Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.224.748 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. května 2012 ve 21:06 ® daja
-
Stroft> toz chtel bych, s takovou partyjou i kdyby ryby nebraly tak toho nelituju
reagovatVsak jsem to uz s Honzou probiral, ze by byl idealni konec zari, 28.9. v patek je statni svatek a k tomu si vyberu ve ctvrtek svuj posledni den dovolene a bude to nadherny prodlouzeny vikend
- Neděle 27. května 2012 v 17:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Peťo,dle toho co píšeš je vidět, že stárneš…ale nezoufej, bude hůř
reagovatIvetka
- Neděle 27. května 2012 v 11:42 ® Stroft reakce na …
-
daja> Do Itošky s námi jedeš?
reagovat - Neděle 27. května 2012 v 0:44 ® daja
-
Stroft> nooo pekne, pekne. Ja dnes 5 piv a jednu tulifu. Jelikoz nemam letos svazove papiry, tak budu muset navstivit nejaky soukromak, ten abstak se neda vydrzet.
reagovat - Sobota 26. května 2012 ve 22:07 ® Stroft reakce na …
-
daja> Jel jsem až odpoledne na řeku. 28 Ostroretek a dvě parmy.Prostě orgasmus
reagovat - Sobota 26. května 2012 ve 21:47 ® lubo OV
-
Přátelé, ty ryby dneska nemají ani tolik slušnosti, aby nechaly pracujícího člověka vyspat. Tak krásně jsem si podřimoval a vzbudí mě divoké pípání. Než jsem se rozkoukal, byl stojan s pruty strhnutý k zemi, protože jsem před „odpočinkem“ málo povolil brzdy. Asi už stárnu, že dělám takové začátečnické chyby
reagovatChvíli mi trvalo, než jsem rozmotal překřížené vlasce, pak se bez varování rozkvičela brzda a po minutě vodění jsem jenom záhlednul na hladině vlnu jak od motorového člunu a pink – vlasec povolil. Nevím co to bylo za „tuňáka“, ale ta ryba mi prakticky nedala šanci ji vůbec zastavit, natož otočit. Bez zaváhání si to hned namířila do potopených větví keře. Bylo to na mou oblíběnou kukuřičku, tak to tipuju na nějakého vytuněného kapra nebo amura. Krom toho už přišel jenom jeden náhodný kapří cca 40 cm, jinak nic. Ale aspoň jsem to potom dospal
- Sobota 26. května 2012 ve 20:40 ® daja
-
Ciffik> chose by ti urcite potvrdil, ze takova zakrmovaci lopatka pri chytani na splavek na kratke vzdalenosti je nepostradatelna
reagovat - Sobota 26. května 2012 ve 20:31 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> na takové blbosti se vys…zainvestuj necelé 3 stovky a můžeš přešně krmit o 106 i na velké vzdálenosti
http://www.shoprybar.cz/index.php?…
reagovat - Sobota 26. května 2012 v 19:40 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> a nebop byl lehce pod průměr a mě se zdál nízký, protože ti lysci co jsou nasazeni letos jsou balóni jak prase
reagovat - Sobota 26. května 2012 v 19:35 ® kamos007
-
Jinak odpoledne jsem zkoušel novou zakrmovací hůl z lískového klacku a hliníkové naběračky a fiasko, než jsem se s tím naučil házet jsem to dvakrát zlomil
reagovatjinak chycen jeden kapr cca 43–44 a pár cejnů inač nic.
- Sobota 26. května 2012 v 19:33 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> no možná nevypadá, ale byl fakt štíhlý, kolega vedle měl taky 49 cm kapříka a tan byl o třetinu vyšší
reagovat - Sobota 26. května 2012 v 15:07 ® Ciffik reakce na …
-
kejra> gratulace, jak vidím ty vlnky v pozadí…někdy to musím vyzkoušet. To zas bude rána pro seběvedomí
reagovat - Sobota 26. května 2012 v 15:05 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> figura nic moc? tos myslel ironicky? nádhernej kapřík
reagovat - Sobota 26. května 2012 ve 14:48 ® kejra
-
Zdar chlapi,musím se pochlubit.Minulý týden jsme v prvním kole II.ligy v plavačce v Pasohlávkách na Nových Mlýnech urvali jedničku.Vzhledem k tom,že nové koště dobře mete,tak jsem si jim to dovolil ukázat
reagovat - Sobota 26. května 2012 ve 12:41 ® daja
-
Stroft> jaktoze nejsi na rybach, nebo uz zpet? Slunko pere jako o zavod, u vody musi byt krasne. Ja dneska jedu s rodinou do Chotebuzi, podivat se na nejake ty ryby v akvarkach.
reagovat - Sobota 26. května 2012 ve 12:01 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> ci boha, pěkné prasce, škoda ho zožrať.
reagovat - Sobota 26. května 2012 v 11:45 ® kamos007
-
Po delší době opět na rybách s cílem lovu lína, ovšem lín se nekonal, ale potěšili kapři cca 5 m od břehu navnazeni partiklem, nej. 49 cm šupík figura nic moc, taky zvítal šéf Místecké RS p. Urbiš s pomocníkem, tak se konečně zase ta RS rozhoupala.
PS: pro rýpaly nic jsem nezmasil
reagovat - Sobota 26. května 2012 v 8:48 ® macki
-
Slyšel jsem o pěkných Amurech na Ondřejnici 1A ale těžko lapitelné?
reagovat - Pátek 25. května 2012 ve 23:21 ® lipan8 reakce na …
-
Ciffik> ..hojec…-)))co je s Tebou??já letos svazovku nemám..není čas..-((( byl jsem jednou před 3týdny..poprvé na zkoušku dopo..2 cejni 60 40cm..a jeden bolen…jinak borci tam na kouličky za 24h 29 a 17 kaprů…zítra jedu do studénky za sestrou pro dortu,tak zajdu zalapat na Denas do studny…dopoledne…a co Ty,jak život rybí???
reagovat - Pátek 25. května 2012 v 18:02 ® Ciffik
-
lipan8> ahoj, jak se daří? nějakej pátek jsme se u vody nepotkali. Na Figuře si letos náhodou nebyl? Když tak o ní písni větičku dvě. Díky
reagovat - Pátek 25. května 2012 v 17:23 ® lipan8 reakce na …
-
Díky za přivítání..-) jj,koukal jsem,ale pěkné to tady taky je..
reagovat - Pátek 25. května 2012 v 15:58 ® osprey reakce na …
-
lipan8> Jestli jsi tu nový, tak tě tu oficiálně vítám. Je to tu menší, zato rodinná atmosféra
reagovat - Pátek 25. května 2012 v 15:42 ® Stroft reakce na …
-
daja> Kuwa, na velikosti nezáleží
reagovatDůležitější je množství
- Pátek 25. května 2012 ve 14:52 ® daja
-
Stroft> tohle jsi cetl, Peto? http://hobby.blesk.cz/…atecnik.html
Stestena posrala nejakeho zacatecnika
reagovatNo vsak jsme to letos videli na Soroy i my. Curys mel pujcenou vybavu a jeho miniaturni krabicka s nastrahami … a chytil 3 haliky a my prd. Z toho vyplyva jedine, ze my uz jsme bez sanci na nejake trofejky.
- Čtvrtek 24. května 2012 ve 21:32 ® lipan8
-
Gratulace!!! Pokud je to na svazovce,neříkej nic,pokud soukromák-udělej reklamu..-)) Jsem tady nový,jinak jsem na Mrku – lipan8… Taky feederuju-cca 10let na obyč proutky,vlasce,kuku,červíci…nej rybky – kapr 87cm…0,16 forpas…nádhera..rybky neberu,takže vše plave dál..-))(pokud jsem měl svazovku,letos opět nee z časových důvodů)..takže jen soukromáčky..
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 v 7:06 ® kety.vydra reakce na …
-
macki> Doplním Strofta o karáska,ale moc jich nebude.Jinak není co dodat…Možná jen,že asi narazíš na cedule se zákazem vstupu z důvodu poddolování,ale hlídač to toleruje pokud jdeš jen na ryby a ne se courat po lese v okolí.Samozřejmě pár jedinců na 4kolkách si s tím hlavu neláme a asi je uslyšíš.
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 v 6:48 ® bojka reakce na …
-
macki> kdysi jsme tam jezdili si zachytat na odhoz s klouzákem nádherne plotice, dnes nevím jak to tam chodí bo jsem tam už tak cca 3 roky nebyl.
reagovat - Středa 23. května 2012 ve 23:48 ® Stroft reakce na …
-
macki> Tak jako všude.Kapr,cejn,plotice,okoun,štika,candát,sumec,lín.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:57 ® macki
-
Zdar. Chci se zeptat má někdo zkušenosti s revírem Ondřejnice 1A nádrž Košice(Staříč). A zda neví jaká tam je rybí obsádka? dík.
reagovat - Pondělí 21. května 2012 ve 22:20 ® Chorchus
-
lubo OV> jasan, já ti ho potom opravím.
reagovat