Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.224.550 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. května 2012 v 10:33 ® kamos007
-
Tohle mi přišlo na mail. to co jsem psal že to pošlu jsem psal jen proto aby si to pro příště rozmysleli, ale teď vážně uvažuju že to pošlu, jestli na mě někdo šáhne nebo něco na místě volám PČR a jestli uvidím zas nějaké zavážení normálně volám RS znám jich dost.
Jestli si chceš ještě někdy zachytat z palkovické strany, tak se neser do toho co dělají druzí.Pokud dotyčného neodchytí přímo porybný tak to kurva neřeš!! Ty jsi tam někdy vlezl do vody a vyčistil dno po povodni??? Nebo tvůj dědek?? Byl jsi někdy po povodni uklízet břehy?? NAPSAT,ŽE BUDEŠ BOMZOVAT A TO JEŠTĚ VEŘEJNĚ CHCE DOST ODVAHY...... Raději se už dívej kolem sebe,…nevíš na koho narazíš. Ale všichni ví o tobě. Takže brzdi, mladej.....nebo budeš chodit na ryby jen na ten tvůj potok. První varování......
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 8:58 ® chose120 reakce na …
-
kety.vydra>Mam taky renaulta megana v combiku a jsem s nim spokojeny.Predtim jsem mel Toyotu yaris-je pravda ze jsem do ni nic nevrazil ale mela malo najete kolem 50 000 km.Renault co jsem koupil mel 150 000 km a ted ma 240 000.Je pravda ze jsem dal 40 000 do oprav ale pospravoval jsem cely podvozek a jsem s nim maximalne spokojeny.najedu dalsich 100 000 a pak to dam na vrakoviste..Na ryby pytle omitky a do prace mi to auto staci.A co se tyce spotreby 5 l na 100km mi 1.9 dti maximalni spokojenost.Jinak si auto spravuji sam..
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 1:27 ® kety.vydra
-
nnnap> Sarkozy je v (!)…
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 1:25 ® kety.vydra
-
Stroft> A škodovku? Nikdy víc…! Škoda neumí udělat prostorné auta (pro lidi nad 1,80–1,85 m,což s robkou máme oba)…
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 1:23 ® kety.vydra reakce na …
-
vikikaca> Nedám se odradit,i když,jak podotkl Stroft,servis není nejlevnější…
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:30 ® vikikaca reakce na …
-
nemůžu slíbit ani vyvrátit uvidíme co budem podnikat
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:23 ® Stroft reakce na …
-
vikikaca> Jo a dávej si Frantíka pozor, na Hlučinském moři se krade jak Přivoze
reagovatJinak zítra odpoledne Antky, vem Kaču a přijeďte.
- Pátek 18. května 2012 v 0:23 ® vikikaca reakce na …
-
Stroft> ok jdu foukat
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:20 ® Stroft reakce na …
-
vikikaca> foukej na řidičák a nepochlebuj
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:19 ® vikikaca reakce na …
-
Stroft>
reagovat( ty víš co jsem prožíval za traumata v autoškole nekaz mi radost |
- Pátek 18. května 2012 v 0:19 ® nnnap reakce na …
-
kety.vydra> mrkni se, jestli nemáš v kufru sarkóziho.
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:18 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Kápnul si na to, náhradní díly.V práci máme 4 kusy a Kuwa ten servis!!!!!!!!!
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:17 ® džigit
-
vikikaca> to vypadá,jako by si měl taky auto s pitkou
reagovatno než jsem dopsal,je tam
- Pátek 18. května 2012 v 0:16 ® vikikaca
-
kety.vydra> nedej se odradit jsou to spolehlivé vozy,mojí 3 dobří známí je mají taky a nedají na ně dopustit
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:01 ® nnnap
-
jezdil jsem frantíky, americké němce a němce a frantíci bezkonkurenčně nejdražší provoz. Těch 50 litránků ročně za servis. Před 15 lety.
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 ve 23:13 ® kety.vydra
-
Stroft> Mohu tě přátelsky oslovit – wole?
Kuwa,kdyby jsi znal okolnosti
Samozřejmě ojetina na splátky,ale pořízení bylo prioritou No.1 ,protože věčně si půjčovat (pidi)auto od matky a věčně si hlídat,kdy jí ho vrátit a ještě jí kolem toho za „odměnu“ skákat…no moje nervy
Ale počítám,že narážka byla na ND…
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 ve 23:03 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Ty brďo, ty musíš být v balíku, když si koupíš Francouze
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 ve 22:44 ® kety.vydra
-
Nový mazlík je konečně doma (na pátý pokus)
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 ve 22:42 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Uzavřem vydry na Olešné.Já neviděl ani stopy natož ohlodané hlavy.Takže máš asi štěstí.Howgh.
reagovat - Středa 16. května 2012 ve 22:21 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> moje taky, lín je pro mě srdeční záležitost, ale moc se mi na ně nedaří.
reagovat - Středa 16. května 2012 ve 22:17 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> krásná ryba, psal jsem dlouhý odstavec, ale nějak se mi seká chytej tak se ohledně línů rozepíšu zítra. dneska si jeden borec s lodí zavážel bojlís a koule šrotu, mám to nafocené a natočené i auto mám vyfocené a na to že jsem se ho zeptal odkdy se na olešn é může zavážet mi řekl jestli se chci vrátit domů posvých. všechno to pošlu na MO.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 15:06 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> dnes jsem chytil lína 42 cm a vrátil jsem ho vodě, protože takových krasavců je na Olešné určitě málo a lepší to nebude, protože na členských schůzích se odsouhlasilo znovu vysazovat amura takže amur vyžere trávu, lín se nemá kde schovat a vytírat, jediným jeho úkrytem jsou zatopené pařezy a tam ho jak jistě víš, v noci posbírá sumec.Takže 10ti leté úsilí vysazovat lína bylo opět zbytečné.Díky amurovi se zlikviduje samovýtěr a zmizí přirozené travnaté úkryty pro ryby…
reagovat - Středa 16. května 2012 ve 14:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> moc se neraduj, už jsem jim volal na ten můj utopený telefon, aby nebraly dokud tam nepřijedu
reagovat) Širda
- Středa 16. května 2012 v 9:49 ® lubo OV
-
kamos007> krásná ryba ten lín. Moje nejoblíbenější. Co do záběru na splávek nemá chybu, jak si s tím dokáže pohrávat i 15 minut.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 7:04 ® bojka reakce na …
-
mkratas> Milan, dej jim, dej.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 6:36 ® mkratas reakce na …
-
bojka> a kdeže se nemože otočit velebnosti ?? takových pozorováno při hladině letos hodně a ještě něco navíc.Jinak včera dva kousky okolo 50cm a kvanta cejnů tak okolo 30cm.Že by se kurňa začlo dařit.Jináč nemožno vždyť ty ryby jsou všude ale nepapinkají a nebo žeby už začli papinkat?No uvidíme dneska je půjdem prubnout znovu a uvidíme,uvidíme.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 0:30 ® džigit reakce na …
-
bojka> máš pravdu,předsedo
reagovat - Úterý 15. května 2012 ve 21:56 ® bojka
-
mkratas> taková ryba se tam přece nemože ani otočit, ten tam musi být ještě od dob kdy tam tekla ještě Odra
reagovat)
- Úterý 15. května 2012 v 19:47 ® kamos007
-
Ciffik> k tomu línovi díky, taky jsem se načekal letos chytil lína už kde kdo a já pořád nic, třeba děda včera chytil lína při kaprech přes třicet jak dneska chytil 40-ku tak jsem si řekl dost jak tak berou musím jít taky a fakt že jo jeden se podařil zítra jdu zase tak se uvidí.
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 19:45 ® kamos007
-
Ciffik> tak mi řekni kde se ty ryby přes zimu stratily? na podzim bylo ve tření tolik ryb, a teď krom ročků je tam hovno, jo pravda semtam se něco lepšího chytne třeba v neděli jsem čuměl potok 32,5cm na berkly nymphu ale to byla jediná mírová ryba v tom deštivém počásí, ročky jsem netahal protože ti sice brali, ale nebyli schopni tak velkou nástrahu slupnout semtam jinak nějaký dvacátník ale to fakt semtam.
reagovat