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 15:52 ® Prichy reakce na …
-
harpunar: ty to krasne rozebiras, americanum nesmrdi take levna pracovni sila z postkomunistickych zemi, ale kdyz chce clovek vizum…co?
Ostatni, totu vetu ode me neberte vubec vazne, dle me jsou to veci jako ze ja ti dam parek a ty mi pujcis starou!!! Srovnavaji se jablka a hrusky.
A nevymlouvejte se porad na komunisty, nebo zacnu rozebirat vecne problemy s kriminalitou v kapitalismu, s drogama, odchodu s bilym masem a to, ze uz lide nemaji k sobe tak blizko
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 14:39 ® drozďák reakce na …
-
Tady krev nikdy moc netekla, je tu na ní moc komorní osazenstvo…
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 14:14 ® Robur
-
přestaňte se tady miliskovat o hadech, tady musí týct krev
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 14:11 ® drozďák reakce na …
-
Pilot: já nemůžu sloužit, na hady už pár let nechodím. Ale počasí si na ně nedokážu představit lepší, to musím říct.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 13:32 ® pilot reakce na …
-
Raději se pochlub co jsi chytil,pionýre? Na radar se už vy..r. Jdou u Vás hadi?
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 13:31 ® pilot reakce na …
-
Co dodat, máš pravdu. K
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 12:57 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Tak to jsem rád, že jsem jako amatér narazil na profíka
- Spojenci celkově – no táááák
Fakt myslíš, že by to angláni sami s hrstkou uprchlíků zvládli?
- pokud opět o všech, tak souhlas.
2. sv. je můj kůň už takřka 20 let, takže ten první bod Ti neodpustím
reagovat - Spojenci celkově – no táááák
- Čtvrtek 21. června 2007 ve 12:47 ® drozďák reakce na …
-
pilot: stíhačko, kdybys střílel až po důkladném zamíření, tak tvé kanóny jistě neminuly cíl. Takhle se ani nedovím, čím že si to pálil
reagovatFakt je, že ŠVAK docela ušel. mail je pdrozdak, ne po a v kartě je zadán správně.
- Čtvrtek 21. června 2007 v 11:49 ® pilot reakce na …
-
asi máš pravdu.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 11:48 ® pilot reakce na …
-
Už jsem to HaD(e) provedl! A čepice nikde?
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 11:31 ® Robur
-
Bobo, tak trošku z ní mám diplom
, to co jsem napsal je jen nástin myšlenek, které jsou opomíjeny.
1/ mluvím o spojencích celkově, ne jen USA, ale pokud to jsou takoví kingové, proč nic nedělali před útokem na P. H. 2/ zase mluvím o spojencích + politika nevměšování USA 3 a 4 se shodnem,
Když se budeme bavit o Janu Žižkovi – byl či nebyl kladná postava…Historie se dá vykládat různě.
No a když tu máme to USa, tak další otázka do pranice.
Proč jsou v Perském zálivu, proč nehlídají práva v Čečně, proč nebyli v Bosně. Protože je bližší košile než kabát, takže proto jsou mé city k USA v souvislosti s radarem vlažné.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 11:20 ® HaD
-
pilot, ZN, drozdak: kdo má z Vás rozum, tak tu debatu ukončí. Doufám, že ho máte všichni.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 11:15 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Robure, sakra, občas se o historii trošku zajímej!
- Proč? Protože toho měli sami plné zuby v tichomoří.
- S Mnichovem neměli nic společného, to zvládli naši spojenci sami. Zbytek nekomentuji, bez toho, aby jsi si o tom něco přečetl, to nemá smysl.
- Souhlas, ale nebylo to tenkrát zrovna jednoduché.
- dtto
Podotýkám, že nejsem milovníkem USA, ale nemám rád překrucování faktů.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 10:59 ® dudu
-
pilot- zas tak moc mě do toho není, ale ty jsi napsal
" docházím k názoru, že se ze zájmové činnosti začíná profilovat činnost politická. Nerad bych zanášel do této debaty další příspěvky na toto téma. Jedno – je však jisté a vím o čem je řeč.( viz můj nick) RADAR TADY BY NEMĚL BÝT. Důvody nebudu rozebírat, jen bych přiléval oleje do ohně. Proto jdu na ryby a snad zapomenu, že tady máme takovou zbabělou vládu modrých ptáků "
Nějak nechápu( a nejen já) jak by asi tvůj příspěvek vypadal, kdyby jsi tam chtěl zatáhnout politiku. Tak se pak nediv těm reakcím.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 10:40 ® pilot reakce na …
-
Tak jsem Vám poslal email na Vaši adresu kterou uvádíte podrozdak@volny.cz a vrátila se mi zpět. Škoda, Něco jsem Vám tam vypsal. Takže se mějte a nashle-pozdrav od " bolševika" jak říkáte. A Petrův zdar.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 10:02 ® pilot reakce na …
-
Pro ZN : Proč nejsi registrovaný na Klubu? Proto ty kydy. To panečku droždák- to je jiný kafe.To mu i fandím. Ale Ty jsi pouze papušek.Tak pa. Zdenku!!!
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 10:01 ® Robur
-
bohužel si každý historii vykládme každý po svém. Proto několik otázek: 1/proč spojenci otevřeli druhou frontu až 1943 2/někde zazněl názor, že amíci nemuseli bojovat. No on to svět tak nějak prokoučoval s Mnichovem, předtím prokoučoval nedodržování dohod ve Versails, tj. uzavření míru po první světové, a kdyby USA nebojovali v Evropě, tak co by dělal Hitler, Japonci a spol po obsazení Evropy, Asii by měli Japonci, Afrika , tam se taky bojovalo, že ano… Kam by asi šel? 3/ 1948 už tolik nikomu navadil 4/1968, kdo nám pomohl, jasně bylo to složité
pořád neříkám jendoznačne na či ano radaru, jen mě furt vadí, že so ANO zdůvodňuje tím, že někomu něco dlužíme a že jsme někomu zavázáni. Nepotřebuji ani USA ani Rusko, ale to přece nebrání tomu, abych si nevzal poučení a to dobré co nabízí, oni to taky dělají /Semtex
reagovat, kontatkní čočky atd./a nenabízí nám třeba část pobřeží protože nemáme moře.
- Čtvrtek 21. června 2007 v 9:45 ® harpunar
-
Pánové,já tím jen chtěl říct že čechům nesmrdí nic amerického,počínaje coca-colou a hambáčem o dalších věcech nemluvě,ale když máme pronajmout na smysluplnou věc území o rozloze dvou fotbalových hřišť někde v lese,tak jsme posraní.Je to tak nicotný problém,který se nafukuje nesmyslně a staví nás v očích nejen američanů na úroveň hotentotů.My bychom rádi brali a kapitalisticky žili,ale přemýšlíme(doufám že menšina)tak nějak po soudružsku. Netvrdím že američany miluju,jako kdysi pilot sovětský svaz,ale kdo se v historii bral ve válkách za Evropu,někde za mořem o které mnozí američané nevědí zhola nic?!?! Právě oni,tak kurva co by jsme shtěli?Oni nás žádají a nelezou tu jako zloději v noci. Já mám to štěstí a pamatuju si to i když mi bylo jen 12 let.Ale pamatuju!!!
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 v 1:29 ® drozďák reakce na …
-
Pilot: nemůžeš končit polemiku, která ani nezačala. A narozdíl od Zdeňka toho tolik nepamatuju. Ale bolševika pamatuju, a to jak zasraný bolševický způsob smýšlení dokáže lidi „zformovat“ jakbysmet. Koneckonců si zářný příklad. Takže si ty svoje kydy schovej na příští květen na Letnou. Já ti je žrát nebudu a přesvědčovat o své pravdě už vůbec ne. Starýho čokla novej trik učit nebudu…
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 22:54 ® Prichy reakce na …
-
robur: Ned Land
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 21:47 ® Robur
-
akorát nevím co se dělá s harpunnou, respektive kdo s ní chytá?
reagovat - Středa 20. června 2007 v 18:16 ® dudu
-
No dobrá, tak ani na marmyšku
reagovat - Středa 20. června 2007 v 18:15 ® dudu
-
harpunár- a kdo je pro, nesmí chytat na marmišku, a masit amury a tolstolobiky
reagovat - Středa 20. června 2007 v 16:48 ® harpunar
-
Já to řekl už jednou v počátku této debaty a jasně:Kdo je pro radar,může chytat na Firelinku,kdo je proti,musí zůstat u silonu.Kdo je pro,může mušit Sagem,kdo proti,měl by voprášit bambus.Nazdar
reagovat - Středa 20. června 2007 v 16:23 ® ZN
-
pilot: já s tebou skončil polemiku už dávno. Jen vrozená úcta ke starším mi nedovolí být k tobě upřimný. Znovu mi podsouváš nějaké své fantasmagorie, která jsem nikdy neřekl, tudíž opakovaně veřejně LŽEŠ. Na odborníka si hraješ jen ty, a pokud má někdo jiný názor, tak ho osočíš. V každém případě jsem na rozdíl od tebe šťasten, že jsem se dožil konce bolševika. Přestaň mi vnucovat tvé levičácké přesvědčení a přestaň strašit s veverkama v lese. Je to obvyklý způsob lidí bez argumentů. Btw., v naší republice to vypadá mnohem líp, jak když jsi byl na výši, statečný pilote. Ten bordel nedělá systém, ale lidi, které jste naučili se vším vydrbat. To jsou nepopiratelné a historicky prověřené fakta.Tečka.
reagovat - Středa 20. června 2007 v 15:18 ® ott reakce na …
-
Pánové jestli vás opravdu zajímá téma raketové obrany, podívejte se třeba na: www.atmonline.cz Možná to pozvedne úroveň diskuse
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 14:24 ® pilot
-
Já vím, ZN a Drožďák, že Vy jste vědecké kapacity na slovo vzatý a na vše od radaru přes éra až po sex, že něco pamatujete,proto se taky jak modrý ptáci chováte a podle toho to taky tak v naší republice vypadá.Ještě si vezměte do soukroma řeky, část rybníků už je a půjdeme chytat do lesa veverky. Tím jsem s lidmi jako Vy skončil polemiku na dané téma. protože kdo nechce pochopit a věcně diskutovat. s takovým nemá cenu se bavit. Přeji Vám hezké žážitky u vody,ať Vám ryby „lámou pruty“ a prosím už ani nemusíte na toto téma odpovídat. Přeji hezký den a Petrův zdar. Pilot
reagovat