Chytej.cz

Tak to je teda síla... :-))) necteno

1.6.2007 | HaD | 34.546 zobrazení | 56 odpovědí

Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.

----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------

Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.

xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu

Dobrý den,

Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.

Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.

Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.

David Havlíček

jednatel společnosti

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu

Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.

Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.

To je nejen neeticke,proti­zakone,ale i sproste.

Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.

Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!

Tim nase komunikace konci.

Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.

Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

----- Original Message -----

From: Obchodní oddělení Chytej.cz

To: xxxxxxxxxxxxxx

Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM

Subject: RE: Dotaz k odkazu

Dobrý den,

Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.

Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.

Očekávám Vaše vyjádření.

D. Havlíček

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu

Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?

Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?

Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.

Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!

xxxxxxxxxxxxxx

jednatel xxxxxxxxxxxxxx.

T----- Original Message -----

Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM

Dobrý den,

banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz

Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx

Fakturu zasíláme poštou

Srdečně zdraví

S pozdravem

David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor

Tel./fax: 381 253 887 3­81 253 196 381 251 554 M­obil: 608 323 472

Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu

Dobry den,

objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:

„xxxxxxxxxxxxxx“

Fakturacni udaje:

xxxxxxxxxxxxxx

S pozdravem

xxxxxxxxxxxxxx

jednatel společnosti

----- Original Message -----

Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM

Dobrý den,

Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.

Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.

S pozdravem

D. Havlíček

www.chytej.cz

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu

Dobry dne,

pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?

Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?

Cena je 2000 /rok?

Cena je tedy vcetne DPH?

xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx

provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň

mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 2. prosince 2007 v 17:26 ® mastrof

loool. tak tady ma asi někdo trochu vygumováno. docela by mě zajimalo co to bylo za pako ten xy. co hade? prozradíš????

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 19:58 ® 

Houby je mi po tom, ale překvapilo mě, jak se může někdo se „vzděláním“ se kterým se ohání, dopustit tak hrubých gramatických chyb…Viz: „zadny banner jste nevyrobil(Y) …dal(Y) na“…Ještě že to nepokračuje třeba "vy ku…v(Y)…To by bylo aspoň správně česky.

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 ve 13:48 ® Stanďour reakce na …

paia má pravdu, pravda je ovšem i ta, že takovou věc lze vyřešit v klidu a ne hned vyhrožovat žalobou, o jejímž úspěchu nejsem vůbec přesvědčen. Kecy typu,, každý soudce by mi dal za pravdu" jsou k smíchu. Kdyby totiž věděl, jak to chodí, jednal by bez emocí a slušně, ba zdvořile, by požádal o odstranění banneru. Kdejakej šmudla je dnes právník… Mimochodem mám také ,,právní vzdělání„, ale ohánět se tím a pak napsat ,,protizákoné“, tedy pouze s jedním ,,n", to bych se hanbou propad.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 18:31 ® paia
paia

HaD: rekl bych, ze urcita mira pochybeni je i na tve strane, objednavatel chtel jasne textovou reklamu, coz jsi nerespektoval, mohl jsi jej hned informovat o tom, ze podporujete pouze obrazky a podle me sis mel nejprve potvrdit zajem klienta o tuto formu, nasledne jsi se mel domluvit na tom, zda si dodaji vlastni nebo si preji vyrobu, az pote by melo dojit k potvrzeni objednavky a nasledne fakturaci. mozna jsi po tom prvnim vyhruznem mailu mel ten banner proste vypnout a vse stornovat a na vse zapomenout. zbytek diskuze uz je vpodstate nadbytecny a vubec to nemuselo probehnout.

reagovat
Pondělí 4. června 2007 ve 21:15 @ 

HaD/Jseš hapy,jak jsi psal,tak s.r na hńupa a radši sem plsni do sumcařiny foto té plastové bóje na trhačku co se někdo ptal.Sám něco koumu a taky by mě to zajímalo.Díky

reagovat
Pondělí 4. června 2007 v 16:33 ® pilot reakce na …

Pane Mirmen prosím ozvěte se mi na shora uvedenou adresu . Díky.

reagovat
Pondělí 4. června 2007 ve 13:55 ® vsetinek

HaD: Já bych to téma snad ani nemazal. Jako takové memento pro všechny slušné lidi, aby si nemysleli, že vždycky se dobro dobrem oplácí. Samozřejmě přeju aby se to srovnalo a aby pan XY zažil trochu rozumu (snad bude trocha stačit :-D )

reagovat
Pondělí 4. června 2007 ve 13:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Tomash: Pozdě, ale přeci.

reagovat
Pondělí 4. června 2007 ve 12:57 ® Tomash reakce na …
Tomash

Bobo : Co mi není rovno… :-)

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 23:45 ® Rybar211
Rybar211

Presne tak, hlavne klid..... (ikdyz v Cr jde vsechno takze bych se trochu bal :-) )pokud ovlada gramatiku jako pravo..... tak toje v OK

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 23:35 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

fikus: Horko těžko

Tomash: Ano, a ten podpis má asi stejnou váhu jako podpis v mailu, nebo podepsaný „dokument“ z kopírky.

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 23:04 ® Michajda reakce na …
Michajda

No, jestli je ten člověk opravdu vysokoškolsky vzdělán, tak ať se vrátí napřed na základní školu, „i“ a „y“ a jejich používání, se učí, tipuju, tak ve třetí obecné. Jinak to chce klid , jestli ovládá právo jako gramatiku, není se čeho děsit :o)

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 22:54 ® HaD reakce na …
HaD

jake: já jsem v naprostém klidu ;-)

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 22:17 ® jake
jake

Asi jsem naprostý debil, ale vůbec jsem nepochopil, o co tomu „člověku“ vlastně jde… Tak on si nejdřív něco objedná, požádá o určitou službu a ty mu vyhovíš a on ti začne nadávat a vyhrožovat…? :-/ Hlavu vzhůru Davide – já si myslím, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří…:-)

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 21:52 ® honza_heartofeurope

2all: taky bych rekl, ze uz to stacilo. Cim vice se do hovna dlouba, tim vic smrdi – to se u nas alespon rika. Jen by me tkatez zajimalo, kdo ze tim hovnem je :-)) ) P.S.: s tim faxem se to samozrejme neda pausalizovat, nicmene pro jiste ucely prukazny je.

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 21:08 ® Shrek
Shrek

No a jelikož jsem rybář,tudíž tvor zvídavý,rád bych HaDe věděl,kdo jest tím dotyčným XY.Teda pokud to není napadnutelné.Pokud ano,mám e-mail. :-D

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 20:36 ® Pike007 reakce na …

tomash: Na faxove kopii sice podpis byt muze,ale jak vis, ze se faxoval original dokument s original podpisem? Ono jde docela snadno podpis na kopii pridat z jineho dokumentu a nafaxovat padelek tvarici se jako original. Staci mit na cemkoliv podpisovy vzor dane osoby. Pak je to velmi jednoduche

reagovat
Neděle 3. června 2007 v 17:35 ® HaD reakce na …
HaD

fikus: nad tím mazáním budu přemýšet, ale i tohle k životu patří…

reagovat
Neděle 3. června 2007 v 15:01 ® Tomash reakce na …
Tomash

BoBo-Falknow : Neříkám, že fax je nejlepší prostředek pro uzavření smlouvy, ale většinou má vlastnoruční podpis, který emaily prostě postrádají…

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 14:53 ® fikus reakce na …
fikus

BoBo-Falknow> faxová objednávka může být skutečně průkazná objednávka

HaD> mirmen má pravdu, smazat a víc se k tomu nevracet. Uražená ješitnost nedělá dobře žádnému obchodu. Snad vím o čem píšu, prodej reklamy mě živil 9let.

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 13:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Tomash: Myslet si můžeš co chceš, fax je pouze historická relikvie průkazná asi tak stejně, jako ústní domluva dvou lidí.

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 12:59 ® Karlos reakce na …

Svatá slova…

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 12:41 ® mirmen

Přečetl jsem.

Podle mne – každý někdy udělá botu, má slabý den atd.atd. – " kdo nevinný, nechť hodí kamenem " .

Myslím si, že by si dotyčný měl vzít k srdci slova z jedné písně od Marka Ebena :

…" pospícháš někam – sedni si, chceš si na něco posvítit – zhasni si " …

Ze všeho se člověk může pro budoucnost poučit , tedy – jestliže chce.

Být to na mně, tak tuhle diskuzi vymáznu a nechám to téma už plavat … život jde dál.

Klid a pohodu všem zůčastněným.

reagovat
Neděle 3. června 2007 v 9:55 ® Tomash reakce na …
Tomash

BoBo-Falknow : Honza nepsal, že fax je průkazný materiál, ale naznačil, že objednání touto cestou je závaznější, než email, což si také myslím. HaD : XY ukázal jaký je hovado, blbé je, že žijeme v ČR, kde je možné všechno a pokud bys byl ty a tedy chytej.cz potrestáno za zmiňovaný „úlet“ nebylo by to zase až tak překvapující. Ale to,že XY je kašpar a udělal z komára tyranosaura Rexe, je evidentní. Držím palce, aby to dobře dopadlo ,a aby se XY třeba líp vyspal…

reagovat
Neděle 3. června 2007 v 9:12 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

honza_heartofe­urope: Bohužel, fax je všechno možné, ale rozhodně ne průkazný materiál.

HaD: Za každý dobrý skutek je člověk potrestán, s tím se setkávám dnes a denně…

reagovat
Sobota 2. června 2007 ve 23:22 ® Rybar211
Rybar211

Had: pro dobrotu na žebrotu… Jaká vláda takový lid.......

reagovat
Sobota 2. června 2007 ve 22:52 ® Prichy reakce na …
Prichy

HaD: kdo by cekal takovouto reakci ze? …svet je divnej

reagovat
Sobota 2. června 2007 ve 20:39 ® HaD
HaD

Uznávám, že to byla moje chyba, že jsem ten banner zadarmo vyrobil. Očekával jsem navíc vděk za tuto službu zdarma, že si ho nemuseli nikde zadávat. Holt jsem něco předpokládal a mýlil jsem se.

reagovat
Sobota 2. června 2007 ve 20:07 ® honza_heartofeurope

taky bych videl chybku ve zverejneni banneru – reklamy, ktera nebyla objednatelem radne a prukazne odkorigovana, i kdyz e-mailova objednavka a korespondence se neda v pripadne soudni pri povazovat za radnou a prukaznou – samozrejme v pripade, ze jeji existenci objednatel nepotvrdi. V pripade, ze by te chtel skutecne zalovat, musel by tuto korespondenci predlozit spolu se zalobou a v pripadnem dukaznim rizeni – tim by se tedy prukaznou stala a tys byl alespon v tomto smeru z obliga. Spise je otazka, jak skutecne banner vypadal a kde se vzal :-) – ale to mas snad v poradku. Ponauceni pro priste ?: Objednavkovy formular na webu ke stazeni, objednatel vyplni, podepise, odesle !!!faxem nebo postou!!! – dostatecne, prukazne, nenapadnutelne (pokud budou obdobne odsouhlaseny i korektury). Jinak o radnem pravnim vzdelani dotycneho dost pochybuji – i kdyz … prava vystuduje kazda krava – podivej se na mne :-) Jeho pokus je spis zbesily placani do vody… howg (takhle jsem se naposledy rozepsal snad pri slohovem cviceni ve skole :-)

reagovat
Sobota 2. června 2007 v 19:36 ® fikus
fikus

HaD> dovolím si malý postřeh, prvotní chyba byla skutečně na tvé straně a to zveřejněním neobjednaného reklamního baneru (zákazník přímo písemně upozornil, že baner nechce). Potud měl XY pravdu, další vývoj situace byl již zcela nestandardní.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1