Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.217.092 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. srpna 2009 v 16:17 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

zlomiljsemprut> Ale jo,v pohodě,já se s tebou nehádám,jen jsem napsal svůj pohled na věc…

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 v 15:11 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

kety.vydra> Vždyť jsi vyjmenoval samé rekreační a valně navštěvované místa, kde nějakou účast čekat musíš. Jinak jsem stále zastánce názoru, že děláš z komára velblouda. Prosím, nechme toho.

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 14:54 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

zlomiljsemprut> Zkusím na tebe reagovat ze svého pohledu.Vemem to od hráze Žermanic jo-U Hrušky-hloubka,no nevím,chodit tam přes léto,když by měly ryby teoreticky být v menších hloubkách a na mělčině,dále-přes den koupáči,v noci kravál od chatek a od Kačabaru.Na Hřbitově-to samé.U Majáku-to samé.Kemp Pod rybárnou-ani nemluvím,zabrané od jara do podzimu,kravál a bordel.Chytat v zátoce naproti? Vysoký stav vody a volné v podstatě 4–5 míst až po Studánku.Jít dál za studánku? Když nechceš šlapat od auta 1O minut plně naložený,dál nejdeš,vysoké břehy.Objedeš to autem,místní,co chodí ke Studánce a dál,ti tam při nejlepším provalí gumy,to riskovat nebudeš.Pod Kostel? Věčně obsazeno.Chceš mít klid? Ani auto tam nenecháš s klidem,opět riskuješ provalení gum.A vemem to zpět,ju.Naproti Kostela? Když máš kde nechat auto,buď šlapeš,nebo riskuješ gumy.S následujícím úsekem až pod biologický nemám zkušenosti (přiznám se) a ani nemám odvahu to zkoušet,víceméně zákazy vjezdu,„carpte­amy“.Pod biologickým? Na rouře,téměř věčně obsazeno,fleky zprava pod chatkama obsazeno+rekre­anti,fleky zleva,totéž+re­kreanti a do noci kravál.Jedem dál,Další rekreační oblast,to samé.Jedem dál Pod Mostař-místo na špici naproti hráze,z mého pohledu snad nejklidnější místo na přehradě,je tam sice o víkendu snad slyšet odevšad kdeco,ale koupáči večer snad žádní,to že tam podél břehu zabrousí rodinka,to beru snad jako nutné zlo.Mám psát dál? Už nepíšu o pláži a celém úseku Pod Psí boudou,opakoval bych se.K tomu všemu teď připočti,byť jen jednoho blbečka na motorovém člunu…Toto všechno jsem napsal ze svého pohledu rybáře,který by chtěl na přehradě,jako jsou například Žermanky,přes léto nalézt klid u vody.Když jsi dočetl až sem,tak ti děkuji,žes mi věnoval pozornost.A teď do mě,ať je po mě.Rád si přečtu i názory ostatních,nebojte se toho.Lovu zdar.

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 14:21 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

zlomiljsemprut> díky..aspoň někdo . . .

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 12:42 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Docela chápu vztek Zcutera, každý chce na sraz a když se dá pevný termín, tak nikdo ani nepípne. Osobně nechápu, jak někdo může tvrdit, že Žermanice jsou přeplněné. Není to pravda. Jediný problém bych viděl u jedinců z FM, kteří mají tamní povolenku, která na Žermanice neplatí.

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 12:08 ® Swoop
Swoop

V neděli jsem byl na Žerkách a opravdu je to tam děs, všude narváno :-((

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 23:08 ® Zcuter
Zcuter

frenki:neboj.já mám s kým chytat, a stejně nejlépe si mi chytá samotnému..aspoň mi to nikdo neplaší..:-) ..mě jenom mrzí to, že se každý ptá co je se srazem.(posílají mi i osobky, které vy nevidíte) ale když příjde na věc tak každý mlčí..pak si připadám jako u bl*ečků..

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 23:07 ® Swoop reakce na …
Swoop

chodím pod pilu a pod zelené neboli pod jabloň pokud víš o čem mluvím!

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:51 ® vyyyydra reakce na …

frenki> Pěknej, kde jste ho chytil?

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:44 ® hanz.333 reakce na …

Swoop> a kdes chytal na těrlicich

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 19:51 ® frenki reakce na …
frenki

Zcuter> kamaráde nemáš s kým chodit na ryby, že se furt dožaduješ srazu lidi jak vidíš nemají asik zájem, tak to neřeš a buď vpohodě.:-D

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 19:33 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

plescarp> Ja to furt říkám,že 250ti ha přehrada,jako je Žermanická,je o prázdninách malá voda,bo si kuwa nemáš pomalu kde v klidu sednout…A to je plný stav.Kdyby voda sjela aspoň tak,aby se dalo sedět už pod břehem tak by to možná bylo trochu o něčem jiném.Bóže,ať už je konec prázdnin,ať ten blázinec kolem vody skončí…

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 18:09 ® plescarp

zermany sou zabite jak nevite kde chytat (jako ja :o) )

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 16:19 ® Zcuter
Zcuter

tak co je s tím srazem?

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 12:31 ® Swoop
Swoop

Včera Žerky, samí cejni a nic víc.

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 ve 21:53 ® luk888
luk888

… 14 odjíždím pryč cca do 22.8

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 ve 21:08 ® Swoop
Swoop

Nikdo nepojedete na sraz do Jestřabic???

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 19:21 ® frenki
frenki

Tady něco pro spestření ze včerejška :-P

reagovat
foto/forum/2009/th-img9621.jpg
Neděle 2. srpna 2009 v 18:55 ® Zcuter
Zcuter

Ok.tak pojďme domluvit ten sraz..ale tedy už fakt konkrétně a tutově.bo jestli to zase naplánujem a každý se na to pak vy*ere tak s Váma všema končím… :-D :-D …navrhoval bych na stejném místě jak měl být teďka a to na Žermanicích…na­vrhnul bych i datum 15–16.8.09..kdyby nebyl někdo proti..místo posílám i přes mapy kdybyste někdo zapoměl: http://www.mapy.cz/#…

tak co vy na to? Vydry ???

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 11:36 ® kamos007
kamos007

nějaké mrtvé se mi to tu zdá.toš lidi pište něco.

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 0:58 ® Swoop
Swoop

Zdravím všechny, Těrlice z pátku na sobotu tři kapříci 65,61,42cm a cejnek 37cm na položenou a pak ,že tam nejsou. Vše vráceno z5. Petrův zdar.

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 ve 21:34 ® luk888
luk888

3,60m… Zatim jsem jeste nebyl ale budu ted co nejcaasteji;)… no co ten sraz? Zcorec co ty:) jel by jsi a kdy popripade? A David Rapadek co ty?

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 ve 20:01 ® kamos007
kamos007

Adam.46> :-)

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 18:58 ® Adam.46
Adam.46

Kamos: To jsem rád… :-) :):)

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 17:51 ® skorec3@seznam.cz
skorec3@seznam.cz

Zcuter> to je neco organizovat co ?mam neco skusit?snad se mi to povede

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 17:47 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

luk888> jak se dari s federem vydro?

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 17:45 ® kamos007 reakce na …
kamos007

luk888> taky bereš ten co já ale 3,3 nebo jiný????

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 17:45 ® skorec3@seznam.cz
skorec3@seznam.cz

patek sobota na vrbici v sobotu pekna boure skoro bez zaberu celkem 4 jizdy ale bez misouna, vsechny jsem propasnul, doted nevim proc asi spatne hacky na dravce ani tuk noc bez zaberu jinak par perlinku a ploticek na feder tedy celkem dost bida

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 17:40 ® luk888 reakce na …
luk888

kamos007> :-) pěkný CG:)… Už jsem si taky oběnal jeden proutek, tak už jen čekám;)

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 17:09 ® kamos007
kamos007

Tak dneska ráno opět s feedrem od cca od 5: 15 do 9:45. První rybou byl okounek cca 15 cm na zrno kuku s hnojákem což jsem koukal že mu chutná i kuku ale on šel asi spíše po tom hnojákovi a kuku si nevšiml. Celkem jsem toho nalapal: 1 okoun, 1 perlín, 1 ploťa, 3 kapři. Kapři byli 1 cca necelých 30 cm,2 cca 33+ a 3 rovných 40 cm. Dneska bylo dost záseků do prázdna. Vše samo plave dál.

Lovu zdar.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9608.jpgfoto/forum/2009/th-img9609.jpg