Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.240.665 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. ledna 2012 v 15:35 ® Ciffik
-
a s tím krmením má Stoft pravdu. Lepší polák s krabičkou červů a hrstí kuku než čisté milo – když nad tím člověk zapřemejšlí a nebude slepě věřit reklamám tak na to proč tomu tak je taky příjde. Hoď do vody na mělčinu kuličku krmení a po 5 minutách promáchni vodu kolem (simulace rybího proplutí) a uvidíš co ti tam zůstane.
Přesto jsou podle mého důležitější věci než krmení.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 15:29 ® Ciffik reakce na …
-
chose120> právě proto, že mají všichni všechno stejný spíše vynikne technika, preciznost sestav a zkušenosti
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 15:23 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>To mi rekli i jini zavodnici ale jednu vec teda nechapu kdyz je to nosic navnady tak jaky je rozdil mezi cervem a druhym cervem kdyz vetsina zavodniku chyta uplne stejne a ti sami vyhravaji to nechapu.Treba Klasek nebo Konopasek!
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 15:01 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Závodní krmení, je jen nosič živé návnady. Běžné-nezavodní krmení si uděláš doma, nebo koupíš levného Polaka.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 ve 14:53 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Prodejci v rybarskych obchodech tvrdi ze krmeni od sensasu nebo od mila je neprekonatelne ze bez toho rybu nechytim
reagovatTak ted jsem z toho zmateny jak to vlastne je
- Úterý 10. ledna 2012 ve 14:45 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Nevím jestli jsi myslel mě, pokud ano, tak ano
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 ve 21:50 ® lubo OV reakce na …
-
Člověče, Stroft má pravdu. Ty na to jdeš strašně vědecky a zbytečně za vším hned hledáš kdo ví jaké nadpozemské fígly
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 ve 21:47 ® lubo OV reakce na …
-
Helééé, že ty jsi byl na mém oblíbeném revíru, kde jsme se hned vedle na té odře potkali. Hlavně ať nám to tam nevylovíš
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 18:33 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Stačí ukázat prstem na každého druhého z Očka, který ti bude, jistě větším přínosem, než já
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 15:40 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…no ale s kým já budu chodit na jarní plavačku??
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 ve 13:26 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Nejdéle mi trvalo natočit na cívky nové vlasce Mistrall Amundson CARP 0,36mm. Každá cívka 480metrů. Pak je zdlouhavé naplnit PVA punčošku a vyvézt na bojku do vzdálenosti cca.350metrů. Uf!
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 ve 12:49 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft>
reagovattak to potom jo. A v sadím se, že ti nejdýl trvalo rozdělat ten bivak a seštelovat příposlech k lehátku.
- Pondělí 9. ledna 2012 v 11:55 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Pepo, normálně tripod svingry koule s přichutí ananas nadipované v nektaru francouská klobása, však mě znáš.
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 10:19 ® Forme reakce na …
-
Byl jsem se kouknout ale voda byla rozdivočená .Chápu a díky
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 10:16 ® Forme reakce na …
-
Ano to máš pravdu vše je doplněno a doufám že i OK
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 7:09 ® bojka reakce na …
-
chose120> musíš chodit na ryby, na ulovení kapra v zimě nic zvláštniho nevidím. Loni v lednu kdy byla zima zimou jsem pochytal na Odře v okoí Studénky cca 20 kaprů. Letošní zima připomína siše jaro, tak ryby podle mě můsí brát luxusně. Taky musíš znát místa jejich stanovišť a dobu přibližného braní. Letos je to u mě s rybama na štíru bo musím přebudovat barák, jinač bych už tam taky seděl a škádlil kapříky, plocky a karasky.
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 1:26 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Pekny kaprik vidím že znáš svou vodu dokonale.Malo rybaru tohle umí.To tve tajemstvi jak na to bych chtel vedet prozradis??
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 ve 23:45 ® Stroft
-
Dnes byla Odra na můj vkus příliš divoká, tak jsem zvolil blízké slepé rameno. Kapři jsou aktivní jako v létě.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 ve 21:04 ® relis reakce na …
-
Stroft> Pořídil jsem jednoho speda M a dnes ho prubnul na bučině jeden kapr a plotice. Na chromium to samé.Ale podstatný rozdíl tam nebyl.Doladím na spedovy špice na bude Ok. Jinak díky za typ.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 10:34 ® lubo OV reakce na …
-
Na silvestra jsme byli v ZOO a tam jsme viděli jeleny, jak taky ožírají vánoční stroměčky. Ty co se neprodaly
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 10:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> Širda je taky rybářský magor, ale na rybách ještě letos nebyl…sedí a ožírá vánoční stromek (musím ho rychle uklidit).Dráždí v rybníčku na dvoře okouny, brzy k nm přibudou 40 cm duháci…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 9:31 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Tam kde bydlis tu Odru vubec neznam je to uz ode me daleko.Ale mit ty rybniky okolo reky tak vim ze tech kapriku tam musi plavat hodne co jim utecou.Mas u domova rybarsky raj vaz si toho.Letos se musim jeste vic zamerit na tu opavici jak jsem rikal.Ti kapri co tam plavou maji pres 10 kilo ale moc jich tam nebude cca tipuju do 15 kusu.Z jara bude sance je chytit ale ten usek je tam tak 1 km dlouhy tak budu zase hledat tyden nez najdu jejich mista kde se krmi.No rybarina je drina aspon u me.Zkusenosti sbiram postupne jak od jinych skvelych rybaru tak sam.
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 23:38 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Neboj nejsi jediný blázen. Byl jsem pokřtít nové papíry na Odře. Zbaběle jsem si sedl do zimoviště a potahal několik kaprů, karasů a plotic. Jako loni fungovaly chobotnice, lanšmíd, dokonce i zbytky z dobře rostlého uzeného bučku.
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 23:12 ® lubo OV reakce na …
-
Jestli tam nebyli, tak to nebylo zimoviště
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 21:57 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Nedalo mi to jak jsem nasel to zimoviste kapru tak jsem tam musel jit ale ti kapri tam nebyli a prdi na me.To je dobre jen az tam plavou.Aspon pristi rok budou jeste vetsi pokud je nekdo nevychyta.Uz az je po zime jaro je na ryby nejlepsi.
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 21:52 ® lubo OV reakce na …
-
To máš z toho, že chodíš na ryby, když se ti chce a ne podle barometru. Ale jak tě znám, tobě se chce vždycky
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 21:51 ® lubo OV
-
Jak píše Stroft. Kolem Bohumína je Odra nádherná, neregulovaná, padlé stromy ve vodě, hluboké zátočiny, meandry …atd. Co bys chtěl více ?
reagovatDokud si řeku minimálně neprojdeš, tak ji nepoznáš a nebudeš mít úspěch. Řeky se co chvíli mění. Když ti někdo označí místo, možná tam párkrát zachytáš, ale nic nepochopíš. A za nějakou dobu to může být úplně jinak a ty budeš v pr… Já tudy párkrát jel na kánoi až do Polska. A to poznáš řeku, jako nikdy.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:49 ® chose120
-
Tak jsem uz byl letos poprve na rybach ale vánice a vítr me vyhnal hned do teplička.Byl už někdo z vás na rybách??Jestli jste větší blázni než já
reagovat - Sobota 7. ledna 2012 ve 21:39 ® lubo OV
-
Ale v době, kdy jsem to psal, tam bylo jen jméno a pak už jenom samé otazníky, jestli se dobře pamatuji
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 14:38 ® Forme
-
díky a sorry že se ptám. Jdu tady letos po 1. k vode.
reagovat