Vyhledávání
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | 21.609 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 18. října 2009 v 1:54 ® hecht
-
Libor – Dneska jsem ho viděl prvně v nové bundě. Myslím že na celém povodí nebyl v tu chvíli nikdo více sexi
reagovatAle je to opravdu pěkný hadřík, asi se nechám něčím takovým taky zlákat.
- Sobota 17. října 2009 v 18:29 ® Libor reakce na …
-
Sander> no proto
reagovat - Sobota 17. října 2009 v 16:41 ® FISHERBOY
-
osobně používám velice dobrou a levnou alternativu..kdyz je fakt kosa, hodim na sebe bombra a šálu kolem krku…nepromokne, neprofoukne…
reagovat - Sobota 17. října 2009 v 15:23 ® Sander
-
Na přání Libora sem hodím krátkou recenzi po první procházce s bundou RON THOMPSON – AQUASAFE LUXUS.
Jevila se mi spíše jako bunda na podzim a jaro, takže jsem se pod ní docela navlík a bylo mi hic, i když jsem byl skoro po pás ve vodě. Je nepromokavá, kapky po ní stékaly jak po čelním skle auta. Budem kámoši. Za ty prachy myslím dobrý.
reagovat - Sobota 12. září 2009 v 1:04 ® pipa reakce na …
-
pablo> měl si jit do Rapaly. tama 10000.. a cena 2500 kč ±
reagovat - Pátek 11. září 2009 ve 23:46 ® LuboO reakce na …
-
pablo> myslim, ze budes spokojny
reagovat - Pátek 11. září 2009 v 15:08 ® pablo reakce na …
-
po dlhodobom hľadaní a tiež zistení, že taký ospevovaný Geoff má parametre iba 5000 pre paropriepustnosť a vodeodolnosť, pričom cena je nepomerne vyššia som tiež kúpil pingiun parker. k nej dobrú fleesku a mám to aj na zimu. Akurát toľko vrieciek a detailov nemá, ale parametre oveľa lepšie
reagovat - Pátek 11. září 2009 v 0:28 ® hecht reakce na …
-
Sander> netěš se, až přijde, tak zjistíš, že díky Č. Poště, se po cestě utrhla kapuca a chybí jeden rukáv
reagovatAle vážně, pokud bude vypadat jako na obrázku, bude to v hledáčku i pro mě na příští rok.Ještě jsem šilhal i po těch gatích, take pěkné. Budeš potom moct dělat modela
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 23:20 ® Libor reakce na …
-
Sander> přijde v dubnu, až se oteplí
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:52 ® Sander reakce na …
-
coatnick > prosímtě, za jak dlouho po objednání ti bunda přišla? Zítra to bude týden a pořád nic.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 8:01 ® coatnick reakce na …
-
Sander> poslu ti osobku na seznam
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 18:44 ® Sander reakce na …
-
coatnick > ta by šla, dík. Asi ji vezmu.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 18:11 ® coatnick
-
Používám RON THOMPSON – AQUASAFE LUXUS v kratší verzi tj. na brodění. U ni chybi zadni kapsa (i kdyz nevim na co vlastne je, na igelitku kdyz neco bacim ??). Jinak dejcha, neproprsi, do dvojky se vejdes, jedine co bych ozelel je fleece u krku, to eliminuje jeji pouziti ve vedrech u takoveho tlustokrkeho ovaroviteho typu jako ja. Kdyz nekdo neleze moc do vody byl bych spis pro 3/4 verzi. Ja to kupoval zde, kde mi sehnali i tu verzi pro muškaře ač nebyla v nabidce: http://www.naryby.eu/ Fotky tehle bundy byva vetsinou hnusnejsi nez je real.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 11:48 ® Libor reakce na …
-
Sander> mám ten komplet, ale věř že ty kalhoty bys využil. Mají suprový výstelky na zadku a kolenech, jedním slovem paráda.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:34 ® LuboO
-
Zabudol som dodat, ze ju mam v kombinacii olivova zelena, cierna, seda.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:31 ® RADE4EK
-
DOC alaska-100% spokojenost,maskáč jsem nesehnal.Při sněhové bouři na rybách kopletně zasypán mokrým sněhem,ale bylo mi opravdu komfortně teplo.Dvě zimy,do zámrazu používané i s kalhotami a bez závad a chyb.
http://www.doc-fishing.com/…aljaška.html
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 18:44 ® Robur
-
ta Hadova budna je na dírky, akorát musíš mít ještě rychlobrusle, akdyž jsem bez urážky viděl to Hadovo panděro /ne že bych já osobně taky nějaké neměl/, tak si myslím, že ta bunda to nezachrání
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 18:21 ® LuboO
-
Ja na ryby aj turistiku v chladnejsom obdobi pouzivam toto
Som s nou absolutne spokojny, ci uz na horach alebo na rybach.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 17:45 ® Sander reakce na …
-
Libor > ta se prodává samotná? Hází mi to jen komplety. Je pěkná, už jsem si jí dříve všiml. Kolik koštovala?
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 16:58 ® rehulac
-
:-d
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 16:44 ® Libor reakce na …
-
Sander> ta tabasco barva by Ti slušela
reagovat, co něco od DOC? Nedávno jsem koupil DOC URAL a na zimu to bude moc fajn, vlastně viz. níže.
- Čtvrtek 3. září 2009 v 16:36 ® Sander reakce na …
-
HaD > šmarja Józefe, co to je? :o) Já potřebuji bundu na fišku, ne na lyže
reagovatPřírodní barva a musí být teplá, hodně teplá.
- Čtvrtek 3. září 2009 v 16:30 ® HaD
-
http://www.tilak.cz/detail.php?…
a i já v ní vypadám hubenej
reagovat)
- Čtvrtek 3. září 2009 v 15:40 ® Sander reakce na …
-
HaD > máš na ni odkaz?
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 15:37 ® HaD
-
Na doporučení DaMa jsem si pořídil taky ten TILAK. A musím říct, že konečně po mnoha a mnoha letech zkoušení a kupování „levných“ bund, mám konečně to, co jsem hledal. Zatím nevím, jakou to bude mít životnost, ale rozhodně vím, že jsem si něco takového měl pořídit už dávno. Leje, svítí – pořád je dobře…
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 15:25 ® Sander
-
Oživuji toto téma, nějakou zimní bundu na fišku budu brzy potřebovat. Pokud máte nějaké typy, sem s nimi. Rád bych se vešel do 2000Kč, už těch peněz na ryby padlo letos dost.
Dík.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 22:53 ® dam
-
Mám bundy od Tilaku a Simmsu, obě jsou goratex 4 vrstvy. Bundy jsou absolutně bez chyby, ale vždy záleží na tom, co máš oblečeného pod nimi. Kvalitních bud je dnes poměrně dost, ale opravdový základ je v prádle pod nimi. Jakmile to není sloučeno, tak pohodlí nemůže být… Každý člověk je jinak velký, a jinak se potí a jinak se zahřívá, to co vyhovuje jednomu, nemusí druhému tolik sedět. Bohužel to není levné zkoušení ideálu…
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:43 ® Libor
-
Další bundu kterou mám je od firmy DOC – model ural. Je do ještě větší nepohody než shimano a v létě je v ní už dost teplo. Nepronikne do ní ani kapka, pro jarní a podzimní rybařinu je to ideál. Před zakoupením doporučuji vyzkoušet, označené velikosti nějak nesedí.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:23 ® Libor
-
Již třetím rokem používám bundu od Shimna – (Shimano HFG EV Allround Jacket) a nemůžu si ji vynachválit. Perfektní je v tom že se dá zmačkat do malého pytlíčku (součást dodávky) a nezabere v batohu moc místa. Několikrát jsem v ní přečkal silný déšť a dvě bouřky, nepromočí se. Má integrovanou velkou kapucu přesahující horní částí obličej, takže na vás voda nestříká. Rovněž oceňuji neoprénové stahovací rukávy. Jediná nevýhoda je že nemá žádnou zapínací kapsu na drobné předměty. Vřele doporučuji!
reagovat - Sobota 2. června 2007 v 11:17 ® ORIMP
-
určite choď do toho Geoffu!Prave tu Raptor som na začiatku sezony testoval na Bešenovej,ked začalo fukať od Tatier tak som pri vode ostal sám!
reagovatMa dosť velke vrecká na krabičky a výborne-volne rukavy!Určite Geoff!