Vyhledávání
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | 21.603 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. června 2007 ve 13:26 ® Dědek reakce na …
-
Luban : to je skrytá reklama
reagovat)
- Čtvrtek 31. května 2007 ve 14:23 ® miroTT reakce na …
-
A co hovorite na GEOFF ANDERSON? Konkretne Raptor Fishing. Je chrbat v takychto kratkych bundach dostatocne chraneny pred vetrom?
reagovat - Čtvrtek 31. května 2007 v 9:18 ® harpunar
-
Luban-teda já jsem s DOCu vyléčený navždy,švy na kalhotách po deseti vycházkách šly do řiti a o nepromokavosti by se dalo debatovat.Ostatně na MRKu proběhla před týdnem na téma DOC debata a chvála téměř žádná,všichni zkušenosti spíše opačné.
reagovat - Středa 30. května 2007 ve 20:00 ®
-
skús pozrieť na niektoré produkty firmy DOC.(www.doc-fishing.com)Ja mám od nich súpravu WATERTEXT(dá sa kúpiť samostatne bunda a nohavice)a som spokojný.Podľa mňa, je ale výborná voľba bunda DOC REFLEX TM.
reagovat - Středa 30. května 2007 ve 14:21 ® rarach
-
Mám,www.visionflyfishing.com cena asi 3500 Kč při dovozu z UK, u nás za to chtějí téměř dvojnásobek. Má všechno co jsi si přál.
reagovat - Středa 30. května 2007 ve 14:13 ® regulus reakce na …
-
No já mám toto, www.cabelas.com ale má to jen dvě velký síťovaný kapsy, je to z toho lehkýho Goretexu a nemá to oko na podběrák. Používám to v létě jako pláštěnku, když je chladněji proti profouknutí a v zimě jako horní nepromokavou vrstvu.
reagovat - Středa 30. května 2007 ve 13:17 ® miroTT reakce na …
-
Ide mi hlavne o to aby bola nepremokava a paropriepustna. Privlac som napisal preto ze by bolo fajn ak by mala viac vreciek a moznost zavesit na chrbat podberak.
reagovat - Středa 30. května 2007 v 11:49 ® regulus
-
Zkus to trochu opřesnit, není bunda jako bunda. Něco jinýho budeš mít na sobě v zimě, na podzim (jesen) a v létě asi třeba jen tričko. Nemyslíš náhodou vestu, když máš v závorce tu přívlač.
reagovat