Chytej.cz

Bunda na ryby necteno

30.5.2007 | miroTT | 21.609 zobrazení | 128 odpovědí

Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 18. října 2009 v 1:54 ® hecht
hecht

Libor – Dneska jsem ho viděl prvně v nové bundě. Myslím že na celém povodí nebyl v tu chvíli nikdo více sexi :-) Ale je to opravdu pěkný hadřík, asi se nechám něčím takovým taky zlákat.

reagovat
Sobota 17. října 2009 v 18:29 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> no proto :-))

reagovat
Sobota 17. října 2009 v 16:41 ® FISHERBOY
FISHERBOY

osobně používám velice dobrou a levnou alternativu..kdyz je fakt kosa, hodim na sebe bombra a šálu kolem krku…nepromokne, neprofoukne…

reagovat
Sobota 17. října 2009 v 15:23 ® Sander
Sander

Na přání Libora sem hodím krátkou recenzi po první procházce s bundou RON THOMPSON – AQUASAFE LUXUS.

Jevila se mi spíše jako bunda na podzim a jaro, takže jsem se pod ní docela navlík a bylo mi hic, i když jsem byl skoro po pás ve vodě. Je nepromokavá, kapky po ní stékaly jak po čelním skle auta. Budem kámoši. Za ty prachy myslím dobrý.

reagovat
Sobota 12. září 2009 v 1:04 ® pipa reakce na …
pipa

pablo> měl si jit do Rapaly. tama 10000.. a cena 2500 kč ±

reagovat
Pátek 11. září 2009 ve 23:46 ® LuboO reakce na …
LuboO

pablo> myslim, ze budes spokojny

reagovat
Pátek 11. září 2009 v 15:08 ® pablo reakce na …

po dlhodobom hľadaní a tiež zistení, že taký ospevovaný Geoff má parametre iba 5000 pre paropriepustnosť a vodeodolnosť, pričom cena je nepomerne vyššia som tiež kúpil pingiun parker. k nej dobrú fleesku a mám to aj na zimu. Akurát toľko vrieciek a detailov nemá, ale parametre oveľa lepšie

reagovat
Pátek 11. září 2009 v 0:28 ® hecht reakce na …
hecht

Sander> netěš se, až přijde, tak zjistíš, že díky Č. Poště, se po cestě utrhla kapuca a chybí jeden rukáv :-)) Ale vážně, pokud bude vypadat jako na obrázku, bude to v hledáčku i pro mě na příští rok.Ještě jsem šilhal i po těch gatích, take pěkné. Budeš potom moct dělat modela :-))

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 23:20 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> přijde v dubnu, až se oteplí :-)

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:52 ® Sander reakce na …
Sander

coatnick > prosímtě, za jak dlouho po objednání ti bunda přišla? Zítra to bude týden a pořád nic.

reagovat
Pondělí 7. září 2009 v 8:01 ® coatnick reakce na …
coatnick

Sander> poslu ti osobku na seznam

reagovat
Pátek 4. září 2009 v 18:44 ® Sander reakce na …
Sander

coatnick > ta by šla, dík. Asi ji vezmu.

reagovat
Pátek 4. září 2009 v 18:11 ® coatnick
coatnick

Používám RON THOMPSON – AQUASAFE LUXUS v kratší verzi tj. na brodění. U ni chybi zadni kapsa (i kdyz nevim na co vlastne je, na igelitku kdyz neco bacim ??). Jinak dejcha, neproprsi, do dvojky se vejdes, jedine co bych ozelel je fleece u krku, to eliminuje jeji pouziti ve vedrech u takoveho tlustokrkeho ovaroviteho typu jako ja. Kdyz nekdo neleze moc do vody byl bych spis pro 3/4 verzi. Ja to kupoval zde, kde mi sehnali i tu verzi pro muškaře ač nebyla v nabidce: http://www.naryby.eu/ Fotky tehle bundy byva vetsinou hnusnejsi nez je real.

reagovat
foto/forum/2009/th-img10029.jpg
Pátek 4. září 2009 v 11:48 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> mám ten komplet, ale věř že ty kalhoty bys využil. Mají suprový výstelky na zadku a kolenech, jedním slovem paráda.

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:34 ® LuboO
LuboO

Zabudol som dodat, ze ju mam v kombinacii olivova zelena, cierna, seda.

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:31 ® RADE4EK

DOC alaska-100% spokojenost,maskáč jsem nesehnal.Při sněhové bouři na rybách kopletně zasypán mokrým sněhem,ale bylo mi opravdu komfortně teplo.Dvě zimy,do zámrazu používané i s kalhotami a bez závad a chyb.

http://www.doc-fishing.com/…aljaška.html

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 18:44 ® Robur
Robur

ta Hadova budna je na dírky, akorát musíš mít ještě rychlobrusle, akdyž jsem bez urážky viděl to Hadovo panděro /ne že bych já osobně taky nějaké neměl/, tak si myslím, že ta bunda to nezachrání:-)

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 18:21 ® LuboO
LuboO

Ja na ryby aj turistiku v chladnejsom obdobi pouzivam toto

http://www.elcon.sk/?…

Som s nou absolutne spokojny, ci uz na horach alebo na rybach.

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 17:45 ® Sander reakce na …
Sander

Libor > ta se prodává samotná? Hází mi to jen komplety. Je pěkná, už jsem si jí dříve všiml. Kolik koštovala?

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 16:58 ® rehulac

:-d

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 16:44 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> ta tabasco barva by Ti slušela :-) , co něco od DOC? Nedávno jsem koupil DOC URAL a na zimu to bude moc fajn, vlastně viz. níže.

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 16:36 ® Sander reakce na …
Sander

HaD > šmarja Józefe, co to je? :o) Já potřebuji bundu na fišku, ne na lyže :-) Přírodní barva a musí být teplá, hodně teplá.

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 16:30 ® HaD
HaD

http://www.tilak.cz/detail.php?…

a i já v ní vypadám hubenej :-)) )

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 15:40 ® Sander reakce na …
Sander

HaD > máš na ni odkaz?

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 15:37 ® HaD
HaD

Na doporučení DaMa jsem si pořídil taky ten TILAK. A musím říct, že konečně po mnoha a mnoha letech zkoušení a kupování „levných“ bund, mám konečně to, co jsem hledal. Zatím nevím, jakou to bude mít životnost, ale rozhodně vím, že jsem si něco takového měl pořídit už dávno. Leje, svítí – pořád je dobře…

reagovat
Čtvrtek 3. září 2009 v 15:25 ® Sander
Sander

Oživuji toto téma, nějakou zimní bundu na fišku budu brzy potřebovat. Pokud máte nějaké typy, sem s nimi. Rád bych se vešel do 2000Kč, už těch peněz na ryby padlo letos dost.

Dík.

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 22:53 ® dam
dam

Mám bundy od Tilaku a Simmsu, obě jsou goratex 4 vrstvy. Bundy jsou absolutně bez chyby, ale vždy záleží na tom, co máš oblečeného pod nimi. Kvalitních bud je dnes poměrně dost, ale opravdový základ je v prádle pod nimi. Jakmile to není sloučeno, tak pohodlí nemůže být… Každý člověk je jinak velký, a jinak se potí a jinak se zahřívá, to co vyhovuje jednomu, nemusí druhému tolik sedět. Bohužel to není levné zkoušení ideálu…

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:43 ® Libor
Libor

Další bundu kterou mám je od firmy DOC – model ural. Je do ještě větší nepohody než shimano a v létě je v ní už dost teplo. Nepronikne do ní ani kapka, pro jarní a podzimní rybařinu je to ideál. Před zakoupením doporučuji vyzkoušet, označené velikosti nějak nesedí.

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:23 ® Libor
Libor

Již třetím rokem používám bundu od Shimna – (Shimano HFG EV Allround Jacket) a nemůžu si ji vynachválit. Perfektní je v tom že se dá zmačkat do malého pytlíčku (součást dodávky) a nezabere v batohu moc místa. Několikrát jsem v ní přečkal silný déšť a dvě bouřky, nepromočí se. Má integrovanou velkou kapucu přesahující horní částí obličej, takže na vás voda nestříká. Rovněž oceňuji neoprénové stahovací rukávy. Jediná nevýhoda je že nemá žádnou zapínací kapsu na drobné předměty. Vřele doporučuji!

reagovat
Sobota 2. června 2007 v 11:17 ® ORIMP
ORIMP

určite choď do toho Geoffu!Prave tu Raptor som na začiatku sezony testoval na Bešenovej,ked začalo fukať od Tatier tak som pri vode ostal sám! :-) Ma dosť velke vrecká na krabičky a výborne-volne rukavy!Určite Ge­off!

reagovat