Vyhledávání
dravci
28.5.2007 | Sniper001 | 2.705 zobrazení | 18 odpovědí
Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. května 2007 ve 23:12 ® regulus
-
No vzhledem k tomu, že letos zahájená vychází na sobotu, tak to bude asi masakr, nemyslím, že by bylo tolik ryb, ale rybářů. Doufám, že si po ránu chytnu to o čem vím a pak děj se vůle boží, jako už nespočet let, zahajuju na Priglu. Nedočkavej ale nejsu, to pravý dravcový, přichází až opadnou emoce.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 19:58 ® Sporty reakce na …
-
Alivio:Já teďká nemám na ryby čas,doufám,že od zahájení už bude…:)
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 19:50 ® cormaxx
-
Kubajs: nou problemos
reagovat
Já mám v rukávu ještě jinej
revír,takže přesně ještě nevim,asi se rozhodnu až podle počasí atd. kde
to bude
pak se dohodnem
- Úterý 29. května 2007 v 18:39 ® reakce na …
-
To máte svatou pravdu.Ale je to muje tradice tam zahajovat.Bude to záležet na štěstí a taky na nich.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 17:12 ® Kubajs
-
cormaxx:nezahájíme spolu??jeli by jsme třeba na Kyjice
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 15:49 ® Koudy
-
Taky se těším,na zahájení tak akorát vystřízlivím po státnicích
reagovat
(ty mám 13.6.) a vyrazíme vláčet na jednu menší říčku
kde snad nebude moc lidí,což na zahájení bývá jen málokde… - Úterý 29. května 2007 ve 13:55 ® pejik reakce na …
-
zahájená Sedlice nebo Trnávka, pokus o candátka. Později jedu týden Orlík někam k Doubravě(12 km od Týna nad Vltavou) a tam dostanu asi po papuli. Nikdy jsem tam nebyl a nedělám si iluze. Jnmak jsem docela natěšenej¨, v pátek úhoř 87 cm- Lužnice u Stádlece( stejně jsem ho pustil), ale docela dobrý rozhovor z mísní RS. Možná to sem nepatří, ale kdyby mi někdo poradil s tím přítokem Orlíka, budu moc rád.
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 13:30 ® gadasnik
-
Samo sebou vijó na sumíky!!!!!! Bandit:pozor,aby jsi ráno po probuzení neměl z toho bouchání „mokrý prostěradlo“!
reagovat - Úterý 29. května 2007 ve 13:04 ® HaD reakce na …
-
majlant: no s candátama to na 4-ce moc slavný neni
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 11:07 ® kopi
-
No těšim se moc. Ráno na štiku. A odpoledne aspon na tejden na sumce. Teda pokud pozejtří dam MATURITU.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 11:02 ® reakce na …
-
Zdravim.Letos se těším jako nikdy. Zahajovat budu na lužnici 4 jako každej rok. Doufám že se podaří candát.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 10:48 ® Shrek reakce na …
-
Sporty: a co Ti v tom brání?Čapni prut se splávkem,hoď na háček žížalu a můžeš jít na okouny už dneska.
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 10:41 ® ferdoz
-
Ahojte. Už sa ani ja neviem dočkať, ako 16-ho ráno vybehneme na Šíravu a skúsime bolene. Dúfam, že sa podarí 80+ (vlani len 78)
reagovat - Úterý 29. května 2007 v 8:12 ® Sporty reakce na …
-
No jo,už aby to tu bylo…Vyrazím hned na okise..vláčení mě moc nebaví,spíš si vzít malý splávek a jít na ně..
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 22:10 ® Bandit
-
Kua už aby bylo 16. Už bouchám vábničkou i ve spaní.
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 20:30 ® kubas
-
jiris:pěkně napsaný,zatím jen ty sny
reagovat
- Pondělí 28. května 2007 ve 20:24 ® jiris
-
Taky se tesim. Ja zahajim na reviru plnem metrovych stik a candatu, dvakrat tak velkych sumcu, pulmetrovych okounu a pak se probudim unavený…
reagovat - Pondělí 28. května 2007 ve 20:22 ® cormaxx
-
jóóó čekání je to dlouhý.Už aby to tu bylo…Jasně že vláčka až do totálního vyčerpání,aby se mi pak dobře spinkalo
reagovat
a to kde,to ještě přesně nevim.Buď na okiše nebo na štíčata,ale
myslim že to stejně bude okounový místečko
Dravcům zdar