Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.218.014 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 8. dubna 2018 ve 13:35 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 ve 13:28 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Ten ti za to ještě poděkuje bo za ty roky na něj zkraty působí blahodárně.:-P :-P :-P

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 ve 13:18 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> Honzíku, ty můžeš :-) . A když, tak ti na cívce udělám zkrat a odskáče to ten tvůj orgán :-D

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 ve 13:14 ® kakadu
kakadu

Kua co to je za bordel.Chvilku Vás tu člověk nehlídá a taková paseka.Vás tak někde pustit.To mu už nemůžu ani do orgánu vynadat bo poruším stanovy a sebere mi dráty od agregátu.:-O :-O :-O

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 ve 12:07 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Pitrys> Díky Petře. Ano, to je jeden z mých cílů.

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 v 11:05 ® Pitrys

Gratuluji Lubovi ke zvolení do dozorčí komise MO Ostrava. Snad to přispěje k tomu, aby se při projednávání přestupků měřilo stejným metrem.

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 v 10:08 ® lubo OV
lubo OV

Já vyrážím. Musím po včerejší svazové konferenci trošku spočnout. :-) Posedím na sluníčku na dnes již známém oderském videofleku. To je jen informace pro toho psychochudáka, co už má tolik přezdívek, že už si je ani všechny nepamatuju. Tak aby nemusel zase objíždět na kole celý revír. :-P :-P :-D

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 v 6:46 ® LeoC reakce na …
LeoC

A kdepak Tě najdem?

reagovat
Neděle 8. dubna 2018 v 5:47 ® Hora
Hora

Budíček chachaři, jde se na ně, voda volá. :-D :-D

reagovat
Sobota 7. dubna 2018 v 5:48 ® Hora
Hora

Dobré ránko chachaři, dnes bude hezky, vstávat a hurá na ryby, budou určitě brát. Po dlouhé a studené zimě mají hlad, tak na ně. :-> :->

reagovat
Pátek 6. dubna 2018 v 19:06 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> uvidíme jaké bude počasí, třeba mě to chytne a skončím někde u vody. :-) :-)

reagovat
Pátek 6. dubna 2018 v 10:28 ® džigit reakce na …

taky zdravím :-) Ještě nějaké restíky na zahradě třeba dodělat.Zima byla dlouhá ;-)

reagovat
Pátek 6. dubna 2018 v 6:38 ® Hora
Hora

Dobré ránko chachaři, vstávat, už je bílý den. O víkendu bude hezky, je třeba se připravit ku vodě. :-)) :-))

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 v 18:09 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> bojim, bojim, ty si dědku nějakej zlej rybář, to abych měl strach jít za Tebou ku vodě, ať mě nenapráskáš topsetem. :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 v 16:29 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Jsem zlej a protivnej a čím jsem starší tím je to horší. Kde vlezu tam 100 let tráva neroste a ryby ty raději zdrhají:-P :-P :-P

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 ve 12:51 ® daja reakce na …

kakadu> Ty jsi ale zly! Povolenka se musi zaplatit. A potapeni delicky ti nepomuze, beztak si uz masarky dali dve a dve dohromady a kde je kakadu, tam jsou i ryby :-)

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 ve 12:13 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> A proto každému doporučuji: Serte na fotky a nikde nepište a nemluvte o svých ulovcich.

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 ve 12:05 ® džigit reakce na …

kakadu> musíš myslet aj na internetového špiona,ať si užije :-))
Co by si tu pak počala porubská buzna,kdyby tu nebyl žáden příspěvek? Doma se nemá,krom vlastního pindíka, čím zabavit a sám se na ryby bojí…

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 v 11:49 ® kakadu
kakadu

Naco dávat fotky na veb. Špehu máte za zády během lovu tři prdele a každý druhý přijde z otázkou: Bere něco? Ne!!!!! Topset vrazeny po 4 díl ve vodě, guma v topu svisti a vy se modlite at se prasoryba neukáže na hladině. Nakonec je vam to hovno platné bo druhy den vam sedí na fleku fazolaci a berou vše co z vody vytáhnou.

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2018 v 6:16 ® Hora
Hora

Vstávat chachaři, už je bílý den, slunce se dere ven zpoza mraků a vy chrápete. :-)) :-))

reagovat
Středa 4. dubna 2018 ve 23:13 @ IV.To.ŠIROKY

zapoměl jsem si vyhonit,tak opět prudím…

reagovat
Středa 4. dubna 2018 ve 22:12 ® Hora reakce na …
Hora

hraji> džigit – hm, něco na tom bude, ale to bych si zase musel koupit menší foťák, ten současný má půl kila a další váhu tahat sebou, to se mi nechce. Ty souřadnice, to by mohlo být dobré. Pouvažuji nad tím, díky za radu. ;-) ;-)

reagovat
Středa 4. dubna 2018 ve 21:30 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> nejlepší je fotka, radši víc a souřadnice. ;-)

reagovat
Středa 4. dubna 2018 ve 21:27 ® hraji reakce na …
hraji

Hora> máš pravdu, kapra je potřeba chytit a pokud má míru, tak i odnést. Ostatně k tomu je tam vysazený. Já u nás na řece taky bez rozpaků beru každého kapra, který se chytí. Aby mi neutiskoval ostroretky, podoustve, parmy a jiné rybky říční

reagovat
Středa 4. dubna 2018 ve 20:19 ® džigit reakce na …

Hora> myslím,že postačí,jak úlovek řádně zviditelníš i s flekem.Ostatní rybolovci se už postarají ;-)

reagovat
Středa 4. dubna 2018 v 18:54 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> ještě ne, ještě tomu dám čas, příští týden na ně vletím a bude krvavá voda. Prasoryby budu bez milosti valit po hlavě, bo vyžírají mým oblíbeným rybičkám potravu a čím větší prase, tak tím více na ně chodí lumpové v bivacích. Budu sepisovat petici, aby prohlásili prasorybu za škodlivou v našich vodách a nesmí se po ulovení vracet zpět. Radši nabídnout pro zkrmené kačenám. :-93;

reagovat
Středa 4. dubna 2018 v 10:04 @ huravstavat

jsem postiženej blbeček,kterému nepomáhá léčba.Zrovna mám pauzu mezi procedurama,tak pru­dím

reagovat
Středa 4. dubna 2018 v 7:38 ® džigit reakce na …

Hora> dobré ráno,už si zahájil,nebo jen bantuješ druhe? ;-)

reagovat
Středa 4. dubna 2018 v 6:26 ® Hora
Hora

Dobré ránko chachaři, vstávat, už je bílý den, dnes bude hic jak sviňa. 9-)

reagovat
Úterý 3. dubna 2018 ve 21:27 ® Hora
Hora

daja> nikoho nenasírám, jenom budím chlapy po opici, budíčééék bando :-P

reagovat