Vyhledávání
dravci
28.5.2007 | Sniper001 | 2.548 zobrazení | 18 odpovědí
Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. května 2007 v 0:12 ® regulus
-
No vzhledem k tomu, že letos zahájená vychází na sobotu, tak to bude asi masakr, nemyslím, že by bylo tolik ryb, ale rybářů. Doufám, že si po ránu chytnu to o čem vím a pak děj se vůle boží, jako už nespočet let, zahajuju na Priglu. Nedočkavej ale nejsu, to pravý dravcový, přichází až opadnou emoce.
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 20:58 ® Sporty reakce na …
-
Alivio:Já teďká nemám na ryby čas,doufám,že od zahájení už bude…:)
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 20:50 ® cormaxx
-
Kubajs: nou problemos
reagovatJá mám v rukávu ještě jinej revír,takže přesně ještě nevim,asi se rozhodnu až podle počasí atd. kde to bude
pak se dohodnem
- Úterý 29. května 2007 v 19:39 ® reakce na …
-
To máte svatou pravdu.Ale je to muje tradice tam zahajovat.Bude to záležet na štěstí a taky na nich.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 18:12 ® Kubajs
-
cormaxx:nezahájíme spolu??jeli by jsme třeba na Kyjice
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 16:49 ® Koudy
-
Taky se těším,na zahájení tak akorát vystřízlivím po státnicích
reagovat(ty mám 13.6.) a vyrazíme vláčet na jednu menší říčku kde snad nebude moc lidí,což na zahájení bývá jen málokde…
- Úterý 29. května 2007 ve 14:55 ® pejik reakce na …
-
zahájená Sedlice nebo Trnávka, pokus o candátka. Později jedu týden Orlík někam k Doubravě(12 km od Týna nad Vltavou) a tam dostanu asi po papuli. Nikdy jsem tam nebyl a nedělám si iluze. Jnmak jsem docela natěšenej¨, v pátek úhoř 87 cm- Lužnice u Stádlece( stejně jsem ho pustil), ale docela dobrý rozhovor z mísní RS. Možná to sem nepatří, ale kdyby mi někdo poradil s tím přítokem Orlíka, budu moc rád.
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 14:30 ® gadasnik
-
Samo sebou vijó na sumíky!!!!!! Bandit:pozor,aby jsi ráno po probuzení neměl z toho bouchání „mokrý prostěradlo“!
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 14:04 ® HaD reakce na …
-
majlant: no s candátama to na 4-ce moc slavný neni
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 12:07 ® kopi
-
No těšim se moc. Ráno na štiku. A odpoledne aspon na tejden na sumce. Teda pokud pozejtří dam MATURITU.
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 12:02 ® reakce na …
-
Zdravim.Letos se těším jako nikdy. Zahajovat budu na lužnici 4 jako každej rok. Doufám že se podaří candát.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 11:48 ® Shrek reakce na …
-
Sporty: a co Ti v tom brání?Čapni prut se splávkem,hoď na háček žížalu a můžeš jít na okouny už dneska.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 11:41 ® ferdoz
-
Ahojte. Už sa ani ja neviem dočkať, ako 16-ho ráno vybehneme na Šíravu a skúsime bolene. Dúfam, že sa podarí 80+ (vlani len 78)
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 9:12 ® Sporty reakce na …
-
No jo,už aby to tu bylo…Vyrazím hned na okise..vláčení mě moc nebaví,spíš si vzít malý splávek a jít na ně..
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 23:10 ® Bandit
-
Kua už aby bylo 16. Už bouchám vábničkou i ve spaní.
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 21:30 ® kubas
-
jiris:pěkně napsaný,zatím jen ty sny
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 21:24 ® jiris
-
Taky se tesim. Ja zahajim na reviru plnem metrovych stik a candatu, dvakrat tak velkych sumcu, pulmetrovych okounu a pak se probudim unavený…
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 21:22 ® cormaxx
-
jóóó čekání je to dlouhý.Už aby to tu bylo…Jasně že vláčka až do totálního vyčerpání,aby se mi pak dobře spinkalo
reagovata to kde,to ještě přesně nevim.Buď na okiše nebo na štíčata,ale myslim že to stejně bude okounový místečko
Dravcům zdar