Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.245.598 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. ledna 2012 v 16:49 ® Forme reakce na …

:-) huliče? to má víc významů .-)

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 15:59 ® Stroft reakce na …
Stroft

Forme> A to si neviděl ty huliče co se tady tváři jako abstinenti, že…přiznejte se:-)

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 14:20 ® Forme reakce na …

Díky. No dostat se sem je záhul :-) ..

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:24 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

No Cifik už to napsal za mne, takže není co dodat. Já osobně omluvu přijímám a vítej mezi ostravskými chachary :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 18:33 ® Forme

Velmi rád se ukážu pokud mi to práce dovolí všem díky

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 18:28 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Forme> jsem ráda, že jsi svůj dotaz vyřešil, přijď na náš jarní sraz asi v březnu, který pořádá obětavý Kakadu a jako omluvu vem s sebou láhev ohnivé vody :-)) velmi rádi se s tebou všichni seznámíme a budeš se divit, jaká jsme dobrá rybářská parta a můžeš se seznámit i s některými mistry v rybolovu :-) Kde a přesně kdy se srazík uskuteční se dozvíš tady na chytej Ostrava a okolí.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 16:02 ® Forme reakce na …

všm moc díky a omlouvam se zbytečný nedohody díky.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 12:44 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Forme> Jinak co se týče té otázky – nikam nezmizela jen si pleteš fórum a diskuzi se stejným názvem. Nikdo nemá zájem ani práva ti tu něco mazat.Mrkni sem http://www.chytej.cz/…ava_a_okoli/ je tam viď? ;-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 11:12 ® kakadu reakce na …
kakadu

Forme> Pokud momentálně bydlíš v Bohumíně tak veškeré potřebné informace máš zde: mobohumin.sweb­.cz/index.htm včetně cen povolenek přihlášky atd. V případě nejasností ti určitě rádi poradí někdo z členů výboru MO Bohumín.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 11:05 ® Pitrys

zlomiljsemprut: Ve dnech 14. a 15. ledna bylo mezinárodní sčítání vodního ptactva. Zůčastnil jsem se po oba dny, nachozeno asi 35km kolem Odry a okolních stojáků. Zaregistrováno 9 kormoránů, na nocovišti, kde v uplynulých letech bývaly stovky exemplářů, nebyl ani jeden (přitom tuto sezonu jich tam bylo už zjištěno asi 150 ks). Z tohoto hlediska je tedy průběh letošní zimy velice příznivý. To ovšem nevylučuje, že na jiných lokalitách se nebudou kormoráni vyskytovat ve větších počtech.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 11:03 ® hraji reakce na …
hraji

Forme> cena povolenky a poplatků v MO se liší a to dost podstatně. Takže je těžké sem napsat něco univerzálního. Protože skutečnost se může lišit mezi různými MO i o tisíc korun. Všechny informace jsou dohledatelné na internetu. Rybářský lístek stojí 100/1rok, 300/3roky a 500/10 let. Povolenka dle územního svazu, na severní Moravě 1300/MP a 1400/P Možná by stálo za to si přečíst i tento odkaz: http://www.rybsvaz.cz/?…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 10:13 ® Forme reakce na …

Ano tu jsem myslel jen na serveru jsem ji nenašel,.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 10:12 ® Forme

Všem díky za odpovědi a opakuji znovu nepotřebuji říkat a prozrazovat vaše místa to vůbec ne ..ano pravda je o tom že jsem měl domluveno přes známého rybářský lístek.ten nějak nevyšel a má otazka padla na tohle.Pokud mi řeknete kam si jít vyřídit povolenku a rybářský lístek(nejsem členem).Popř kolik to vijde cenově.Nemusíte napsat..Díky

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 10:07 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Forme> No udělejme tlustou čáru a skusme to ještě jednou. Jak jsi níže psal o té smazané a nezodpovězené otázce. Není to ta otázka, jak jsi se 19. ledna ptal na cenu povolenky, na zkoušky a kam se v Ostravě obrátit na vyřízení?

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 16:15 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Chodíte se teď v zimě obšas projít kolem vody? Jdou vidět kormoši?

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 14:25 ® Stroft reakce na …
Stroft

Forme> Mám pocit, že jsi zcela nepochopil smysl toho serveru. Tady není poradna ale diskuzní forum. Vy mladí si myslíte, že dostanete vše zadarmo a nejlépe hned. Mít před třiceti léty takové možnosti jako máte dnes, tak mám odchytáno 100× tolik co mám:-(

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 8:54 ® chose120 reakce na …
chose120

Forme>Jsem si 100 procentne jist kdyby jsem tady napsal sve mista kde chodim tak si uz nezachytam.Hodil jsem tady pred par tydny par fotek z jednoho toku a uz to hned nekdo poznal a nebyl jediny.Chod kolem vody jako kazdy jiny rybar treba i s blbym rohlikem a zachytas si ver mi.A sam si najdes mista kde se ryby objevuji a nepotrebujes navod kde si sednout.Ja treba kdyz jdu na ryby tak nachodim nekolik kilometru a vzdy neco chytnu az na par vyjimek.Zrovna ted v zimnim obdobi je super moznost najit zimoviste a zachytat si.Preji hodne stesti:-)

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 8:50 ® džigit reakce na …

Forme> to si vykládáš krapet jinak.Musíš pochopit,že se takto,,či podobně vyptává skoro každý nový rybář.
Pročti si jednotlivá fóra a třeba i jen zadání/s nejmenším počtem odpo/ Kde,kdy ,jak a na co berou.Pro nás je v tomhle rybařina tak trochu „soukromý revír“.Ryb je málo a flek Ti dnes těžko někdo prozradí.Spíš jen nějaká techřešení a zkušenosti s cajkem,se kterým se někdo nějak dostal do styku.
Navímco nechápeš na tom,že Tě odkazujem na soupis revírů v okolí.Máš tam toho opravdu požehnaně,tak se zvedni od PC a projdi či projeď se okolo vody.Ona je ta správná rybařina tak trochu o osobních „obětech“ a ne o vodění za ručičku…
Když uděláš řidičák,taky budeš mít dotazy jak,kde a s čím jezdit?!?
A nebuď uražený,ještě se Tě nikdo nijak nedotkl :-)

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 8:14 ® Forme

Nehadam se nechci tady vodit za ruku nebo co zde řešíte :-) psal sem zde jiny věci než mi bylo odpovězeno na stare otazky(diky za odpovedi).2dny z5 sem se chtěl poptat.na druhej den sem na serveru nenašel ani mou otazku natož odpovědi.takže nehadam se. za to mi to nestoji. Ale jak tak koukam tak tyhlety fora jsou k ničemu když člověk se popta a ještě dostane vynadaný :-) ať se daří a přeji pěkný ulovky do novýho roku

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 22:21 ® chose120 reakce na …
chose120

lubo OV>To je jak v debatním kroužku:-)

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 21:50 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Forme> nerozumím ti. Otázku ti nikdo nesmazal, odpovědi jsi dostal. A to lepší a hodnotnější, než si uvědomuješ. Kdybys nad nimi popřemýšlel ..... Ale možná místo přemýšlení dáváš přednost napadání ostatních, když ti někdo okamžitě nevyhoví podle TVÝCH představ. A v tom případě alespoň já osobně už ti neodpovím na nic.

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 v 16:48 ® džigit reakce na …

Forme> co Ti kdo mazal? http://www.chytej.cz/…um-odpovedi/
Udělal jsi zkoušky,máš soupis revírů,máš internet?Tak co bečíš.Když jsme začínali,museli jsme si to obšlápnout a Ty máš možnost si to prohlídnout na netu.Co čekáš?Že Tě někdo hned bude brát k vodě,najde Ti fleka a ukazovat co,kde a jak? Jsi z Bohumína,máš okolo sebe spoustu revírů!

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 v 16:39 ® džigit reakce na …

Stroft> takhle mu nepomůžeš,takhle ne! Necháš ho tam samotného? Neukážeš jak a na co? :-))

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 v 15:23 ® Stroft reakce na …
Stroft

Forme> Co to meleš, odpovědi jsi dostal, máme tě vzít za ruku a posadit tě k Odře?

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 v 15:12 ® Forme

Takže nikdo mi neodepíše a navís můj dotaz smaže. Všem díky. Tyhle lidi nechapu .škoda slov

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 14:36 ® chose120 reakce na …
chose120

LeoC>Chci jet do Prahy ale uz v patek.Pry tam neni tolik lidi jak mi bylo receno.Bylo by to na otocku vlakem.Uvazoval jsem zda to ma cenu jet sam.Dojel bych tam hned rano a odpoledne domu.

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 v 7:25 ® LeoC
LeoC

chose120> no, zatím o tom uvažuju, akorát nevím, jestli nedám přednost Brnu. Mám právě strach z toho vlaku a Tvé samohonky…:-D

P.S. a na jaký veletrh by si chtěl jet a v jakém termínu

reagovat
Středa 18. ledna 2012 v 10:17 ® kety.vydra
kety.vydra

kakadu> Jen blesková odpověď – MO Lučina.

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 23:17 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Alov> Přesně tak, ale prakticky v jarním a letním (a vlastně i v zimním) období bude pro RS velice obtížné Ti dokázat, že máš na vodě tyčovku. Protože je noc. Pokud ji nemáš osvětlenou či na ni nemáš reflexifní pásky, kdy po zasvícení ji uvidí. I když vlastně v létě se ráno rozednívá před čtvrtou. :-)

No, jedinou rozumnou „zbraní“ bude loď a GPS. :-)

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 21:59 ® Alov
Alov

zlomiljsemprut> Ale má to i svou odvrácenou tvář. Si povinnen po skončení lovu ji vytáhnout z vody. V praxi to znamená, že když si někde na víkend, tak o půlnoci bojka ven a ráno opět do vody. Bohužel, ale tohle je doslovně, takže až tak jednoduché to nebude. Já to moc nevyužiju, ale i tak mě to mrzí, že to tak musí být :-((

reagovat