Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.245.959 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. února 2012 ve 20:24 ® kakadu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Musím zajít na boudu a kouknout do kalendáře , kdy jsou volné termíny.O víkendu se tam snad dostanu.
reagovat - Středa 8. února 2012 ve 20:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> Termín !!!!!!
reagovat - Středa 8. února 2012 ve 20:02 ® kakadu reakce na …
-
Chorchus> To byl pouze tréning. Během zápasů jedeme troj a více boj frekvencí 1až 2 nádraží do 10 minut.Však ona tě naše trenérka vycepuje.
reagovat - Středa 8. února 2012 ve 20:00 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> dírky báječné, rybky braly,trochu chladno –31C, jen ten červený killer dělal potíže.
reagovat - Středa 8. února 2012 v 18:39 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> červenou štávu neřeš… na to opékání vezmu litr a doufám, že se zúčastníš…co se týče kolektivu tak tam jsou ti nejlepší ostravští chachaři, kteří něco člověka naučí a nedělají z nikoho blbce, ale jak jsi dopadl na dírkách?
reagovat - Středa 8. února 2012 v 17:46 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahojky, z odstupem ale přec, děkuju za paradní večer, všichni byli strašně fajn (bo zme z ocuď). Jedno jsem ale podcenil a to někým nastavené úrputné tempo a čevenou metaxu. Zatím se pokouším dostat moje vnitřní orgány na původní místo.
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 22:55 ® Stroft reakce na …
-
ci boha, mluviš jako by si nebol gadžo.
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 20:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zcuter> proč nesedíš na posedu chodí rudl.
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 20:50 ® Zcuter reakce na …
-
tak tak
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 20:26 ® lubo OV reakce na …
-
Opékání muší bejt čečé. Bez ohně néní ta správná atmosféra
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 14:19 ® Stroft
-
lubo OV> Teplou, znamená „včil“ z výroby.Ale my ji ještě dále opékáme. Ovšem, není to nutné.
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 13:52 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Tak se mi to líbí, chachaři z Ostravy, pěkně v klídku, bez urážek a hádání,máte u mě litřík červené šťávy, co tak Čertovi chutnala
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 13:38 ® džigit reakce na …
-
kakadu> dík,asi vím kde.Ten penzion je Domov pro seniory u jezera.Jezdím tam za jednou baronkou
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 13:33 ® lubo OV
-
Co to znamená, že tu kýtu přivezeš ještě teplou. To jako, že už bude hotová a nebude se muset dogrilovat?
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 12:27 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Hliník a nerez svařoval p. Kampík v Hlučíně.Nechával jsem si u něj dělat pár rámů na sedačky a odvedl profi práci.Dílnu má u Hlučínské štěrkovny.Pojedeš od Děhylova do Hlučína , přejedeš řeku Opavu a odbočíš první odbočkou k první budově( nízká hala a skladiště) po pravé straně.Před odbočkou je nějaký bývalý Penzion.Těsně u haly je nějaká čerpačka LPG.Projedeš přes ní a zaboucháš na první vrata.Pokud je to nějaká drobotina, tak to zvládne bud on nebo jeho brácha na počkání za pár babek.
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 10:42 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> u mně jpo,já u nich neberu už hezkou řádku let.Taky jsem se zimní naftou zamrznul a ono pár desítek minut v autě při mraze,že jsem měl na sklech jen průzory na BVP,mi zapomenout nedá.
reagovat
Dnes beru u dvou třech vybraných a na zimu si tam to nemrznoucí svinstvo doleju.
Jinak ohledně jarní sleziny tedy rozhodujeme mezi kýtou a koleny.Nějak to necháme vyvrbit a pak se Stroftem zařídíme.Petře beru Tě za slovo,neb je vidět,že většina jsou „nedočkaví“ konzumenti
Aprpos,nemá někdo možnost svařit nějaký nerez? - Úterý 7. února 2012 v 10:00 ® lubo OV reakce na …
-
Tam už benzín nekupuju pár let. Vlastně od té doby, co rakušáci začali dělat obstrukce na hranicích kvůli Temelínu. Tehdy se taky organizoval bojkot. Akorát náš národ moc nedrží pohromadě a tak to zase tak masově nerozšířilo.
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 9:29 ® Ciffik reakce na …
-
jajco>
reagovatneznáš mě a bráchu
- Úterý 7. února 2012 v 9:24 ® jajco
-
Jednou sem tu kýtu uzenou taky bral a cena byla tuším kolem 120,–za kilo.Nebylo to ale z toho Moravanu jak psal stroft,cena myslím že bude podobná.Kýta měla kolem deseti kg a 15lidí to nesnědlo.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 21:37 ® Stroft
-
Podpořte a bojkot nákup pohonných hmot u benzinových pump OMW. Od už 5tý den jsem zamrzlý!!!!
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 21:33 ® Stroft
-
IV.TO.ŠIRDA> A teď si představ, že by chytly Tondu, to by jim vypadly oči z důlků.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 21:32 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> kyselino
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 21:31 ® džigit reakce na …
-
Stroft> šlo o představu.Když si psal o dovozu a tak.Aby si případní strávníci udělali představu,kolik na hlavu
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 21:14 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Co se týká ceny, tak to z hlavy nevím. Myslím, že to nebude levnější ani dražší než jinde, ale umí to udělat. Váhy jsou různé, podle počtu stravníku by se objednala velikost.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:58 ® Zcuter reakce na …
-
to je jedno.. já to všechno sním…
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:56 ® chose120
-
S Alici jsem se pobavil a zajedeme do polska koupit kolena ktere ve velkem hrnci povarime a dodelame v troube uz pripravene k papani pak to spocitam a kazdy neco prispeje a je po starostech.Jinak neco z mé praxe kde každých půl roku zabíjím s otcem 2 prasátka a vím že je to dřina vše připravit a hlavne je vykrmit
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:54 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> počkej až bude znám počet účastníků
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:49 ® Zcuter
-
no.. ta kýta taky není tak špatný nápad…
reagovata asi by byla jednodušší příprava
… a co tak rovnou kýty dvě?
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> Peťo, to jsem nevěděla, že umíš tak dobře básnit
reagovatposlala jsem ti na tvého emila něco, co se ti může stát na Hartě, když tak jezdíš na lodi
. Chtěla jsem to původně vložit sem na Ostravu, ale nevím jak
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:20 ® jajco
-
IV.TO.ŠIRDA> Neznám datum.A dopředu je to pro mě složitější,protože nevím v kterém koutě Čr se budu zrovna nacházet.Ať to rohatej upřesní a já se kdyžtak přihlásím.Kde je vlastně ta bečkárna?
reagovat