Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.245 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:23 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> jo, to by mě mohlo zajímat. Pošli. Jestli ty vědecké studije teda pochopím
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 19:05 ® Adam.46
-
Ciffik: Gratuluce, pěkná lopata…:D:D
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 19:04 ® Adam.46
-
Fish man: Hoi, hej tebe tu vidím poprvé od té doby co tu jsem regly
reagovat:)::):):) JO a co je s tým mailem co jsi mi říkal že mi pošleš s tou čtrnáctkou???!!!
:D:D
- Úterý 11. srpna 2009 v 17:35 ® zlomiljsemprut
-
frenki> Zdarec. Vyčmuchal jsem v jiné diskuzi, že šilháš po Sportexu. Jaký model má tu čest, stát se Tvým parťákem? Můžu-li se zeptat? Jestli budeš chtít o téhle značce pokecat dej vědět (třeba zde). Nedám na tuhle značku dopustit…
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 ve 13:51 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> pěknej gratuluju
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 ve 13:43 ® Ciffik
-
tak vcera s lukem na Odre…chytlo se par plotek karasu a muj novy osobak cejna na feeder 55 cm…samo plave dal…
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 11:32 ® kamos007
-
předloni byly řasy takové že byla jimi pokrytá celá hladina a pstruzi houfně chcípali.ještě že dneska začalo chcát.
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 10:49 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> jj
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 ve 2:06 ® luk888 reakce na …
-
kety.vydra> Tak to by je meli nasadit i podhradí u Vítkova nádž hrázka, totááálně zarostlé a zaroste to jeste víc a déšť tomuto nepomůže
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 ve 22:58 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Tos fotil co,ten „tvůj potok“? Tak to buď v klidu,tenhle „žabí vlas“ či co to je,je i na Ostravici pod Šancema směrem dolů,ale tam nebyla ani šupina,tam tak vysadit pár tisíc ostroretek,aby to spásly…
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 19:15 ® Zcuter
-
neboj..dneska nebo zítra už má pršet..
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 17:56 ® kamos007
- reagovat
- Pondělí 10. srpna 2009 v 17:55 ® kamos007
- reagovat
- Pondělí 10. srpna 2009 v 17:54 ® kamos007
-
Dneska na chvíli s mušákem (ani jsem neměl chuť chytat jak jsem to viděl) aktivita 0-vá a ani se jim nedivím.vytaženo 2 prcci a 2 se vypli,dále jsem viděl kousek od sebe 3 otopená koťátka typuji tak den stará (někteří lidé jsou vážně svině)voda hnus samé řasy v některých místech až 30 cm do sloupce i více.Pokud do konce týdne pořádně nezaprší tak čekám hromadný úhyn.No když to tak shrnu hrůza.Posuďte sami podle fotek.
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 17:49 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> jo to vím že až od mosta.
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 16:03 ® Fish man
-
Nazdar Ostravaci, jak se Vám vede?? Vidím, že nikdo nic nechytáte je to proto, že to nikdo neumí nebo proto, že ryby neberou???? Ale jak se na Vás koukám, tak vy se spíše staráte o politickou stránku než o tu rybářskou
reagovatZdravím
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 14:15 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> A předpokládám,že víš,že pod přehradou je hájené pásmo až po most…
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 ve 14:13 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Jesli ti můžu odpovědět,tak parmy ani ostroretky tam nejsou.Jenom tloušti,plotice-plevel…co vím.
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 11:40 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> nevis jestli jsou na olešné 2 (pod přehradou) parmy nebo ostroretky???
reagovat - Neděle 9. srpna 2009 ve 13:40 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> neni problem…pokud chces muzu ti na email poslat nejake podklady…
reagovat - Neděle 9. srpna 2009 ve 12:57 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> ale pak by odpovědi stály za zveřejnění. Může to být zajímavé.
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 ve 22:01 ® plescarp reakce na …
-
Ciffik> myslim ze obsah plni ucel taky sem si vsim na urcitych mistech nejsou particne studovani lidi ale tak vsichni vime jak to v zivote chodi ale taky se jedna hodne prave o tu snahu jak si zminil
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 v 0:31 ® Ciffik
-
lubo OV> to jsem rad…zatim nehodlam psat podrobnosti jak jsem rikal jsem v tomto jeste uplne na zacatku takze sam z toho nejsem moc chytrej…
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 22:39 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> pro někoho možná dlouhé, ale zajímavé
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 22:05 ® Ciffik
-
sakra to je dlouhy, dava to vubec smysl…sam z toho nejsem moc chytrej…chci jen rict, ze jsem se dostal na supr flek, kde se naucim strasne moc veci, prijdu do styku s naprostou spickou v otazce ryb, zacinam chapat urcite veci, meni se mi pohled na spoustu veci…sam z toho jeste nemam rozum a jsem v tomto ,,spolecentvu,, jeste sakra maly pan co se zatim jen kouka…snad jednou…za par let…
kluci neni to tak jednoduchy…
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 22:01 ® Ciffik
-
no nechtel jsem se k tomu jiz vyjadrovat, ale citim potrebu…(bezim na wc
)
ted vazne, neco pres mesic se dostanu pres vyzkum do kontaktu s nekterymi predsedy MO, ryb. strazi, chlapama z povodi odry, navic jsem zacal ryby brat celkem vazne a dost jsem toho nastudoval at uz v ramci studia ci samostatne a strasne moc knih na me jeste ceka…a musim rict, ze to neni takova sranda…cely zivot jsem bral rybareni jen z jedny strany, z pohledu rybare…ted mam moznost ji videt i z pohledu vyse zminovanych lidi…navic pohled biologa je v tomto smeru jeste zajimavejsi…treba otazka : co by v nasi vode zustalo kdyby se nevysazovalo a nikdo na vode nechytal?…vi nekdo z vas kolik ryb se v nasich podminkach ani nevytre? kolik ryb tu nema co delat? jak lze zvysit uspech na rybach podle poznatku rozpustenyho kysliku ve vode? jaky vliv ma na ryby teplota a ph vody?…ona to nebude asi takova sranda…bude to mazec, bohuzel jak uz jsem za ten mesic poznal, o vsech dulezitych projektech rozhoduji naprosti blbci co kolikrat ani netusi o co go…pak je tu jeste ryb svaz a mistni organizace, kterym by asi taky neublizila probirka…sam jsem pri vyzkumu natrefil na chlapy co by pro ryby udelali prvni a posledni bohuzel jsou pod vedenim naprosto nezpusobilych lidi…nebo naopak…co taky cekat nikdo z nich neni profik, nekteri se aspon snazi…ikdyz to taky pro rybky nekdy nedopadne dobre… fakt je ze soucasny smer asi nebude ten pravy … co z toho…zmeny se budou muset delat nekde jinde…uprimne si myslim, ze rybar je nekde ke konci seznamu…
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 22:01 ® Ciffik
-
no nechtel jsem se k tomu jiz vyjadrovat, ale citim potrebu…(bezim na wc
)
ted vazne, neco pres mesic se dostanu pres vyzkum do kontaktu s nekterymi predsedy MO, ryb. strazi, chlapama z povodi odry, navic jsem zacal ryby brat celkem vazne a dost jsem toho nastudoval at uz v ramci studia ci samostatne a strasne moc knih na me jeste ceka…a musim rict, ze to neni takova sranda…cely zivot jsem bral rybareni jen z jedny strany, z pohledu rybare…ted mam moznost ji videt i z pohledu vyse zminovanych lidi…navic pohled biologa je v tomto smeru jeste zajimavejsi…treba otazka : co by v nasi vode zustalo kdyby se nevysazovalo a nikdo na vode nechytal?…vi nekdo z vas kolik ryb se v nasich podminkach ani nevytre? kolik ryb tu nema co delat? jak lze zvysit uspech na rybach podle poznatku rozpustenyho kysliku ve vode? jaky vliv ma na ryby teplota a ph vody?…ona to nebude asi takova sranda…bude to mazec, bohuzel jak uz jsem za ten mesic poznal, o vsech dulezitych projektech rozhoduji naprosti blbci co kolikrat ani netusi o co go…pak je tu jeste ryb svaz a mistni organizace, kterym by asi taky neublizila probirka…sam jsem pri vyzkumu natrefil na chlapy co by pro ryby udelali prvni a posledni bohuzel jsou pod vedenim naprosto nezpusobilych lidi…nebo naopak…co taky cekat nikdo z nich neni profik, nekteri se aspon snazi…ikdyz to taky pro rybky nekdy nedopadne dobre… fakt je ze soucasny smer asi nebude ten pravy … co z toho…zmeny se budou muset delat nekde jinde…uprimne si myslim, ze rybar je nekde ke konci seznamu…
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 21:49 ® plescarp reakce na …
-
skorec3@seznam.cz> bohuzel nezbyva nez souhlasit
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 21:17 ® skorec3@seznam.cz
-
je to obrazne a stejne nase vody tak dopadnou muzete poustet vsechno co chcete a i tak je to cim dal tim vetsi bida vim o cem mluvim chytam uz nejaky ten patek vyrustal jsem u obrovske prehrady a stravil na ni pul zivota tak uz muzu porovnavat pred par lety a ted nezachranime absolutne nic vse co pustim veme tisic jinych a poustim vse mam rad rybarynu a to je vse rybu moc nemusim je to uz predem prohrany boj valcit maji svazy organizace ministerstvo a ne clenove stejne nas nazor a snaha tam pany nahore nezajima a delaji si do sveho domecku hochu na tom nic nezmenis ani muj nazor moc jsem toho vydel slisel a zazil tak uz me nikdo nepresveci ze to bude lepsi reknu to lepe nez caesar PRISEL SEM, VIDEL SEM ,NECHAPU ODCHAZIM.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:42 ® Koudy
-
kamos007> já se nebojím…jen jsem zvědav jak se budeš dál vyvíjet…
reagovat