Vyhledávání
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | 21.826 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. dubna 2011 ve 12:26 ® džigit
-
tak dík za odpovědi
reagovatTřeba taky zvážit,že uvedená většina je sportovních střihů,což nesedne každému a že bych kvůli tomu musel zhubnout o 4O kilo…
- Středa 13. dubna 2011 ve 12:14 ® sethy
-
Stroft> na obrázku tak možná vypadá ale je krátká, cca o 5cm delší než brodící pasovka. Najdu foto.
reagovat
Edit: lepší fotku jsem nenašel, tak aby tam byla vidět celá délka bundy. - Středa 13. dubna 2011 ve 12:11 ® kerob
-
sethy> to urcite chodi za „doktora“ v bilym nebo v kombineze protichemicky jednotky-ta je taky bila
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:11 ® Stroft reakce na …
-
sethy> Ta tvoje vypadá taky dobře, ani peněženka plakat nebude. Jen prosím tebe, není moc dlouhá, myslím tím jestli nemáš problémy v sedě(do lodě) Děkuji.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:09 ® sethy
-
1Mara> člověk v maskáčovém je pro mě voják. Tečka. V zimě když je sníh tak nosíš takový ten černo-bilý maskáč?
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:08 ® kerob reakce na …
-
sethy>
me ty zeleny mozky splyvaj…vojak nebo myslivec…jedna zelena pakaz to je
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:07 ® 1Mara reakce na …
-
sethy> Ano , myslivec má být jen v zeleným , rybář v maskáčovým
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:07 ® MP-E65mm
-
sethy>
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:06 ® MP-E65mm reakce na …
-
1Mara> myslím že rybě, která je 20m od břehu (nahozená montáž) je uplně ukradený co máš na sobě
reagovatano v připadě menšího např. pstruhového potoku to má nějaké opodstatnění, ale i tak lze ryby chytit. Nedělal bych z toho takovou vědu, maskáč není 100% krytí , stejně musíš chodit kolem břehu a už jenom svojí přítomností (s maskačem nebo bez něj) ryba ví že tam jsi.
- Středa 13. dubna 2011 ve 12:03 ® sethy reakce na …
-
kerob> a k těm myslivcům. Pamatuju si jak šel taťka na nějaký výcvik s našim jezevčíkem, co pořádali myslivci. Rifle jim nevadili ale jak tam někdo přišel v maskáčích, vyhodili ho s tím že nejsou vojáci.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:01 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> no styď se
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 12:01 ® sethy reakce na …
-
1Mara> maskáč patří vojákům, tady není co řešit. A vsadím se že škrtl. Proč muškařum kteří loví v extra čistých vodach nevadí barvy jako je červená, světle béžova atd. Důležitý je pohyb po břehu a ne barva oblečení a nikdo mě nepřesvědčí o opaku. V létě klidně chytám v bílem tričku, a to chytám ryby u břehu na extrémně čisté vodě.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:58 ® kerob
-
1Mara> nikdo nerika, ze musis svitit na dalku, ale i kvalitni a funkcni obleceni lze koupit v mene vyraznych barvach. Maskace schvaluju myslivcum, treba se jich navzajem postrili jete vic
Jo a nekolikrat jsem brodil ve svitive oranzovym tricku (skoro jako popelar) a nemam pocit, ze bych nachytal min.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:54 ® 1Mara reakce na …
-
sethy> To je otázka názoru , u nás kam chodím na kapry by sis ani neškrt , jak nevypadáš jako bodlák , nebo kopřiva , tak jsou hned fuč
reagovatA můj názor je že zrovna maskované věci patří do přírody aby jsi sní splynul , a né svítil na dálku
- Středa 13. dubna 2011 v 11:48 ® kerob reakce na …
-
sethy> vojne jsem se zazrakem vyhnul (modrou ale nemam) a zarekl jsem se, ze NIKDY na sebe nevezmu nic maskovanyho, pokud nebude valka
Mame na krame uz 2 roky nepromokavy pouzdro na mobil…spousta lidi by ho strasne chtela, ale dela se jen oranzovy a zluty (vodacka firma)… vsichni by chteli khaki nebo maskac…asi aby ho snaz ztratili
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:44 ® kerob reakce na …
-
MP-E65mm> tak to si nedovedu predstavit
reagovatkolikrat mam tu softshellku jen pres tricko ci mikinu (jen jako ochrana pred destem a vetrem) a v zime mam pod „velkou“ bundou nekolik mnoho vrstev (prevazne funkcnich) abych celej den prezil treba v –10. I kdyz mival jsem APPU s odepinatelnou termo vlozkou, ale bud mi byla tak akorat s vlozkou a dalsima vrstvama, nebo mi byla brutalne velka, kdyz jsem ji chtel pouzit jen jako plastenku nebo vetrovku. A milionar fakt nejsem…sice by obe ty bundy staly za regul cenu cca 8–10 tisic (coz bych nedal i kdybych to mel), ale softshellku jsem sehnal za 1500 a tu zimni Columbii asi tak za stejne…uplna nahoda v jednom outletu v Praze.
- Středa 13. dubna 2011 v 11:43 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> já mám po domácky ušitý fusak na tři klacky a je z maskáče bo nic jiného jsem nasehnal a už s tím se stydím k vodě
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:36 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> přesně ten maskáč, jak to na někom vidim…no fuj.
reagovat
Simms je jiná liga, ale tam je taky ta cena uplně mimo. - Středa 13. dubna 2011 v 11:34 ® MP-E65mm reakce na …
-
kerob> já mám bundu na celý rok, at je vedro nebo mráz. Ten svršek slouží pouze jako ochranná vrstva (jako kuže). Abych měl dvě bundy na dvě roční období ve stejné kvalitě na to zas nemám.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:31 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> jj, hlavně ten zažitej maskáč...........brrrr.......
Ale hadry od simmsu jsou fešný............ta cena samozřejmě už tolik ne.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:28 ® kerob reakce na …
-
sethy> ja v rybarskejch potrebach nikdy nekoupil ani kousek obleceni. Jaro/podzim nosim softshellku od Salomonu, v zime zimni Columbii…
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 11:13 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> jo nestěžuju si. Už dávno jsem přestal kupovat oblečení na ryby v rybářských obchodech
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 10:59 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> myslím, že je to dobrá volba
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 10:39 ® sethy reakce na …
-
Stroft> konečně někdo normální
reagovat
Já mam tuhle:http://www.huskycz.cz/…da-d875.html - Úterý 12. dubna 2011 ve 22:46 ® džigit reakce na …
-
Stroft> ty si konfekční figura,ale co já
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 22:38 ® Stroft
-
Já mám vybranou tuto:http://www.pinguincz.cz/…tos-red.html
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 20:42 ® džigit
-
má někdo zkušenost? /…a-bunda.aspx
reagovat - Pátek 4. června 2010 v 10:39 ® Kolovr@tek
-
Ahoj všici ,po dlouhém rozhodování jsem si pořídil tuto bundu.Je super.
reagovat - Pondělí 19. října 2009 v 1:07 ® hecht reakce na …
-
To neva, za to mu tam chodí babky venčit pejsky. Ty mají také právo na nějaký estetický zážitek
reagovat - Neděle 18. října 2009 v 15:32 ® Libor
-
hecht> sexy být může, ale vodačky už nejezdí
reagovat