Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.245.762 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. února 2012 ve 14:05 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přihlašujeme se na konzumaci selete na Bečkárně v počtu 3 osob, Džigite – zapiš to…
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 14:03 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, kamarádi… psal jsem Zcutrovi o tom lončáku jen z hecu
tak už se tady neurážejte, protože na našem příštím srazíku se nebudete moci kamarádům podívat do očí
Každý příspěvek a názor je orginál, a proto si se zájmem přečtu všechny a z každého si něco vyberu ať už pozitivní nebo negativní, ale nikdy bych nikoho neurážel.
Co se týče toho selete mám velmi velké zkušenosti s konzumací,ale s přípravou ni. Můj osobní názor s realizací tohoto skvělého návrhu je, že by celý kolektiv pověřil Čerta, ať si vybere pomocníky a tento plán uskuteční. Nejdříve je ale třeba toto:
1.Kakadu musí rychle dát volný termín na Bečkárně
2.Každý kdo se této akce bude chtít zúčastnit tak se sem napíše do 29.2.2012 a Džigit si to zaregistruje
3.Podle počtu zájemců Džigit vypočte vstupné na tento ostravský srazík
4.Takže tuto akci bude organizovat Čertík,Radan a Džigit + dle jeho výběru pomocníci. Neard bych, kdybyste se zase tady začali hádat nebo dokonce rvát
5. heslo této akce : VZHŮRU DO BEZVĚDOMÍ, S PROMAŠTĚNÝMA ŽALUDKAMA A RYBÁM ZDAR
reagovatŠirda
- Pondělí 6. února 2012 ve 13:52 ® Stroft reakce na …
-
džigit> U nás, družstvo Moravan, prodává uzené kýty, které mají velký věhlas. Ty pak stačí hodit na rožeň a jen odkrajovat. Je to prakticky bez práce a chuť znamenitá. Klidně to můžu zajistit.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 12:46 ® džigit
-
Stroft> on je většinou problém v lidech,tedy počtu a jejich ukázněnosti při konzumaci.Nedočkavost a závist při výdeji
reagovatJinak na Stonavě připraví vepře na gril dle přání zákazníka
- Pondělí 6. února 2012 ve 12:27 ® Stroft
-
Chlapi co jste na tom srazu upekli, že o tom nevím......nějaká opékačka? Hm, tak to bych uvítal, pravdou je, že zpracovat a upéct čuníka, není sranda ale výsledky jsou úžasné. Rád se přidám a jsem ochoten přiložit ruku k dílu. Zakopejte tomahawki a napište své možnosti, jak přispět k takové super akci. Z mé strany je peněžní příspěvek a pomoc čertovi z lakem jistý.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 12:19 ® džigit reakce na …
-
daja> nebude to tak horké
reagovat
Těžko něco uděláš, když se Ti někdo,kdo to viděl či o tom slyšel,snaží vysvětlit,že to vlastně nepůjde a je to na ho…
Já se toho natočil od skopiny po vepře docela dost.Dělal jsem pár akcí tak říkajíc „na klíč“.Jen mám momentálně problém,že jsem rožeň a udělátka zapůjčil a „prej“ jim bylo ukradeno.Myslím si,že by se tu určitě někdo zručný to vyrobit našel.Na naložení mám „špricku s jehlou“ takže ani toto by nebyl problém.No a pokud to s dostatečným rožněm nedáme,můžeme umotat pár kolen,no ni? - Pondělí 6. února 2012 v 11:51 ® daja
-
Nejak se to tady vyostruje. Udelat prase neni urcite lehka vec, ale kdyz se to dobre naplanuje tak by to mohlo klapnout. Jsem ochoten dopredu prispet, precejen se pak penize spatne vybiraji, kdyz se lidi vali po zemi a neni s nima rec
A propo se omlouvam Zcuterovi, nevim jestli mi rozumnel vse co jsem v sobotu rikal. To je tak, kdyz clovek dorazi na sraz a ma uz neco vypito z domu. To pak staci par panacku metaxy a nejake to pivko a jazyk se mota… Prikladam jeste recept na moje muffiny, soude podle toho, ze se nich brzy zaprasilo tak mely asi uspech.
pulka ramy creme bonjour (cela kostka je 250g) spetka soli 1 vanilkovy cukr 70g cukr krystal
3 vajicka 220g hladke mouky 1 prasek do peciva mleko podle potreby (3–5 PL)
1 baleni cokolady na vareni (100g) 30g vlaskych orechu, muzou byt i liskove, nebo buraky
kdo nema cokoladu ani orechy, tak tam nalame 2 tatranky
Postup: z ramy, soli a cukru vyslehame krem, pridame vejce, mouku, prasek do peciva. Podle potreby prilevame po trosce mleka az ma testo idealni konzistenci, je takove vlacne. Potom do toho hodime nasekane orisky a cokoladu.
Idealni je mit formu na muffiny na 12ks, mnozstvi testa je tak akorat na tuto formu. Muzeme pouzit bud kosicky, nebo staci formu vymazat maslem a vysypat strouhankou nebo drcenym kokosem.
Peceme pri teplote 170st asi 20–25 minut az maji muffiny tu spravnou barvu
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 9:51 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> a očempak?Ty si měl potřebu mi něco sdělit,já slušně odpověděl,že si mě pobavil tak co potřebuješ dál?
reagovat
A neřeš moje stavy.Dělám si je za svoje a kdy chci já… Musím jít makat,měj se - Pondělí 6. února 2012 v 9:27 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Až vystřízlivíš,tak se budem bavit normálně…ok?
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 9:24 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> teď si mě pobavil,asi už neusnu
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 9:19 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Jestli jsem četl dobře,tak se Chose snažil asi poradit nebo varovat Zcutera ohledně přípravy pašíka a asi to vzal za trochu nešťastný konec…
Nicméně,„cíťa“ nejsem,ale nic ti nedává právo se navážet do mého zaměstnání.Ty víš úplné houby o tom,proč a z jakého důvodu dělám zrovna toto a nic ti po tom není.A jestli by tě to náhodou zajímalo,jsem ti k dispozici ti to osvětlit přes SZ.
Mimochodem,kosočtverce jsem nikdy neměl potřebu do lavice vyřezávat.Tak nízké IQ nemám…
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 9:08 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> nepovídej cíťo,to muselo bolet viď…
reagovat
Hraje neustále chytrého ve všem,tak nevím proč bych se nemohl ozvat.Mladej chce něco udělat a tak mu to hned na startu zepsujem?Jak ubohé - Pondělí 6. února 2012 v 8:49 ® kety.vydra
-
džigit> (Na Choseho) Být tebou tak o tom navážení do lidí,o kterých víš prd radši pomlčím- VIZ. rýpanec do mě ohledně vyřezávání kosočtverců do lavice atd…Jelikoš to bylo bez smajlíka tak jsem to vzal osobně.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 7:11 ® nnnap
-
vy jakože prasátko umejete, voholíte, necháte poležet ve vaně a potom ho date nad voheň?
reagovatMASAŘKY!
To ja si udělám fotečku a pušťam zpět! Jestli si za rok vemu tak 10 prasat. To je MAX! - Pondělí 6. února 2012 v 1:58 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> na kecy o lončáku se vysej.Lidi se někde něčeho doslechnou a pak plácaj nesmysly.
reagovat
Jinak se toho s Tebou klidně ujmu,ale věz,že pokud nejsou love předem,už se nedočkáš! Špricku mám a lák nachystám,někde už jsem to viděl - Pondělí 6. února 2012 v 1:54 ® džigit reakce na …
-
chose120> meleš nesmysly a zbytečně se navážíš do lidí o kterých víš prd!
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 21:45 ® chose120 reakce na …
-
Zcuter>To co tady plácáš je jedna věc další věc je zabezpečit naložení prasete pak motorek který ho bude otáčet a správné dřevo atd.Mám zkušenosti s tímto u otce který už několikrát opékal prase a vím jak to dopadne
reagovatSám jsem to zabezpečoval a nakonec jsem se i toto staral tak neplacejte blbosti a doneste kazdy
tvrde a domaci vyrobky a je to ok
- Neděle 5. února 2012 ve 21:08 ® Zcuter reakce na …
-
Já netvrdil, že budemem mít lončáka… mě se ulovit nic nepodaří.. u nás nejsou.. ale v masokombinátu bych něco domluvil obědnal… klidně bych si to vzal na starost… pak už jen někoho, kdo by se obětoval a čuníka na boudu na bečkárnu přivezl… (ale to je ještě daleko…)
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 19:54 ® nnnap reakce na …
-
lubo OV>
reagovat, nijak panebože, jenom srovnávám zvůli mediálního magnáta
To jenom z principu. Já nic proti němu nemám. - Neděle 5. února 2012 v 19:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zcuter> už se těším, jak budeme opékat lončáka…tak se snaž
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 19:44 ® lubo OV
-
nnnap> čím ti konkrétně MM ublížil, že ho tak „miluješ“
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 17:56 ® Zcuter
-
Sraz byl perfektní, jen jste se všichni nějak rychle rozutekli… v březnu se bude dělat snad i to prasátko (od rána a večer už budeme konzumovat…)
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:45 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
nnnap> stačí se domluvit do osobky a příště se pro tebe se Širdou stavíme, nevidím v tom žádný problem, záleží jen na tobě…
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
jaki> v březnu svou absenci můžeš napravit… pro tentokrát přijímáme omluvu
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:40 ® nnnap reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> tak to bude muset širda tu maringotku trošku nafuknut!
reagovat
Nebyl by problém s vámi posedět, problém je, že pěšky nechodím. Ať to do vás padá a humoru plnej stůl. - Neděle 5. února 2012 v 15:24 ® jaki reakce na …
-
Nejdřív omlouvám svou neučast,trošku bojuji se zdravotními problémy ale když vidím fotografie tak účast byla slušná až trošku závidím.
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:09 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
nnnap> byli jsme v jedné hospůdce…stejně by jsi nepřišel,nevíme odkud jsi, protože jsi dost utajený. Ale příští naše akce bude v maringotce na tajném místě
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:00 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 5. února 2012 ve 14:50 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ze zlatavého moku každému z nás vyhládlo a na Kakadův povel „nádraží“ okamžitě všichni reagovali
reagovatS Hořou jsme se domluvili, že příští tentokrát už jarní srazík uděláme jednu sobotu v březnu. Kakadu dostal od kolektivu za úkol, tuto akci na Bečkárně zorganizovat a pokud ne, tak mu budou odebrány noty
- Neděle 5. února 2012 ve 14:47 ® nnnap
-
IV.TO.ŠIRDA> kde to lopete?
reagovat