Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.252 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:25 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> se neboj.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:21 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> ok,tak jsem zvědav jak si dál povedeš…teda pokud se nezalekneš a nezačneš svoje úlovky tajit
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:20 ® Koudy reakce na …
-
kamos007>jo
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:16 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> asi tak.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:15 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> aspoň že tak…to už je pokrok…teda pokud to fakt tak děláš…když jsi tu přišel tak jsi zmasil vše co se ti na prut oběsilo…teď ještě začít pouštět potočáky nad 30 a bude to v klidu…pokud doma řvou že chcou ryby řekni žes nic nechyt nebo vem duhoně a máš klid…
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:13 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> masit? na masení jsou duháci ne?
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:10 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> no to bylo krásné…jenže rybáři by pak asi provedli defenestraci na svazu páč by neměli co masit…:-/
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:10 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> nejlepší řešení buď zvýšit míru a vysazovat nebo je zakázat brát úplně.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:09 ® kamos007
-
Koudy> náhodou já už potočáky do 30-ti pouštím!a jeden místní porybný potočáky pouští všechny.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:07 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> jo to sice byla ale jaká?stejná jako u vás na potoce…jakmile se ukázala nějaká kolem míry tak dostala nemilosrdně pusu klackem…
reagovatkdyby jsi znal ostravici před 8mi lety tak bys ten rozdíl viděl taky… Navíc podle jednoho úseku nemůžeš posuzovat celou řeku…
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:04 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> jedíné řešení by bylo místo duháků chovat potočáky
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:03 ® Koudy reakce na …
-
Ciffik> normální to určitě není…tento stav je rozhodně NENORMÁLNÍ
reagovatale bohužel je to realita našich P vod…rybáři,predátoři a nešetrné úpravy toků naše pstruhovky doslova ničí
mělo by se na všech stranách rychle něco udělat páč jinak to bude vše v hajzlu…
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:01 ® kamos007
-
koudy- proc nechceš zmínit jméno parťáka? se bojíš že bych ho náhodou znal a byl to masař nebo co?
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:00 ® Ciffik reakce na …
-
Koudy> tak to si me moc nepotesil…ja cekal ze je to ten nejhorsi pripad co snad muze nastat, ale pokud je tohle normalni na vice pstruh. vodah tak potes panbuh …
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:43 ® Koudy reakce na …
-
Ciffik> myslím že na stejně velkých vodách je stav úplně stejný…teda až na pár zapomenutých revírů…teda pokud ještě nějaké zapomenuté revíry v našem okolí jsou
reagovatA na větších P to samozřejmě bude o trochu lepší protože tam přece jenom ta ryba má větší šanci,že na ni nenatrefíš, než na malém potoku…ale žádná sláva to není
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:40 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> vidíš,takže sám říkáš že tam pstruzi jsou…
reagovatno nic…nejsi ani první ani poslední kluk co tam chodí chytat takže netvrď že ten potok nezná nikdo tak dobře jako ty…to jen na upřesnění…dál už to řešit nehodlám… Co se týče duháků…o těch se já tady vůbec nebavím,mi jde o potočáky…jasně že jsou duháci po nasazení hned pryč,s tím si u vás jak se říká „neobjevil ameriku“,takto to je na všech vodách kde se nasadí… Parťák je opravdu od vás,ale pochybuju že ho znáš…je o dost starší než ty…
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 7:22 ® kamos007
-
Koudy> ten potok nezná nikdo dobře tak jako já já ho mám prolezlý celý i obě ramena až do zákazu a mužu říct že tam pstruzi jsou protože ty kopyta co chodí jen na řeku a umí házet jen vrchem tam nehodí pokud jsou vetve 50 cm nad vodou! a vtěch splavách máš ravdu udrží se tam pár duháků, ale více než ve splavech tak v některých důčích to mi věř!!!a nálety masařů tu jsou taky dost(játo vím nejlíp protože bydlím necelých 10 m od vody) takže jak se vysadí duháci tak na tak krátký potok je tu někdy i 5–10 lidí., někteří experti co ty duháky vysazují je vysadí zajdou si do auta pro ventky a ty největší jdou hned chytit.do 2 týdnů je 80% duháků vuč!!! Je to asi 2 měsíce co pouštěli duháky a i tak tu včera byli dva rybáři o kterých vím + ještě si vemte kolik jsem jich neviděl.
PS: zajímalo by mě jak se jmenuje ten tvůj parťák z palkovic jmenuje protože jestli je opravdu odsud tak bych ho měl znát.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 23:13 ® Ciffik reakce na …
-
Koudy> jj…tak ze to tam znas uz jsem pochopil…stejne si stojim za tim, ze ta voda je na odpis…nevim nejsem pstruhar a nemuzu srovnavat s ostatnima revirama…takze pokud je podobny stav na ostatnich pstruh. vodach tak je to teda pekna mizerie…s kaprem naprostej souhlas…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 23:10 ® Ciffik reakce na …
-
skorec3@seznam.cz> nazdar vydro…napis kdy mas cas a urcite nekam zajdem…to nebude problem…mrzi me ze jsem te letos nestihnul na srazu byl jsem tam prvni a posledni vecer…tesne jsem te minul…tak dej vedet a jedem…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:22 ® Koudy reakce na …
-
skorec3@seznam.cz> částečně s tebou souhlasím…já nejsem proti odnášení si ryb,ale jak říkáš všeho s mírou a taky podle osádky ryb ve vodě… S těma 20tisícema a pěti velkýma rybama jsi to trochu přehnal…uber peněz,přidej ryb a taky přidej profi ryb.stráž a už to zní líp…viz.revíry v zahraničí…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:19 ® skorec3@seznam.cz
-
tak jak to bude s tim srazem vydraci uz mam abstak na dvacet kav u vody a plaseni bimbalovcu
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:15 ® Koudy
-
Ciffik> ahoj,já ten potok znám…dokonce jsem na něj i jezdil chytat,navíc můj rybářský parťák je přímo z Palkovic a on ten potok zná dalo by se říct opravdu jako svoje boty…s tím že tam jezdí masařky z celého okolí bych to až tak nepřeháněl,je to spíš záležitost místních a pár nadšenců z FM a to jen pokud je vysazen duhák…že se tam nemůže udržet ryba a že se ten potok vybere s tím taky nesouhlasím…pokud jsi na něm byl tak víš jak vypadá,v těch splavech se pstruh dokáže udržet a každý rok se tam slušní pstruzi chytají,ostatně viz. teď ten kámošův…a že by se tam nedařilo malým pstruhům to se taky říct nedá…opět viz.příspěvky a fota kamoše…určitě to už není co to bývalo ale to je na většina našich P vod… Co se týče původní populace pstruha…kde ta původní populace v dnešní době vysazování a nešetrných úprav toků ještě je…myslím že už toho moc nebude… A co se týče kámoše samotného a přístupu jeho rodiny…dovedu si to představit,znám povahu většiny Palkovjanů a jejich přístup k pouštění ryb…ale jak psal inspo,pokud chodí na ryby sám nevidím důvod proč doma neříct že nic nechytl…co se týče masení kaprů na olešné,to je mi fuk,sadí se jich tam mraky…nechci do něho rýpat,ale myslím si že přestat se ozývat a reagovat na tyto věci taky není řešení… Jinak všem co reagovali na mé příspěvky tak dík…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:14 ® skorec3@seznam.cz
-
nevim co se tady resi, ale podle me zarybneni ma provadet dana organizace a svazy za nase penize a od vody ma pravo kazdy nejakou rybu odnest, jeste par let a dopadne to spatne budem platit 20litru za listek a ve vode bude pet 10ti letych ryb, ktere budem porad poustet at mame co chytat a scim se vyfotit tot muj nazor a taky si myslim ze kazdy z vas uz si rybu jednou od vody vzal na tom nic neni jenom vseho z mirou a nelincovat vodu
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:06 ® kamos007
-
a ještě k těm velkým pstruhů letos najaře vypustili ročky potočáka a za týden duháky 35–40 a pak se ti potočáčci mají v té vodě udržet.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:00 ® frenki reakce na …
-
kamos007> nepochopil jsi mě co jsem tím myslel, hold máš jiné uvažování
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 21:53 ® kamos007 reakce na …
-
frenki> však tys psal ze te zajímají domácí trable tak jsem odpovedel.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 21:52 ® kamos007 reakce na …
-
frenki> jo to sou.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 21:51 ® frenki reakce na …
-
kamos007> chápu, ale myslel jsem, že mali pstruzi jsou na tom potoce vyžraní od těch velkých jak jsi psal, chce to přemyšlet co se píše, hold pochopíš až buděš starší co jsem tím myslel o tom pouštění, tedy aspoň doufám.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 21:08 ® kamos007
-
Ciffik> jasné.letos už to na potoku stojí za pi… dneska na vláčku cca 10 malých, ale příští rok zajdem ne???
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 21:04 ® Ciffik
-
peto: prosim te az se budes chtit pochlubit pisni mi na icq, na chytej uz fotky nedavej nema to smysl…zbytecne to vrta lidem hlavou
reagovat