Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.245.481 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:23 ® džigit reakce na …

kakadu> mně picne.Na svazu nic a tu se pak pta

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:19 ® kakadu reakce na …
kakadu

zlomiljsemprut> Rozdáva se pouze dodatek pro rok 2012

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:18 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Zdravíčko,

dostali jste k nové povolence nový RŘ platný od r. 2012 nebo jenom dodatek?

Díky.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 19:37 ® Stroft reakce na …
Stroft

bojka> Né, bez baráku, vše je cca s 50% slevou.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 19:30 ® bojka reakce na …
bojka

Stroft> to prodáváš aji s barákem ? :-))

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 19:08 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>No jestli končíš úplně,tak bych si něco asi vzal:-93;

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 18:58 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Bude toho na prodej více, kdo odebere vše najednou, cena 500.000.-Kč

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 18:26 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Nepomo­hu,vlastním identický kousek…nechápu jak to mužeš odpálit…"bez toho bych k vodě ani nešel":-))

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 15:51 ® Stroft
Stroft

Měl by někdo zájem? 3 komorové, 3× kapsa. délka 155cm. Jako nové. 400,–Kč.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19436.jpg
Sobota 14. ledna 2012 v 15:20 ® chose120 reakce na …
chose120

Ciffik>Rozumim ti co chces rict ale pokud je utlumis v reklame hned ze zacatku tak si myslim ze poznaji ze nejsi uplny blbec.Jinak je to jejich prace a kdyby jsi vydelalaval tolik penez jako oni tak by jsi taky nabizel tu svou kulickou ktera pritahuje ryby na nekolik kilometru za velkou cenu.Ja nabizim lahvinku a to zadarmo jinak cestu si musite uz zaplatit sami.Kdo pojede??????????­????????????????????????­????????????????????????­??????

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 15:06 ® Ciffik
Ciffik

chose120> na výstavy prdím, byl jsem 2 x a pokaždý mě ještě týden bolela hlava z těch ultra mega smradů na kapry…do toho hláška jednoho nejmenovaného výrobce boilí o tom jak je kapr inteligentnější ryba než ostatní a tak na něj potřebujete to a to z té a té řady jinak nezabere

tož stojí mi to za to? kvůly stánku mivardi, mila a rybolovu alias sensas? nestojí – jedině že bych si tam pro něco konkrétního jel. V plánu je do budoucna boloňka a pár matchovek, ale v těch mám jasno.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 14:56 ® chose120
chose120

Ostravsti rybari kdo jede z vas na veletrh do Prahy potrebuji to vedet!!!Kdo pojede muzem se domluvit a jet treba spolu!!Bude sranda a lahvinka se ve vlaku urcite da vypit taky piste hlaste se!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 21:26 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Naposledy jsem je tam tahal v 2010, pod splavem. Opravdu nevím, kde se ti lopaťáci z loděnice ztratili:-((

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 21:10 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Kua tak to mě musíš naučit jak na to.O cejna jsem neštrejchl už hodně dlouho.:-(

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 20:18 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> To jo, tam dole to je fest těžká voda. 5× cejn,3× kapr a 63× ouklej a 8 ostrých:-)

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 v 17:52 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft>Neboj. Plenit Odru tam u vás nahoře mě nebaví.Tam je to pro začátečníky:-D ,ale dole to je jiné kafe.

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 12:56 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Co ses dostal do radia mezi ty mladé baby tak myslíš jenom na jedno:-(( Taky dobře, nikdo mi nebude plenit MOJI Odru:-)

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 v 7:34 ® bojka reakce na …
bojka

kakadu>hlavně se těší na váženi, bo zjisti kolik za ten závod přibraly :-D :-D

reagovat
Středa 11. ledna 2012 ve 22:21 ® chose120 reakce na …
chose120

kakadu>:-D

reagovat
Středa 11. ledna 2012 ve 21:59 ® kakadu
kakadu

No jasně ,že ano.Ony už přesně dopředu vědí, že budou loveny 3 hodiny v kuse na váhu.Nejprve jsou z toho ve vodě smíchy na sračky a pak se těší na ten pravý grupáč.

reagovat
Středa 11. ledna 2012 ve 21:43 ® chose120 reakce na …
chose120

kakadu>No je treba z toho udelat vedu a zajimalo by me zda ty ryby taky tak premysleji jako my:-)

reagovat
Středa 11. ledna 2012 ve 21:26 ® kakadu
kakadu

Kua!!! Tady se ta rybařina začala brát doopravdy vážně.Ještě chvíli a bude to tu samá chemie, alchymie,taktika a kdo ví co.Ryby třeste se!!!

reagovat
Středa 11. ledna 2012 ve 20:49 ® lubo OV
lubo OV

Stroft> ano, myslel jsem tebe :-)

reagovat
Středa 11. ledna 2012 v 19:16 ® chose120 reakce na …
chose120

zlomiljsemprut>Sraz byl nedavno:-)

reagovat
Středa 11. ledna 2012 v 18:51 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Nedáme nějaký sraz? :-)

reagovat
Středa 11. ledna 2012 v 15:58 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>Petre to je vsechno pekne.Nemysli si ze jsem si to nezkontroloval u tech zavodniku.Doslova jsem jim ty sestavy kontroloval pod rukama a pocital brocky a meli to obdobne priblizne stejne.Akorat ti spicovni plavackari meli kolem sebe hodne lidi na michani krmeni ktere okusila i alice.Jak rekla Konopaskovi ze ji to smrdi tak se vsichni v jeho tymu jenom smali.Mi to treba vonelo po cokolade.No nevim.Spise jsem si vsiml jak postupoval pri chytani a zkousel a zkousel az nasel misto kde ty ryby jsou.Rozkrmil nekolik mist a pak to prehazoval a zase dokrmoval takze se vubec nezastavil a spise mi to pripadalo jako maraton neli horsi dysciplina.Jeste na tom slunci to byla docela sila.Vlastne co dela on na jednom miste delam ja ale v dlouhem useku a vic se nachodim on sedi na miste.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 18:22 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Vzdálenost 30metrů, protože to tam zná. Červů se dává podle limitu. Vyvážení- pro Tebe nic zvláštního, pro závodníka prioritní věc( motaní sestavy, cílová ryba,rychlost proudu, hloubka atd.)

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 17:15 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>Videl jsem jak se pripravuje Klasek na zavody den predem a dokonce jsem mu pomahal krokovat na 30 metru prut na odhoz.Myslim si ze to byla totalni kravina.Mohl si to nastavit klidne i blize nez je ta delka.Spis me zaujalo jeho krmeni jak vonelo atd a jak se presne choval podle pocasi myslim tim jak krmil daleko od splavku a podle vln toho jsem si vsiml jako prvni a dalsi detaily.Jinak tam na te udici nemel krome vyvazeni nic zvlastniho ale umel to vyvazit presne na malinky brocek ze jsem sam cucel jak to dokaze behem chvilky udelat presne na cm..Krmeni mi prislo spise jako kakao a nedaval tam ani moc cervu ale presne mi rekl co bude chytat a ja cucel jak puk kdyz behem par minut vytahl asi 6 plotica hrubych jak ma ruka…Kdo umí ten umí!!!

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 16:10 ® Stroft
Stroft

chose120> Máš pravdu, že závodníci používají podobné krmení. Pak hodně záleží na přípravě a na kvalitě živé návnady. Následné vyvážení sestavy, použití splávku, rozvržení zátěže a dalších milion pikačovin, které nikdy nejsi schopen udělat 100% a jen se můžeš domnívat, že je vše OK. Co jsem se namíchal krmení, naběhal po kopcích při shánění té nejlepší hlíny, naprosíval, síta od 0,5cm až 0,2cm. Provzdušňování krmení vrtačkou a další kokotiny a stejně jsem si nebyl nikdy jist, jestli je vše OK. Jak píše Kera, vykašli se na to a drž se svých feederů a srkačky:-)

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 15:38 ® kejra
kejra

chose120>No protože dělají něco jinak než ostatní…v různých rukou se ti stejní červi stávají odlišnými,jsou to nuance,kterýma se zbytečně Josef netrap a šteluj tu srkačku:->

reagovat