Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.773 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. dubna 2018 v 19:27 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> to jo, furt je chtěla jenom krmit,ale jak potáhlo, tak měla ruku na prutu. Z pěti záběrů jeden proměnila, ale to se spraví.
reagovat - Neděle 22. dubna 2018 v 18:59 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> No jo, šikovná děvčica. To Věřím, že jsi si užil dědečkovství.
reagovat - Neděle 22. dubna 2018 v 18:10 ® Marcel reakce na …
-
lubo OV> To je jen jeden vzorek, takovým vadí v létě teplo, v zimě zima, dvě je málo a tři je moc…
Kakadu: prave jsem chtěl dneska s muškou zkusit soutok Opy a Odry, ale podle průtoku zase dupe s vodou na Podhradi, tak jsem jel na kolo
reagovat - Neděle 22. dubna 2018 v 17:43 ® kakadu reakce na …
-
Marcel> Čus starosto.Krvavá nekrvavá ono je to někdy jedno.Jsou dny ,kdy nepomůže ani modré z nebe.Dneska jsem si šel užít šupinový orgasmus a hovno hovno zlatá rybko.Nežrali ani patentku. Kokoti zase vypouštěli nahoře z přehrad vodu,ryba ve tření a jak mile dorazila studená voda tak bylo po rybačce i rybí dupačce.
lubo OV: To už tak bejvá. Zřejmě kvalitní materiál.
reagovat - Neděle 22. dubna 2018 v 17:42 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> no jo, to jsou mladí kapraři, volové na entou. Za chvíli budou chtít, aby je mamina chodila uspat a hlídat na ryby!
reagovatNebudu se kvůli takovým mladým troubům vzrušovat. Dnes jsem tedy vyzkoušel malý rybníček s vnučkou. Pár ryb se chytlo, největší cca 50cm kapřík kterého si vnučka podebrala a pohladila. Byla moc nadšená a když vytáhla 25 cm perlína, tak byla v dětském nebi. Příště ji beru ku vodě zase.
- Neděle 22. dubna 2018 ve 13:29 ® lubo OV
-
Včera jsem zjistil, že nekteří rybáří nevědí, co chtějí a kritika čehokoliv v ČRS je u nás národní hobby. V pátek jsem byl okouknout jeden revír, kde jsem chtěl jít v sobotu na ryby. Dal jsem se do řeči s nějakým mládencem, co tam bivakoval. Podivoval se nad tím, že je tam už druhý den a ještě neměl kontrolu RS. V sobotu jsem po rybolovu za ním znovu zaskočil zjistit, jak se mu dařilo a opět jsem si vyslechl kritiku na RS. Ovšem tentokrát bylo podle něj špatně, že RS přišla a to o půl jedné v noci. Mládenec prý se lekl, že se jedná o nějaké bezdomovce a prý už sahal po noži a lezl z bivaku ven. Chlapíci od RS mu sdělili, že jsou RS, prokázali se odznakem a sdělili mu, že je vše OK, že kontrolují dodržování denní doby lovu. Mládenci se ovšem nelíbilo, že RS přišla potichu. Tak jsem se ho zeptal, jak by si to představoval. Jestli RS měla po příchodu k vodě třeba zařvat na celý rybník, že jsou tady. Prý ne, ale zavolat třeba před příchodem k němu, že mohli, že by se nemusel potom bát. Argument, že jednali ohleduplně a nechtěli dělat rozruch a že ho třeba nechtěli budit a jen kouknout na pruty a odejít, mládenec zamítnul. Argument, že kdyby z dálky volali a on ještě měl nahozeno, mohl to stihnout vytáhnout, taky neprošel. Tak mi nezbylo, než mu sdělit, že pokud se bojí (což osobně chápu), nemá v noci být venku. Zamítnuto. Prostě, ať se stane cokoliv, všechno špatně
reagovat - Neděle 22. dubna 2018 v 5:22 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a hr na ně, rybky volají. Dnes bude hezky, tak jedééééém.
reagovat - Sobota 21. dubna 2018 ve 20:40 ® Marcel reakce na …
-
kakadu> Monitoruju, zrovna řeším, jestli má vliv nám funkci IBD spenta tip v klasické krvavé barvě. Bohužel mi chybí materiál, jakože ryby 50+ v počtu alespoň 20ks a navíc ochotných sbírat… ale přišel jsem na to, že je jedno jestli si dám večer dva nebo čtyři panáky slivky, protože ráno na stojáku žerou kuku, červy i hnojáky furt stejně
reagovat - Sobota 21. dubna 2018 ve 20:32 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> pěkné rybky Péťo, já byl dnes zahájit na malé vodě vesnického rybníčku a celkem se dařilo. Já si na rybu sáhl a kolega jich měl více. Zítra se mrknu na další malinkou vodičku v jedné ostravské čtvrti, tentokrát vemu ku vodě vnučku, uvidíme jak ji to půjde.
reagovat - Sobota 21. dubna 2018 v 16:38 ® lubo OV
-
Kapříkům se dnes nechtělo, ale línkům chutnalu fest. Celkem pět kousků.
reagovat - Sobota 21. dubna 2018 v 7:10 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Jsem vzhůru a na startu. Pípákům na feederu zdar
reagovat - Sobota 21. dubna 2018 v 5:31 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a hurá ku vodě. Trochu fouká, ale rybářům a rybám to nevadí.
reagovat - Pátek 20. dubna 2018 v 17:43 ® Hora reakce na …
-
daja> aspoň někdo, já se dostanu až v neděli ráno. Doufám taky v nějaký úspěch.
reagovat - Pátek 20. dubna 2018 ve 12:51 ® daja reakce na …
-
Hora> Nic sa neboj. Hned jak vypadnu z roboty tak povalim ku vode. Doufam, ze praseckini budou pri chuti!
reagovat - Pátek 20. dubna 2018 v 5:36 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat, už je zase pátek a víkend před námi. Bude prej horký skoro jako v létě, namazat se a ku vodě.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 ve 23:14 ® džigit reakce na …
-
Hora> po neděli dám echo
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 ve 21:31 ® Hora
-
džigit – klobásky super, zrovna jsme je sežrali s maminou, sice nějaci joudové kecaj, že po 20 hod se nemá jest, ale na ně prdíme, kdy děláš další, hlásím se.
reagovatkujwa, člověk chvíli sedí s kolegy na pivu a tady je pokec jak za starých časů, jen tak dále a nezaspat.
- Čtvrtek 19. dubna 2018 v 15:46 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> Tam jsem byl minulý víkend. Nic moc
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 v 15:44 ® lubo OV
-
Stejně bych šel na “svoje”. Vám není radno věřit, bando. Chtěl jsem to tady jenom oživit
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 ve 12:26 ® daja reakce na …
-
lubo OV> Mas se zeptat opacne, kde to nebere. To by jsi mel odpovedi az az. Po eliminaci hovnochytnych mist ti zustane podstatne mensi vyber k rozhodovani
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 ve 12:24 ® daja reakce na …
-
Stroft> Peto, dejte jim pekne za usi a hlavne at se vam nelepi SMOLA na paty
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 v 11:33 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> 63.5209944N, 7.9555781E tady to prý jde, uvidíme v neděli tam smočím
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 v 11:32 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Tuuuuudle. To by si musel začít vyrábět talíře s drutem
daja:Neser nebo zmobilizuji Marcela s Mackem a bude se tu probírat atomova relativita
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 v 9:37 ® lubo OV
-
Kluci, zítra chci vyrazit na kapřoně. Propalte mi do sz svoje místa ať si můzu taky letos chytit svého prvního kapříka. Výherce obdrží method krmítka mé vlastní výroby dle výběru
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 v 7:06 ® Hora reakce na …
-
džigit> ještě nebyly vyzkoušeny, muselo se začít sýrem a zlikvidovat jiné, dnes jsou na večeři, podám potom raport.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2018 v 6:10 ® džigit reakce na …
-
Hora> servis
reagovatJak klobásky,neštipala mamku papula?
- Čtvrtek 19. dubna 2018 v 5:42 ® Hora reakce na …
-
džigit> No konečně aspoň někdo žije, daja – to jsi zapomněl chytat ryby?
reagovata ostatní odešli do rybářského nebe, aspoň tam si zachytají, jinak dobré ránko chachaři, už je bílý den, vstávat a do rachoty – kakadu, hlavně pro Tebe to platí, ještě by jsi nám přibral a nemohl chodit ku vodě.
- Středa 18. dubna 2018 ve 23:04 ® daja
-
Kurva chlapi, tu je to jak na urologii. Chyta tu nekdo jeste ryby?? Ja dnes vyrazil nadseny, ze to bude jezdit na hod a ono prdlajs. Jdu k vode, koukam jak se u kraje pod hladinou vyhriva prasoryba, rikam si, to pujde. Prijdu k vode a on to plesnivy kapr. No nic, vylovil jsem ho podberakem a dostal po kebuli at se netrapi. Plisen, zakalene oci, ten uz to mel spocitane. Okolni rybari byli bez potahu, toz jsem vybalil vercajk, ze jim ukazu. Chyba lavky, vubec nic! kuku, rohlik, rohlikove boilies bez jedineho drbance. Zoufaly vic a vic, jsem si rekl, kdyz ty svine nejsou dole, budou nahore! I nastavil jsem ponor na 20cm, dal pareny rohlik a nahodil. A uz tam byl, hajzl jeden nasadacky. Neni nahoda, ze na sestave byl Horuv splavek, cimz ti Jeniku jen vzkazuji, ze i nadale budu pokracovat v testovani tvych vyrobku
reagovat - Středa 18. dubna 2018 ve 21:54 ® džigit reakce na …
-
Hora> S Leošem sem dneska mluvil,Chorchino reaguje velice kuse.Navic včil začala pstruhovka
reagovat - Středa 18. dubna 2018 ve 21:26 ® Hora
-
Enem taky dotaz, žije ještě chorchus a LeoC ? Neni o nich ani vidu, ani slechu,to jich cigani pobili, či co? Nebo se utopili při zahajení na muchu ?
reagovat