Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.225.016 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 27. června 2012 ve 14:20 ® džigit reakce na …

kanonyr> nádrž Bystřička

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 14:17 ® kanonyr

zdar všem rybařum mel bych dotaz:jsem v horni bečvě na dovolene tak bych chtěl poznat zdejši reviry mam MP celosvazovku da mi někdo tip kde zkusit stěstí ?

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 14:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

osprey> Dobře, dobře. Jen více poklon na Ostravské forum, bo tu to vypadá, jak by se každou chvíli měl urvat hajcman a hrozí zával:-((

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 14:05 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> Myslel jsem pstruha obecného této velikosti plus ten stříbrný odstín.

Míru shodnosti a neshodnosti mořského pstruha a jezeráka bych neřešil. Ten můj příspěvek měla být spíš poklona Ciffikovi za pěkný úlovek.:-)

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 13:27 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Tondo a Ivetko zvu vas na ty praseckiny na reku souhlasite??

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 13:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kajman60> víš, že jsem hrdý Hahák a lhát neumím, ale asi jsem udělal chybu, zamyslím se nad sebou

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 13:09 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>Vcera jsem na hodinku sel na ty praseckiny a rozjezd jak hovado 40 metru po proudu dolu a pak se mi vyhakl takze moje strategie funguje:-) Dneska ho uz dostanu a fotecky budou lakave.

reagovat
Středa 27. června 2012 v 11:43 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Pepo to vyšší level, drž se svého prasečkina a Tefalu:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20700.jpg
Středa 27. června 2012 v 10:23 ® chose120
chose120

Pstruha bych si dal:-)

reagovat
Středa 27. června 2012 v 8:48 ® kety.vydra
kety.vydra

idiot007: Blb zůstane blbem a bude se to už jen zhoršovat.A roz­hodně mě nehřeje vědomí,že těch blbů po světě běhá čím dál víc a ještě se množí…

Toníku díky,teď sis pustil do revíru pěknou vydru :-|

reagovat
Středa 27. června 2012 v 8:35 ® michallos reakce na …

kajman60> Krásně jsi to napsal,ten kluk má štěstí že ho nemůžu potkat na normální pstruhovce tady u nás,že je FM!!!asi by se hodně divil jak bych ho potkal!!!ale asi za to nemůže,vidí to u tatínka a dědečka tak mu to přijde normální…vyfackat je všechny!

reagovat
Středa 27. června 2012 ve 3:15 ® kajman60
kajman60

kamos007> Takže mladej…že jsi mentální debil,to již tady jednou před cca 2 lety prohodil tvůj starší bratr.A já dodám, že korunovaný.Tímto jsi si nad sebou sám vynesl ortel do budoucna. Tohle by nezveřejnil ani ten „nejsprostší masař“,kterému je jedno ,zda v budoucnu bude stále co chytat v již tak zdevastovaných a zregulovaných potocích kolem našich obcí. Ten by držel pysk.Ale vůbec se Ti nedivím.Od otce ani dědy jsi nepochytil ani za mák rybářské moudrosti,…taky proč, že?…však oni také zmasí kde co ta Vaše „pětikaprová rodinka“.Svádět něco na vydry,které do té přírody patří více jak člověk…potažmo rybář, je myšlení hodno namyšleného „nejvyššího zvířete“ v potravním řetězci.Ta vydra tady byla dřív,ona je na potocích doma..ne my rybáři (mluvím i za sebe).Kormorána jako nepůvodní druh nebudu probírat,ten sem nepatří,ať je klidně zregulují odstřelem ale vše má své meze. Věř, že odkaz na tento tvůj „hrdinný čin“ rozešlu i ostatním kolegům pstruhařům atˇ ví, koho zdraví u vody.A Tobě Tondo „děkuji“ za krásný počin při výchově naší budoucí rybářské generace, kdy i přes svůj věk by jsi měl mít ještě rozum…a ne plýtvat horlivostí, aby v těch potocích bylo fakt již hovno. Už jenom z toho pohledu,že Po je naší nejkrásnější rybou, je ho málo…zato Pd je jako sraček.Myslím v odchovech. Asi jsi mu poradil za to, že posbíral kolem vody jeden den trochu bordelu.Bohužel, já ho odnáším skoro denně.(…nevíš taky o nějakém dobrém fleku??…pro mě?)). A „kamošu“, (stále nevím čí…)), lituji, že ten kaprař cos ho před cca měsícem -urputně dirigoval a poučoval co se smí a nesmí, na Tobě fakt neudělal ten uzel........ (edit- před pár dny jsem psal že na Tebe nebudu již reagovat.....musel jsem.A nedej bože že zareaguji u vody.........) Kajman. (2 edit- …choď kanálama… (3 edit- …"ale prdlačky ten velký(40cm??) byl vyřazená matka…"" ona byla již po přechodu?Zeptej se své máti,jestli také není.

reagovat
Středa 27. června 2012 v 0:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

osprey> Mořský snad vypadá jinak, ne?

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:53 ® osprey reakce na …
osprey

Ciffik> Tož nevypadá zle, hen ten fiš.

Já takového viděl jen v moři.

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:49 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> Já jsem to štěstí ještě neměl a to jezdím na vodu kde není až tak vzácný.

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:49 ® vikikaca
vikikaca

nemáš bráchu u sousedů na Mrku čejena ? :-)

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:47 ® vikikaca
vikikaca

kamos007>škoda že nemám povolenku na Olešnou ,strašně mě baví fackovat idioty a to ty jsi pořádnej!!!!

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:30 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

kamos007> Teď už se nedivím, že tě nesnáší celé tvé okolí. Marné bylo pedagogické úsilí tvých o hodně starších a zkušenějších kolegů, kteří to s tebou mysleli dobře. Džigit ti to napsal po našemu a ja tě potkat u vody, tak tě seřežu. Pokus se nad sebou zamyslet!

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:15 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> už mám takového chyceného, foto nic moc – focen a vyháčkován ve vodě ± 65cm, kdo nevěří ať nevěří je mi to šumák

reagovat
foto/forum/2012/th-img20698.jpgfoto/forum/2012/th-img20699.jpg
Úterý 26. června 2012 ve 23:13 ® kubas reakce na …
kubas

džigit> Pravdu máš… :-)

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 23:01 ® džigit

kubas> jdu si tedy vypláchnout,neb při pohledu na avatar tohohle zmrda se mi chce zvracet.Z takeho chuja se vyrabi zkaženy salam a prašky na grcani…
K ničemu inemu to neni vhodne!!!

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 22:59 ® kubas reakce na …
kubas

džigit> Teď jsi urazil dobytek :-D .

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 22:58 ® džigit

tímto se omlouvám všem přírodním a přirozeným dobytkům,kteří za to od přírody nemůžou :-)

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 22:56 ® džigit

zmetek007> jsi obyčejný dobytek!!!!!!!!

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 22:38 ® Stroft reakce na …
Stroft

kamos007> Loni na Hartě u poloostrova, jsem viděl jezeráka, bratru, dobrých 70cm. Sedej na kolo, ber rotačky a val tam.

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:27 ® vezirek reakce na …

kamos007> Je mi tě opravdu líto.Blahoslavení chudí duchem, neboť oni nevědí co činí.

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:26 ® kubas reakce na …
kubas

kamos007> No to právě překlik nebyl :-D

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:25 ® Ciffik
Ciffik

IV.TO.ŠIRDA> koukám ses postaral o zábavu, jeden dobrej tip kam za pstruhy a hned nám to fórko ožilo, jinak pokud ta kukuřice párty není pro uzavřenej okruh lidí rád bych dorazil, ale funkci ochutnávače neberu – alespoň né to chorchusovi verze :-/

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:23 ® kamos007
kamos007

kubas> pře klik ,,toho by´´

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:22 ® Ciffik
Ciffik

nnnap> do Bogoty nemusíš, bez agaru se neobejde jediná mikrobiologická laboratoř, něco málo bakterií jsem už na agar naočkoval, ale nějak si nevybavuju čokoládovej :-|

reagovat