Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.245.822 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 6. února 2012 ve 20:16 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> nádhera,pustil jsem slzu.Ať už je tepleji :-))

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

jajco> no tak naváhej a přihlas se,Čertík Džigit tě zaregistruje

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:09 ® jajco
jajco

Hrozný fórum tady!Dnes už podruhé ste mě tu donutily navštívit lednici!První džigit s pečeným kolenem někdy dopoledne a taď tohle!:-O

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 20:03 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

…něco pro inspiraci a chuť účastníků příští akce, k tomu ještě by nebyla špatná bečka piva :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19718.jpgfoto/forum/2012/th-img19719.jpgfoto/forum/2012/th-img19720.jpg
Pondělí 6. února 2012 v 19:42 ® džigit reakce na …

Stroft> co to koštuje,ať je přehled

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 19:37 ® Stroft
Stroft

Té kýty, bych se fakt nebál, na větší akce si je u nás objednávají lidé se širokého okolí. Může se to objednat na den akce a přivezu to ještě teplé.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:51 ® džigit

lubo OV> ono záleží na připraveném kousku/Stonava dodává velikost podle přání zákazníka/,ale jeden už zasil semínko pochybnosti,což stačí :-((
Já jsem buď pro tu kýtu,nebo naložím šunkové kolena/jedno na dva až tři soudruhy/,doma ovařím a tam doděláme,nebo tu kýtu.Živánskou je taky možno.Všechny tři jsou rychlé na přípravu a ta délka opékání bude cca stejná.
Takže zapsáno-na jednu z těchto variant:
Džigit
Stroft
T
I
M
LuboOV
Ciffik
Zcuter
Relis
Buřty piliňáky:
Chosé
Alice

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:49 ® lubo OV
lubo OV

Slušně vychovaný pes se drží pána a pokud ne opečeme ho taky :-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:42 ® džigit reakce na …

Ciffik> on je to trochu problém,když je pes větší než králík.On se pořádně neproběhne a Ty se neuvolníš,bo budeš furt ve střehu.Navíc tam možná nebudeme sami a pokud do toho padne déšť bude problém.To je náš /pejskařů/ osud.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:42 ® lubo OV
lubo OV

Hlasuju pro ten Stroftův nápad s tou kýtou, bo nevěřím, že sežereme celé sele. Ale ať se naše BSP rozhodne pro cokoliv, klidně zajistím hudební program, pokud bude chuť si zabékat. Na bečkárně se to sice moc neujalo, ale oheň je oheň. Ten rozespívá i hluchoněmé :-) A otupí se ostří. U nás ve firmě se vždycky s vedlejší střediskem celý rok pracovně navzájem „žerem“, na konci roku pak direktor pronajme celý penzion na horách, po páté flašce si ve tři ráno kolektivně padneme kolem krku a vše je zapomenuto :-)

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:40 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

IV.TO.ŠIRDA> už ti leze na nervy? :-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:34 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Ciffik> ty máš dostat bráchu na posed, ať si konečně střelí toho lončáka :-)) Myslíš si, že by na 400 m trefil třeba i Širdu ?

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:32 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> Pepíku, než Džigit se Stroftem opečou kýty, sele a kolínka, tak ty s Alicí můžeš opéct třeba dva metry buřtů a dáme jim jméno buřtíky ala Chose a Širda vezme pasovací právo a pasuje tě na vrchního opekače buřtů :-) fantazii se meze nekladou a věřím, že při popíjení ohnivé vody bude veliký hlad, tvoje hlavní funkce ovšem bude vše zdokumentovat, nafotit a podat hlášení sem na „chytej Ostrava“ :-)

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:27 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

džigit> o to mi právě jde :-> chtěl jsem tím naznačit, že akce bude pravděpodobně bez Hokyho

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:11 ® džigit

Takové akce bez psů,poku nechceš problém,musíš uvázat.Má to pak smysl?

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:03 ® džigit reakce na …

Ciffik> šak on ho někdo pokouše a dá pokoj

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 17:48 ® Ciffik
Ciffik

hm, pokud příprava takového čuníka není taková sranda a hrozilo by to neúspěchem jsem pro tu kýtu (tam už nebude co zkazit) a pokud se na jehlu vlezou 2–3 kolínka bude to tak samo supr akce…

klucíííí mám ale problém – chtěl jsem vzít sebou Hokyho, bo už má od posled co sežral Širdům zlatou rybku celkem hlad – jen nevím jak přežije ten rožeň :-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 17:10 ® chose120
chose120

Myslím si že bych to nechal na opékání buřtů a chuť prasete bych si nechal zajít.Toto bude rozhodně jednodušší:-) Alice bude hlavní opékač:-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 16:40 ® džigit

Stroft> díky pane.
Četl si SZ,vzal bych to křeslo

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 16:05 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> http://www.moravanpetrvald.cz

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:55 ® džigit reakce na …

relis> tož vitej v klubu jedliku bileho masa :-)

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:54 ® Stroft
Stroft

Ta sobota musela být prazvláštní, když už Širda zabásní. Na Bečkárně se libá vůně nese vzduchem, všichni slintaj s plným břuchem. Na břehu rybníka stojí banda vyblitá, jen Kakadu křičí né né ne, vnadějí je zakázané. Dája ohled nebere, prcka polkne a na zákaz nasere. Lubo se tomu jenom směje a s kytarou dál si pěje. K večeru je vše zase v klidu a u ohňa pijou první ligu. No, není to fajna grupa ta chytejacké rybář tlupa!

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:46 ® relis reakce na …

džigit> relis + špendlikovica
doktor mi nakazal jest bile maso tak možu od podgarli až po kytu.:-D

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:45 ® džigit reakce na …

daja> kýta neboprase,všecko se to spase! Hlevně jak bude mastna huba,bo Ivetka zas bude rozlivat tu červenu šťavu :-)

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:40 ® daja

Pro me je rozhodujici termin, ja jsem 22.3.-9.4. mimo, takze az sem kakadu hodi termin budu chytrejsi. Kyta taky vypada dobre, aspon bude vic casu na kecani a popijeni :-)

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> pak v duchu hesla : na břehu rybníka Stroft s Džigitem prasečí kýtečky opíká a Širda jim je žere, ať se z toho neposere :-))

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> Čertíku, promysli ten Stroftův nápad, nebylo by to špatné

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:13 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> v duchu hesla"Na břehu rybníka,sele se opíka" :-))

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:13 ® jajco
jajco

Stroft> S tím mám taky zkušenost a je to lepší než celé prase.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:10 ® džigit

Stroft> no taky možnost.Já na tohle mám gril doma s motorkem do 15 kilo.
Je nějaký odkaz?Určitě bych jejich služby využil :-)

reagovat