Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.215.900 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. června 2009 v 10:43 ® Ciffik
-
luk: tez jsem si rikal ze ta prvni modra cast mi hooodne pripomina vase kapraky…ale nechtel jsem ze sebe delat vola. prece jenom modrou pouziva vice vyrobcu…
jinak vcera naposledy na hlucine…voda ani po seste nevydala nejakej ten poklad…nahytany opet plotky, kaprici do 45 a cejni do 30cm
nejhezci ze vseho byl vsak muj prvcni zaber na feedr, prut letel do vody zasek a nasledoval neuveritelny tanec, ja si predstavoval to mont¨strum an druhe strane kdyz v tom kolega ,, netahas tam tu kacenu?"…polak velky mi vzal z hloubky 4m 10 cerviku…polak se po dvou minutovem boji vypnul u brehu…ma stesti mrcha jedna…ale video jsme natocili pekny mozna upnu na chytej
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 22:26 ® luk888 reakce na …
-
kamos007>
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 22:23 ® kamos007 reakce na …
-
luk888> je.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 17:48 ® luk888 reakce na …
-
kamos007> Není ten vláčák od mitchellu?
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 7:00 ® Petula reakce na …
-
na položenou i na splávek,na rousnice,vytáhl jsem pár hrouzků,karase a dva mini sumíky
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:40 ® Ciffik
-
zrovna jsem se vratil z odry… byl jsem provetrat zizaly co mi zbyly ze vcerejska…a vysledek?…na rybu jsem si nesahl…mel jsme par jemnych drbancu od drobotiny co se sanzily zizu strhnout…i tak to byl pekny den u vody, rozhodne smysluplneji prozity nez u pc…
reagovat - Středa 3. června 2009 v 17:21 ® kamos007
- reagovat
- Středa 3. června 2009 v 16:05 ® Adam.46
-
Petula: Ty jsi byl na odře v Polance, že??
reagovatV koleně za mostem…:) Taky tam občas s bráchou chodíme, já to mám asi na kole od baráku tak cca 10 minut..:)
- Středa 3. června 2009 ve 12:46 ® Ciffik
-
Vcera po zkousce s kamaradem na rybach..byli jsme na hlucine s cilem si uz konecne vytahnout nejakyho toho uhore…po prijezdu nas cekalo (ne)mile prekvapeni, nikde nikdo.., az tam v dali nekdo..,,co se deje?" ,,jo kluci ryby se trou je to v haji, uz dva tydnu tu nikdo nic nevytahl"…nebral jsme to moc vazne…tolikrat jsem slysel tuhle veta a pritom supr chytacka…3 minuty mlcici feeder me vsak presvedcil (na teto vode hodne spatne, vetsinou nestihame pokladat feedry do vidlicek)…nicmene byli jsme rozhodnuti zustat a celkem se vyplatilo…s vecerem prisly prvni plotky vse kolem 30–35cm me se povedl karas a cejn kolem 30cm…pak vysel mesic a bylo po vsem…v momente kdy ho prvni mrak zakryl jsme tahaly snad na hod kapriky a kamarad si vytahl i uhoricka, kterej prisel na cervy…mrak presel, mesic vylezl a bylo po vsem, vedle jeste lezely dva pruty na polozenou na rousnici a ani tuk…
co z toho vypliva? pri novu jsme tam…to bude masakr…
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 12:23 ® Ciffik
-
Petula: ze uhodnu, kde si to byl?
reagovatjinak chytal si na polozenou?
- Středa 3. června 2009 v 10:13 ® Petula
-
včerejší vycházka na odru ve znamení pouhých kačen
reagovat - Středa 3. června 2009 v 1:46 ® Romak
-
Ahoj, prosím Vás na tu Koš. chodíte ,někde tam v místech u Kulatého? Chci se tam někdy vydat na úhoře a tak .jen mě právě zajímá jestli se stama dá v poho chytat,bo se mi zdálo ,že tam jsou vysoké břehy.Jo a dá se tam dostat nějak autem ,protože se mi zdá ,že tam byl zákaz.Kdysi jsem tam chodil chytat na Bergry.
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 20:04 ® Ciffik
-
muzu jeste poprosit o vlozeni fotky te tve uspene nastrahy? abych se priznal nevim vubec o cem je rec a rad se necemu novemu priucim…od Hory jsem toho taky dost obkoukal az jsem se divil an co vsechno se da s uspechem chytat, to je ta nase generace, zname medovky, puffy, boily a cervy s zizalama popripade rohlik, kuku a tim to konci…
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 19:40 ® Adam.46
-
Taky jsem pro aby se sraz uskutečnil na nějakém jiném revíru…
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 18:34 ® Hora
-
Minulý týden jsem strávil na dovolené na jihu,nechytil jsem nic velkého,ale pár fotek tu dám.Počasí mi přálo,užil jsem si tepla i deště i ostatních radostí.
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 18:18 ® luk888
-
Na sraz se taky už těším:), říkám klidně bych ho dal i dříve, a mohli bychom dát už jiný revír ať se dá i na splávek a všechno ostatní..
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 17:56 ® Adam.46
-
luk888:
reagovatNechtěl bych se učit ještě měsíc…:) Ale neboj možná si na tebe vzpomenu
Ale když si to tak vezmeš tak PŘESNĚ za měsíc jso ŽERKY ! ! ! ! Už se těšííííííím…
- Pondělí 1. června 2009 v 17:52 ® Adam.46
-
IV.TO.ŠIRDA: Já ti to nevyčítám že jíš ryby, mi to je tak jako jedno…Ale taková sedmikilová ryba, už přece nemá dobré maso, ne? A jako já moc ryby nejím, takže asi na srazu kapra neochutnam
reagovatAle už se na sraz těším…
- Pondělí 1. června 2009 v 17:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Na plavačku chytám všude a pořád, poslední velký kapr byl taky na plavanou, abych ti pravdu řekla, natěžko mě to nebaví, přesto že jsem tak začínala. Jak si zachytáme na plavačku záleží jaké vyberou naši lídři (Zcuter a spol.) místo srazu. Petrův zdar.
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 12:12 ® Ciffik
-
IV.TO.Širda: JJ už se těším na společnou rybačku, mám pocit, že jsi říkala něco o plavačce, jako o srdeční záležitosti. Rád se přidám, ikdyž v poslední době u mě začíná vítězit feeder…jinak srazy spíše organizuje brácha (Zcuter), luk s renkem plánují spíše ty týmové akce…
jesm pro udělat nějaký srazík na víkend od pátku, na menší vodě, ař můžem zalapat všichni…
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 9:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Adam.46– nestydím se za to, že ráda jím ryby , jsou zdravé ale nic se nemá přehánět. Kapra nic moc ráda nemám, ale přesvědčím tě pokud Luk zařídí sraz, že na ohni kapr po katalánsku je velmi chutný.Včerejšího kapra mám v rybníčku, a jsem zvědavá za jak dlouho se naučí brát rohlíky z hladiny.Nejsem odpůrce velmi oblíbeného rčení" Chyť a pusť" nikomu se nechlubím , přesto jsem dost svých trofejních ryb vč.1,60m sumce vrátila vodě. Ze pstruží líhně po Morávkou pravidelně kupuji 50 dkg duháky, které dám do rybníčku a krmím je rybičkama a za 2 měsíce už to nejsou granuláci a jsou velmi chutní.Takže nauč se jíst ryby. Perův zdar.
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 22:38 ® luk888 reakce na …
-
Adam.46> Tak si jsi vklidu že:D už jen posledních 7 dní ve škole a pak pekně u moře a volno:D, ale my ještě 1 debilní měsíc:p, jako uteče to rychle toho se nebojím spíš těch známek se bojím
reagovat:D
- Neděle 31. května 2009 ve 22:18 ® Adam.46
-
Taky se už těším až konečně skončí škola, už jenm pár dní…:) A pak jenom FISHKY
reagovatTěším se no…
- Neděle 31. května 2009 ve 22:16 ® Adam.46
- reagovat
- Neděle 31. května 2009 ve 22:16 ® Adam.46
- reagovat
- Neděle 31. května 2009 ve 22:15 ® Adam.46
-
Zcuter: No ale práve o to de, že na Žerky se nepojede už asi na 2 týdny…O prázdninách na výpravy to nemám vůbec strach, ale ty žerky mě štvou.. Ale stejně se těším jak SVINA
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 22:12 ® Adam.46
-
IV.TO.ŠIRDA> Pěkný kapřík… Kčemu máš tolik ryb.
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 20:09 ® luk888
-
IV.TO.ŠIRDA> Taky gratuju krásná ryba:), pěkně stavěná:).. Přesně aď je už po škole:p a jsou prázniny:)
reagovat - Neděle 31. května 2009 v 18:20 ® Ciffik
-
presne oni nevi co maji…kdyby byl jediny problem pocasi tak bych si piskal…bohuzel nemuzu si dovolit neudelat nekterou ze zkousek proto musim tvrde makat a rybkam dat na chvily sbohem…ale svita na dobry casy…2.6. odpoledne na ne razim…pak budu mit do 18. utrum…no mozna se jednou dvakrat utrhnu…a pak uz huraaaaa na ne
pekna ryba gratulace…
reagovat - Neděle 31. května 2009 v 15:23 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Zcuter-nebuď měkký, až na ten déšť bylo celkem ráno ve 4,30 krásně, poblíž mě se pásly 2 srny. Zcuter, stále si opakuj " jsem tvrdý, jsem tvrdý " a vem ventky a prchej na ně a představuj si třeba že jdeš na rande. Petrův zdar.
reagovat