Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.245.481 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:23 ® džigit reakce na …
-
kakadu> mně picne.Na svazu nic a tu se pak pta
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:19 ® kakadu reakce na …
-
zlomiljsemprut> Rozdáva se pouze dodatek pro rok 2012
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:18 ® zlomiljsemprut
-
Zdravíčko,
dostali jste k nové povolence nový RŘ platný od r. 2012 nebo jenom dodatek?
Díky.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 19:37 ® Stroft reakce na …
-
bojka> Né, bez baráku, vše je cca s 50% slevou.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 19:30 ® bojka reakce na …
-
Stroft> to prodáváš aji s barákem ?
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 19:08 ® kejra reakce na …
-
Stroft>No jestli končíš úplně,tak bych si něco asi vzal
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 18:58 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Bude toho na prodej více, kdo odebere vše najednou, cena 500.000.-Kč
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 18:26 ® kejra reakce na …
-
Stroft>Nepomohu,vlastním identický kousek…nechápu jak to mužeš odpálit…"bez toho bych k vodě ani nešel"
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 15:51 ® Stroft
-
Měl by někdo zájem? 3 komorové, 3× kapsa. délka 155cm. Jako nové. 400,–Kč.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 15:20 ® chose120 reakce na …
-
Ciffik>Rozumim ti co chces rict ale pokud je utlumis v reklame hned ze zacatku tak si myslim ze poznaji ze nejsi uplny blbec.Jinak je to jejich prace a kdyby jsi vydelalaval tolik penez jako oni tak by jsi taky nabizel tu svou kulickou ktera pritahuje ryby na nekolik kilometru za velkou cenu.Ja nabizim lahvinku a to zadarmo jinak cestu si musite uz zaplatit sami.Kdo pojede????????????????????????????????????????????????????????????????
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 15:06 ® Ciffik
-
chose120> na výstavy prdím, byl jsem 2 x a pokaždý mě ještě týden bolela hlava z těch ultra mega smradů na kapry…do toho hláška jednoho nejmenovaného výrobce boilí o tom jak je kapr inteligentnější ryba než ostatní a tak na něj potřebujete to a to z té a té řady jinak nezabere
tož stojí mi to za to? kvůly stánku mivardi, mila a rybolovu alias sensas? nestojí – jedině že bych si tam pro něco konkrétního jel. V plánu je do budoucna boloňka a pár matchovek, ale v těch mám jasno.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 ve 14:56 ® chose120
-
Ostravsti rybari kdo jede z vas na veletrh do Prahy potrebuji to vedet!!!Kdo pojede muzem se domluvit a jet treba spolu!!Bude sranda a lahvinka se ve vlaku urcite da vypit taky piste hlaste se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 21:26 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Naposledy jsem je tam tahal v 2010, pod splavem. Opravdu nevím, kde se ti lopaťáci z loděnice ztratili
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 21:10 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Kua tak to mě musíš naučit jak na to.O cejna jsem neštrejchl už hodně dlouho.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 20:18 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> To jo, tam dole to je fest těžká voda. 5× cejn,3× kapr a 63× ouklej a 8 ostrých
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 17:52 ® kakadu reakce na …
-
Stroft>Neboj. Plenit Odru tam u vás nahoře mě nebaví.Tam je to pro začátečníky
reagovat,ale dole to je jiné kafe.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 12:56 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Co ses dostal do radia mezi ty mladé baby tak myslíš jenom na jedno
reagovatTaky dobře, nikdo mi nebude plenit MOJI Odru
- Čtvrtek 12. ledna 2012 v 7:34 ® bojka reakce na …
-
kakadu>hlavně se těší na váženi, bo zjisti kolik za ten závod přibraly
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 22:21 ® chose120 reakce na …
-
kakadu>
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 21:59 ® kakadu
-
No jasně ,že ano.Ony už přesně dopředu vědí, že budou loveny 3 hodiny v kuse na váhu.Nejprve jsou z toho ve vodě smíchy na sračky a pak se těší na ten pravý grupáč.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 21:43 ® chose120 reakce na …
-
kakadu>No je treba z toho udelat vedu a zajimalo by me zda ty ryby taky tak premysleji jako my
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 21:26 ® kakadu
-
Kua!!! Tady se ta rybařina začala brát doopravdy vážně.Ještě chvíli a bude to tu samá chemie, alchymie,taktika a kdo ví co.Ryby třeste se!!!
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 20:49 ® lubo OV
-
Stroft> ano, myslel jsem tebe
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 19:16 ® chose120 reakce na …
-
zlomiljsemprut>Sraz byl nedavno
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 18:51 ® zlomiljsemprut
-
Nedáme nějaký sraz?
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 15:58 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Petre to je vsechno pekne.Nemysli si ze jsem si to nezkontroloval u tech zavodniku.Doslova jsem jim ty sestavy kontroloval pod rukama a pocital brocky a meli to obdobne priblizne stejne.Akorat ti spicovni plavackari meli kolem sebe hodne lidi na michani krmeni ktere okusila i alice.Jak rekla Konopaskovi ze ji to smrdi tak se vsichni v jeho tymu jenom smali.Mi to treba vonelo po cokolade.No nevim.Spise jsem si vsiml jak postupoval pri chytani a zkousel a zkousel az nasel misto kde ty ryby jsou.Rozkrmil nekolik mist a pak to prehazoval a zase dokrmoval takze se vubec nezastavil a spise mi to pripadalo jako maraton neli horsi dysciplina.Jeste na tom slunci to byla docela sila.Vlastne co dela on na jednom miste delam ja ale v dlouhem useku a vic se nachodim on sedi na miste.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 18:22 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Vzdálenost 30metrů, protože to tam zná. Červů se dává podle limitu. Vyvážení- pro Tebe nic zvláštního, pro závodníka prioritní věc( motaní sestavy, cílová ryba,rychlost proudu, hloubka atd.)
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 17:15 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Videl jsem jak se pripravuje Klasek na zavody den predem a dokonce jsem mu pomahal krokovat na 30 metru prut na odhoz.Myslim si ze to byla totalni kravina.Mohl si to nastavit klidne i blize nez je ta delka.Spis me zaujalo jeho krmeni jak vonelo atd a jak se presne choval podle pocasi myslim tim jak krmil daleko od splavku a podle vln toho jsem si vsiml jako prvni a dalsi detaily.Jinak tam na te udici nemel krome vyvazeni nic zvlastniho ale umel to vyvazit presne na malinky brocek ze jsem sam cucel jak to dokaze behem chvilky udelat presne na cm..Krmeni mi prislo spise jako kakao a nedaval tam ani moc cervu ale presne mi rekl co bude chytat a ja cucel jak puk kdyz behem par minut vytahl asi 6 plotica hrubych jak ma ruka…Kdo umí ten umí!!!
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 16:10 ® Stroft
-
chose120> Máš pravdu, že závodníci používají podobné krmení. Pak hodně záleží na přípravě a na kvalitě živé návnady. Následné vyvážení sestavy, použití splávku, rozvržení zátěže a dalších milion pikačovin, které nikdy nejsi schopen udělat 100% a jen se můžeš domnívat, že je vše OK. Co jsem se namíchal krmení, naběhal po kopcích při shánění té nejlepší hlíny, naprosíval, síta od 0,5cm až 0,2cm. Provzdušňování krmení vrtačkou a další kokotiny a stejně jsem si nebyl nikdy jist, jestli je vše OK. Jak píše Kera, vykašli se na to a drž se svých feederů a srkačky
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 15:38 ® kejra
-
chose120>No protože dělají něco jinak než ostatní…v různých rukou se ti stejní červi stávají odlišnými,jsou to nuance,kterýma se zbytečně Josef netrap a šteluj tu srkačku
reagovat