Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.224.645 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 8. června 2012 v 15:30 ® lubo OV
-
Přátelé, prostudoval jsem si pečlivě počasí a doporučuji běžte zítra ráno na ryby. Bude to mazec
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 15:09 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> chodím a chytám. I když na svazovce jsem byl naposled před dvěma týdny, tak jsem zvědav, co se změnilo a jak mi to tam zítra půjde.
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 9:52 ® kety.vydra
-
Že bych to zkusil jako Pomeje ve 3 ráno na jedné radiostanici?
Nespětéééééééééééééééééééééééé !!!
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 9:44 ® kety.vydra
-
Dobré ráno
Tak dneska jsem se dozvěděl,že bych měl jet pracovně na MFF v Karlových Varech.
Pro hnidopichy-ne jako novinář,ale jako ostraha
No,uvidíme.
Na ryby se teď skoro nedostanu,ale doufám v neděli a pak až čtvrtek.Kurnik,a to musím někde splašit pár rybek na zahájení…
Tak co,Ostravaci,chodite…?
reagovat - Úterý 5. června 2012 v 15:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> gratulace k úlovkům…
reagovat - Pondělí 4. června 2012 v 17:47 ® Stroft reakce na …
-
daja> Pěkné ryby. Jen tak dál.
reagovat - Pondělí 4. června 2012 v 15:34 ® daja
-
Stroft> v tom pripade se hlasim jako pozorovatel pri tvem pristim lovu, popr. staci i nazorna ukazka na tom vasem zregulovanem potoce, at nevyzradis svoje top fleky
reagovatJa vcera konecne letos poprve v nasich koncinach na rybach. Sice soukromak, coz pro nektere neni ta spravna vyzva, ale co uz. 8 ryb na prute, o 4 jsem prisel (bez protihrotu ryby z hacku padaly jak shnile svestky). Na breh se mi podarilo dostat karasa 35, kapry 55,67,68.
- Pondělí 4. června 2012 ve 12:04 ® Stroft reakce na …
-
daja> už několik let ho mám v krabici. Toto byla jeho premiéra, nic na tom není.
reagovat - Neděle 3. června 2012 ve 23:12 ® daja
-
Stroft> Ty s tim chytrym splavkem umis chytat? Ja bych to nedal
reagovat - Neděle 3. června 2012 v 0:11 ® Stroft
-
15 kousků. Atak, 50cm hranice.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:30 ® Stroft
-
To je jiná diskuze. Zmiňované video je kokotina.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:00 ® kakadu
-
On těch 60cm uváděl jen jako příklad. Pokud to naflákáš na hodně malý prostor (což na odhoz neumí skoro nikdo), tak v krmení ti rejdí drobotina a velké kusy stojí i několik merů od krmení.Tohle se hodně často stává při lovu na děličku.Nahážeš to na špici a libuješ si jak seš dobrej.Chytáš samé čudle a přitom pár metrů od krmení(záleží na spodním proudění vody) máš krásné kusy.
Už jsem to mnohokrát zažil.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 22:47 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> souhlasím, a ryby budou navíc roztahané na velké ploše, raději naházet všechno na hromádku a kousek vedle to prohodit partiklem a jeden prut do hlavního krmeliště a druhý s očekáváním většího kousku tak bych to viděl já.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 22:33 ® Stroft
-
Krmit na rozměr ryby, to znamená, že budu házet koule 60cm od sebe, protože předpokládám, že najede hejno 60cm kaprů je total nesmysl. Taky bych chtěl vidět toho frajera co to na vodě dokáže, nehledě k tomu, že jeden pohyb ocasu a krmení je rozvířeno po celé ploše. Proto znovu říkám nesmyslný a v praxi neproveditelný blábol.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:12 ® kakadu
-
Ona to zas až tak velka kravina chlapci není.To video má něco do sebe a to nemluvím o tom, že na velké ryby si místo zakrmuje 95% už poměrně zkušených rybářů aniž by si to připouštělo.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 v 1:53 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> To video jsem viděl.Myslím, pěkná kravina.Jak říká Kejra, krmit na sněhuláka. Jinak dnešní noční lov s „Máničkou“ dopadl slušně.Ps.Mánička na fotce
reagovat - Středa 30. května 2012 v 18:35 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> krmím ze široka ať se mě jich tam víc vleze
ale teď vážně – tuším u sousedů jsem koukal na nějakýho anglána a ten vysvětloval způsob krmení na malý a velký ryby a běhal po louce s pravítkem mezi koulema krmení a prej jsou větší mezery lepší bo se jich tam víc vleze a nemačkaj se, tak nevím no…
momentálně jsou mé schopnosti dosti omezené a tak chtě/nechtě krmím na velkou rybu
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 14:37 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Dobré vědět. Příště půjdu bez krmení a sednu si 10metrů od Tebe
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 14:36 ® Stroft reakce na …
-
daja> Je škoda, že se hodu na sloup, nezúčastnil Honza to by jsi teprve viděl co jsou olšové ruce
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 12:34 ® daja
-
Ze by se blyskalo na lepsi casy? http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…
reagovat - Středa 30. května 2012 v 11:12 ® daja
-
Stroft> na Soroya jsme videli, jak umis trefovat dreveny sloup snehovou kouli, tak hrozne to nebude
reagovat - Středa 30. května 2012 v 9:03 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> tak jsem doživotně jasnej volšovej
reagovat - Středa 30. května 2012 v 9:02 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Úterý 29. května 2012 ve 22:36 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> pokud ze tří pokusu netrefíš anténku anglána cca.na 30metrech, máš olšové ruce.
reagovat - Úterý 29. května 2012 v 19:56 ® Ciffik
-
Stroft> Blbost, většího plantala než jsem já bys těžko pohledal a taky se to lepší
reagovat, ale spokojen stále nejsem. Po dlouhý době plánuju otestovat svoje schopnosti někdy v průběhu st-pá na antoškách, tak dám vědět – pokud se to nezvrhne v koupačku s bafanem.
- Úterý 29. května 2012 ve 14:57 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Když jsou olšové ruce, nepomůže ani Tvůj(skvělý)článek
reagovat - Pondělí 28. května 2012 ve 21:10 ® lubo OV
-
kamos007> souhlasím s Ciffikem. Dej si poradit.. Pokud chceš k praku a jeho použití nějaký návod, tak si přečti tohle http://www.mrk.cz/clanek.php3?…
reagovat - Pondělí 28. května 2012 v 10:28 ® macki
-
Ahoj. Chci se zeptat byl ted někdy někdo z vás na Odře 2 a 3 ? A jak to tam de? Dík za info.
reagovat - Pondělí 28. května 2012 v 8:26 ® daja
-
Stroft> to byl pouze navrh, v nejhorsim pripade si vezmu neplacene volno
reagovatAle nejaky pevny termin bychom meli domluvit, treba na nejake akci v Petrvaldu. Doma jsem sice dostal po usach za minule, ale kdyz to neni kazdy tyden, tak to obhajim
- Neděle 27. května 2012 ve 23:16 ® Stroft
-
daja> To už je pozdě, uvítal bych o týden dva dříve
reagovat