Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.215.771 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 31. května 2009 v 15:11 ® Zcuter
Zcuter

to: IV.TO.ŠIRDA…Tak to tě teda obdivuju, já bych v takovém počasí a v takové zimě nevystrčil ani prst z baráku, natož jít na ryby…:-)

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 14:40 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Ciffik, nezoufej, vem rychle pruty a migej na Odru do Koš., přestože je zakalená tak jsem dnes ráno vytáhla kapra 7,20 kg, 69 cm. Byl to velký boj ,ale byla jsem vítěz já. Zabral mi na půlku napařeného maku (na Bedřišku). Kapra jsem si vzala a pustila do svého rybníčku a budu ho učit brat se shora rohlíky. Bude to nádhera. Na ty tvé 4 zkoušky ti držíme všichni vč. Luka a party palce . Petrův zdar.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8866.jpgfoto/forum/2009/th-img8867.jpg
Neděle 31. května 2009 ve 14:19 ® Ciffik
Ciffik

na žerky se taky tesim ale kapry tam chtat cilene nebudu…pres den kacena a feeder v noci feeder a polozena na rybku…

zybtek prazdnin se mnou moc nepocitejte pokud budete jezdit velky vody…mam par planu a veci ktere bych chtel vyzkouset…

ale s jednim souhlasim…at uz je konec skoly…jeste 4 zkousky…

reagovat
Neděle 31. května 2009 v 11:47 ® luk888 reakce na …
luk888

Zcuter> tjn:), ale jenom asi žerky budou takové dlouhé, potom už asi týdenní a tak, ale i tak super a už se úplně těším:D.. Ještě poslední měsíc ve škole :! :-D

reagovat
Neděle 31. května 2009 v 11:44 ® Zcuter
Zcuter

no však právě…o to jde, takže adam nemusí zoufat..

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 19:23 ® luk888 reakce na …
luk888

Zcuter> Dalším výprav bude plno:) a ne jenom žerky:)..

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 17:23 ® Zcuter
Zcuter

nemyslím jiný, ale další…

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 15:23 ® Adam.46
Adam.46

No tak jako když jsem se ptal lukaše, renka, atd. tak jiný termín jim nevychází…Bylo by to dobré no, kdyby byl jiný termín.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 10:14 ® Zcuter
Zcuter

a ty si myslíš, že je problém se domluvit i na dalším termínu??

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 17:28 ® Adam.46
Adam.46

Na ten sraz bych taky jel klidně dřív. Taky se už těším na ty Žerky, ale štve mě to, že tam budu jenom týden. Škoda že není jiný termín…

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 17:02 ® luk888 reakce na …
luk888

Ciffik> Ty žerky budou luxusníí :-D :D, se těším uplně moc:p

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 17:00 ® luk888
luk888

Určitě na sraz se už těším a mě je celkem jedno kdy a kde, mám času dost takže vpoho:D, klidně červenec, klidně srpen, ale čím dřív tím líp:).. Já už tam možná ale před srazem pojedu tak o 2dny dopředu nebo tak:)..

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 14:38 ® Koudy reakce na …
Koudy

Doufám že příště už mi to vyjde a taky se zůčastním a poznám ty ostravské vydry;-) už budu mít po státnicích tak to určitě klapne…

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 14:10 ® Ciffik
Ciffik

sraz bych dal tak na srpen…v cervenci me nikdo nikam nedostane…staci ty zerky…celej mesic chytat kapry bych uz asi neprzil bléé…me odvezou…mam par planu a veci ktere bych chtel vyzkoset…nejdriv v srpnu a tak patek sobota nedele…dyl bych to nedaval…a uz bych i zmenil revir…

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 13:52 ® Zcuter
Zcuter

A co jinak? Kdy zase uděláme sraz?navrhoval bych někdy v červenci..co vy na to?

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 12:54 ® Koudy
Koudy

ciffik,zcuter,IV­.TO.ŠIRDA:Jas­ně,vyměnit páprdy s tím souhlasím taky,zarybňovat více,jasně,taky souhlas…ale pozor…s chladnou hlavou a aby to mělo nějaký účel a ne aby to bylo naopak na škodu…a s tou mládeží je to taky samozřejmost…bo­hužel pokud děcko bude vychovávat tata nebo děda masaj tak je to stejně na prd…i když musím uznat že už jsem poznal pár děcek,které,ač byl rodič nebo prarodič masaj a hovado,změnily názor a začaly se chovat k rybám úplně opačně než rodinní příslušníci…Myslím že je to dáno tím že spousta děcek sleduje net a čte ryb.časáky,případně má dobrého učitele v kroužku,kde je tato problematika na denním pořádku a právě kvůli těmto děckám je dobře že se o tom pořád mluví,píše atd.

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 12:40 ® Ciffik
Ciffik

skoro bych rekl ze je diskuze u konce…vlastne jsme s evsichni shodli na tom ze je to treba vystrilet a nahradit omladinou…kdy dame sraz? kdozajisti zbrane? nebo jen prvni ostravska defenestrace? :-)

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 11:08 ® jaki
jaki

Zcuter> Počasí pod psa tak je vhodná chvíle diskutovat,je to všechno vlidech po změně režimu a uvolnění morálky se naplno projevují špatné lidské vlastnosti,RS jsou většinou dobrovolníci mají své zaměstnání a dělají to ve svém vol. čase akolikrát schytají neoprávněnou kritiku.Je to taky na nás rybařích jeden druhého upozornovat na špatnosti i když je to i o osobní statečnosti.Jinak přeji Petrův Zdar.

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 10:55 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Zcuter – souhlasím s Tvým názorem o RS ,která by měla být profesionální jak ÚV sliboval po revoluci, ale stav RS je takový, že jsou to novodobí pomocníci policie v minulosti VB.Co se týče zarybňování po revoluci se začalo zarybňovat mírovou rybou.Toto zarybňování na sev.Moravě a Mor.rybářském svazu trvalo asi 7 let.Byla to nádherná chytačka.Po 7 mi letech ti staří paprdové jak uvádí Ciffik se rychle přeorientovali a naučili se hrabat pod sebe, vysocí funkcionáři těchto RS podnikají v prodeji ryb a vyvíjí další podobné aktivity.Proto je situace taková jaká je. Můj osobní názor je vyměnit staré paprdy, kteří jsou úzce spojeni s minulým režimem vyměnit za mladou krev, která ještě něco vymyslí a bude aktivní. Petrův zdar, jdu na ryby (ale prší).

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 10:15 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

ještě bych tě doplnil..né jenom profesionální RS ale taky lepší zarybnění!!

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 10:14 ® Ciffik
Ciffik

souhlas s koudym ze zlevnenim se nic nezmeni…naopak zdrazenim podle me taky ne…ti paprdove nahore si za to koupi dovcu zarybni si zapomenue grcalku o kterych budou vedet jen oni a na normalniho rybare zbyde zase hovno…jak uz jsem psal v prispevcich nize ceste k zlepseni povede skrz mladez ( z nich pak rybari, rs, i clenove vyboru a podobnych org.)…proste neverim ze bychom zmenili uvazovani nekterych individui…

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 23:00 ® Koudy
Koudy

Promin,ale dovolím si nesouhlasit…ty si myslíš že tím že zlevníš povolenku,a jak píšeš tím umožníš i pytlákům se dostat mezi rybáře, tak změníš jejich chování??!!promiň ale toto je blbost…když ten člověk bude chítí pytlačit tak vždycky pytlačit bude,a to že se stane rybářem s povolenkou mu v tom rozhodně nezabrání…ten člověk to prostě musí pochopit a cítit sám… Já bych byl naopak pro zdražení povolenek…ovšem muselo by být vidět že ty peníze k něčemu byly použity…tím myslím profesionální RS!

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:58 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

no to jo..ale i tak..myslíš, že by tam někdo nechal nějaký odpadek?

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:44 ® Adam.46
Adam.46

Pěkné fotky, hej ale na Šanci se přece nesmí chytat, ne?

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:14 ® Zcuter
Zcuter
reagovat
foto/forum/2009/th-img8818.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:14 ® Zcuter reakce na …
Zcuter
reagovat
foto/forum/2009/th-img8815.jpgfoto/forum/2009/th-img8816.jpgfoto/forum/2009/th-img8817.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:11 ® Zcuter
Zcuter
reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:08 ® Zcuter
Zcuter
reagovat
foto/forum/2009/th-img8812.jpgfoto/forum/2009/th-img8813.jpgfoto/forum/2009/th-img8814.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 ve 21:56 ® Zcuter
Zcuter

jinak jsem byl na praxích ve Starých Hamrech tak posílám několik fotografií z vodního zdroje Šance a řeky Ostravice

reagovat
foto/forum/2009/th-img8809.jpgfoto/forum/2009/th-img8810.jpgfoto/forum/2009/th-img8811.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 ve 21:49 ® Zcuter
Zcuter

(zapoměl jsem tam dopsat : ,,za porušování ryb. řádu,,

reagovat