Vyhledávání
Tak to je teda síla... :-)))
1.6.2007 | HaD | 34.552 zobrazení | 56 odpovědí
Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.
----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------
Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.
xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.
Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.
Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.
David Havlíček
jednatel společnosti
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.
Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.
To je nejen neeticke,protizakone,ale i sproste.
Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.
Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!
Tim nase komunikace konci.
Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.
Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
----- Original Message -----
From: Obchodní oddělení Chytej.cz
To: xxxxxxxxxxxxxx
Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM
Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.
Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.
Očekávám Vaše vyjádření.
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?
Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?
Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.
Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel xxxxxxxxxxxxxx.
T----- Original Message -----
Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM
Dobrý den,
banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz
Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx
Fakturu zasíláme poštou
Srdečně zdraví
S pozdravem
David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor
Tel./fax: 381 253 887 381 253 196 381 251 554 Mobil: 608 323 472
Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Dobry den,
objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:
„xxxxxxxxxxxxxx“
Fakturacni udaje:
xxxxxxxxxxxxxx
S pozdravem
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel společnosti
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM
Dobrý den,
Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.
Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.
S pozdravem
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu
Dobry dne,
pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?
Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?
Cena je 2000 /rok?
Cena je tedy vcetne DPH?
xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx
provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň
mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. června 2007 v 15:25 ® HaD
-
Děkuju všem za názory. V jednu chvíli jsem znovu začal přemýšlet, jestli jsem někde tak zásadní chybu neudělal já…
reagovat - Sobota 2. června 2007 ve 13:27 ® Jakub reakce na …
-
ZN: mě spíš připadá, že tenhle člověk je vyděšenej sám ze sebe
reagovat)
- Sobota 2. června 2007 v 9:33 ® ZN
-
HaD: no to je fakt síla
reagovat) Z tohoto člověka musí být člověk tak vyděšený, že vyděšenější už nemůže být
)
- Pátek 1. června 2007 ve 23:18 ® fikus reakce na …
-
Shadowhunter> freefoto.cz..................
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 19:17 ® Shadowhunter reakce na …
-
a na jakych stankach ma byt ten banner????
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 18:31 ® Jezinka reakce na …
-
Hade- díky od tý doby co mám na krku rozvod jsem se poprvé zasmála. Je to debil, kašli na něj, je to pod HADí úroveň.
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 17:50 ® fikus
-
už jem myslel, že po tom co se rarach skamarádil s Přichym zavládne tady nuda. Ovšem XY s HaDem je taky pěkná přestřelka. ..... Abych nezapomněl, ještě tu máme Pármiče s přisrávači omegaMRKařů. Pardon, nic proti MRKu.
HaD> je to jenom právník a to ještě jenom …možná…
XY>
reagovat)))))))))))) ty seš fakt úchyl!
- Pátek 1. června 2007 v 17:18 ® Vydrain
-
Had – a nejlepší na tom je, že on to chudák tady ted čte, ale nemože na to reagovat, bo by se prozradil
reagovat - Pátek 1. června 2007 ve 14:47 ® Vydrain
-
HaD – počkej, prábní vzdělání se nezakládá na jednom zápočtu z těch mnoha, kolik jich musej složit a ze zkušenosti vim, že každej soudce, když vidí takovýdleho žalobce, většinou velmi rychle ten proces rozsekne
reagovatbud v klidu, dej si nohy do ledu a porad se s právníkem, autorský právo je sice hezká věc, ale myslim že tady mnoho platit nebude
ad/1 měl ten člověk – od kterého si to údajně oprásknul – měl registrační známku? ad/2 síť je věc veřejná a tak je úplně normální, že se věci kopírujou, myslim tim principielně, ne procesně a kdo se s tim nece smířit, at si registruje svoje dílo nebo ho na net vobec neumistuje tedy shrnuto podtrženo at se dotyčný zamyslí a radši napíše, že bych mimo sebe, když ste si korespondovali a pokud se nezamyslí a hodlá se živit jako advokát, tož lituju jeho klienty a on časem umře hlady)
- Pátek 1. června 2007 ve 14:35 ® harpunar
-
Bych to uvedl na pravou míru-je to ČURÁK a KOKOT k tomu. Finist jasný Sokol v.r.
reagovat - Pátek 1. června 2007 ve 13:37 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Alivio: Já bych spíš řekl, že je to pořádnej klokot
reagovat - Pátek 1. června 2007 ve 12:57 ® Shrek reakce na …
-
njesek:máš pravdu,„č“ a „á“ tam nemaj být
reagovatJen by mě zajímalo co je to zač.Stylem jednání mi to připomíná jednu jistou osobu...........
- Pátek 1. června 2007 v 11:52 ® njesek
-
Alivio:nenapsal jsi ve slovu čundrák moc písmen?chudáček právníček,nerozezná I a Y
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 8:10 ® Shrek
-
Ježiš to je ale čundrák,to svět neviděl.Pokud máme takovéhle právníky všechny,už vím proč je naše justice oproti EU v perdelce.
reagovat - Pátek 1. června 2007 ve 2:32 ® HaD reakce na …
-
gadasnik: jsem v poho, dobře mě to pobavilo. Ale takhle to asi na tomhle světě chodí a chodit bude…
reagovat - Pátek 1. června 2007 ve 2:22 ® gadasnik reakce na …
-
HaD:…klid rejžo,praskne ti céfka a budeš v prdeli !
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:35 ® HaD reakce na …
-
tak v Y a I se člověk klidně splést může, to bych mu fakt „nevičýtal“
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:33 ® BlueShark reakce na …
-
No nejhorsi je ze ten doktor prav neumi ani mekke a tvrde Y
reagovatDDDDDDDDDDDDDD
- Pátek 1. června 2007 v 1:29 ® HaD reakce na …
-
regulus: co je blíž k realitě vím
reagovatproto jsem taky hapy
- Pátek 1. června 2007 v 1:28 ® HaD
-
tak mi ještě napsal:
"Perfekt,udelal jste velkou chybu,ale je to Vase rozhodnuti!
xxxxxxxxx"
Tak jsem si vzpomněl na Aničku Dajdou a superstar a její rrrozhodnutí a málem sletěl za židle
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:25 ® regulus reakce na …
-
Já ti nepomůžu, su od elektriky -:))))))) V tomto státě je možný naprosto všecko, já už naprosto rezignoval, buď je to naprostej magor, nebo sháněj dobrýho právníka, co je blíž realitě netuším.
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:20 ® HaD reakce na …
-
regulus: nevím ale co bych měl prohrát?
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:16 ® regulus reakce na …
-
Davide, co ti na to říct, podle selskýho rozumu je to debil, podle našeho právního systému můžeš mít problém, nedokážu to posoudit, vím o případech kdy lze i zcela jednoznačnou při prohrát.
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:14 ® HaD
-
Tak a korespondence pokračuje
Regule pomoooooc
Tak jsem to zveřejnil už teď. Myslím, že je potřeba naše čtenáře pobavit.
Hezký večer
H.
________________________________________ From: xxxxxxxxxxxxx Sent: Friday, June 01, 2007 12:09 AM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Tak vidite,ze jsem dobry,zato Vy jste asi nikdy zadny zapocet neudelal.O Vas nic na seznamu nevyjizdi:) Dobre se informujte u sve dobre advokatni kancelare,skoda ze jste to neudelali drive nez jste zacali porusovat autorsky zakon. Jiz jsem informoval autora Vami odcizeneho baneru,ktery je mimochodem stale na Vasich strankach vcetne ikonky. Tim jste definitivne nereagovali na nasi jasnou vyzvu o odstraneni odcizeneho a proti nasi vuli umisteneho banneru!!! Tim konci ma emailova komunikace s Vami!
xxxxxxxxxxxxx
----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:56 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Jo, viděl jsem že jste před 14 dny udělal zápočet z Mezinárodního práva soukromého a obchodního. Paní učitelka by jistě měla radost.
Naše zastupující advokátní kancelář je sakra dobrá, o tom nemějte pochyb! Hned zítra si vše u pana doktora dobře prověřím.
A už mi fakt nepište, nebo neusnu…
Be hapy
H.
________________________________________ From: xxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:47 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Smesny jste Vy.Pokud se Vam to zda smesne poradte se se svym pravnikem,tedy pokud na nej mate:)
O pravu nemate ani poneti.Vase jednani je dokonce na trestni oznameni,takze by slo i o rovinu trestne pravni a nejen nahrady skody v rovine obchodnepravni! Nase opatreni by pouze vysvetlovalo Vase pripadne dezinformace.xxxxxxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:42 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Pak i my odvetně podáme žalobu na Vás!!!
)) Je to směšné
)
Už nám nepište.
Díky
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:06 ® HaD reakce na …
-
tohle ja fakt síla. A to mě ještě bombarduje mailama dál. Zítra to sem taky dám
reagovat - Pátek 1. června 2007 v 1:04 ® regulus
-
Život je plnej havárií, ale nejhorší je srážka s blbcem.
reagovat