Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.224.645 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. června 2012 v 15:30 ® lubo OV
lubo OV

Přátelé, prostudoval jsem si pečlivě počasí a doporučuji běžte zítra ráno na ryby. Bude to mazec :-) ;-)

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 15:09 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> chodím a chytám. I když na svazovce jsem byl naposled před dvěma týdny, tak jsem zvědav, co se změnilo a jak mi to tam zítra půjde.

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 9:52 ® kety.vydra
kety.vydra

Že bych to zkusil jako Pomeje ve 3 ráno na jedné radiostanici? :-O

Nespětééééééé­ééééééééééééé­éééé !!!:-D

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 9:44 ® kety.vydra
kety.vydra

Dobré ráno:-) Tak dneska jsem se dozvěděl,že bych měl jet pracovně na MFF v Karlových Varech.

Pro hnidopichy-ne jako novinář,ale jako ostraha:-)) No,uvidíme.

Na ryby se teď skoro nedostanu,ale doufám v neděli a pak až čtvrtek.Kurnik,a to musím někde splašit pár rybek na zahájení…

Tak co,Ostravaci,cho­dite…? :-)

reagovat
Úterý 5. června 2012 v 15:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

daja> gratulace k úlovkům…

reagovat
Pondělí 4. června 2012 v 17:47 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Pěkné ryby. Jen tak dál.

reagovat
Pondělí 4. června 2012 v 15:34 ® daja

Stroft> v tom pripade se hlasim jako pozorovatel pri tvem pristim lovu, popr. staci i nazorna ukazka na tom vasem zregulovanem potoce, at nevyzradis svoje top fleky :-) Ja vcera konecne letos poprve v nasich koncinach na rybach. Sice soukromak, coz pro nektere neni ta spravna vyzva, ale co uz. 8 ryb na prute, o 4 jsem prisel (bez protihrotu ryby z hacku padaly jak shnile svestky). Na breh se mi podarilo dostat karasa 35, kapry 55,67,68.

reagovat
Pondělí 4. června 2012 ve 12:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> už několik let ho mám v krabici. Toto byla jeho premiéra, nic na tom není.

reagovat
Neděle 3. června 2012 ve 23:12 ® daja

Stroft> Ty s tim chytrym splavkem umis chytat? Ja bych to nedal :-)

reagovat
Neděle 3. června 2012 v 0:11 ® Stroft
Stroft

15 kousků. Atak, 50cm hranice.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20579.jpg
Pátek 1. června 2012 ve 23:30 ® Stroft
Stroft

To je jiná diskuze. Zmiňované video je kokotina.

reagovat
Pátek 1. června 2012 ve 23:00 ® kakadu
kakadu

On těch 60cm uváděl jen jako příklad. Pokud to naflákáš na hodně malý prostor (což na odhoz neumí skoro nikdo), tak v krmení ti rejdí drobotina a velké kusy stojí i několik merů od krmení.Tohle se hodně často stává při lovu na děličku.Nahážeš to na špici a libuješ si jak seš dobrej.Chytáš samé čudle a přitom pár metrů od krmení(záleží na spodním proudění vody) máš krásné kusy.

Už jsem to mnohokrát zažil.

reagovat
Pátek 1. června 2012 ve 22:47 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Stroft> souhlasím, a ryby budou navíc roztahané na velké ploše, raději naházet všechno na hromádku a kousek vedle to prohodit partiklem a jeden prut do hlavního krmeliště a druhý s očekáváním většího kousku tak bych to viděl já.

reagovat
Pátek 1. června 2012 ve 22:33 ® Stroft
Stroft

Krmit na rozměr ryby, to znamená, že budu házet koule 60cm od sebe, protože předpokládám, že najede hejno 60cm kaprů je total nesmysl. Taky bych chtěl vidět toho frajera co to na vodě dokáže, nehledě k tomu, že jeden pohyb ocasu a krmení je rozvířeno po celé ploše. Proto znovu říkám nesmyslný a v praxi neproveditelný blábol.

reagovat
Pátek 1. června 2012 ve 21:12 ® kakadu
kakadu

Ona to zas až tak velka kravina chlapci není.To video má něco do sebe a to nemluvím o tom, že na velké ryby si místo zakrmuje 95% už poměrně zkušených rybářů aniž by si to připouštělo.

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 v 1:53 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> To video jsem viděl.Myslím, pěkná kravina.Jak říká Kejra, krmit na sněhuláka. Jinak dnešní noční lov s „Máničkou“ dopadl slušně.Ps.Mánička na fotce:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20569.jpg
Středa 30. května 2012 v 18:35 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> krmím ze široka ať se mě jich tam víc vleze :-D

ale teď vážně – tuším u sousedů jsem koukal na nějakýho anglána a ten vysvětloval způsob krmení na malý a velký ryby a běhal po louce s pravítkem mezi koulema krmení a prej jsou větší mezery lepší bo se jich tam víc vleze a nemačkaj se, tak nevím no…

momentálně jsou mé schopnosti dosti omezené a tak chtě/nechtě krmím na velkou rybu :-)

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 14:37 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> Dobré vědět. Příště půjdu bez krmení a sednu si 10metrů od Tebe:-)

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 14:36 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Je škoda, že se hodu na sloup, nezúčastnil Honza to by jsi teprve viděl co jsou olšové ruce:-)

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 12:34 ® daja

Ze by se blyskalo na lepsi casy? http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

reagovat
Středa 30. května 2012 v 11:12 ® daja

Stroft> na Soroya jsme videli, jak umis trefovat dreveny sloup snehovou kouli, tak hrozne to nebude :-)

reagovat
Středa 30. května 2012 v 9:03 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> tak jsem doživotně jasnej volšovej

reagovat
Středa 30. května 2012 v 9:02 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Stroft> :-D

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 22:36 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> pokud ze tří pokusu netrefíš anténku anglána cca.na 30metrech, máš olšové ruce.

reagovat
Úterý 29. května 2012 v 19:56 ® Ciffik
Ciffik

Stroft> Blbost, většího plantala než jsem já bys těžko pohledal a taky se to lepší ;-) , ale spokojen stále nejsem. Po dlouhý době plánuju otestovat svoje schopnosti někdy v průběhu st-pá na antoškách, tak dám vědět – pokud se to nezvrhne v koupačku s bafanem.

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 14:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Když jsou olšové ruce, nepomůže ani Tvůj(skvělý)článek:-((

reagovat
Pondělí 28. května 2012 ve 21:10 ® lubo OV
lubo OV

kamos007> souhlasím s Ciffikem. Dej si poradit.. Pokud chceš k praku a jeho použití nějaký návod, tak si přečti tohle http://www.mrk.cz/clanek.php3?…

reagovat
Pondělí 28. května 2012 v 10:28 ® macki

Ahoj. Chci se zeptat byl ted někdy někdo z vás na Odře 2 a 3 ? A jak to tam de? Dík za info.

reagovat
Pondělí 28. května 2012 v 8:26 ® daja

Stroft> to byl pouze navrh, v nejhorsim pripade si vezmu neplacene volno :-) Ale nejaky pevny termin bychom meli domluvit, treba na nejake akci v Petrvaldu. Doma jsem sice dostal po usach za minule, ale kdyz to neni kazdy tyden, tak to obhajim :-)

reagovat
Neděle 27. května 2012 ve 23:16 ® Stroft
Stroft

daja> To už je pozdě, uvítal bych o týden dva dříve:-((

reagovat