Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.245.736 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. února 2012 ve 14:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Daja ještě v kabátě a už měl nalito…Hořova Metaxa mu chutnala…
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 14:30 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Včerejšího rybářského absťáku se zúčastnilo asi 15 notně nadržených ostravských chytejáků…ponorková nemoc se projevila jen u jednoho účastníka… Poprvé jsme se i seznámili s Chorchem, který vyrábí perfektní bambusové pruty.Jeho bambusák byl všemi velice obdivován a LuboOV prohlásil, že je to mistrovský kousek.Hořa zkoušel, jak s touto udicí udělat dvojšvih a mladí jogurti čuměli jak péra…
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 13:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
frenki> členství musíš zaplatit do konce února, účetní na svazu bývá každou středu, máš to ve frýdeckém zpravodaji, který jsi určitě dostal
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 10:46 ® lubo OV reakce na …
-
Jednací řád Českého rybářského svazu, Čl. 3 Členství ve Svazu(k § 3 Stanov), odstavec 4b hovoří o zaplacení do konce února příslučného roku. Vše najdeš zde: http://www.rybsvaz-ms.cz/…rad-crs.html
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 10:27 ® frenki
-
prosím vás členské se musí zaplatit do kterého data v únoru velice děkuji- nejsem si stoprocentně jistý
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 8:22 ® džigit
-
Dobre jatro Ostravo!!! Zdravim z pacovniho procesu.Nad sebu vidim modre,Mittal vali na Frydek,Zyrtec zustal v krabičce,fajně se dycha,venku teplo, enem –14°.Co vic se při neděli přat.
reagovat
Kdyby keremu ze včerejška chybla Puma mikina,tož nech se přihlasi,mně jedna přebyva.
Jinak super večer včera.A „zdravim“ fšecki slibotechny!!! - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:32 ® Stroft
-
Dal jsem do bazaru, kdy měl někdo zájem.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 15:56 ® kakadu reakce na …
-
džigit> super čerte.Dopoledne střihnu jednoho meloucha a v 17 budu tam.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:54 ® Stroft
-
Chlapi, kdy někdo potřeboval levnou sekretářku, tak tato, bude brzo k mání.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:25 ® džigit
-
chlapci, objednal jsem vám spojený stoly v zadu pod plátnem,oddělí to paravanem.Pro 16 lidí od 17:00 hod
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 22:51 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> tady spíš oltář se zákristií
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 22:35 ® Zcuter reakce na …
-
Ale z druhé strany, kdo se může pochlubit, že má v bivaku vanu, obývák, koupelnu atd atd ???
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 21:06 ® Ciffik reakce na …
-
Zcuter> než to postavím tak mám půl sezóny v …
reagovat - Středa 1. února 2012 v 19:08 ® Zcuter
-
Nový zlepšovák pro ty, co chodí rybařit pod bivak…
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:23 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Kapr +60. Teoreticky to mám vymakané.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:06 ® kejra
-
Stroft>Což o to,něco na tom možna bude,ale kdo to ma tak nakrmit?…budu se nadále držet svého systému sněhulák
reagovat…jinak definuj pojem větší pobřežní ryba
- Středa 1. února 2012 v 11:57 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Kuwa 10sítka je na mě moc, ale 9ku bych si dovedl představit. Spíše pokoukávám po match, letos se chci zaměřit na větší pobřežní rybu.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 11:33 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Logicky, to smysl má, jak to začal přeměřovat udělátkem na Plotici a Cejna, tak jsem byl v pasti. Určitě si to budu pamatovat!!!
reagovat - Středa 1. února 2012 v 8:59 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> koukal jsem, pěkný video…jen s tím rozhozem nad krmný místo souhlasíš? já jsem se snažil praktikovat dle jeho slov ,,all on the size of plate,, vše na velikost talíře
reagovata s tím partiklem to teda dělám blbě
vyzkoušíme uvidíme
- Středa 1. února 2012 v 0:14 ® kejra reakce na …
-
Stroft>Pěkné a příjemné pokoukání…už leštím tu desítku!
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 21:08 ® Stroft
-
Všem palvačkářům, feederařům doporučuji výborná videa:http://www.mrk.cz/clanek.php3?… Ps.Hlavně Kejra, by neměl nevidět
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 18:38 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>O vikendu mam na hlidani Vojtu tak pokud bude nemocny tak bych prijel jinak si ho chci uzit.Urcite se budete bavit i bez me ale diky za pozvani.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 17:55 ® mkratas reakce na …
-
kakadu> já jedině 5 let starou slivovičku tzn.ročník 2007 – vypálená na jižní morave oblast Valašsko- už se na ni těším
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 16:31 ® Forme
-
Mě to bohužel nevychází. Jsem v práci. Pěkně si to užijte a zapite
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 15:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> já piju Metaxu od pěti až do sedmi hvězdiček
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 15:57 ® IV.TO.ŠIRDA
-
chose120> Pepíku, ty nejdeš v sobotu na sraz? Musíš přijít i s Alicí,ať nás všechny můžeš informovat o Praze
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 14:39 ® kakadu
-
Jeden malý dotaz pánové a dámo.Jakou lahvinku ohnivé vody mám zakoupit pro oslavu úspěšně složených státních zkoušek z elektrotechniky?
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 13:26 ® Hora
-
LeoC, kejra, Kakadu, mkratas, leoC, luboOV, iveta, tonik, zcuter, Ciffik, Hora, staker, daja, kdo další se hlásí ?
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 12:39 ® daja
-
Tak sobota vypada pozitivne. Ivetko, az budes delat kolecko s nalivanim panacku, tak me prosim vzdy jedno kolo vynechej, at to mam cas rozdychat
reagovat - Pondělí 30. ledna 2012 v 17:25 ® Ciffik
-
Zcuter> omg brácha máš to ke mě daleko viď? že to musíme řešit přes net
reagovat