Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.128 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. července 2009 v 11:51 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> tak ses tam byl konečně podívat?Já jel z JM a říkal jsem si že se tam kouknu za ním.Fakt mu to tam sluší klukovi jednomu.Myslím,že už pověsil kaprařinu na hřebík a začal se věnovat sumíkům.Holt je to dnes móda.Mě zatím stačí feeder a plavaná,i když jsem už koukal po fousáčích taky.Uvidíme.Zatím mám doma prutů i navijáků dost.Jinak když mám volno,tak chodím a jezdím ku vodě,ale v poslední době hlavně chodím k vodě v okolí bydliště.Ještě bych se chtěl podívat na Bečvu.
reagovat - Neděle 26. července 2009 v 0:41 ® Adam.46
-
jO, taky doufám že ten sraz bude, ale doufám že to nebude na Hartě nebo na Žerkách.......A nebyl bych jediný, kdo by se mnou souhlasil…:)
reagovat - Neděle 26. července 2009 v 0:34 ® Adam.46
-
Zcuter: KULOVÝ BLESK, jo ?????
reagovat:D:D:D
- Úterý 21. července 2009 ve 22:55 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> člověče, ty taky neposedíš co? Ráno tady, odpoledne támhle …
reagovat) Jsem se dneska zastavil v tom novém rybářském mega-ultra-hyper-big supermarketu v Mošnově a ještě jsem nebyl ani úplně uvnitř a haleká na mě nějaký známý ksich. A on to Amurek
)
- Úterý 21. července 2009 ve 22:08 ® Hora
-
Dnes ráno jsem byl na Lubině,chyceno cca 10 jalců na ptáčnice od 15 do 30 cm,odpoledne na VT uloveno 5 plotiček standartní velikosti a 2 línci do 15 cm.
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 11:40 ® Zcuter
-
hele lidičky..chci se zeptat měli jsme naplánovanej ten sraz..ale jaksik se to promlčelo…bude teda nebo ne?
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 11:40 ® Zcuter reakce na …
-
lubo OV> tak to jo…
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 11:12 ® lubo OV reakce na …
-
Zcuter> to je tak na „cvrknutí“ do trenek
reagovat). Já jednou při sjíždění Vltavy večer v campu viděl jen obyč. blesk, jak praštil do sloupu cca 200 m daleko. Rána bez varování a strašně jsem se lekl. Ještě že tam byl v pohotovosti stánek s občerstvením, kde jsem to leknutí hned kompenzoval dvěma rumy
- Pondělí 20. července 2009 v 0:45 ® Zcuter reakce na …
-
Ciffik> ty že jsi ho prospal?vždyť ses na to vzbudil a ještě ses mě ptal, co to bylo za ránu… lubo OV: pochypil jsem to, že to nebylo ironicky ale asi jsem se na to pak špatně vyjádřil…no vypadalo to asi tak: čumím takhle do počítače když v tom zničeho nic slyším ránu jako z děla, ale opravdu rána jako z děla otočím se a vidím ,,doznívající,, modrou čáru z hora z nebo až na zem a ze země vylítlo jisker jako kdyby jsi tam měl snad sto brusek a řezal železo…a tím to zhaslo…byl to moment…jako věř mi že jestli ho někdy uvidíš jako že bych ti to opravdu nepřál tak už se s ním nikdy setkat nebudeš chtít…
reagovat - Neděle 19. července 2009 ve 14:08 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> nevim taky pochybuju ze to byl kulovej blesk kdyz jsem ho prospal…fakt je ze jsem mel za sebou dva dny v terenu prakticky bez spanku…
reagovat - Neděle 19. července 2009 v 11:03 ® lubo OV reakce na …
-
Zcuter> to nebylo ironicky, to jsem myslel vážně. Sám bych ho chtěl někdy vidět. Samozřejmě z uctivé vzdálenosti. Jak to vypadalo?
reagovat - Neděle 19. července 2009 v 10:02 ® Zcuter reakce na …
-
lubo OV> hmmm…když myslíš..
reagovat - Sobota 18. července 2009 ve 23:40 ® lubo OV reakce na …
-
Zcuter> tak to bys spíš měl o sobě mluvit, jako o dítěti štěstěny. Protože pravděpodobnost že uvidíš kulový blesk je menší, než výhra první ceny ve sportce
reagovat - Sobota 18. července 2009 ve 20:07 ® Zcuter
-
Hora> a s těma ,,stíhačkama,, to bude brzo ještě horší… Pokud bude pořád takhle pršet…
reagovat - Sobota 18. července 2009 ve 13:29 ® Hora
-
Tak jsem se byl zase na chvíli podívat na rybky.Odra je stále stejná – jdou malí kapříci a sem tam malá ostrá,po přemístění na horní Rezávku kapřík cca 45cm a asi 10 perlínků do 15 cm.Jinak stíhaček(komárů) je furt dost.Mají teď žně.
reagovat - Pátek 17. července 2009 ve 22:36 ® Zcuter reakce na …
-
Ciffik>
reagovat - Pátek 17. července 2009 v 16:21 ® Ciffik reakce na …
-
Romeo> primo na kruzberku od hraze az po moravici…lobnik je taky zajimavy ale kruzberk je kruzberk…
reagovat - Pátek 17. července 2009 v 15:57 ® Romeo reakce na …
-
Ciffik> To jsi chytal na pstruhovce pod hrází nebo na lobníku?
reagovat - Čtvrtek 16. července 2009 v 15:55 ® Zcuter reakce na …
-
reagovat
- Čtvrtek 16. července 2009 v 9:06 ® Ciffik
-
tak mam za sebou tri dny na kruzberku a musim rict ze chytacka skvela…radeji vam ani nebudu rikat co jsme chytli a osilat foto jinak verim tomu ze by se ze spousty slusych rybaru staly hovada ktere by chytaly na pitny vode…
reagovat - Čtvrtek 16. července 2009 v 0:25 ® Zcuter
-
hele lidi..jen tak pro informaci, myslím že si příště rozmyslím, jestli půjdu stanovat, když hlásí bouřky…protože asi před 5ti mutama cca50m od baráku uhodil kulový blesk…a to mi fakt stačilo..děkuju pěkně nechci..jsem rád že jsem doma..
reagovat - Čtvrtek 16. července 2009 v 0:23 ® Zcuter
-
reagovat
- Středa 15. července 2009 ve 22:38 ® kamos007 reakce na …
-
Zcuter> hm tak aspoň něco.těch parem škoda.no né parem bo bys je pustil ale těch háčků atd…
reagovat - Středa 15. července 2009 ve 20:10 ® Zcuter
-
kamos007– ne nebyl..byl jsem v pondělí s kámošem..zabrali nám nějaké parmy ale ty jsme při záseku urvali..karasy braly pořád aktivně ale cejn se nepovedl ani jeden..
reagovat - Středa 15. července 2009 v 17:28 ® okoun27
-
máte někdo letos nějakého slušného úhoře v okolí orlové bohumína napište na jakém revíru
reagovat - Středa 15. července 2009 v 17:27 ® kamos007 reakce na …
-
Zcuter> byl jsi potom ještě v tu neděli ráno????
reagovat - Středa 15. července 2009 v 8:30 ® Zcuter reakce na …
-
kamos007–
reagovat - Úterý 14. července 2009 ve 21:54 ® kamos007
-
zcuter,ciffik- dik.
reagovat - Úterý 14. července 2009 ve 14:26 ® kamos007
-
Ráno od 5.10 na pstruhovce něco málo jsem vyták 3–4 pstruhy do 27 a nějaké bobíky a jeden duhák cca 35 se po minutě zdoláváno se vyhákl.potom pokus o lína od 8 do 9:20 jwen asi 3 nebo 4 plotky do 12 cm jinač nic pařák na zdechnutí no hrůza.vše plave dál.
Lovu zdar.
reagovat - Úterý 14. července 2009 v 10:25 ® Ciffik
-
bocmann> neni problem se domluvit, kdyz tak ti pisnu osobku…ted jsem trochu mimo…makam v terenu..taky kdo by nechtel chytat na kruzberku a sanci ze?
adam: kasly na to nema to cenu…doopravdy nevis o cem mluvis…ten kluk ma peklo nejvetsiho kalibru…ja te znam ale uprimne chtel bych te videt v jeho kuzi…keca se dobre kdyz v ni nejses co? jinak nic proti…
reagovat