Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.092 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 5. srpna 2009 ve 21:04 ® Ciffik
-
peto: prosim te az se budes chtit pochlubit pisni mi na icq, na chytej uz fotky nedavej nema to smysl…zbytecne to vrta lidem hlavou
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 21:03 ® Ciffik reakce na …
-
frenki> presne sam si to napsal slovo ,,revir"…bohuzel v tomto pripade nejde mluvit o reviru kde by pousteni k nece muvedlo…to je vylozene potok nasadim vyzeru…pak je tam mrtvo pak nasadim vyzeru…ikdyby se 100 zdejsich rybru rozhodloze bude vsechny ryby poustet na potoku se to nezmeni…porad bude prazdnej…strasnemalej potok na ktery se sjizdi masarky z celyho okoli…ten potok je bez sance…sam vsechny ryby poustim mozna vice z lenivosti se s tim babrat…navic jedinou rybu kterou bych asi vzal by byl kapr (ty prasata fakt nemusim, navic nechapu proc se vysazuje v takovym mnozstvi na ukor dulezitejsich ryb jako ostra a podoustev s parmou…), ale byt v jeho kuzi tak na olesne na prehrade bych poustel s tim ze jsem nic nechytl ale potok bych brakoval taky…
za tim si stojim…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 20:54 ® kamos007 reakce na …
-
frenki> chceš vědět ty problémy?tak to ti je napíšu.konec sponzoringu, zarach snad na vše co de, mám po odvozu na ryby atd.....
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 19:11 ® frenki
-
Koudy> plně s tebou souhlasím, však určitě víš
reagovatzatím zdar a objěv se na icq někdy
- Středa 5. srpna 2009 v 19:10 ® frenki reakce na …
-
kamos007> příteli pěkný pstruh,a hned v úvodu bych chtěl napsat, že proti tobě nic nemám, jen by mě zajímalo jaké máš doma problémy, když rybu pustíš ( mě osobně se to zdá být výmluva), a jak jsi psal o těch masařích a že to tak na pstruhovkách je, jest pravda, ale dokud se někdo neodhodlá ty větší ryby pouštet, tak se ani nebudou chytat, a taky si myslím ,že by si taky raději chodil na pstruhovku a jinou vodu a to nejen ty, ale to i já, kde by byl pstruh 35 běžnou rybou a dokud si tohle lidi neuvědomí a nezačnou ve větší míře ryby pouštět tak to pude s našimi revíry jen k horšímu, já už jsem tohle pochopil a téměř všechny ryby pouštím. a hlavně ty velké si podle mého zaslouží žít.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 15:56 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> jj.já tu dávám fotky na spestření a takhle to dopadá.už to fotky asi dávat nebudu.tobě nebo bráchovi to pošlu kdyžtak na icq.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 13:25 ® Ciffik
-
ja v tom nic osobniho nehledam…jeho situaci taky nehodlam rozvadet to je jeho vec, ale nema to hoch lehky…muzem to vyresit asi dvema zpusoby, bud sem prestane peta prispivat nebo budete jeho prispevky ignorovat…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 13:00 ® inspo reakce na …
-
Zcuter> Tady ještě nikdo tu sitaci nepopsal, takže těžko něco můžu chápat, takže ta výmluva, že mám doma peklo, když pustím rybu mi nejde pod nos. Chápal bych to, kdybych měl dotyčné za zadkem a viděli mě jak rybu pouštím, ale když jsem u vody sám, tak nikdo nemusí vědět, že jsem vůbec zavadil o šupinu.
Nic osobního v tom nehledejte, já proti kamosovi007 nic nemám. Jen ty výmluvy mi přišly blbé.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 12:53 ® kamos007 reakce na …
-
Zcuter> dik.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 12:44 ® Zcuter
-
kamos,Cifiik- kluci neřešte to..a Peto ty si z nich nic nedělej…některým lidem to prostě nevysvětlíš tvoji situaci…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 12:30 ® kamos007
-
Ciffik> diky.sám si viděl kolik to je ročků takže už jen proto aby se ta populace potočáka udržela.doufám že zas někdy přijedeš nebo já kvám a zajdem na ně.
PS: Ten potok je široký průměrně neco kolem 2 m někdy více někdy méně.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 12:09 ® Swoop reakce na …
-
inspo: jj,taky jsi to velice dobře napsal!
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 11:32 ® inspo reakce na …
-
Ciffik>
- s tím nejde než souhlasit
- o jaký potok se jedná nevím, ale tohle se děje na nesčetně různých revírech kam chodím a ryby pouštím – s tímhle přístupem nikdy nikde nic nezůstane
- nevím jak to má doma těžky, ale taky může říct, že prostě nic nechytil a je to!
- Středa 5. srpna 2009 v 11:15 ® Ciffik
-
prosim vsechny aby se do kamose007 nenavazeli za 1) ma na to pravo zebrat si tu rybu
2) nikdo z vas netusi o jaky potok se jedna…(kdyby to byl normal potok, tak bych se taky ozval, ale tento protika vesnici plnou masaru, puvodni populace pstruha tam neni ani nahodou, vsechno to jsou vysazovane ryby, ktere sotva preziji nalety masarek z celeho okoli, po takovem to naletu je potok opet prazdnej do dalsiho nasaovani…
3)nikdo z vas netusi jak to ma doma tezky a jaky z toho ma problemy kdyz ryby pousti…peto klobouk dolu za vsechny ryby co poustis,…pro me davno masar nejses…v tvoji situaci to chce sakra odvahu a kuraz nejakou tu rybku pustit…a az konecne vypadnes z toho blazince tak budes uplne supr kluk a rybar,,,uz se tesim…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 10:46 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Koudy> Tak tak.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 10:05 ® Zcuter reakce na …
-
Koudy> Nice..
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 9:01 ® Koudy reakce na …
-
Swoop> díky…
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 9:01 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> tak toto napsat je nejjednoduchší…ještě jsi mohl napsat že pokud by jsi ho pustil tak by ho stejně chytil a zabil někdo jiný…to je taky obecně velice oblíbená výmluva…souhlasím s tím že velký pstruh na malé vodě může dělat slušnou paseku ale toto určitě tento případ nebyl…ale časem do toho dospěješ(doufám) a začneš chápat,tím si musí projít každý…jen těch ryb bude škoda než to pochopíš
reagovatsleduj pravidelně chytej,čti tady a dívej se a hlavně snaž se něčemu přiučit od starších a zkušenějších…(tím rozhodně nemyslím sebe)
- Středa 5. srpna 2009 v 8:30 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> no jo jenomže on tam požíral další příslušníky svého druhu.loni tam byli vytření potočáčci a není tam ani 1.a vtom splavu o malého pstruha nezavadíš. pstruh nad 30 cm je na pstruhové vodě škodná.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 1:34 ® Swoop reakce na …
-
Koudy: pěkně jsi to napsal!
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 0:18 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> právě proto, že tam tak dlouho byl a těm nástrahám odolával by si to pustění zasloužil…doufám, že se co nejdřív tím „machem“ staneš…nic to není,chce to jen zkusit…pouštět pstruhy a kapříky těsně nad míru, jak se tady občas chlubíš, to umí kde kdo ale pustit pěknou rybu…zamysli se
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 22:34 ® kamos007
-
takový potočák má minimál ně 5 let takže ten tam musel dlouho odolávat nástrahám až potkal mě.Takovej mach nejsem abych takovýho pstruha pustil.
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 21:43 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> jj.
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 21:42 ® kamos007
-
Potočák 35 (osobáček) na takový potůček slušná ryba. nástraha vaškovka č.1 bez protihrotu.
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 21:41 ® Ciffik
-
peknej:) osobak?
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 21:38 ® kamos007
- reagovat
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:26 ® Ciffik
-
lol…vase problemy bych chtel mit…
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 21:01 ® Adam.46
-
Zcuter: Mě to je tak jako jedno… Já teď stejně nemůžu, mám cca 2 týdny brigádu, teď o víkendu taky nemůžu a 15–16.8 je MOTO GP v Brně :p:p:p:p …já nikoho nebudu nuťit když se nikomu nechce…Já budu mít problém si najít čas aspoň na splaveček…A výpravy??!! Vůbec NEWIM…:(:(:(
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 ve 20:54 ® Adam.46
-
Frenki: Malo STĚR
reagovatSměju se MAXIMALNĚ…:D:D:D:D:D
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:52 ® Zcuter
-
Adam 46: tak co fešáku ? ? ? Co bude s tím srazem ? ? ?..Už jsi něco zorganizoval ? ? ?
reagovat