Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.245.959 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. února 2012 ve 20:24 ® kakadu reakce na …
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> Musím zajít na boudu a kouknout do kalendáře , kdy jsou volné termíny.O víkendu se tam snad dostanu.

reagovat
Středa 8. února 2012 ve 20:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kakadu> Termín !!!!!!

reagovat
Středa 8. února 2012 ve 20:02 ® kakadu reakce na …
kakadu

Chorchus> To byl pouze tréning. Během zápasů jedeme troj a více boj frekvencí 1až 2 nádraží do 10 minut.Však ona tě naše trenérka vycepuje.pivo

reagovat
Středa 8. února 2012 ve 20:00 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> dírky báječné, rybky braly,trochu chladno –31C, jen ten červený killer dělal potíže.

reagovat
Středa 8. února 2012 v 18:39 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Chorchus> červenou štávu neřeš… na to opékání vezmu litr a doufám, že se zúčastníš…co se týče kolektivu tak tam jsou ti nejlepší ostravští chachaři, kteří něco člověka naučí a nedělají z nikoho blbce, ale jak jsi dopadl na dírkách?

reagovat
Středa 8. února 2012 v 17:46 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> Ahojky, z odstupem ale přec, děkuju za paradní večer, všichni byli strašně fajn (bo zme z ocuď). Jedno jsem ale podcenil a to někým nastavené úrputné tempo a čevenou metaxu. Zatím se pokouším dostat moje vnitřní orgány na původní místo.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 22:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

ci boha, mluviš jako by si nebol gadžo.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Zcuter> proč nesedíš na posedu chodí rudl.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:50 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

tak tak ;-)

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:26 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Opékání muší bejt čečé. Bez ohně néní ta správná atmosféra

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 14:19 ® Stroft
Stroft

lubo OV> Teplou, znamená „včil“ z výroby.Ale my ji ještě dále opékáme. Ovšem, není to nutné.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 13:52 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Tak se mi to líbí, chachaři z Ostravy, pěkně v klídku, bez urážek a hádání,máte u mě litřík červené šťávy, co tak Čertovi chutnala :-))

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 13:38 ® džigit reakce na …

kakadu> dík,asi vím kde.Ten penzion je Domov pro seniory u jezera.Jezdím tam za jednou baronkou :-)

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 13:33 ® lubo OV
lubo OV

Co to znamená, že tu kýtu přivezeš ještě teplou. To jako, že už bude hotová a nebude se muset dogrilovat?

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 12:27 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Hliník a nerez svařoval p. Kampík v Hlučíně.Nechával jsem si u něj dělat pár rámů na sedačky a odvedl profi práci.Dílnu má u Hlučínské štěrkovny.Pojedeš od Děhylova do Hlučína , přejedeš řeku Opavu a odbočíš první odbočkou k první budově( nízká hala a skladiště) po pravé straně.Před odbočkou je nějaký bývalý Penzion.Těsně u haly je nějaká čerpačka LPG.Projedeš přes ní a zaboucháš na první vrata.Pokud je to nějaká drobotina, tak to zvládne bud on nebo jeho brácha na počkání za pár babek.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 10:42 ® džigit reakce na …

lubo OV> u mně jpo,já u nich neberu už hezkou řádku let.Taky jsem se zimní naftou zamrznul a ono pár desítek minut v autě při mraze,že jsem měl na sklech jen průzory na BVP,mi zapomenout nedá.
Dnes beru u dvou třech vybraných a na zimu si tam to nemrznoucí svinstvo doleju.
Jinak ohledně jarní sleziny tedy rozhodujeme mezi kýtou a koleny.Nějak to necháme vyvrbit a pak se Stroftem zařídíme.Petře beru Tě za slovo,neb je vidět,že většina jsou „nedočkaví“ konzumenti :-)
Aprpos,nemá někdo možnost svařit nějaký nerez?

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 10:00 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Tam už benzín nekupuju pár let. Vlastně od té doby, co rakušáci začali dělat obstrukce na hranicích kvůli Temelínu. Tehdy se taky organizoval bojkot. Akorát náš národ moc nedrží pohromadě a tak to zase tak masově nerozšířilo.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 9:29 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

jajco> :-D neznáš mě a bráchu :-D

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 9:24 ® jajco
jajco

Jednou sem tu kýtu uzenou taky bral a cena byla tuším kolem 120,–za kilo.Nebylo to ale z toho Moravanu jak psal stroft,cena myslím že bude podobná.Kýta měla kolem deseti kg a 15lidí to nesnědlo.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 21:37 ® Stroft
Stroft

Podpořte a bojkot nákup pohonných hmot u benzinových pump OMW. Od už 5tý den jsem zamrzlý!!!!

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 21:33 ® Stroft
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> A teď si představ, že by chytly Tondu, to by jim vypadly oči z důlků.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 21:32 ® džigit reakce na …

Zcuter> kyselino :-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 21:31 ® džigit reakce na …

Stroft> šlo o představu.Když si psal o dovozu a tak.Aby si případní strávníci udělali představu,kolik na hlavu

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 21:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Co se týká ceny, tak to z hlavy nevím. Myslím, že to nebude levnější ani dražší než jinde, ale umí to udělat. Váhy jsou různé, podle počtu stravníku by se objednala velikost.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:58 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

to je jedno.. já to všechno sním… :-D :-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:56 ® chose120
chose120

S Alici jsem se pobavil a zajedeme do polska koupit kolena ktere ve velkem hrnci povarime a dodelame v troube uz pripravene k papani pak to spocitam a kazdy neco prispeje a je po starostech.Jinak neco z mé praxe kde každých půl roku zabíjím s otcem 2 prasátka a vím že je to dřina vše připravit a hlavne je vykrmit:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19724.jpgfoto/forum/2012/th-img19725.jpgfoto/forum/2012/th-img19726.jpg
Pondělí 6. února 2012 ve 20:54 ® džigit reakce na …

Zcuter> počkej až bude znám počet účastníků

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:49 ® Zcuter
Zcuter

no.. ta kýta taky není tak špatný nápad… :-D a asi by byla jednodušší příprava :-) … a co tak rovnou kýty dvě? :-D :-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:34 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo, to jsem nevěděla, že umíš tak dobře básnit :-)) poslala jsem ti na tvého emila něco, co se ti může stát na Hartě, když tak jezdíš na lodi:-)) . Chtěla jsem to původně vložit sem na Ostravu, ale nevím jak

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:20 ® jajco
jajco

IV.TO.ŠIRDA> Neznám datum.A dopředu je to pro mě složitější,protože nevím v kterém koutě Čr se budu zrovna nacházet.Ať to rohatej upřesní a já se kdyžtak přihlásím.Kde je vlastně ta bečkárna?

reagovat