Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.217.209 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. června 2008 ve 21:53 ® Hora
Hora

stika-123>je to možné,neznal jsem nikoho kdo tam byl.staker+lubo OV gratuluji,ti mladí rybáři dělají pořád stejnou chybu.Už jsem o tom psal,nejdřív si najít revír a chodit tam tak dlouho,dokud o něm nebudou vědět vše.Potom si můžou v klidu jít zachytat.Znám několik starých dědulů-rybářů a ti znaj revír kam chodí jak své boty.Pokud to s nima umíte,tak vám řeknou kde je jaká ryba.Vono je lepší děduly radši hned nazvat masaři a více se s nima nebavit.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 21:44 ® Hora
Hora

Dnes na Dolním Benešově od 6.30 hod vytáhnuto kapřík s bídou 35cm a dva cejni trochu větší,kolem 40cm.Jak jsem dojel,do 5 minut se objevil děda(přijel šedomodrým Renaultem combi s opavskou spz) a hned se hrnul na místo,kde jsem seděl.Že má ten flek zakrmenej a že jsem ho podsed,to se prej nedělá.Tak jsem mu jasně vysvětlil,co si o jeho kecech myslím a hned zkrotl.Když mi potom začal vykládat,že je bývalej porybnej,tak jsem se ho zeptal,jestli ještě zná RŘ.No a byl klid.Sedl si vedle mně a chytil si 4 kapříky stejné velikosti jako já+pár cejnů.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4158.jpg
Pondělí 16. června 2008 ve 21:12 ® Maiki reakce na …

Tutan- ja teda jeste ne…ale chystam se na ne…

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 19:51 ® EDYS reakce na …
EDYS

jj..ja taky chodim jeden dva reviry..

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 19:49 ® Tutan
Tutan

Sorry, mel jsem to od nejstarsiho.

Jinak víkend 2× Odra: plno karásků, ostroretka okolo 30, jeden kapřík 47 a plno fotek bobra a ledňáčků(dodám o víkendu). Máte letos na Odře nějakého sumce?

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 19:41 ® Tutan
Tutan

Co to je jako? 16.6.08 mi skace kveten 2007, tak to testuju.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 12:01 ® stika-123

zdar tak vcera sem se byl podivat na bučině a chytil sem tam 3 male ploticky,jednoho karáska tak 30cm a kapra 43cm.Vsechno sem pustil zpět.Rybar vedle chytil dva kapry kolem 30cm a dalsimu se vypnul kapr ktery vypadal trochu vetsi

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 11:58 ® stika-123

hora- ja sem tam byl skoro hned na zacatku jak prijedes autem tak hned na hned prvnim miste chytal nejaky rybar a ja sem sedel hned vlevo od neho

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:49 ® lubo OV
lubo OV

EDYS: Z důvodů, které uvádí staker to samozřejmě neprozradím (není v tom nic osobního). Ale jednu radu ti mohu poskytnout. Roky jsem chodil na ryby jednou tam a podruhé jinde a tím pádem jsem to nikde pořádně vlastně neznal. Takže jsem pokaždé lovil prakticky naslepo. Pak mne napadlo chodit stále na stejný revír. Ať tam mám úspěchy nebo ne. Dnes po 7 letech (fakt jsem za tu dobu jinde nikdy nechytal) si troufnu tvrdit, že na této „své“ části lokality znám každý metr a poznám kdy a kde se ryby zdržují. Takže teď už si tam vybírám flek na rybolov jen podle počasí a ročního období.

STAKER: OK, nabídku beru. Jsem na rybách každý víkend, takže se můžeme domluvit. Ozvi se, až budeš plánovat rybolov a můžeme spolu zalapat, vyměnit si zkušenosti a informace (ne genetické samozřejmě :-)) )

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:58 ® staker
staker

EDYS – nic si z toho nedělej, mě se to taky stává když obcházím novou vodu. Chce to čas a výdrž, potom najdeš místo kde to prostě půjde a je to. Přece nečekáš že ti řeknu kde, jak a na co. To bych si tam nesednul dokud by tam byla jedna rybka.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:09 ® EDYS reakce na …
EDYS

to chytate kde??ja chodil k vode minulej mesic kazdy vikend a ani tuk..:-d

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 19:52 ® staker
staker

lubo – je to tak, prostě když to umíš, tak si to užíváš :-) , Někdy by jsme to mohli zkusit spolu?

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 19:40 ® lubo OV
lubo OV

Taky jsem si byl sednout k vodě, taky na svém oblíbeném místě a taky to dopadlo podobně. Akorát ti moji kapříci měli cca 42–44cm a jako bonusek jeden 55cm. A k tomu ještě jeden bonus – krásný karas 42cm. Za sobotní i nedělní ranní chytačku celkem 19 kapříků + ten karas. Prostě není nad feeder že stakere :-)) )))))))

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 18:33 ® staker
staker

Zdarec, tak jsem si byl sednout k vodě na svém oblíbeném místě abych si trochu zachytal. Dopadlo to tak, že z toho bylo 12–15 kapříků kolem 45cm a jeden bonusek 56cm. Jeden okamžik záběr na oba pruty. Kapříci byli při chuti a docela bojovní. K tomu pár cejnů a perlínek. Prostě pětihodinová paráda. :-)

reagovat
Pátek 13. června 2008 ve 23:06 ® EDYS reakce na …
EDYS

Co ty víš..:-D třeba už bude i pečené..:-S

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 19:20 ® Hora
Hora

EDYS>díky.kačeny já nerad,jsem zvyklej na kuře a to na vodě nechytneš.

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 15:35 ® EDYS reakce na …
EDYS

si mohl mit aspoň kačenu..:-D

reagovat
Pátek 13. června 2008 ve 13:53 ® Hora
Hora

Dnes dopoledne opět na malém rybníčku u OV 2 malí kapříci a dva cejni.Otravné kačeny mě zase znechutily lov.Po zakrmení to vypadalo,že dají pokoj,ale opak byl pravdou.Po cca 5 minutách se líně zvedly a začaly luxovaz zakrmené místo.Trochu pomohlo nedborné vrhání kameny,ale asi chyběl větší odborník na ně … Jinak sluníčko svítilo a hladina volej.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4143.jpg
Čtvrtek 12. června 2008 v 17:12 ® Zcuter
Zcuter

to Ciffik:no co že jsi ho chytil? v sobotu ráno tam zajdem a dáme jim co proto!!!

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 16:08 ® Ciffik
Ciffik

tak dneska na ostravici…je hooodne zvedla a zakalena voda chytani jen velmi obtizne..i tak se povedlo par karasku a jako bonus cejn 55cm kterej prisel ochutnat marinadu na gril..

uz se tesim az tam opadne voda na normal…a nebo jeste tam rychle skocit s rouskama…sa­mozrejme ty uz nemam…ach jo…

reagovat
foto/forum/2008/th-img4124.jpg
Čtvrtek 12. června 2008 ve 14:28 ® EDYS
EDYS

Chytáte někdo na Odře..konkrétně jak je Rudná-pod tím nak. střediskem??

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 ve 14:26 ® EDYS reakce na …
EDYS

no já s něma problém nemám..chodím totiž z jiné strany…_D ale slyšel jsem o nich hodně věcí..:-D no ale s rybama je to nic moc..:-D

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 9:20 ® Zcuter
Zcuter

ciffik> nech nějaké rousnice pro mě!

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 22:27 ® Ciffik
Ciffik

tak bohuzel pracovni povinnosti…tak konecne zitra rano zajdu…

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 12:54 ® Hora
Hora

Ciffik>za rok to půjde samo.Odpoledne bude po dešti,tak ten feeder bych vzal ssebou.Určitě něco přijde.

reagovat
Středa 11. června 2008 v 10:32 ® Ciffik
Ciffik

ja sel na ostravku s rouskama s tim ze chytim najakou tu parmu…ovsem spatne zvolenystyl(feeder) spatna velikost hacku atd. zapricinili ztratu nekolika peknych ryb jez jsem po 5 min zdolavani ani nezahlidl jinak chycen nejaky ten okoun a tloust…dneska v podvecer jdu zase ale menim styl na plavanou a nastarahu…tak uvidime

reagovat
Středa 11. června 2008 v 9:03 ® Zcuter
Zcuter

nevím čím to bylo ale včera jsem na tom samém rybníku na tom samém místě chytil cca jenom 10 cejnů a dva perlíny..zřejmě změna tlaku… Jak ty Ciffik?

reagovat
Úterý 10. června 2008 ve 21:17 ® Hora
Hora

EDYS>na ten revír nejezdím už minimálně 3 roky,místní domorodci stojí naprd,za svojí nenažranost a chování k ostatním rybářům.Řek jsem,že už tam nepáchnu,i když je to pěkná voda a mám na tu vodu moc pěkné vzpomínky.

reagovat
Úterý 10. června 2008 ve 14:42 ® Zcuter
Zcuter

ahoj včera odpoledna na bečvě nic moc..po přesunu na rybník to šlo celkem dobře.na bavíčko úplně super.alespoň jsem se už naučil trochu rozpoznávat na feederu kdy mám zasekávat..cej­ni,oukle a plotice se jenom předbíhali..jeden byl už pěkný okolo 40cm..dneska jdu zase.tak zdar vydry.

reagovat
Úterý 10. června 2008 v 10:58 ® Ciffik
Ciffik

vcera odpoledne do 18 hod chytano na tunich ploticky a jeden krasny linek kteremu do 30 moc nechybelo…pote presun na beckarnu kde jsem chytil par perlinku ploticek a na zaver kaprika kolem 40cm ktery si to i s feedrem zamiril do stuliku…jeste ze jsem byl blizko…

dneska v podvecer pokus o parmy na ostravici tak mi drzte palce

reagovat