Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.239.334 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. prosince 2011 v 10:00 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> já taky.Celý týden mám od šesti do šesti,pátek sobota volno a opět celý týden až do silvestra.Teda v pátek mám mít dovolenou,bo jedu k Velké Bíteši,ale zná… no nebudu malovat na zeď. Příjemné prožití Vánoc
reagovat - Středa 21. prosince 2011 v 9:54 ® lubo OV reakce na …
-
hezké
reagovatDíky. Hlavně činnost té první postavy vlevo dole je mi blízká Letos se fakt hodlám celé svátky flákat, jíst, pít a spát
- Středa 21. prosince 2011 v 9:48 ® džigit
-
lubo OV>
a pak už jen
To máš ode mne,takový malý obrázkový vánoční příběh
reagovat - Středa 21. prosince 2011 v 9:29 ® džigit
-
lubo OV> eště musiš počkat až přijde ježíšek přeci
reagovat - Středa 21. prosince 2011 v 9:20 ® lubo OV
-
Jak by řekl Tonda, to jsou ty správné erotické obrázky
reagovatTaky už mám ukončenou přípravu na svátky. Pravá slovenská slanina je vyuzená, v komoře visí štangle vysočiny, na polici seřazené láhve s meruňkovicí, v lednici klobásky, ve Sportu mají výborné nefiltrované
, dnes mi začíná dovolená až do Nového roku ..... prostě co víc si přát? Vidím už jen samá pozitiva
- Středa 21. prosince 2011 v 7:46 ® kamos007
-
kety.vydra> k te bašce nevim jestli udělali dobře to tak spustit na zimu, aby ty ryby v zimě po ledem nepokapaly, protože na bašce přes ten přítok je nic moc.
reagovat - Středa 21. prosince 2011 v 7:41 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> aha tak to pakapalo ty ryby skoda jich.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 22:29 ® Stroft
-
Nabízím cca.300ks plotic 7–15cm. Pokud nikdo nebude mít zájem, půjdou na Silvestra do Lubiny.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 22:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> děkuji ti za poklonu, jsi jediný férový a uznalý člověk, který na chytej Ostrava a okolí dovede potěšit i srdíčko něžného pohlaví…na Dámské jízdě nás holky umí upřímně pochválit jen Mara
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 20:42 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Uznávám, že uzené, Tebou vyuzené ve Vašem uzáku vypadá jako uzené od mazáků
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 20:23 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra> Mám to stejně jak z předchozího bydliště,bydlel sem totiž až nahoře u polských hranic.Odsud 85km a to stejné z Vlčic.„Vlčice“moje dřívější bydliště,ted´„Rybí“.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:33 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Však neměls to blízko na Hartu?
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:32 ® jajco reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Však já vás jednou poznám,nebo teda chci.Tady na chytej nejsem dlouho,přistěhoval sem se k N.J. a jsem tu cca 7 let.Sem náplava z jesenicka a na rybách sem nejraději sám,takže to půjde všechno pomalu.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:31 ® kety.vydra
-
kamos007> Total na suchu,a to minimálně už před měsícem…Však mezi ostrovem a nejbližší „pevninou“ je možná cca 30 metrů vody…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:28 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra>neviš jestli je v tom rybničku voda nebo je to na suchu?
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:26 ® kety.vydra
-
Pokračovani…No,Baška už je cela pod ledem
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:24 ® kety.vydra
-
Fčil Baška.Bohužel scypl foťak,takže fotky z prvnich asy dvě sta metru.Jak to vyjde,ve štvrtek pokračovani…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:18 ® kety.vydra
-
A eště dalši…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:14 ® kety.vydra
-
A fčil vám tu,bando,hodim jakesi foto (teda,esli se zadařy).To mi došlo mejlem,pry ze třetiho jedenasty (pro pražaky 3.11.
reagovat) Šanca.
- Úterý 20. prosince 2011 v 19:08 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,Ivetko tys mi zavařila
reagovatAj kety.vydrová si to přečetla
To jsem si zas vyslech něco o polechtaném egu
Neboj,já jsem svůj
Fšak bylo fajně no ni?
- Úterý 20. prosince 2011 ve 14:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
jajco> my účastnice Dámské jízdy říkáme Ketymu „chechtací pytlík plný smíchu“. Je to dobrý borec a pokud bys chtěl ho osobně potkat, tak přijeď příští rok na náš velký sraz Chytejáků, na který Kety.Vydra přislíbil svou účast, jen slíbil, že příště vezme i svou manželku a my holky jsme zvědavé, jestli i v její přítomnosti nezmění své chování a zábavu. Společně s Marou a Džigitem to jsou výborní baviči i dobří rybáři a bez nich by bylo na srazu smutno…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 9:49 ® jajco reakce na …
-
džigit> Já už mám letos odpracováno,už budu jen tloustnout.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 9:25 ® džigit reakce na …
-
jajco> já do pátku dvanáctky do 18,00
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 22:37 ® chose120
-
IV.TO.ŠIRDA> Děkuji za email ještě ted se mi zbíhají sliny
reagovatDat si k tomu jeste
.Tak to by bylo neco
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 22:22 ® kakadu
-
Kua!!!! Jak Vás tady sleduji, tak budu muset v brzké době provětrat uzák na chalupě.Nějaké to polínko švestičky tam ještě zbylo a tekutou švestičku jsem si dal před chvílí v rachotě.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 22:21 ® jajco reakce na …
-
kety.vydra>Tebe bych rád potkal i poznal,!Ve středu si půjdu proházet vodu a rozloučit se s ostravskou částí mojeho dosahu.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 22:14 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Já to vidím na středu,ale jen od 7mi do 8mi ráno a jen na zabití času než dorazí kamarád na chalupu,budeme udit
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 21:58 ® jajco
-
džigit>Ostravaci,kdo zajde ve středu na Žermanice vlačet,nebo mezi svátkama na hartu?
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 21:47 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> Peťo,musíš uznat, že na něžné pohlaví to nedopadlo až tak špatně, takže se nestyď mě pochválit
reagovat)
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 21:44 ® IV.TO.ŠIRDA
-
džigit> Stroft> hoši, zdá se vám toho málo??? Než jsem stačila zajistit baterky do foťáku, tak Širda s kámošem polkli litr vody a udělali ochutnávku
reagovat