Chytej.cz

Bunda na ryby necteno

30.5.2007 | miroTT | 21.598 zobrazení | 128 odpovědí

Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:57 ® Arnej reakce na …
Arnej

kingkubik> Tak to já možná ani ty dva roky ne. Ono hodně záleží na tom, jak s nimi člověk nakládá, jak je zatěžuje a na co je chce. Pokud někdo jde, jen tak k vodě si sednout a neplánuje, že bude dělat nějaký krkolomnosti, tak by i levnější boty měly vydržet bez větších problémů rozumnou dobu. Měl jsem trekový boty od firmy Merrell, levný rozhodně nebyly a vydržely sotva rok. Nejhorší na tom bylo, že vady se začaly projevovat po půlroce užívání. Deformace a potom do nich i teklo. Následovala reklamace a jenom problémy. Konečný verdikt byl ten, že si koupím nový boty. Stalo se a téměř tři roky nosím Asolo Sasslong NBK GV a není na nich známka opotřebení, až na podrážky (to je ale u všech bot, nechají se bez větších problémů po nějakém čase vyměnit). Pokud by tě tyto boty zajímaly víc, tak zde nalezneš velice zajímavé recenze včetně výstupů na zajímavé vrcholy. Za sebe určitě doporučuji investovat do dobrých bot, jelikož se ti to časem vrátí. http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?… http://www.asolo.cz/…/petr-jahoda

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:30 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

kingkubik> Pokud lítáš pohorách a lesích tak těm botám dávam max 2 roky!! Fakt je lepčí si připlatit a koupit kvalitní boty!!! Teď budou vycházet nový modely tak budou určo slevy. Na botách se nevyplatí šetřit, obzvlášť, když je hodně namáháš. Jak píše Míra, projeď si nějaký outdor fora atp. :->

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:15 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Dobře – boty za 4000 a když se podíváš na hodnocení, tak nemají ani tři hvězdičky z pěti. Asi z nich nejsou majitelé zrovna na větvi.

Pokud si chceš fakt dobře vybrat, jdi na outdoorové servery, tam se o tom baví šílenci, kteří ty boty fakt prověří.

A těch 6000 je investice. Můžeš mít boty za 3 litry na dva roky a pak zas, ale taky můžeš mít drahé boty na víc let a celou dobu z toho těžit. Ono je to jako s navijáky.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 14:46 ® kingkubik

me by se libilo neco na tenhle zpusob http://www.salomonshop.cz/…id-wp-100996 ale otazka zni co vse je pravda z toho co tam napisi…na horach jsem jako doma ale co se obuvi tyka jsem z toho jelen:Dsestku za boty fakt nedam:D

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 14:34 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

kingkubik> Jak píše osprey… Já zase nedam dopustit na Trezeta, cenová relace dost podobná a životnost taky. Vyteplení obuvy řešim dobrejma fuskama od bridgedale. Dělaj do všech možnejch podmínek. Mam extremy a naprostá spokojennost. Dávali na ně i rok záruku na prošoupání. Jen ta cena ta cena. :-93;

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 14:24 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Velmi teplé boty většinou nejsou na dlouhé chození. Asi bych na tvém místě připlatil a koupil si nějaké Meindly. Dělají i zateplené modely a při životnosti těch bot se jejich cena (6000+) nechá přežít. A hlavně budeš mít jistotu, že to jsou opravdu dobré boty, protože Meindl patří k tomu nejlepšímu, co je.

Jinak ze zkušeností polárníka J. Pavlíčka jsem zaznamenal, že oni to v době, kdy o membránách nikdo ještě nevěděl, řešili až o dvě čísla většími pohorami a spoustou ponožek.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:01 ® kingkubik

chlapi obleceni na ryby mam vyresene v celku dobre ale resim tedka problem botama shanim opravdu teple a pokud mozno teple boty na lednove federovani,hony a ruzne nahanky zvere+na toulky po horach vim ze si asi budu za kvalitu muset priplatit presto by me zajimaly nejaky odzkouseny boty…par tipu jsem dostal ale chci skloubit desing+ucelnost a to se zatim moc nepovedlo PS:boty vazne musi byt velmi teple

reagovat
Neděle 4. listopadu 2012 ve 13:35 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

osprey> No já na ryby taky nosím takový ty starší vjeci…jako ty bagančata…ja bych jiný boty okamžitě rozbil a tak je to se vším ostatním

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:24 ® osprey reakce na …
osprey

Martin Mošna> Vaťák jsem nosil roky a něco takového mám dodnes. Nosím to tam, kde bych se o drahou bundu bál. Ale pokud vyrazíš v prosinci ve vaťáku na stráně na Orlíku, tak za první hodinu se pod ním propotíš a během několika dalších hodin buď utečeš domů nebo zdechneš.

Na dřepění u vody vaťák může stačit, na aktivní rybařinu je to na pár hodin a pak musíš pryč.

Zatím největší testy hadrů jsem udělal v Tatrách – dole teplo, nahoře vítr, sníh, déšť, zpocenej jsi jako dveře od chlíva a kdyby to ty hadry nepustily ven, zkusíš jako pes. A když tam nahoře zjistíš, že jsi v řiti, tak tě odtud dostane leda tak vrtulník. Takže děkuju funkčnímu prádlu a membránám, že jsem si tyhle starosti dělat nemusel.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 v 19:15 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Vaťák a je to :-D

reagovat
Úterý 30. října 2012 ve 20:40 ® BigMike

Ona je otázka, co nosit k vodě v létě, co na podzim a co v zimě. Na léto mám starou, již rozpadající se parku, maskáčový Banner z roku 2003, chtěl jsem novou, ale už dělají jen zelené, mám rád nějaký maskáčový vzor. Pořádnou parku za rozumnou nesehnat, snad že mám 193 cm, dlouhé ruce atd. Tak jsem koupil armádní kabát, čili staré dobré kongo vz.95. Blůza mi nestačí. V létě ve Vodňanech na trhu jsem koupil za asi 400,– něco maskáčového od Ťongů, ale přes počáteční nadšení mi nějak k srdci nepřirostla. A jak se ochladí, nasadím pod kongo armádní svetr. Pokud se jo ochladí, mám zelenou zateplenou, nepromokavou bundu na moře, u nás také dobrá! Pokud prší v létě, nosím lehký pršák made in China, asi za 600,– z prodejny ochranných pomůcek.

reagovat
Úterý 30. října 2012 ve 20:19 ® Mary
Mary

nnnap> když mne to téma tak zajímalo, A tento vzorek není pro mě. Zkusím nafotit mou, až se k tomu dostanu.

reagovat
Úterý 30. října 2012 v 18:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

Mary> jenomže já jediný přispívám k tématu. A to jsem ještě vybral sakra schůdnou fotografii Bundové:-D

reagovat
Úterý 30. října 2012 ve 14:27 ® Mary reakce na …
Mary

nnnap> no, tak na takovou bundu jsem asi tak zvědava, ztráta času:-(( :-(( :-P :-93; :-P

reagovat
Úterý 30. října 2012 ve 13:44 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> to není bunda na kundu ale na Bundové.

reagovat
Úterý 30. října 2012 v 8:37 ® džigit reakce na …

nnnap> to je bunda na kundu a ne na ryby!

reagovat
Úterý 30. října 2012 v 7:07 ® nnnap
nnnap

To je furt nějaký goretex, goretex. Zdá se mi to přitažené za vlasy, že by Al chodil na ryby, ale když už s bundou na ryby tak k vodě bych šel spíše s touto bundou. http://files.zenaty-se-zavazky.webnode.cz/…blic/001.jpg

reagovat
Pondělí 29. října 2012 ve 23:21 ® ffantom
ffantom

taky mám G3 a super, vítr, slejvák i mráz.

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 22:51 ® jersey
jersey

Mám tuhle a jsem s ní moc spokojenej. http://www.maskac.cz/…e-luxus.html

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 19:33 ® džigit reakce na …

sethy> pravda,jsem prostorově výraznější… :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 19:29 ® džigit

Hanys76> to zas bude v álejích na..,vlastně veselo :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:39 ® Hanys76 reakce na …
Hanys76

sethy> Pro mne je zahájení spíš pobavení a uvítání vody. Já ryby neberu, z 99% vše pouštím. Nejsem magor honící se za úlovkem. Ale každopádně díky!

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:35 ® sethy reakce na …
sethy

Hanys76> ještě že mě to čeká až za 2 měsíce :-D Úspěšný lov;-)

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:33 ® Hanys76
Hanys76

Pánové, jdu se morálně připravit na zítřejší M-A-S-A-K-R v podobě zahájení P sezony. Spusty debilů nahánějících chudáky vysazené granuláky, protože povolenka stojí nemalé peníze a je třeba, aby se vše vrátilo do poslední koruny v podobě zmasených ryb. Proto hospůdka je v tomto případě nezbytnost…:-)

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:28 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> ani nahodou, viš co mě to stalo dřiny a přemáhání abych zhubl na to kde su teď 9-) . Ještě bych pak měl takový problém s bundou jak ty :-))

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:19 ® džigit reakce na …

Hanys76> co bys s nima dělal?Ať přibere Sethy :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:17 ® sethy reakce na …
sethy

Hanys76> :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:12 ® Hanys76 reakce na …
Hanys76

sethy> S těmi kily musím něco udělat. Do lodi raději nelezu :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:04 ® sethy
sethy

džigit> tss jen o 10cm a cca 30 kilo, to zas tak moc neni :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 18:03 ® sethy
sethy

Hanys76> myslel jsem těžká, jakože je z pevného materiálu a neni na celoroční nošení – tím je i těžší než celoroční bundy. Samozřejmě je to bunda kvalitní, o tom žádná.

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...