Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.668 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. prosince 2009 v 11:48 ® džigit
-
Zdravím všechny ostravské rybí šílence! Jaký byl Ježíšek?
reagovatmihy.san >já taky nenašel tu mou „teplou“ a o druhé nevím… Jinak si myslím,že Opa už rozhodně není,co bývala-aspoň ne od martinovských luk dolů.Ale když pluji po řece,tak po Jilešky je to krásná řeka se spoustou zátočin a krásné přírody.
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:39 ® mihy.san reakce na …
-
DiKe> Já čerpám ze zpráv kolegy, který si už 2. zimu stěžuje, že na „jeho“ místě už z roury teplá voda nepřitéká a jako důvod uvádí, přesně to, co jsem popsal.
Tak je otázka, jestli se bavíme o stejném místě, možná je tam těch „teplých“ fleků více. Zeptám se toho kamaráda, je na Opě pečený, vařený, určitě to bude vědět.
Mimochodem, jak ten tvůj známý hodnotí rybí obsádku na Opě? Chválí, nebo si spíš stěžuje? Já přicházím do styku hlavně s tím druhým postojem …
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2009 v 16:02 ® DiKe
-
Přeji všem hezké Vánoce a hodně štěstí, zdraví a rybářských úspěchů do dalšího roku 2010!
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2009 v 16:01 ® DiKe
-
mihy.san>Je to už starší záležitost, ale mám potřebu odepsat.Máš (měls) samozřejmě pravdu, v té době jak jsem se ptal jst je ještě někde ta možnost tak bylo skoro vše pod ledem.Ostatně byl jsem se o tom na moment u vody přesvědčit.Já to napsal víceméně jen tak z plezíru, z dlouhodobé absence býti u vody, z pracovních důvodů (ty Vánoce) jsem nějak nevnímal tok času (v té době bylo 14 dní kdy jsem přes mosty nejel,nešel) a dá se říct ani stav počasí a hlavně už jsem se snad nedokázal smířit s tím,že už je pro tento rok s rybařinou konec, proto jsem se tedy ptal,zkusil jsem to.Takže jst tě ta moje otázka nějak rozhodila,tak se omlouvám.A jak je to tedy s tou teplou v Třebovicích?Ptž já tam byl na podzim a stálé z toho „kanálu“ vytéká voda, to už není „teplá“?Známý co je tam denně mi tvdrí, že ještě pořád je.
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:19 ® luk888
-
Veselé Vánoce, bohatého Ježíška xDD, do nového roku zdraví, štestí, lásku, mnoho srandy na rybách i jinde a hlavně mnoho úlovků
reagovat… luk
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:28 ® Ciffik
-
zajděte na lučinu…nezažil jsem že by někdy zamrzla, teda alespoň v místech kam chodím, a to ani cca 3 roky zpět když bylo kolem –25, jinak chytám na bič jak říkal mihy…a chytačka jak v létě…bez keců, bez machrování…
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 11:20 ® džigit reakce na …
-
mihy.san> zítra to projdu a dám vědět.Třeba tam něco bude/aspoň kousek
reagovat/
- Úterý 22. prosince 2009 v 10:53 ® mihy.san reakce na …
-
džigit> O těch Výškovicích jsem nevěděl, v Třebovicích je odtok z elektrárny zrušený, mají už uzavřený chladící okruh. Ale kdysi nikdy nezamrzal ten Černý potok, byl organicky znečištěný a daly se tam mimochodem přes léto sehnat patentky ve velkém množství. Znečištění je dnes již minulostí, patentky už tam nejsou a potok zamrzá. Asi je to tak lepší …
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 10:36 ® džigit
-
mihy.san> Jeden dotaz,kdysi se chodilo na „teplou“ do Třebovic,nebo pod Výškovice-už nee? A ta Ondřejnice,že nevydržela,to je hnus velebnosti!Ale aspoň jsem se projel a poté prošel,než jsem na to přišel
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 10:17 ® mihy.san
-
džigit> Přesně tak. Odra je zamrzlá i v místě, kde se do ní vlévá Černý potok, Opava komplet, Odra a Ondřejnice taky. Ale věřím, že se místo s volnou vodou najít dá. Nicméně při minus 9 na ní zachytáš pouze s bičem, který nemá očka. Neznám takového blázna. Jinak to není technicky možné, pokud nepočítám dírky a příslušné pruty. A přesně tato teplota byla, když jsem psal svoji odpověď. O vánocích bude obleva, ale řeč NEBYLA o vánocích … Taky v zimě na ryby chodím, už spoustu let, ale má to své meze. A vím o čem mluvím.
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 9:56 ® džigit reakce na …
-
Ode dneška taje,to se to machruje
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 9:51 ® Ciffik reakce na …
-
mihy.san> nemáš pravdu..klidně po vánocích skočíme s lukem na řeku a jsem si jist že zalapeme líp než v létě foto klidně pošlu i s datem a teploměrem…
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 ve 2:31 ® mihy.san reakce na …
-
No měli jsme tady v Ostravě asi 9 dnů teploty v rozmezí minus 6 až 12. O žádném kanálu s teplou odpadní vodou, kde by se dalo chytat v Ostravě nevím.
Pak opravdu otázce, jestli se dá někde „zaplaváčkařit“ na řece nerozumím, jedině pokud by ses nacházel někde mimo republiku v teplých krajích a sondoval situaci.
Dike, řeky jsou zamrzlé, od břehu ke břehu. Je to vidět i z mostu.
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 0:44 ® DiKe reakce na …
-
mihy.san> Nejsem.Proč?
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 23:39 ® mihy.san reakce na …
-
DiKe> Tak nic. Nedá. Vypadá to, že je celá řeka zamrzlá. Nemá to cenu. A poslední otázka mimo pořadí: Jsi v pohodě?
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 22:31 ® DiKe
-
Zdar, tak co?Dá se ještě na řece zaplaváčkářit?Jak to tam vypadá?Má to ještě cenu?Naposledy jsem byl u vody (na řece) 13.12., to zrovna začínala zima a co se tam dělo při západu slunce jsem snad neviděl ani v létě,ryby se házaly nad hladinu jedna za druhou,a to nebyly žádné čudly,od té doby jsem u vody nebyl.
reagovat - Neděle 20. prosince 2009 v 10:03 ® džigit reakce na …
-
Už je zítra,jsem po noční.Venku kosa jak prase,když jesm jel v šest domů,nebyly odklizené cesty.Teď jsem vzůru,to „bílé svinstvo“ neroztálo a rtuť nevylezla výše.Ještě navím,ale odpo na hoďku… Kam jdeš? Měl jsem nějak víc šichet a nevím,kde ještě nemusím učit nástrahy bruslit?
reagovat - Sobota 19. prosince 2009 v 17:36 ® kraui
-
no tak zitra jdu naposledy jetam zima jak prase.
reagovat - Sobota 19. prosince 2009 v 15:55 ® luk888 reakce na …
-
Ciffik> noo tak bych to viděl někdy polovina až konec dubna ne? Však konec dubna jsme byli minulý sraz a ryby ve tření ještě nebyli, takže to bralo…
reagovat - Sobota 19. prosince 2009 ve 13:23 ® Ciffik reakce na …
-
luk888> pokud bude cas a nic do toho nevleze jedu…ale jak rikam pokud do toho nic nevleze…na zacatku dubna jedu na treni lipanu a v kvetnu uz mam zapoctak se zkouskovym…takze docela problem…
reagovat - Sobota 19. prosince 2009 v 11:44 ® luk888
-
Tak co všechno už zamrzlo:(? Nikdo nikde už nebyl?…
A jen tak dopředu myslíte, že by se mohl příští rok duben/květen domluvit opět sraz? Myslím, že by to bylo fajn, kdyby nás jelo aspoň 8… No dejme tomu 5 lidí už je víceméně jistých:D takže kdyby se našlo dalších 5, tak by to bylo super:)…
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 23:08 ® Stroft
-
Odpolední procházka po Ostravských „ďurach“ byla o malých pruhatcích,vlelikost nahrazovala kvantita,co hod to záběr.Mezi tím, sem tam štička.Ale zítra si je povodím
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 23:03 ® Stroft reakce na …
-
inspo> Dragon Guide-dancer,naviják Daiwa Sol.
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 20:22 ® džigit
-
Druhá zkušenost na nový feeder.Ve čtvrtek jsem zakoupil,včera před noční a dnes po noční zkouška a zároveň sběr vědomosti od zkušenějších na jedné lesní lokalitce.Včera 2× záběr bez ryby,dnes už lepší.Ve dvojko 10 kapříků a 4 plotičky/já jen 2×kapr a zbytek /Pek sněhová vánice.Doufám,že to ještě nebyla rozlučka!?!
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 20:04 ® inspo reakce na …
-
Stroft> Co je to za proutek?
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 ve 21:36 ® kamos007 reakce na …
-
luk888> tak pak hodte fotky.
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 ve 20:54 ® candos reakce na …
-
pěkné,gratuluju
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 v 18:39 ® Stroft
-
Ranní procházka po ostravských ďurach,přinesla 8 tlouštů,4 okouny a 4 štiky.Max.65cm,takže žádný boj
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 ve 13:14 ® luk888 reakce na …
-
Adam.46> noo odvoz mam na dnesek ale ne na nedeli xDD tak jdeme dneska s cifim na plavku:)
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 v 8:31 ® Adam.46
-
Hej more, chcu na ryby a neni odvoz...... OMGGGG
reagovat