Chytej.cz

Moucha versus vláčka na pstruhovce necteno

27.5.2007 | regulus | 8.448 zobrazení | 70 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se to pernamentně tahá do jinejch diskuzí, tak tu můžeme diskutovat na téma zda vláčka na pstruhovku patří, či ne, používání nebo nepoužívání víceháčků, s protihroty nebo nikoliv, .............

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 27. května 2007 ve 23:29 ® Prichy
Prichy

zacatek je zde www.chytej.cz .....dostal jsem rotacky s jednohakem, pokud si vzpomenu, nafotim. Prakticky by si je mohl vyrobit kazdy doma sam… mozna se o to pokusim a zkusim to nafotit nebo tak neco.

Po chyceni par okounu (ruda sel driv domu…u sebe to odhaduji neco tak 30), kdy jsem chytal na gumicky marmysky rotacky apod se mi opravdu povedlo poranit jednoho okouna primo do oka. Je pravda, ze to bylo jednohakem, ale zase tahal jsem to kratce a agresivne. (skoda Rarachu, ze jsi nezustal)

Dale jsem premyslel dal, cili pokud chytnu na rotacku dvacet malych pstruhu, tak je to spatne, me se to tento rok nestava a nastrahy mam velikosti 1 a 2(mozna i 0, ale moc je nepouzivam). Pocitam, ze na mouchu se nachyta x krat vice ryb, i kdyz treba mensi nez ja na jednicku ci dvojku rotacku. Pak se muze stat, ze i muskar muze poskodit za den vice ryb, nez napr. ja, kterej chytim jednoho 30-tnika (no, nebo miraka, jak chcete)

Co se tyce zakazu vlacky na P voda, shledavam to jako blbost. Vim o par lidech, kteri prinaseji P vode penize, chyti 3 pstruhy a po zahajeni je tam nikdo nevidi.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 23:18 ® rarach

Podle mne je to otázka vývoje a potřeb do budoucna, když Noe stavěl loď na kopci, tak se také všichni smáli.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 23:16 ® ZN
ZN

Mirek: je ti trojkák v tlamce 20-ti cm pstroužka k smíchu? Kuwa, fakt divnej svět.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 22:37 ® Mirek reakce na …

Plivat

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 22:36 ® Mirek reakce na …

Těším se, až docílíte zákaz vláčky na pstruhovkách, jak si tady začnou plyvat do ksichtů vyznavači suché mušky s lovci na nymfu, strýmra, později sage versus vše ostatní, kloboučky proti čepicím, po proudu a proti proudu, později rybáři do 160cm a nad tuto jedině správnou výšku ......
To je poslední co sem píšu. Teď už se budu jenom smát. Je to kurva divnej svět.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 22:24 ® rarach

Nevidím problém ani v trojháku, ale v jeho velikosti. Prostě na velikosti záleží, to potvrdí každá žena.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 22:13 ® toulovec
toulovec

myslím že není problém v rybolovné metodě, ale jen a jen v tom trojháku.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 22:13 ® Jezinka reakce na …

Regulus, klidně piš romány, třeba zrovna mě to zajímá…

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 22:03 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

No podle me trpytky s trojhaky na P nepatri…Vim o nekolika pstruzich co maji 40+ a proste mouchu nechcou vzit, uz jsem i uvazoval ze bych na ne vzal rotacku ale proste jsem si rekl NE!!! Ta ryby by nemusela z toho vyjit nejlepe kdyby se chytla vsemi 3-mi hacky. Radeji na ne budu chodit cely rok a mozna se nejaky splete na mouchu ale na trpytku je chytat nebudu i kdyz jak to vidim tak vetsina velkych pstruhu jsou prave chyceny na trpytky a woblery, ale to mi za to nestoji. Nemel bych z toho tak krasny pocit kdybych toho pstruha chytil…radeji to risknu a skusim je chytit na muskarak i kdyz vim ze by byla vetsi sance je chytit se trpytkou…takze podle me trpytky na P nepatri a kdyz uz tak jak se tu pise taky jen s jednym hackem bo vim co dokaze udelat trojhak. Ten kdo chyta pouze na mouchu tak podle nej vlacka na P nepatri (viz. ja) a kdo chyta vlackou tak podle nej vlacka na P patri tak si vyberte.......

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 21:02 ® regulus
regulus

Když jsem to nakousl, tak taky začnu i když budu možná opakovat to co jsem už jinde napsal. 1/ Ke pstruhovce mě sedí hmyzení, jaksi to tam patří 2/ Dovedu si představit jít po konkrétní velké rybě, která je v úseku, kde to s mušákem prakticky nelze, s vláčkou 3/ Vláčka jsou taky gumy s jednohákama, vcelku nevidím nějaký výrazný rozdíl vzhledem k poškození ryby guma vs. moucha

To jen tak pro začátek, ať tu nepíšu romány -:)))))

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1