Chytej.cz

dravci necteno

28.5.2007 | Sniper001 | 2.548 zobrazení | 18 odpovědí

Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 30. května 2007 v 0:12 ® regulus
regulus

No vzhledem k tomu, že letos zahájená vychází na sobotu, tak to bude asi masakr, nemyslím, že by bylo tolik ryb, ale rybářů. Doufám, že si po ránu chytnu to o čem vím a pak děj se vůle boží, jako už nespočet let, zahajuju na Priglu. Nedočkavej ale nejsu, to pravý dravcový, přichází až opadnou emoce.

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 20:58 ® Sporty reakce na …

Alivio:Já teďká nemám na ryby čas,doufám,že od zahájení už bude…:)

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 20:50 ® cormaxx
cormaxx

Kubajs: nou problemos:-P Já mám v rukávu ještě jinej revír,takže přesně ještě nevim,asi se rozhodnu až podle počasí atd. kde to bude;-) pak se dohodnem:-)

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 19:39 ®  reakce na …

To máte svatou pravdu.Ale je to muje tradice tam zahajovat.Bude to záležet na štěstí a taky na nich.

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 18:12 ® Kubajs
Kubajs

cormaxx:nezahájíme spolu??jeli by jsme třeba na Kyjice

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 16:49 ® Koudy
Koudy

Taky se těším,na zahájení tak akorát vystřízlivím po státnicích :-) (ty mám 13.6.) a vyrazíme vláčet na jednu menší říčku kde snad nebude moc lidí,což na zahájení bývá jen málokde…

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 14:55 ® pejik reakce na …

zahájená Sedlice nebo Trnávka, pokus o candátka. Později jedu týden Orlík někam k Doubravě(12 km od Týna nad Vltavou) a tam dostanu asi po papuli. Nikdy jsem tam nebyl a nedělám si iluze. Jnmak jsem docela natěšenej¨, v pátek úhoř 87 cm- Lužnice u Stádlece( stejně jsem ho pustil), ale docela dobrý rozhovor z mísní RS. Možná to sem nepatří, ale kdyby mi někdo poradil s tím přítokem Orlíka, budu moc rád.

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 14:30 ® gadasnik

Samo sebou vijó na sumíky!!!!!! Bandit:pozor,aby jsi ráno po probuzení neměl z toho bouchání „mokrý prostěradlo“!

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 14:04 ® HaD reakce na …
HaD

majlant: no s candátama to na 4-ce moc slavný neni

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 12:07 ® kopi
kopi

No těšim se moc. Ráno na štiku. A odpoledne aspon na tejden na sumce. Teda pokud pozejtří dam MATURITU.

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 12:02 ®  reakce na …

Zdravim.Letos se těším jako nikdy. Zahajovat budu na lužnici 4 jako každej rok. Doufám že se podaří candát.

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 11:48 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sporty: a co Ti v tom brání?Čapni prut se splávkem,hoď na háček žížalu a můžeš jít na okouny už dneska.

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 11:41 ® ferdoz

Ahojte. Už sa ani ja neviem dočkať, ako 16-ho ráno vybehneme na Šíravu a skúsime bolene. Dúfam, že sa podarí 80+ (vlani len 78)

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 9:12 ® Sporty reakce na …

No jo,už aby to tu bylo…Vyrazím hned na okise..vláčení mě moc nebaví,spíš si vzít malý splávek a jít na ně..

reagovat
Pondělí 28. května 2007 ve 23:10 ® Bandit
Bandit

Kua už aby bylo 16. Už bouchám vábničkou i ve spaní.

reagovat
Pondělí 28. května 2007 ve 21:30 ® kubas
kubas

jiris:pěkně napsaný,zatím jen ty sny:-)

reagovat
Pondělí 28. května 2007 ve 21:24 ® jiris
jiris

Taky se tesim. Ja zahajim na reviru plnem metrovych stik a candatu, dvakrat tak velkych sumcu, pulmetrovych okounu a pak se probudim unavený…

reagovat
Pondělí 28. května 2007 ve 21:22 ® cormaxx
cormaxx

jóóó čekání je to dlouhý.Už aby to tu bylo…Jasně že vláčka až do totálního vyčerpání,aby se mi pak dobře spinkalo:-) a to kde,to ještě přesně nevim.Buď na okiše nebo na štíčata,ale myslim že to stejně bude okounový místečko:-) Dravcům zdar

reagovat