Chytej.cz

Berounka v okolí Prahy necteno

1.6.2007 | novas32 | 2.709 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradí mi prosím někdo, kam na Berounku poblíž Prahy? Lokalitu neznám, potřeboval bych vědět, jestli se někde dá piblížit k řece autem a pod. díky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. června 2007 ve 23:08 ® Fish man
Fish man

TOMCHAMIK: Máš tam soukromou zprávu!!

reagovat
Úterý 5. června 2007 v 9:53 ® Petas
Petas

Na Berounků se dá přímo na soutok Vltavy s Berounkou, Dobřichovice, jak už tu padlo, Černošice, Všenory, Řevnice, stačí si kouknout na foto mapu a je vymalováno. Celý víkend jsem byl na Berounce a pár rybek bylo.

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 21:04 ® tomchamik
tomchamik

ještě jednou Berounka

reagovat
foto/forum/2007/th-img2137.jpg
Neděle 3. června 2007 ve 21:02 ® tomchamik
tomchamik

Berounka u Malých Černošic,kousek od Lipenců jak psal Hony. Teď jsem se vrátil,byl jsem tam 2 dny a pohoda,pár kapříků,parma a sumečci kolem 40cm.Velikostně nic moc,ale člověk si tam hezky zachytá.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2136.jpg
Pátek 1. června 2007 ve 21:10 ® Hony

A když dojedeš dále k mostu v Dobřichovicích, tak máš tři volby: a)těsně před mostem uhnout doprava a sjet pod most a dále k jezu, kde můžeš chytat jak pod jezem, tak nad jezem.
b) neodbočovat na most a jet rovně až k podjezdu, tím projet a jsi u jezu bod a).
c)přejet most a na kruhovém objezdu odbočit vlevo na Řevnice.Jimi projeď dále na Zadní Třebáň. Tam můžeš chtat před Z.Tř., nebo za ní nad jezem.
Taky nemusíš jet tak daleko, a před kopcem na Cukrák odbočit doprava na Lipence a dostaneš se až k Černošicím z druhé stany k jezu.

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 11:34 ® frajbák

Můžeš nad soutok Vltavy s Berounkou,nebo do Radotína.Dál je v současné době překopaná silnice a musí se to zdlouhavě objíždět.Asi nejlepší je to na Strakonickou a sjet na Všenory.

reagovat