Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.680 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. května 2018 ve 21:56 ® Stroft reakce na …
-
Hora> Ahoj, bylo fajn, voda sice ještě chladná, ale nachytat se dalo.
reagovat - Úterý 8. května 2018 v 17:03 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> a já sedím doma a leduji si koleno, nějak jsem si ho namohl, jinak se vám daří chlopi, jen tak dál.
reagovat - Úterý 8. května 2018 ve 14:42 ® daja
-
Ja hlasim jednoho maleho smrada asi 40cm a pak pekna jizda na chleba z hladiny, chvili po zaseku se ryba vypla. Ke brehu se prijela podivat pidi sticka odhadem 7cm, takze to vypada, ze se letos i cosik vytrelo. K tomu mi 2× drzy kacer sezral chleba z hladiny, priste mu to necham zazrat a dostane po palici, hajzl jeden
reagovat - Úterý 8. května 2018 v 11:53 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> V době, kdy jsi to psal už jsem seděl na rybách. Dva dvoukiloví kapříci se podařili.
reagovat - Úterý 8. května 2018 v 5:14 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a slavit – vlastně na ně. Máte prodloužený víkend, tak šupky dupky hurá ku vodě. Péťo – jak jsi dopadl v cizině na rybách? Bylo něco?
reagovat - Pondělí 7. května 2018 ve 23:16 ® Stroft reakce na …
-
Pitrys> Beru všemi deseti. U nás ještě nepršelo
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 19:34 ® Pitrys reakce na …
-
lubo OV> Možná se ta nová doba projeví i v tom, že konečně bude Ostravice 1 vyhlášena jako revír ChaP. Nechci to zakřiknout, ale něco takového, jako je na první fotce, si snad ochranu zaslouží… Zato druhá fotka je hodně smutná, je to z posledního úhynu ostroretek tamtéž…
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 19:26 ® Pitrys
-
Na MRKu nikdo – a co tady? Neměl by někdo zájem o více než 120 čiperných kousků?
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 18:41 ® lubo OV
-
Tak, tak. A podle nových informací se těžce přitvrdilo i v kárném opatření. Končí důtky, odebrání povolenky na trapné tři týdny atd. Šest měsíců a víc je už teď běžná sazba. Odpracování přestupku formou brigády nebude jen pár hodin, z kterých se půlka prosedí na pařezu u lahváče. 30 hodin opravdu poctivé práce bude běžná věc. A revíry tím budou hned čistší. Takže zprávy z vedení svazu avízují zbrusu novou dobu.
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 17:20 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> to je dobrá zpráva, jen více kontrol, bude jenom líp, daja – než Ti sebere amur něco z hladiny, tak to veme dříve prasoryba, těch je ve vodě jak much,
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 9:41 ® daja
-
Dost bylo prasoryb, zitra na vecer hodim chleba na hladinu, snad se amur ukaze!
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 9:26 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> to je jen dobře
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 6:20 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Dobré ráno. Taky jsem byl o víkendu u vody a oba dny kontrola. Pánové teď to bude jiná liga. RS byla aktivována na vyšší level a kontroly budou hodně často.
reagovat - Pondělí 7. května 2018 v 5:19 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a do rachoty, je všední den, tak si neválejte šunky a jdeme do práce.
reagovat - Neděle 6. května 2018 v 17:50 ® Hora reakce na …
-
Pitrys> pozdě, to jsem byl na cestě ku vodě. Byl jsem na VT a hnedle kontrola RS,tak to má být, stejně jsem nechytil nic moc, jenom pár ploťek a perlínků, ale byla zima ve stínu. Příště beru placatici.
reagovat - Neděle 6. května 2018 v 16:05 ® Pitrys reakce na …
-
kakadu> Honzo, jenom teorie. Možná kombinace oslabení po výtěru spolu s kyslíkovým deficitem. Ostravice měla včera 21 stupňů a to nebyl nejteplejší den. Jenom ostroretky, parmy v klidu, dnes jsem to byl zase zkontrolovat a pozoroval jsem asi hodinu 14-tičlenné hejno parem, nádherný pohled.....
reagovat - Neděle 6. května 2018 v 11:31 ® kakadu reakce na …
-
Pitrys> Máš nějaké podrobnější info co se tam mohlo stát?
reagovat - Neděle 6. května 2018 v 5:56 ® Pitrys reakce na …
-
Hora> Jeníku, vstávej!
reagovatVezmi podběrák, broďáky a kýbl a mazej k Ostravici, je plná mrtvých ostroretek, kusy i 50+.....
- Neděle 6. května 2018 v 5:07 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat už je bílý den a jedem ku vodě. Rybky už volají, že mají hlad, tak kýbl krmiva a jedem na ně.
reagovat - Sobota 5. května 2018 v 5:21 ® Hora reakce na …
-
LeoC>
reagovatsám velký Leo , co se to stalo ? Asi vstal na ryby . Jinak chachaři ležet a chrápat, ne aby jste rušili rybky z sexuálních radovánek, to se v dnešní době nehodí, potřebujete si po náročném týdnu odpočinout, pobýt doma s maminou a dětmi, tak si to doma užijte
- Sobota 5. května 2018 v 5:08 ® LeoC
-
Honzíku vstávej a hurá k vodě!!!
reagovat - Pátek 4. května 2018 ve 20:19 ® Hora reakce na …
-
kakadu> kurňa, z Tebe ještě něco bude, pokud Tě něco neposere !
reagovat - Pátek 4. května 2018 v 19:59 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Neboj my tě sledujem, ale zatím není moc o čem psát. Na rybách jsem byl jen 2× a jinak furt v rachotě.
reagovat - Pátek 4. května 2018 v 19:37 ® Hora reakce na …
-
kakadu> rejpal? To je jenom konstatování skutečností, dyť tady skoro nikdo nepíše, jenom já !
reagovat - Pátek 4. května 2018 v 19:11 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Rejpale. Až do neděle mám pohotovost a v úterý snad vyrazím na fiše.
reagovat - Pátek 4. května 2018 v 18:39 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> vítej Péťo, kde jste všeci zašití ? Vypadá to, jako by jste robili ? !
reagovat - Pátek 4. května 2018 v 7:45 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Servus Hans
reagovat - Pátek 4. května 2018 v 5:53 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, je po dešti jak se zpívá v jedné starší písničce a kosové si zpívaj, tak vstávat a jedem do roboty. Dnes by aj šli hadi a další rybky.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2018 ve 20:54 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> šmarjá, jenom to ne, straší tady dost jelimanů . . . ten by tu tak ještě chyběl
reagovat - Čtvrtek 3. května 2018 v 19:13 ® lubo OV
-
Hora> Putin
reagovat