Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.217.801 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. ledna 2010 v 17:34 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> byl jsem tam před koncem roku v těch mrazech a tři rybáři měli na parmy slušný uspěch. ohužel jsem měl u sebe jen vlačku , tak jsem je jen pozoroval.Pak jsem tam šel po oblevě a ani tuk. Ale ony tam budou potvůrky :-D

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:52 ® LeoC
LeoC

Obecně se tam chodí na trofejní kapry na ChaP (nebo na menší kapříky do 60 cm)nebo na pstruhy. Jsou tam amuři a pár jeseterů. Štiky jsou škodná, ale kolik jich tam je to nikdo neví, jestli vůbec tam nějaká je, když jsou tam pstruzi..... Více na: http://www.skalicka-ryby.cz/

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:47 ® LeoC
LeoC

Koudy> takový malý ledoboreček by bodl… :-) Můžeš ale chytat na co chceš, otázka je co chytneš…

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:07 ® Koudy reakce na …
Koudy

džigit> hehe,nebo spíš radši rovnou loďku…:-D

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:06 ® Koudy reakce na …
Koudy

LeoC> aha,dík,ale mě spíš užije na umělé nástrahy…;-) červy bych bral jako poslední variantu…

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 v 11:02 ® džigit reakce na …

LeoC> pokud ji nevrtá do kolena,někdy bych se přidal.Jen jestli by nám ve trojko nemuseli dát nějakou podlážku-taky 100+ :-D

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 v 10:34 ® LeoC reakce na …
LeoC

Koudy> dírku Ti provrtá správce, měl jsem klasický dírkový prut s navijákem od Mivardi, a dával jsem tam jenom červy. Udělal jsem klubko asi 7–8 červíku a menší háček. Jinak 1g splávek a bylo to

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:30 ® Koudy reakce na …
Koudy

LeoC> aha,dik,tak to s tím probořením bude i můj problém…mám hrubě přes 100:-D a co dírky?půjčují vrták nebo musíš mít svoje?na co to nejvíc bralo?

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:17 ® LeoC reakce na …
LeoC

Koudy> Příjezdová cesta celkem v pohodě, je to uježděný sníh, ale dalo se vyjet až ke skladu. Rybník celkově asi ještě není dost promrzlý, byl jsem u hráze a těsně u břehu jsem se probořil až na dno (zhruba ke kolenu). Je tam ledová vrstva, na ní sníh a ten je pokrytý ledovkou tlustou 2–3 cm. Takže když na to vstoupí někdo jako já ±100 kg, tak se proboří na spodní vrstvu ledu a pak je cca 5–10 cm ve vodě. Jinak povolenka jak loni: 350,– Kč – na 3 pstruhy.

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:23 ® Koudy reakce na …
Koudy

LeoC> zdar…tak tam jsem chtěl taky zajet,ale jak to vidím tak mě ta břečka moc nebere:-(( ale snad do konce týdne přituhne a bude pěkný led…jinak jaké tam má podmínky pro chytání na dírkách?cena,nás­trahy atd.a co cesta,dá se tam v pohodě dojet? dik…

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:47 ® LeoC
LeoC

Jinak včera včera jsem byl na soukromáku ve Skaličce a celkem pstroužci šli. Jen bylo třeba překousnout, že člověk stál po kotníky v ledové tříšti…

reagovat
foto/forum/2010/th-img11478.jpgfoto/forum/2010/th-img11479.jpgfoto/forum/2010/th-img11480.jpg
Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:35 ® LeoC reakce na …
LeoC

Ciffik> parmy nikdy neberu, chci si zachytat…

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 16:30 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> je třeba naplnit mrazák? :-)

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 15:49 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mihy.san> ano, i tuto verzi jsem někde četl. Už mi to leží pěkných pár let v mailech, ale pokaždé se tomu s chutí zasměju

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 13:53 ® LeoC reakce na …
LeoC

Byl někdo v poslední době na soutoku Odry a Ostravice a berou parmy?

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 12:10 ® mihy.san
mihy.san

lubo OV> díky za „Beskydský deníček“, krásně jsi mi připoměl dřevní doby internetu, četl jsem poprvé toto dílko někdy v roce 1998, tenkrát to ještě nebylo o Čeladné a F-M, ale figurovaly tam americké lokality, tuším někde v Minesotě.

A na humornosti to za ta léta nic neztratilo, taky jsem se nasmál …

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 9:22 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Pitrys> díky za optání, je to dobrý. Všichni chtěji vagony, a vozí sníh do Dubaje :-)

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 0:19 ® Pitrys reakce na …

Lubo OV: Jsi bystý hoch. Ano, je tomu tak. A také z Antek, kam jsi mne jednou ve své nezměrné laskavosti vzal a kde jsem od té doby nebyl. Jak jde nákup a prodej železničních vagonů? :-)

reagovat
Neděle 10. ledna 2010 v 19:50 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Pitrys> neznáme se z ostravských chacharů (orion a spol.)?

reagovat
Neděle 10. ledna 2010 v 18:59 ® Pitrys reakce na …

Lubo OV: Málem jsi mně měl na svědomí. Ještě teď mně bolí bránice. Už jsem to přeposlal kamarádovi, který se odstěhoval z Ostravy na Čeladnou.

reagovat
Neděle 10. ledna 2010 v 16:53 ® Zcuter
Zcuter

Lubo OV…no..a to na začátku tvého deníčku jsem uvažoval že se za tebou zastavím se podávat na ty jeleny…ale když už jsi zase v F-M…tak mám smůlu…k tomu deníčku- všude dobře, doma nejlíp..:-D

reagovat
Neděle 10. ledna 2010 v 16:30 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

lubo OV> :-) :):)

reagovat
Neděle 10. ledna 2010 v 15:18 ® lubo OV
lubo OV

BESKYDSKÝ DENÍČEK

12. října Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Čeladné. Bože, jak je zde krásně. Už se nemohu dočkat, až majestátné horské vrcholy pokryje sníh.

20. října Beskydy jsou tím nejkrásnějším místem na zemi. Podnikli jsme malý výlet do okolí a při tom jsme viděli několik jelenů. Jak byli nádherní. Zdá se, že jelen je jedno z nejúžasnějších zvířat na zemi.

11. listopadu Brzy začne lovecká sezóna. Nechápu, jak někdo může zabít něco tak překrásného jako je jelen. Doufám, že už konečně začne sněžit.

2. prosince Minulou noc krásně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou sněžnou pokrývkou. Krása jako na vánoční pohlednici. Proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme rodinnou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a já šel znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji.

12. prosince Minulou noc připadl další bílý sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Nevadí, během chvilky jsem ji znovu proházel.

19. prosince Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zasraný sněžný pluh!

22.prosince Včera napadlo ještě víc těch bílých sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčen, že sněžný pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím cestu. Zmetek jeden.

25. prosince Veselé vánoce. Víc zasraného sněhu. Jestli jednou dostanu do ruky toho hajzla, co řídí sněžný pluh, tak ho nakopu do prdele. Nechápu, proč na tu zasranou silnici nepoužívají víc soli, co by rozpustila ten sajrajt.

27. prosince Zase napadl vagón těch bílých sraček. Už tři dny jsem nevystrčil rypák s výjimkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh. Nakonec i pluh uvázl v závěji a ten ksindl si přišel vypůjčit mojí lopatu! Řekl jsem mu, že jsem jich už šest zlámal, když jsem prohazoval zahrnutou příjezdovku a pak jsem do něj mlátil tou sedmou, až se dal na útěk.

28. prosince Konečně jsem se dostal z baráku. Odstranil jsem z auta to bílé svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Škoda na autě za padesát tisíc. Ty zasrané bestie by měli postřílet. Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny.

10. března Odvezl jsem auto do servisu v městě. Člověk by nevěřil, jak může za jednu zimu zrezivět od té debilní soli, co s tím ta hovada sypou silnici.

12. dubna Odstěhovali jsme se zpátky do Frýdku-Místku. Teď teprve vidím, jak je to nádherné město. Nechápu, jak někdo může žít v takové prdeli, jako jsou Beskydy.

reagovat
Neděle 10. ledna 2010 v 15:13 ® lubo OV
lubo OV

„.....večer to odhažu, namažu zada, rano se vzbudim a zas kurva pada…“ :-)) )

reagovat
Sobota 9. ledna 2010 v 18:12 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

zlomiljsemprut> pokud chceš stanovat ve volné přírodě kolem vody,natři se globinem a tvrď,že jsi cikán a kočuješ-tak vyhovíš dosti zapeklitému zákonu. Netrap se tím a chystej dál pruty na novou sezonu, pozdravuj i dědu.Petrův zdar.

reagovat
Sobota 9. ledna 2010 v 17:50 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Co říkáte na zákaz táboření u vody (ve volné přírodě)? :-) Je to v dodatku k RŘ pro rok 2010. Strana 2 bod 13. :-)

reagovat
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:57 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> to bylo okopčené od Nohavici,zrovna jsem to byl sundat ze skleníku a z kotce,tak se nediv.Jiné přirovnání mě nenapadlo :-) Mně sníh až tak nevadí a přírodě to pomůže…Jo a pruty chystám,přerovnávám a nervózním/taková předstartovní horečka/

reagovat
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> myslím si,že v tomto případě nejde o svinstvo.Je to krásně bílé,čerstvé,stu­dené a hlavně dobré pro tvou kondici při odklízení,můžu ti toho spoustu darovat pouze za odvoz. Zasměj se a chystej pruty na novou sezonu.Petrův zdar

reagovat
foto/forum/2010/th-img11456.jpg
Sobota 9. ledna 2010 v 11:35 ® džigit reakce na …

Ciffik> kam bys chtěl teď jít?Půl metru bílého svinstva pokryté centimetrovou vrstvou ledu… :-/

reagovat
Sobota 9. ledna 2010 v 11:26 ® Ciffik
Ciffik

ta co vydry? to jste všeci zachumlaní do peřin? nikdo nechodí na ryby? tak se alespoň podělte o plány a strategie lovu chystané na tuto sezónu…

reagovat