Vyhledávání
Tak to je teda síla... :-)))
1.6.2007 | HaD | 34.546 zobrazení | 56 odpovědí
Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.
----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------
Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.
xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.
Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.
Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.
David Havlíček
jednatel společnosti
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.
Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.
To je nejen neeticke,protizakone,ale i sproste.
Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.
Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!
Tim nase komunikace konci.
Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.
Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
----- Original Message -----
From: Obchodní oddělení Chytej.cz
To: xxxxxxxxxxxxxx
Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM
Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.
Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.
Očekávám Vaše vyjádření.
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?
Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?
Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.
Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel xxxxxxxxxxxxxx.
T----- Original Message -----
Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM
Dobrý den,
banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz
Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx
Fakturu zasíláme poštou
Srdečně zdraví
S pozdravem
David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor
Tel./fax: 381 253 887 381 253 196 381 251 554 Mobil: 608 323 472
Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Dobry den,
objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:
„xxxxxxxxxxxxxx“
Fakturacni udaje:
xxxxxxxxxxxxxx
S pozdravem
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel společnosti
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM
Dobrý den,
Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.
Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.
S pozdravem
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu
Dobry dne,
pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?
Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?
Cena je 2000 /rok?
Cena je tedy vcetne DPH?
xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx
provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň
mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 2. prosince 2007 v 17:26 ® mastrof
-
loool. tak tady ma asi někdo trochu vygumováno. docela by mě zajimalo co to bylo za pako ten xy. co hade? prozradíš????
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 v 19:58 ®
-
Houby je mi po tom, ale překvapilo mě, jak se může někdo se „vzděláním“ se kterým se ohání, dopustit tak hrubých gramatických chyb…Viz: „zadny banner jste nevyrobil(Y) …dal(Y) na“…Ještě že to nepokračuje třeba "vy ku…v(Y)…To by bylo aspoň správně česky.
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 13:48 ® Stanďour reakce na …
-
paia má pravdu, pravda je ovšem i ta, že takovou věc lze vyřešit v klidu a ne hned vyhrožovat žalobou, o jejímž úspěchu nejsem vůbec přesvědčen. Kecy typu,, každý soudce by mi dal za pravdu" jsou k smíchu. Kdyby totiž věděl, jak to chodí, jednal by bez emocí a slušně, ba zdvořile, by požádal o odstranění banneru. Kdejakej šmudla je dnes právník… Mimochodem mám také ,,právní vzdělání„, ale ohánět se tím a pak napsat ,,protizákoné“, tedy pouze s jedním ,,n", to bych se hanbou propad.
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 v 18:31 ® paia
-
HaD: rekl bych, ze urcita mira pochybeni je i na tve strane, objednavatel chtel jasne textovou reklamu, coz jsi nerespektoval, mohl jsi jej hned informovat o tom, ze podporujete pouze obrazky a podle me sis mel nejprve potvrdit zajem klienta o tuto formu, nasledne jsi se mel domluvit na tom, zda si dodaji vlastni nebo si preji vyrobu, az pote by melo dojit k potvrzeni objednavky a nasledne fakturaci. mozna jsi po tom prvnim vyhruznem mailu mel ten banner proste vypnout a vse stornovat a na vse zapomenout. zbytek diskuze uz je vpodstate nadbytecny a vubec to nemuselo probehnout.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 21:15 @
-
HaD/Jseš hapy,jak jsi psal,tak s.r na hńupa a radši sem plsni do sumcařiny foto té plastové bóje na trhačku co se někdo ptal.Sám něco koumu a taky by mě to zajímalo.Díky
reagovat - Pondělí 4. června 2007 v 16:33 ® pilot reakce na …
-
Pane Mirmen prosím ozvěte se mi na shora uvedenou adresu . Díky.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 13:55 ® vsetinek
-
HaD: Já bych to téma snad ani nemazal. Jako takové memento pro všechny slušné lidi, aby si nemysleli, že vždycky se dobro dobrem oplácí. Samozřejmě přeju aby se to srovnalo a aby pan XY zažil trochu rozumu (snad bude trocha stačit
reagovat)
- Pondělí 4. června 2007 ve 13:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Tomash: Pozdě, ale přeci.
reagovat - Pondělí 4. června 2007 ve 12:57 ® Tomash reakce na …
-
Bobo : Co mi není rovno…
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 23:45 ® Rybar211
-
Presne tak, hlavne klid..... (ikdyz v Cr jde vsechno takze bych se trochu bal
reagovat)pokud ovlada gramatiku jako pravo..... tak toje v OK
- Neděle 3. června 2007 ve 23:35 ® BoBo-Falknow
-
fikus: Horko těžko
Tomash: Ano, a ten podpis má asi stejnou váhu jako podpis v mailu, nebo podepsaný „dokument“ z kopírky.
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 23:04 ® Michajda reakce na …
-
No, jestli je ten člověk opravdu vysokoškolsky vzdělán, tak ať se vrátí napřed na základní školu, „i“ a „y“ a jejich používání, se učí, tipuju, tak ve třetí obecné. Jinak to chce klid , jestli ovládá právo jako gramatiku, není se čeho děsit :o)
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 22:54 ® HaD reakce na …
-
jake: já jsem v naprostém klidu
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 22:17 ® jake
-
Asi jsem naprostý debil, ale vůbec jsem nepochopil, o co tomu „člověku“ vlastně jde… Tak on si nejdřív něco objedná, požádá o určitou službu a ty mu vyhovíš a on ti začne nadávat a vyhrožovat…? :-/ Hlavu vzhůru Davide – já si myslím, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří…
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 21:52 ® honza_heartofeurope
-
2all: taky bych rekl, ze uz to stacilo. Cim vice se do hovna dlouba, tim vic smrdi – to se u nas alespon rika. Jen by me tkatez zajimalo, kdo ze tim hovnem je
reagovat) P.S.: s tim faxem se to samozrejme neda pausalizovat, nicmene pro jiste ucely prukazny je.
- Neděle 3. června 2007 ve 21:08 ® Shrek
-
No a jelikož jsem rybář,tudíž tvor zvídavý,rád bych HaDe věděl,kdo jest tím dotyčným XY.Teda pokud to není napadnutelné.Pokud ano,mám e-mail.
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 20:36 ® Pike007 reakce na …
-
tomash: Na faxove kopii sice podpis byt muze,ale jak vis, ze se faxoval original dokument s original podpisem? Ono jde docela snadno podpis na kopii pridat z jineho dokumentu a nafaxovat padelek tvarici se jako original. Staci mit na cemkoliv podpisovy vzor dane osoby. Pak je to velmi jednoduche
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 17:35 ® HaD reakce na …
-
fikus: nad tím mazáním budu přemýšet, ale i tohle k životu patří…
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 15:01 ® Tomash reakce na …
-
BoBo-Falknow : Neříkám, že fax je nejlepší prostředek pro uzavření smlouvy, ale většinou má vlastnoruční podpis, který emaily prostě postrádají…
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 14:53 ® fikus reakce na …
-
BoBo-Falknow> faxová objednávka může být skutečně průkazná objednávka
HaD> mirmen má pravdu, smazat a víc se k tomu nevracet. Uražená ješitnost nedělá dobře žádnému obchodu. Snad vím o čem píšu, prodej reklamy mě živil 9let.
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 13:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Tomash: Myslet si můžeš co chceš, fax je pouze historická relikvie průkazná asi tak stejně, jako ústní domluva dvou lidí.
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 12:59 ® Karlos reakce na …
-
Svatá slova…
reagovat - Neděle 3. června 2007 ve 12:41 ® mirmen
-
Přečetl jsem.
Podle mne – každý někdy udělá botu, má slabý den atd.atd. – " kdo nevinný, nechť hodí kamenem " .
Myslím si, že by si dotyčný měl vzít k srdci slova z jedné písně od Marka Ebena :
…" pospícháš někam – sedni si, chceš si na něco posvítit – zhasni si " …
Ze všeho se člověk může pro budoucnost poučit , tedy – jestliže chce.
Být to na mně, tak tuhle diskuzi vymáznu a nechám to téma už plavat … život jde dál.
Klid a pohodu všem zůčastněným.
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 9:55 ® Tomash reakce na …
-
BoBo-Falknow : Honza nepsal, že fax je průkazný materiál, ale naznačil, že objednání touto cestou je závaznější, než email, což si také myslím. HaD : XY ukázal jaký je hovado, blbé je, že žijeme v ČR, kde je možné všechno a pokud bys byl ty a tedy chytej.cz potrestáno za zmiňovaný „úlet“ nebylo by to zase až tak překvapující. Ale to,že XY je kašpar a udělal z komára tyranosaura Rexe, je evidentní. Držím palce, aby to dobře dopadlo ,a aby se XY třeba líp vyspal…
reagovat - Neděle 3. června 2007 v 9:12 ® BoBo-Falknow
-
honza_heartofeurope: Bohužel, fax je všechno možné, ale rozhodně ne průkazný materiál.
HaD: Za každý dobrý skutek je člověk potrestán, s tím se setkávám dnes a denně…
reagovat - Sobota 2. června 2007 ve 23:22 ® Rybar211
-
Had: pro dobrotu na žebrotu… Jaká vláda takový lid.......
reagovat - Sobota 2. června 2007 ve 22:52 ® Prichy reakce na …
-
HaD: kdo by cekal takovouto reakci ze? …svet je divnej
reagovat - Sobota 2. června 2007 ve 20:39 ® HaD
-
Uznávám, že to byla moje chyba, že jsem ten banner zadarmo vyrobil. Očekával jsem navíc vděk za tuto službu zdarma, že si ho nemuseli nikde zadávat. Holt jsem něco předpokládal a mýlil jsem se.
reagovat - Sobota 2. června 2007 ve 20:07 ® honza_heartofeurope
-
taky bych videl chybku ve zverejneni banneru – reklamy, ktera nebyla objednatelem radne a prukazne odkorigovana, i kdyz e-mailova objednavka a korespondence se neda v pripadne soudni pri povazovat za radnou a prukaznou – samozrejme v pripade, ze jeji existenci objednatel nepotvrdi. V pripade, ze by te chtel skutecne zalovat, musel by tuto korespondenci predlozit spolu se zalobou a v pripadnem dukaznim rizeni – tim by se tedy prukaznou stala a tys byl alespon v tomto smeru z obliga. Spise je otazka, jak skutecne banner vypadal a kde se vzal
reagovat– ale to mas snad v poradku. Ponauceni pro priste ?: Objednavkovy formular na webu ke stazeni, objednatel vyplni, podepise, odesle !!!faxem nebo postou!!! – dostatecne, prukazne, nenapadnutelne (pokud budou obdobne odsouhlaseny i korektury). Jinak o radnem pravnim vzdelani dotycneho dost pochybuji – i kdyz … prava vystuduje kazda krava – podivej se na mne
Jeho pokus je spis zbesily placani do vody… howg (takhle jsem se naposledy rozepsal snad pri slohovem cviceni ve skole
- Sobota 2. června 2007 v 19:36 ® fikus
-
HaD> dovolím si malý postřeh, prvotní chyba byla skutečně na tvé straně a to zveřejněním neobjednaného reklamního baneru (zákazník přímo písemně upozornil, že baner nechce). Potud měl XY pravdu, další vývoj situace byl již zcela nestandardní.
reagovat