Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.225.016 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. června 2012 ve 14:20 ® džigit reakce na …
-
kanonyr> nádrž Bystřička
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 14:17 ® kanonyr
-
zdar všem rybařum mel bych dotaz:jsem v horni bečvě na dovolene tak bych chtěl poznat zdejši reviry mam MP celosvazovku da mi někdo tip kde zkusit stěstí ?
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 14:10 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Dobře, dobře. Jen více poklon na Ostravské forum, bo tu to vypadá, jak by se každou chvíli měl urvat hajcman a hrozí zával
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 14:05 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Myslel jsem pstruha obecného této velikosti plus ten stříbrný odstín.
Míru shodnosti a neshodnosti mořského pstruha a jezeráka bych neřešil. Ten můj příspěvek měla být spíš poklona Ciffikovi za pěkný úlovek.
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 13:27 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Tondo a Ivetko zvu vas na ty praseckiny na reku souhlasite??
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 13:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kajman60> víš, že jsem hrdý Hahák a lhát neumím, ale asi jsem udělal chybu, zamyslím se nad sebou
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 13:09 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Vcera jsem na hodinku sel na ty praseckiny a rozjezd jak hovado 40 metru po proudu dolu a pak se mi vyhakl takze moje strategie funguje
reagovatDneska ho uz dostanu a fotecky budou lakave.
- Středa 27. června 2012 v 11:43 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Pepo to vyšší level, drž se svého prasečkina a Tefalu
reagovat - Středa 27. června 2012 v 10:23 ® chose120
-
Pstruha bych si dal
reagovat - Středa 27. června 2012 v 8:48 ® kety.vydra
-
idiot007: Blb zůstane blbem a bude se to už jen zhoršovat.A rozhodně mě nehřeje vědomí,že těch blbů po světě běhá čím dál víc a ještě se množí…
Toníku díky,teď sis pustil do revíru pěknou vydru
reagovat - Středa 27. června 2012 v 8:35 ® michallos reakce na …
-
kajman60> Krásně jsi to napsal,ten kluk má štěstí že ho nemůžu potkat na normální pstruhovce tady u nás,že je FM!!!asi by se hodně divil jak bych ho potkal!!!ale asi za to nemůže,vidí to u tatínka a dědečka tak mu to přijde normální…vyfackat je všechny!
reagovat - Středa 27. června 2012 ve 3:15 ® kajman60
-
kamos007> Takže mladej…že jsi mentální debil,to již tady jednou před cca 2 lety prohodil tvůj starší bratr.A já dodám, že korunovaný.Tímto jsi si nad sebou sám vynesl ortel do budoucna. Tohle by nezveřejnil ani ten „nejsprostší masař“,kterému je jedno ,zda v budoucnu bude stále co chytat v již tak zdevastovaných a zregulovaných potocích kolem našich obcí. Ten by držel pysk.Ale vůbec se Ti nedivím.Od otce ani dědy jsi nepochytil ani za mák rybářské moudrosti,…taky proč, že?…však oni také zmasí kde co ta Vaše „pětikaprová rodinka“.Svádět něco na vydry,které do té přírody patří více jak člověk…potažmo rybář, je myšlení hodno namyšleného „nejvyššího zvířete“ v potravním řetězci.Ta vydra tady byla dřív,ona je na potocích doma..ne my rybáři (mluvím i za sebe).Kormorána jako nepůvodní druh nebudu probírat,ten sem nepatří,ať je klidně zregulují odstřelem ale vše má své meze. Věř, že odkaz na tento tvůj „hrdinný čin“ rozešlu i ostatním kolegům pstruhařům atˇ ví, koho zdraví u vody.A Tobě Tondo „děkuji“ za krásný počin při výchově naší budoucí rybářské generace, kdy i přes svůj věk by jsi měl mít ještě rozum…a ne plýtvat horlivostí, aby v těch potocích bylo fakt již hovno. Už jenom z toho pohledu,že Po je naší nejkrásnější rybou, je ho málo…zato Pd je jako sraček.Myslím v odchovech. Asi jsi mu poradil za to, že posbíral kolem vody jeden den trochu bordelu.Bohužel, já ho odnáším skoro denně.(…nevíš taky o nějakém dobrém fleku??…pro mě?)). A „kamošu“, (stále nevím čí…)), lituji, že ten kaprař cos ho před cca měsícem -urputně dirigoval a poučoval co se smí a nesmí, na Tobě fakt neudělal ten uzel........ (edit- před pár dny jsem psal že na Tebe nebudu již reagovat.....musel jsem.A nedej bože že zareaguji u vody.........) Kajman. (2 edit- …choď kanálama… (3 edit- …"ale prdlačky ten velký(40cm??) byl vyřazená matka…"" ona byla již po přechodu?Zeptej se své máti,jestli také není.
reagovat - Středa 27. června 2012 v 0:04 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Mořský snad vypadá jinak, ne?
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:53 ® osprey reakce na …
-
Ciffik> Tož nevypadá zle, hen ten fiš.
Já takového viděl jen v moři.
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:49 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Já jsem to štěstí ještě neměl a to jezdím na vodu kde není až tak vzácný.
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:49 ® vikikaca
-
nemáš bráchu u sousedů na Mrku čejena ?
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:47 ® vikikaca
-
kamos007>škoda že nemám povolenku na Olešnou ,strašně mě baví fackovat idioty a to ty jsi pořádnej!!!!
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:30 ® Chorchus reakce na …
-
kamos007> Teď už se nedivím, že tě nesnáší celé tvé okolí. Marné bylo pedagogické úsilí tvých o hodně starších a zkušenějších kolegů, kteří to s tebou mysleli dobře. Džigit ti to napsal po našemu a ja tě potkat u vody, tak tě seřežu. Pokus se nad sebou zamyslet!
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:15 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> už mám takového chyceného, foto nic moc – focen a vyháčkován ve vodě ± 65cm, kdo nevěří ať nevěří je mi to šumák
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:13 ® kubas reakce na …
-
džigit> Pravdu máš…
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 23:01 ® džigit
-
kubas> jdu si tedy vypláchnout,neb při pohledu na avatar tohohle zmrda se mi chce zvracet.Z takeho chuja se vyrabi zkaženy salam a prašky na grcani…
reagovat
K ničemu inemu to neni vhodne!!! - Úterý 26. června 2012 ve 22:59 ® kubas reakce na …
-
džigit> Teď jsi urazil dobytek
reagovat.
- Úterý 26. června 2012 ve 22:58 ® džigit
-
tímto se omlouvám všem přírodním a přirozeným dobytkům,kteří za to od přírody nemůžou
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 22:56 ® džigit
-
zmetek007> jsi obyčejný dobytek!!!!!!!!
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 22:38 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Loni na Hartě u poloostrova, jsem viděl jezeráka, bratru, dobrých 70cm. Sedej na kolo, ber rotačky a val tam.
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 21:27 ® vezirek reakce na …
-
kamos007> Je mi tě opravdu líto.Blahoslavení chudí duchem, neboť oni nevědí co činí.
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 21:26 ® kubas reakce na …
-
kamos007> No to právě překlik nebyl
reagovat…
- Úterý 26. června 2012 ve 21:25 ® Ciffik
-
IV.TO.ŠIRDA> koukám ses postaral o zábavu, jeden dobrej tip kam za pstruhy a hned nám to fórko ožilo, jinak pokud ta kukuřice párty není pro uzavřenej okruh lidí rád bych dorazil, ale funkci ochutnávače neberu – alespoň né to chorchusovi verze :-/
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 21:23 ® kamos007
-
kubas> pře klik ,,toho by´´
reagovat - Úterý 26. června 2012 ve 21:22 ® Ciffik
-
nnnap> do Bogoty nemusíš, bez agaru se neobejde jediná mikrobiologická laboratoř, něco málo bakterií jsem už na agar naočkoval, ale nějak si nevybavuju čokoládovej
reagovat