Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.239.757 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 27. prosince 2011 v 15:23 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>Diky:-)

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 v 15:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Já o koze ty o voze:-)

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 v 15:00 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft>Jo ale je divne kdyz chodim na ryby ze me kontroluje jeden pan dvakrat pokeca si se mnou podiva se jak chytam prosi me az nenapisu clanek jak to chytam na opavici ty velke kapry a pak jde pryc.Na potreti mi vytahne placku rybarske straze a snazi se me nachytat zda mam vse v poradku.Na ostravsku se mi tohle nikdy nestalo.Slusnos­t,pohodovost, a vzdy jsem vedel ze je od rybarske straze a stejne vi ze tam chodim casto tak urcite ten rybrsky listek mam to je jasne atd.Samohrejme az na par vyjimek ale to je v norme.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 14:27 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Pepo, kdyby to nebyl Tvůj brácha, tak se na to budeš koukat jinak. Každopádně, se u vody dějí daleko větší sviňárny.

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 14:24 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Mě může skolit, jedině otrávená kořala:-)

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 14:17 ® džigit

Strofte žiješ? Jsem slyšel o nějaké nehodě ve Tvém okolí…

reagovat
Úterý 27. prosince 2011 ve 12:29 ® rapadek reakce na …
rapadek

chose120> Nezlob se na mě, ale jaký trest by sis pro bráchu představoval? Dle tvého podání neměl zapsanou docházku a nezapsal si ani ušlechtilou rybu. Za jakých okolností to bylo, těžko z našeho pohledu usuzovat, protože jsme tam nikdo nebyli. Pořád voláme po tom, aby rybářská stáž konala a tyto přestupky řešila. A nyní konala a řešila. Kdyby to nebyl tvůj brácha, díval by ses na to určitě jinak. Co se týče výše trestu, těžko se můžu vyjádřit. Pokud to bylo poprvé, asi ten jeden rok je z mého pohledu trochu dost.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 20:09 ® macek2
macek2

dotaz,nevíte někdo jestli je štěrkovna Benešov zamrzlá?chtěl bych si tam zajet ale mám strach abych nejel zbytečně,díky

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 20:03 ® chose120 reakce na …
chose120

Presne tak ale nereknu kdyby nemel vubec papiry s tim jsem se uz setkal a nedelali s tim povyk to se muze taky stat.Ale aby jeste dostal pokutu je drsne to jsem jeste nevidel.Jinak krast se vyplati asi vic tak na co si platit povolenku kdyz ti pak daji pokutu a jeste ti zeberou papiry na rok.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 v 19:54 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

chose120> To je na rozbití huby.Předpoklá­dám,že o ty papíry přišel na rok ne kvůli nezapsané docházce,ale rovnou kvůli nezapsané rybě-což mi příjde jako horší přestupek než nezapsaná docházka.Pletu se?

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 v 19:45 ® kety.vydra
kety.vydra

kakadu> Mimo pár praktických věcí jsem dostal i toto:-))

reagovat
foto/forum/2011/th-img19227.jpgfoto/forum/2011/th-img19228.jpg
Pondělí 26. prosince 2011 v 19:38 ® chose120
chose120

Jinak zapis jednani dozorci komise CRS MO HLUCIN

Pritomni:Josef Lecian -predseda dozorci komise mistni organizace Hlucin

Robert Koci – clen dozorci komise mistni organizace Hlucin

Stanislav Mach-clen dozorci komise MO Hlucin

a ted ta perlicka clen rybarske straze svedek LECIAN ALES neni to nahodou syn to by byla ale nahoda..:-)

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 v 19:29 ® chose120
chose120

Dneska jsem si přečetl jak postupuje rybářská stráž z Hlučína při přestupku mimochodem jsem u této organizace veden a mrzí mě to že takové papíry musím číst a začínám mít zlost na tuto organizaci.Můj bratr udělal takový přestupek-V den lovu jak přišel nezapsal příchod,vždycky ho měl napsany v jiné dny a řádně ukončeny ale znáte to jeden den muzete zapomenout.Sa­mohřejmě že chytil kapra a než si ho zapsal tak mu zazvonil telefon a venoval se tomuto hovoru v te chvili mu za zady vyskocil pan porybny ROBERT KOČI z Hlučína a ejhle.Slusne vsechno predlozil a podepsal to co po nem chteli ze to udelal nechtene atd.Oni se odmenili takhle ze mu vzali povolenku na cely rok a prisla mu pokuta z Odboru zivotniho prostredi a zemedelstvi na castku 2 000 KC za to ze se choval slusne.Priste je osobne nakopu do prd…Mel jsem s nimi osobne problemy jak chteli ode me penize na rybarsky listek a ze mi ho daji za tyden ze nemaji na me cas.Zvlastni organizace..Nerekl bych ani pul slova kdyby byl drzy ozraly nebo jinak ale tohle nechapu a to vidim u vod daleko horsi veci.Zavazeni odvoz kapitalnich ryb z vrbice v zadni casti kde ja nemuzu chytat a oni ano atd a to nikoho nezajíma.S tim rokem souhlasim ale s tou pokutou urcite ne!!:-((

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 v 17:50 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Na pupku leží jen letní víly a hypochondři, my ostatní se připravujeme, na zítřejší lov:-)

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 v 17:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Máš pravdu Honzíku. Ležíme s napěchovanými pupky na kavalci a posloucháme tebe. Kdybychom neleželi a neposlouchali, Pařízek by neměl na tvou výplatu. Ještě by pak chudák musel zase začít bubnovat :-D

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 14:49 ® kakadu reakce na …
kakadu

kety.vydra> No já moc nemachruju.Také mám v železných zásobách jen pár hltů.

A co ježíšek chlapci.Jestli pak jste byli hodní.Já byl docela překvapen.1× multifunkční digitální měřák,thermo fusakle a poukaz za litr na rybařinu.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 14:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kakadu> H eeh,zásoby došly:-))

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 14:23 ® kakadu
kakadu

uuuuž jsem doma.nebýt pitomých návštěv,tak razím k vodě. Na bacil je dobrá slivovička.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 13:19 ® džigit reakce na …

kakadu> nedělej,že si v éteru?

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 12:46 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kakadu> Mě skolil bacil:-(( Ale hodlám ještě vyrazit,je fajně teplo:-)

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 ve 12:22 ® kejra
kejra

kakadu> asi tak…nás pracujících je málo:-) …nebo že by byli na rybách?:-|

reagovat
Pondělí 26. prosince 2011 v 11:17 ® kakadu
kakadu

Kua co se děje chachaři??????? Člověk maká ják mourovatej a všichni ostatní leží z napěchovanými pupky na kavalci????????

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 v 18:29 ® Ciffik
Ciffik

Štastné a vesélé a zkuste to nepřehnat jako ten můj bafan…

reagovat
foto/forum/2011/th-img19199.jpg
Sobota 24. prosince 2011 v 16:38 ® jajco
jajco

I já popřeju pěkné a pohodové vánoce a nejen ostravákům,ale všem tady.Hlavně se ve zdraví dožít těch dalších a přes rok pochytat nějaké nové a pěkné zážitky.

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 ve 14:21 ® jaki
jaki

Pohodové Vánoce a hodně zdraví,rybářských úspěchu v roce 2012 přeje všem chytejakum Jaki.

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 v 11:41 ® Stroft
Stroft
reagovat
foto/forum/2011/th-img19191.jpg
Sobota 24. prosince 2011 v 11:39 ® chose120
chose120

Zdravím všechny chytejáky,ryba­ře,rybářky.Pře­ji štastné a veselé vánoce mnoho dárků pod stromečkem a klid s rodinou přejí Pepíček a Alička.

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 v 9:40 ® zalesak05
zalesak05

Veselé Vánoce

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 v 1:56 ® kety.vydra
kety.vydra

Z mraků tiše chumelí, vločka k vločce sedá, les už není zelený, pole nejsou hnědá. Je běloučký čas vánoční, čas cukroví a jmelí, čas dárků uschovaných za skříní či pod postelí. Krásné Vánoce přejí

Kety.vydra s Kety.vydrovou a Eliškou:-)

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 v 0:23 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

A tak zase po roce, přejeme klidné Vánoce. Hodně klidu, lásky, míru v peněžence žádnou díru. V Novém roce hodně rybářského štěstí, ať vám život cestu klestí. Všem ostravským chacharům přeje T.I.M. – Tonda,Ivetka a Mirek

reagovat