Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.245.703 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 30. ledna 2012 v 16:18 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

nevím nevím.. jak celou ,,zimu,, nic tak dneska jsem viděl cca 200kormoránů.. myslím, že jestli to tak bude všude, tak budeš místo bílé ryby chytat na červíky ,,černou smrt,, …

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:12 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

daja> ba naopak je nutno se řádně posilnit neb krev řízlá s kvalitním destilátem nezamrzá :-D

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 11:56 ® daja

Ahojte, zjistim situaci doma a dam vedet, snad nenastanou komplikace. O vikendu ma mrznout snad jeste vic nez ted, takze to bude chtit pit s mirou, at nekde nevytuhneme :-)

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 1:27 ® džigit

no,čekal jsem na hovor a vono nic.Snad bude stůl o.k. bo při odchodu nebylo na salónek dost lidí.
Pokud ještě někdo jde,překopčete seznam a dopište se

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 22:01 ® Ciffik
Ciffik

taky bych měl dorazit

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 22:00 ® Ciffik
Ciffik

začínám mít absťák – dodělám zkoušky a pofrčím k vodě, napadla mě vrbická stružka. Je to kousek a pokud nebude pod ledem mohlo by se něco chytit. Bílé ryby tam bejvalo dosti.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 20:05 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> mám to brát tak, že se sejdem u Eliho…???

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 19:50 ® staker reakce na …
staker

klidně mě tam připiš, aby mi vyšlo jedno místečko.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 19:47 ® džigit

LeoC> pro oživení
kejra
Kakadu
mkratas
leoC
luboOV
iveta
tonik
zcuter

Teď to záleží na vás,zatím je to na stůl v hospodě :-) Já můžu po 19 té,dorazím ze šichty.Teď tam jdu,tak mi můžete zavolat okolo deváté,kolik a v kolik :-) číslo mám v kartě

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 19:05 ® LeoC
LeoC

hej bando, přihlásilo se už dost lidí, alespoň dle Džigitova sčítání, ale nějak mi uniká KDE a v KOLIK se sejdem…?

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 5:31 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Jo,jsem smolař a pesimista:->

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 5:30 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Já dělám taky dvanáctky,ale na rozdíl od tebe jenom samé noční od 18ti do 6ti.Můžeš mi říct jak to mám asi udělat??=-|

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 5:28 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Jak to že ne? Jsme se viděli na Arnoštu9-) :-))

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kety.vydra> keťáku, pořád máš stejný problem…minule jsi taky chyběl, snaž se to napravit

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Hora> nezapomeňte na kuchaře pekaře Pepu…

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:02 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> člověče ty jseš samý pracovní víkend. Já už ano nevím, jak vypadáš :-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 20:36 ® Hora
Hora

Toho 4.2 bych se mohl ukázat,mám zrovna volno.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 20:01 ® džigit reakce na …

kety.vydra> já mám čtyři dvanáctky po sobě,ale dojdu.Sice po devatenácté,ale doju,srabe :-))

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 19:45 ® LeoC reakce na …
LeoC

IV.TO.ŠIRDA> Omlouvat se nemusíš, není za co, ty sis rýpla a já taky :-P . Ale vše je v poho. Co se týče povelu nádraží, tak mám trochu obavy o naši komunitu, neb posledně by ani Pendolino nestíhalo. P.S. Já mám trochu utrum, bo mi koncem minulého roku diagnostikovali celkem festovní cukrovku a rádoby bych měl se zdržet alkoholu a asi 90% jídel, které mám rád.....

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 19:34 ® kety.vydra
kety.vydra

Na sraz bohužel nedorazím,vychází mi pracovní víkend:-((

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 19:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kakadu>…neboj jsem tvrdý Hanák z Nemilan u Olmice a kalhoty mi neplandají… jen tak pro zábavu uvařím, uklidím, vyperu, vyžehlím a někdy můžu jít i na ryby… no prostě ideální stav, tak mi nezáviď :-)) )

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 17:08 ® kakadu reakce na …
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> Tondo BACHA!!! Iveta na tebe šije boudu.Pečením to začíná a nakonec budeš lítat s prachovkou po kvartýru.=-|

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 13:17 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Je tam rezerva cca.Od 20–35mm. Pochybuji, že nějaká loď bude mít zábradlí silnější.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 13:15 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> líbí se mi tvé kuchařské výtvory…apropó je to slané nebo sladké ? Napiš recept, ať Širda může začít :-))

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 13:15 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Vy už všechno máte ty háčky by vás určitě nezachránily:-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 13:12 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

LeoC> jestli jsem tě nějak naštvala, tak se ti omlouvám, ale všem našim ostravským chytejákům je jasné, že to mé šťouchnutí bylo velice pozitivní a na své kamarády se přijdeš podívat…přijeď busem, aby jsi mohl v klidu vnímat Kakaduovy rozkazy " nádraží "a já budu opět nalévat…

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 13:05 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120>… a co jsi dovezl mě ?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 12:54 ® chose120
chose120

lubo OV>Samohrejme ze tam byly novinky jako jsou ty hacky s plickem jako rotacka nove druhy prutu ktere me moc sice nezajimaly ale takove pruty od shimana bych si nechal urcite libit.S panem Tychlerem jsem si velice rozumel a firma shimano fakt u me vyhrala hlavne v kvalite vyrobku.Jine znacky ve me zbuzovaly neduveru!!!Znacka Mivardi byla naproti jim se zase podaril bivak za solidni penize tomu bych i veril ale jiny vyrobek krome splavku bych si u nich nekoupil.Koupil jsem si hacky viz foto a myslim si ze budou velmi dobře lovit ostrost je super a pevnost taky ale cena je velmi vysoka.Jinak super a zavrsila to krasna slecna ve vlaku ktera mi otevirala pivka:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19590.jpg
Sobota 28. ledna 2012 ve 12:42 ® džigit

ste mně s tím pečením inspirovali,tež cosik upeču :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19589.jpg
Sobota 28. ledna 2012 ve 12:17 ® kejra
kejra

Stroft>…jj,tenhle forichtung mám v záložkách už od minulého roku…to větší kvaerno má ale i tlustší zábradlí,tak to ještě musím nějak vyfárat ať to nedopadne jak na Seilandu

reagovat