Vyhledávání
TELE feeder
3.6.2007 | Snake | 6.247 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. července 2007 v 18:23 ® mirmen
-
Prichy, zdar, koukni na ty il.fotky dole . . většinou 5 oček + špička
reagovat - Pondělí 9. července 2007 v 18:03 ® Prichy
-
mirmen, regulus: spis v navaznosti na telematch, kolik takove pruty maji ocek? (asi tusite, proc me to zajima hih)
reagovat - Pondělí 9. července 2007 v 17:16 ® mirmen
-
Během posledního měsíce jsem se setkal se dvěma rybáři, kteří chytají na teleskop od Semy. Jeden z nich má ve výbavě dokonce uhlíkáč Shimano, ale na podstatně levnější , byť i pomalejší teleskop nedá dopustit. Vyhovuje mu jeho transportní délka a úspěšně na něm zdolává i několikakilogramové ryby.
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 18:38 ® regulus reakce na …
-
Kubajs – mám TELEMATCHKU a neřek bych, že by blank nepracoval, je to luxusní proutek. Jen kvůli tomu, že to je teleskop to nemusí být špatný. Blbej prut se dá udělat i jako dělička. Měl jsem v ruce pár fídrů, některý i od výrobců, rybářskou veřejností mocně propagovaných, který bych nechtěl ani zadarmo, natož za ty peníze co stály. Je sice pravda, že dělička má předpoklady být lepší než teleskop, ale je to jak kdy a jak od kterýho výrobce. Teleskop navíc bývá podstatně skladnější, což mohou někteří jedinci ocenit.
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 15:06 ® Kubajs
-
můj názor je takový že na tom prutu pracuje jenom špička ale blank u ž je na nic
reagovat - Pátek 22. června 2007 ve 13:52 @ ??? reakce na …
-
diabolo
reagovat - Pátek 22. června 2007 ve 13:51 @ ??? reakce na …
- reagovat
- Úterý 5. června 2007 ve 13:51 ® Vydrain reakce na …
-
mirmen – tak to maš recht, co sem měla ke starýmu plavačáku přidělanou jemnou špičku, tak sem chytala takový kousky, ale na novej teleskop s ukazovátkem si taky nestěžuju
reagovatje to robinson a stál necelou tisícku
- Úterý 5. června 2007 v 9:19 ® Cudla
-
Jsem majitelem prutu Sema-Cartel 330 plná spokojenost pruty XiZ Forc jsem testoval,znam kolegy i kolegini kteří na ně nedaj dopustit.Nyní si syn koupil telefeeder od Semy jen na cesty dělička to není,ale na malý vody se chová docela slušně.Cena 330cm taky slušná 649kč.Kdo používá feeder jen okrajově,a vadí mu větší tr. délka múžu doporučit.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 23:15 ® mirmen
-
Kolega chytá na starý laminátový teleskop SONA ( stáří snad 30 let, koupený v bazaru za pár desítek Kč , který jsem mu upravil podle Oňarbova návodu na feeder + vyměnil očka ).
Nachytá víc, než někteří „borci“ s vybavením za X desítek tisíc , se značkovými uhlíkáči , monofily v cenách 1–2 a více Kč/metr atd.Není důvod se teleskopů bát, třebaže jsou pomalejší nebo mají poloparabolickou akci – je to v rukách a dá se s nima chytat velice slušně.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 22:57 ® Snake reakce na …
-
Ta Sema Z force se mi taky líbí, dost lidí jí chválí. že za tu cenu je to skvělej proutek, uvažuju o ní, prej i vydrží horší zacházení.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 21:59 ® Hunter6 reakce na …
-
Souhlasím s Aliviem. Dělička je úplně něco jinýho. A co říkáte na tyhle: Sema Z-Force feeder 3+3díly (špičky 14g,28g,56g) délka: 330 cm vrhací zátěž: 70 g cena: 1220 Kč [img]img526.imageshack.us
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 21:26 ® breca reakce na …
-
Snake – mám starší provedení následujícího s naprostou spokojeností, čtyři špičky taky nebývají standardem a za tu cenu je super. Můžu doporučit: www.fish-pro.cz
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 19:17 ® Shrek reakce na …
-
já si MYSLÍM,že teleskop se nemůže děličce rovnat.Na vláčku nevim,používá se to,ovšem kdo Ti zaručí,jak dlouho to vydrží?
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 18:22 ® runcajs
-
a jak to teda hodnotíte, byl by ten teleskop na stejný úrovni jako ten trojdílnej, hodil by se ten teleskop i na vláčku?
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 17:44 ® Snake
-
díky za rady… Nechal jsem si to projít hlavou, a došel jsem k názoru, že bude lepší koupit nějakej trojdíl kolem 330 cm, a ta transportní délka nebude tak strašná, a vyrobim si na to tubus, aby to něco vydrželo při transportu.
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 19:35 ® mirmen
-
stejná firma nabízí i telepicker, transportní délka 64 cm a cena 1050 Kč
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 19:34 ® mirmen
-
teleskopický feeder jsou i v nabídce firmy los-cormoran ( transportní délka 96 cm, cena cca 3 200 Kč)
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 19:10 ® Kachna
-
Já ty levný semy mám a jsem spokojenej.
reagovat