Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.224.694 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. května 2012 ve 23:11 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> a nějaký soukromák nemá něco pěkného? napadla mě skalička
reagovat - Neděle 13. května 2012 ve 22:57 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Tak si zajeď do Mongolska
reagovat - Neděle 13. května 2012 ve 22:52 ® nnnap reakce na …
-
kamos007> tesko, makro…
reagovat - Neděle 13. května 2012 ve 22:33 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> jo ale tam nemám papíry to musím mít ostravské papíry a ještě platit místenku tak na to já se.u
reagovat - Neděle 13. května 2012 ve 22:23 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Ostravice, na úseku chyť a pusť.
reagovat - Neděle 13. května 2012 ve 22:15 ® kamos007
-
Neví někdo kde se dají chytit pěkní pstruzi tady v okolí? (tím myslím aspoň 50 cm ryby) díky
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 17:38 ® lubo OV reakce na …
-
daja> ježiši, jak tak koukám, vy jste si extra pořídili i stejná trička. To už vypadá jako Timur a jeho parta, nebo Rychlé šípy, nebo jehovisti, nebo tak něco
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 15:40 ® daja
-
Stroft> ja ti dam o zivot! Ostatni si nestezovali a byli v pohode. Jestli nebude problem v prokladani vina panacky, ze?
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 15:14 ® Stroft
-
Důležité upozornění:Pokud by Vám Dája nabízel „výborné“víno z Moravy, berte nohy na ramena a nezastavujte!!! Jde o život!!!!
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 15:00 ® daja
-
chose120> ok, budeme ve spojeni. Od tebe se rad neco priucim. Letos to srabacky budu muset parkrat prubnout na soukromacich
reagovat - Neděle 13. května 2012 ve 12:07 ® chose120 reakce na …
-
daja>Dobře až to budu mít obyvatelné tak připravím asi 3 místa a uvidíme jaké kusy plavou u nas v rekach.Budu to pripravovat rano jak budu jezdit do prace na kole kolem reky a verim ze tam jsou kusy kolem 10 kilo.Minuly rok jsem jednoho takto ztratil diky malemu hacku a jsem poucen..Krmeni bude takove jake jsi videl ale ve vetsim mnozstvi nekolikrat do tydne tak stahnu celou reku ze si nikdo uz nezachyta
reagovatJeste mi chybi dodelat chodbu a vsude lino svetla atd tak to tak akorat vyjde.
- Neděle 13. května 2012 v 9:47 ® nnnap
-
400 korunová, ale přece jen kolaborace. To je výpalné, přátelé. Nazvěme to pravým jménem.
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 9:40 ® daja
-
Chose120> Pepo, nekoupil. Lonska situace na svazovych vodach me natolik znechutila, ze jsem to letos resil jen koupi clenske znamky. Ale to mi nebrani vyrazit na ryby s tebou a ocumovat pri chytani, az teda dokoncis rekonstrukci bytu
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 9:36 ® chose120
-
Drsne fotky a ty holinky taky.Neumim si predstavit ze bych tam mel chodit na ryby kazdy den v takove zime ale asi je to o zvyku.Jinak Dajo gratuluji a uz konecne si chytil poradnou rybu jak si rikal ze nemas stesti.Doufam ze sis koupil letos tu svazovku!!
reagovat - Neděle 13. května 2012 v 9:25 ® daja
-
Toho kamcatskeho krabaka jsme hodili do hrnce a jak jsem uz psal predtim, je to delikatesa. Jeste si povsimnete me pokryvky hlavy. V ocich mnoha jsem se stal tercem posmesku, ze vypadam jako rusky ridic tanku z 2. svetove valky. Ja jen rikam, extremni situace vyzaduji extremni reseni. Ale je fakt, ze ty gumaky co jsem mel s sebou nebyly zrovna nejlepsi reseni. Cestou zpet jsme se zastavili v jednom laponskem kramku u cesty, kde meli boty presne do takovych podminek, ktere jsme zazili. Mit moji velikost, tak je koupim. Ale neni vse ztraceno, mame prece moderni dobu internetu – http://wild.fi/#… Kocicaky jsme chytili jen 2, na fotce detail zubate tlamy. A nakonec foto Stofta a jeho noveho plysaka
reagovatJe to focene v tom kramku u cesty, kde prodavali i ty boty.
- Neděle 13. května 2012 v 9:11 ® daja
-
Pridavam jeste neco malo ze sve kolekce fotek. Racte si povsimnout na prvni fotce PET lahve, kterou Stroft drzi v ruce. Na fotce ma jeste rozjareny vyraz, nicmene nasledujici 2 dny byl vyrazen z provozu a spilal mi, co ze jsem mu to podstrcil… Druha fotka, Stroft coby dobyvatel severniho polarniho kruhu. Na treti fotce si Vladan snazi ochocit mistniho operence, z posledni fotky je zrejme, ze i kdyz slunicko misty svitilo, v tricku se vyjet nedalo
reagovat - Sobota 12. května 2012 ve 22:17 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Na Hartu, by snad vydržel a neusnul.16.6. je za dveřmi!
reagovat - Sobota 12. května 2012 ve 22:06 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jj,baba k tomu má nějaký vztah.A mně je jedno po čem šlapu,věčně dom tahaj psa…
reagovat
Vidle dělám ještě jedny,štelovací se čtyřma tyčema,víc variabilní.Tyhle budou možná navícJeště třeba nějaké přenosné ohniště,neb ne všude je možné ohniště.
- Sobota 12. května 2012 ve 21:20 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> daja, díky za krásné info… co na to říct než tiše závidět
reagovatletos investujeme do většiho auta a možná… ale Širda po hodině řízení chrápe jako baryn takže nevím kam až dojedeme…
- Sobota 12. května 2012 ve 20:44 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Netušil jsem, že vlastníš i létající koberec
reagovatPs.pěkné vidle, už aby něco točily.
- Sobota 12. května 2012 v 19:59 ® vikikaca reakce na …
-
asi bych se strachy po…l na té lodce ,jinak závidím.
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:58 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to je dobré,to mi na rožeň vleze
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:48 ® nnnap
-
85!
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:42 ® Stroft
-
Ještě něco málo.
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:36 ® Stroft
-
A nejedly se jen ryby
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:36 ® chose120
-
IV.TO.ŠIRDA>Ja vahu neresim ale vojta bojoval jako lev nez vyndal tu 47 kapra.Zezacatku ho to nebavilo ale jak jsme zacali mit kapra za kaprem tak jsem ho nemohl od tama dostat
reagovatJinak ten splavek je tam porad ale zelvu jsem nevidel
Amuri tam byli mensi jen tak kolem 80cm+ no uvidime zda ho letos dostanu
- Sobota 12. května 2012 v 19:35 ® džigit reakce na …
-
Stroft> slušná práce .-)
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:28 ® Stroft
-
Těžká dřina
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:21 ® Stroft
-
Po marných dnech čekání na počasí, se moře uklidnilo.
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 19:17 ® Stroft
-
I když moře nepřeje, chlapi si najdou zábavu
reagovat