Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.240.527 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. ledna 2012 ve 2:01 ® kety.vydra
-
Fšichni ostravaci na Stodolni?
reagovatTož na zdravi
- Sobota 31. prosince 2011 ve 22:46 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Já měl velké dilema,nakonec zvítězila srdcová voda
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 ve 20:44 ® lubo OV
-
Ano, ano, mohu potvrdit slova Ivetky. Bez toho speciálního krmení už nikdy k vodě nepůjdu. Byla to sice akce last minute, nebo jak my chachaři říkáme „nahonem“, ale kdo dnes nepřišel může
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 19:51 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> To já jsem loni vysypal do pstruhovky plotičky do cca 5 cm a ujely dva metry proti proudu najeli pstruzi a skákaly nad vodu jako když loví candáti.
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 17:44 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra> Už si jen utírám hubu,už nejsou.Ale v mrazáku je ještě jedna várka.
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 17:38 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Co to je za smajlíka? Nechutná,nechutná?
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 17:36 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra> Dobrůtka
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 17:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, ostravský poslední letošní lov se vydařil… byla chycena jediná zlatá rybka. Širdovo krmení – LIOFILIZZATO VERMICELLI šlo na rvačku…Hořa prohlásil, že bez toho krmení by se zlátá rybka nedala chytit…ale přátelé, měli jsme smůlu, protože než nám zlatá rybka stačila splnit tři přání, sežral ji Ciffikův velmi pěkný pes Haki
Taže přátelé, vše nejlepší v Novém roce, hodně zdraví a velkých úlovků, ale ne takových jako dnes chytil kamarád Stroft
reagovatpřeje T.I.M.
- Sobota 31. prosince 2011 v 17:30 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> No super
reagovatA jaké jsou?
- Sobota 31. prosince 2011 v 17:27 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra> Ještě větší vydra než ty!
reagovatPrávě se láduju karbanátkama z jiker.
- Sobota 31. prosince 2011 v 17:22 ® kety.vydra
-
Dneska jsem byl pustit zbytek nástražek.Jak jsem převrátil kýbl a rybky pádlovaly pryč,tak se z poza šutru potopeného dva metry od břehu přiřítil pruhatec bratru 35+ a půl metru od toho kýblu se začal ládovat plotičkama,které zrovna vyplavávaly z kýblu.No zíral jsem na toho drzouna jak puk.Naládoval si břicho a zajel do hloubky.Zachytit ho na foťák nebylo možné,ten lítal kolem kýblu,aby mu ani jedna ploťka neutekla.Okounky nechal tak.No úžasné divadlo.
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 16:57 ® bojka
-
Stroft> Ten olej je na cosi dobrý, bo nam aspoň fišle nezrezaví
reagovat., ale jinač ti co to tam vali jsou pěkní ocasy
- Sobota 31. prosince 2011 v 16:39 ® Stroft
-
Poslední ryba roku, kapřisko za sako
reagovatPs.Příští rok vnadit vyjetým olejem, vyloženě jim to šmakuje
- Sobota 31. prosince 2011 ve 14:16 ® Ciffik
-
Díky všem za hezké ukončení sezóny v příjemné společnosti. Bylo to fajn. A všem ostatním s kterými jsme se u vody nepotkali přeji do nového roku vše nej.
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 v 10:15 ® lubo OV
-
Sezónu jsem uzavřel, ale příjdu vás určitě aspoň povzbudit.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 20:46 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kakadu> ok v 10 jsme tam
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 20:28 ® kakadu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> hele sejdeme se u lávky od výstaviště a pak doladíme místo lovu podle situace.uvidíme , kde se budou šupiny ukazovat.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 20:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> my se přizpůsobíme
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 20:01 ® kakadu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Kua no jak je libo,ale tam je po kotníky vody.Náběhová šlajsna jde po druhé straně.No něco vyšpekulujem.Šalina mi jede z Poruby v 9:30.V 10 jsem tam.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 19:15 ® Stroft
-
Uf, tak to je na poslední chvíli. Úspěšný lov přeji, já se jako každoročně loučím se sezónou na Těrlické přehradě. Se dvojicí či trojicí Širdů se možná „nahmatám“ večer u radnice.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 18:51 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Jelikož je zatím velmi malý zájem o poslední lov v tomto roce, tak Širda vyhlašuje prémii pro všechny zúčastněné v podobě speciálo vnadící směsi jménem LIOFILIZZATO VERMICELLI a pokud by se při posledním lovu někdo nudil, tak mu zajistí okamžitý převoz na Stodolní
PS : velký stoleček zajistíme, vemte si židličky a Čertík by mohl zajistit teplo, je to starý zkušený harcovník …
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 18:45 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu>pokud by to bylo možné, tak Širda by chtěl chytat od Černé louky ,ne od hradu…je tam lepší přístup
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 18:12 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ano přátelé, dorazte zítra k lávce a vemte si s sebou pruty,pořádnou nástrahu, třpytky,woblery a pořádné pípáky, hlavně ty lubo OV, je to letos naposled…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 17:50 ® kakadu
-
Koukal jsem přátelé na předpověd a mělo by být obstojně.Okolo 10 hodiny dorazím k lávce přes Ostravici vedoucí na hrad.Pokud se bude někdo nudit tak at dorazí.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 17:36 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> v kolik hodin? Určitě přijdeme se rozloučit, co máme vzít s sebou ? Ohnivou vodu, chuťovky nebo smaženého kapra?
Tímto Širda vyzývá ostatní ostravské nadržené rybáře na poslední lov tohoto roku s velkým výřadem
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 17:18 ® Ciffik
-
kakadu> pokud bys jel a nevadila by společnost dej vědět, stavil bych se aspoň na kukačku
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 17:17 ® kakadu
-
IV.TO.ŠIRDA> Pokud bude zítra solidní počasí tak se půjdu rozloučit s rybářskou sezonou.Uvažuji o návštěvě Ostravice nad Sýkorákem.Večer už budu hlídat malou, protože drahá polovička bude v práci.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 15:08 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ostravští rybáři a kamarádi,starosta Sl.Ostravy pořádá rozloučení se starým rokem a uvítání roku Nového ohňostrojem před Slezskoostravskou radnicí poblíž Sýkorového mostu. Hudba i občerstvení zajištěno. Srdečně vás všechny já i Širda zveme.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 14:14 ® Ciffik
-
Stroft> To znám (a asi každej rybář), skoro bych řekl klasika…člověk má skoro na dosah ruky rybu po které ,,toužil,, a ono ejhle když už si myslí, že je vyhráno je fuč. Já jsem takto přišel o nádhernou ostrou jenž se vypla 30cm od podběráku. Bráchova 54 cm co chytil 5 min. na to vypadala proti té mojí vyplé jako z mateřské školky. Je to už pár let přesto na to asi nadosmrti nezapomenu, neb takovou už asi neuvidím.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 13:04 ® Stroft
-
Tak jsem na Žermanicích propas candáti prabábu, temenní uchop se pro velikost ryby nezdařil a ryba byla fuč.Bratru 90cm. Kuwa!
reagovat