Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.215.867 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. května 2009 ve 21:47 ® Zcuter
Zcuter

souhlasím s Ciffikem a Skorcem…RS je málo a mají malé pravomoce, pytláci jsou hlavně mezi rybáři, kdyby k vodě přišel pytlák ,,civilista,, tak by ho rybáři asi umlátili. A to, že je u vody nepořádek- tak se jenom projevuje to, že jsou lidi opravdu velmi lenivý, ten kdo bere rybařinu jako relax, tak se u vody chce i cítit dobře a hezké prostředí tomu jenom napomáhá, ten kdo jde k vodě pro večeři tak to mu to je úplně jedno-a takových lidí je mezi náma bohužel více než sportovních rybářů… Chtělo by to trochu více ryb. revíry strážit a taky nasadit tučné pokuty za porušování.(tak jako je tu zdrojích pytné vody – pochybuju, že by si někdo dovolil vyhodit pytel plechovek a pet lahví nechat na Kružberku nebo u Šance…myslím si že každý by měl strach.) myslím si, že toto je jediné řešení. Petru Zdar.

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 21:13 ® Ciffik
Ciffik

problem neni jen v rs…mozna ze ani neni tolik pytlaku mezi lidmi jako pytlaku mezi rybari…abych pravdu rekl hodne krat jsem se nestacil divit jak se nekteri muzou chovat k rybe nebo ke svemu prostredi…ted uz s tim nic nenadelame ale muzeme se pricinit aby to bylo jednoho dne lepsi…muzem zacit u mladeze…vest spravnym smerem k rybarine ,,pulce"…a situace se za par desitek let snad zmeni…pokud nebude pozde…

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 20:12 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA
reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 20:00 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

A když ryby neberou, tak nezoufám a dívám se kolem sebe …

reagovat
foto/forum/2009/th-img8808.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 v 19:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA
reagovat
foto/forum/2009/th-img8806.jpgfoto/forum/2009/th-img8807.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 v 19:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Chlapi, můj názor na rybářskou stráž je takový, že mají velmi malou pravomoc a podle toho naše břehy na překrásných revírech (Vrbice) vypadají jako smetiště.Kolem řeky Odry je strašný nepořádek, ale díky jarním záplavám se nepořádek spláchne snad až do Polska. Co se týká ryb už zase se nasazují 70 dkg ryby jak za komančů. Na pstruhových revírech nám rybu v zimě sežere velmi chráněný a uctívaný kormorán.Clapi, takže je to na mrtvici a proto je lepší se držet pevně udice.Petrův zdsar. Pro radost zasílám nějaké fotky …

reagovat
foto/forum/2009/th-img8805.jpg
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:32 ® Adam.46
Adam.46

U tych porybných, přesně když ti nechce schálně udělat nějaký problém, tak jsou v klidu…

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:30 ® Adam.46
Adam.46

Lukas: To video je málo maraz, tohle potkat tak jako neležím na zemi záchvaty smíchu :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 16:30 ® luk888 reakce na …
luk888

skorec3@seznam.cz> :-D :Dno to jono

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 16:15 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

ted už víš proč chodím na mišouny se svoji ocelovou kamoškou bimbalovci jsou nevyspytatelní

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:51 ® luk888 reakce na …
luk888

skorec3@seznam.cz> :-D :D jak přijde moj chlap tě zabije jednou ranou :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:43 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

tak to nemá chybu najebaná bumbálovka

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:37 ® luk888
luk888

Někteří porybní jsou vpohodě, ale někteří se snaží najít každou chybičku atd.. Pytláků bude přibývat a hlavně čím dál více masařů, kteří si odnesou i 35cm kapříka:!… a koukněte na to videjko:D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:37 ® luk888
luk888

Někteří porybní jsou vpohodě, ale někteří se snaží najít každou chybičku atd.. Pytláků bude přibývat a hlavně čím dál více masařů, kteří si odnesou i 35cm kapříka:!… a koukněte na to videjko:D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:35 ® luk888
luk888
bumbalovci:D:D reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:13 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

nevím teda kdo jsi co jsi,ale mě osobně vůbec nedělá problém chytat s rs za prdelí pár krát jsem do konce poseděl sní u vody a parádně jsem si zachytal,když jsi v pohodě a chováš se jak máš tak ti to nemůže vadit ne?

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:07 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

nevím kam to všechno poved ten humbuk s řs ale uvědomuju si jen jedno:já u vody sedím chytám relaxuju a spočívám tudíž jsem na místě v klidu a pohodě a vůbec mě nezajímá kdo kolem vody právě šmatle proto v síti řs uvázne na 99 procent obyčejný rybář,pytlák to má zmapovaný a moc dobře v tom umí chodit, je proto skoro nepolapytelný.Kdo z vás už měl tu čest čist nějaké vyhodnocení řs kde je napsáno kolik polapali pytláků.Voda je chudá je to znát, něco tady asi nefunguje ,povolenky jsou drahší a budou se dále zdražovat,důvod ?nasadíme více ryb !to poslouchám na schůzích každý rok, ale je to pořád stejný a tak se rodí nový pytláci, nejsou peníze na povolenky a stejně cena neodpovídá zarybnění tak proč si ji kupovat.můj názor je zlevnit a tak rožšiřovat řady rybářů kteří se budou u vody chovat jak se má a budou klesat počty pytláků a vdruhé řadě sprofesionalizovat řs tak jak je to už v mnoha zemích a funguje to. fuj to jsem se zas rozepsal ale dokáže mě to naštvat!

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 11:24 ® Ciffik
Ciffik

jaki: zkus si prvne vyplnit kartu at vime s kym mame tu cest…

k tvemu prispevku: netusim v cem by mel byt problem…

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 8:07 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> j.jestli nejakou chytím tak hodím fotku.

reagovat
Středa 27. května 2009 ve 23:49 ® jaki
jaki

Nevím jestli by jste chtěli být u vody a za zadkem aby Vám stala ryb.stráž?Co to melete o kontrolách.

reagovat
Středa 27. května 2009 ve 23:09 ® Ciffik
Ciffik

kamos: tak ostra 45–50 je uz docela pekna ryba…nezapomen se pochlubit s fotkama az nejaky budes mit

reagovat
Středa 27. května 2009 v 19:55 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> viz jak ze bych zašel.

reagovat
Středa 27. května 2009 v 19:54 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> nn.na závodech se chytly 3 ostroretky tak 45 – 50 tak me zajima jak jsou hájeny.

reagovat
Středa 27. května 2009 v 17:35 ® Ciffik
Ciffik

fakt je ze na nekterych ravirech jsem taky za celou tu dobu co rybarim porybnyho nepotkal…letos taky zadnyho…tak uvidime…o iluze jsem uz davno prisel…nezbyva nez doufat ze to bude lepsi nebo jeste lip pricinit se o to aby to bylo lepsi…

reagovat
Středa 27. května 2009 v 17:32 ® Ciffik
Ciffik

kamos: co mas s ostroretkou­?…nechcete je s brachou masit ze ne?

reagovat
Středa 27. května 2009 v 17:16 ® Adam.46
Adam.46

kamos: ostroretka je od 16-Března do 15.června .. a proč se nepodíváš do rybařaku?

reagovat
Středa 27. května 2009 v 15:02 ® kamos007
kamos007

hosi vim ze je to blbý dotaz ale jak má ostroretka hájení?

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 23:02 ® Adam.46
Adam.46

Nebo BUMBALOVCI :-D :-D :-D S týma kotrolama, záleži na jakém revíru no, ale je taky pravda ja mám v rybařaku zatím 3 nebo 4 kontroly, taky myslím že jsem ještě tolik neměl :-D A hned kontrola jak jsme byli po prvé na rybach :-D

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 21:39 ® rapadek
rapadek

Abych se taky přidal. Jen letos jsem měl už 5 kontrol od RS. Z toho 2 od profesionální. A každá byla na jiném revíru. Tolik kontrol jsem myslím neměl za posledních deset let zpátky. Z vlastní zkušenosti tedy mohu říct, že se snad i něco zlepšuje.

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 18:06 ® luk888
luk888

no to jo no Antošky a domorodci:D:D:D to je případ sám o sobě:D… Na Odře jsem taky skoro vůbec nepotkal a to spíš na více revírech..

reagovat