Vyhledávání
konopí
4.6.2007 | ??? | 4.092 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:15 ® Piranha
-
ja konopi nasazuju dycky v patek vecer pred hospodou a celkem jsem spokojenej
)
)
)
Jinak knopi a plotice to je masakr.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:09 ® Libor
-
kupuju mleté pražené, připadá mi že je skvělé na plotice
reagovat - Středa 6. června 2007 ve 20:00 ® JarKoto
-
Já to s tím nastražováním dělám tak, že to navlíkám na jehlu a na niť – a pak to nastražím na vlas – výhoda je, že můžeš udělat libovolně velké sousto. Není to špatná nástraha, ale já mám raději červy (na feeder).
reagovat - Středa 6. června 2007 ve 12:43 @ ??? reakce na …
-
tiež som skusal pražit konope potom pomlet a nasledne chytat ale bez uspechu.Chyba bola asi v praženi lebo som to pražel na prutkom ohni a citil som pripaleninu.teraz som dal konope naklicit za dva dni uvidim.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 21:28 ® Hora
-
Konopí používám do krmení hodně s pšenicí.Přibližně v poměru 1 ku 3.Namočím ho na 24 hod. a potom ho povařím cca 20 minut.Po uvaření se objeví u konopí bílé klíčky.Zbylá voda obsahuje konopný olej,kterou přidávám do krmiva.Konopí samotné se dá použít na háček,ne obyčejnou cestou tzn. napíchnutím,ale vybere se větší zrnko přes hranu se trochu zmáčkne a do vzniklé štěrbiny se zasune oblouček přiměřeného háčku.Mohu říct z vlastní zkušenosti,že hlavně bílá ryba po zakrmení výše uvedeným krmivem propadá žracímu šílenství a postupně se přidávají i ostatní ryby.Chce to slabý vlasec,přiměřený háček a vhodné místo.Jinak vím,že mleté konopí používají kapraři i do směsi na výrobu bojlí.Kdo používá krmivo na bílou rybu,dá se tam použít níže uvedené pražení konopí a následné pomletí.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 19:19 ® Shrek
-
kdesi jsem četl,že konopná semínka nasypeš do termosky a zaliješ vařící vodou,začnou se otevírat a pak se daj nastražit na háček,platí to prý nejen na plotice ale na bílou rybu všeobecně.Těžko říct,nemám zkušenost.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 18:56 ® MadMack reakce na …
-
jhok- normálně to nasypeš na sucho na pánvičku a začneš pomalu zahřívat a promícháváš vařečkou. jakmile uslyšíš praskání a uvidíš vyskakovat semínka tak to přikryj pokličkou a hýbej pánvičkou aby se to nepřichytávalo. a pak už jen dávat pozor aby to nezčernalo. nesmíš cítit spáleninu, jen takovou slabou marihuanovou vůni
reagovatPak to rozemelu ve starým mlánkuna kafe. Jinak s nastražováním zkušenosti nemám, ale četl jsem že se semínka nechají namočená až naklíčí, a pak na malý háček nastražuješ jedno semínko na špičku a druhé na lopatku. měly by na to jít hlavně plotice
- Pondělí 4. června 2007 v 18:37 ® runcajs
-
MadMack: a mohl by jsi mi prosím napsat ten postupt toho praženbí konopí doma? a taky se te chci zeptat jestli to konopí taky jde nastražit na háček a jak?
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 18:32 ® MadMack
-
jhok – konopí přidávám do šrotu. většinou používám pražený a drcený, který kupuju. Teď jsem ho zkoušel upražit a nadrtit doma a fungovalo taky. Nastražit na háček jsem to zatím nezkoušel
reagovat