Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.239.186 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. prosince 2011 v 10:29 ® kety.vydra reakce na …
-
kakadu> Tak to je fajn,že jste si to užili.Já si ze včerejška pamatuju jen že se stmívalo a s bráchou jsme žáhli jeho úžasný koktejl a pak si už jen pamatuju,že jsem se vzbudil v půl jedné v lůžku a manželčin vražedný pohled…No,obdržel jsem referát a kartáč.Prý stihla včera po telefonu skartáčovat aj mojeho tatu,který vůbec nevěděl,která bije
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 10:28 ® IV.TO.ŠIRDA
-
…jídla a pití bylo dost,Chose nám vysětlil, jak mu gigantický amur ohnul prut a Leovi to hlava nebrala, něktří se hluboce zamýšleli nad letošní Slezskou Hartou …
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 10:20 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Poslední rozloučení s letošní sezonou Ostravských Chytejáků…
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 10:17 ® kakadu reakce na …
-
kety.vydra> Bylo hodně fajn.Zdravé jádro nemohlo dospat a sešlo se už v 8 ráno.Dřístali jsme až do pěti večera. Bylo hodně jídla všeho druhu včetně zákusků, 3 druhy piva,víno, pálenka, krásné ženy.Prostě pohoda.
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 10:06 ® kety.vydra
-
kakadu> Ahoj,podej hlášení
reagovatJak bylo?
- Neděle 4. prosince 2011 v 9:53 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Kdyby jen jako houby.Poslušně hlásím,že jsem se právě probral.Akce nádraží měla ten správný účinek.
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 20:52 ® hraji
-
Tak já ti vložím jednu z dnešní akce.
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 20:38 ® lubo OV
-
Safram safra. Je večer a žádná fotka z dnešní akce. Že vy tam všichní chrníte pod stolem, nacucaní jak houby?
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 v 8:54 ® bojka reakce na …
-
džigit> rád bych cosy popil a pokecal, ale teď jsme koupili starší domek tak musím robit jak barevný. Dneska budu skopavat stěny a strop, jsem s teho celý bez sebe
reagovat)
- Sobota 3. prosince 2011 v 8:36 ® džigit reakce na …
-
bojka> se můžeš připojit
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 v 8:34 ® bojka
-
jak to tak čtu, tak tam budete mít dost veselo: tolik chlastu a jidla, to budou zas ryby překrmené
reagovat) Jinač Vám přeji skvělou zábavu a dobrodružný návrat domu
)
- Pátek 2. prosince 2011 ve 22:27 ® chose120 reakce na …
-
daja>Muzu vzit nejaky prut pokud budes chtit.Alice bere cesnekovou pomazanku a buchtu.Takze hlady neumrem.Jinak koupim jeste
reagovata vezmu domaci slivku tak se dorazime..
- Pátek 2. prosince 2011 ve 22:24 ® daja
-
Mam rano jeste nejake vyrizovani, takze dorazim v 10. Domaci
reagovata pecenace mam nachystany. Berete nekdo ventky? Ja si na mirovou rybu ze svazove vody letos jeste nesahl, je to bida …
- Pátek 2. prosince 2011 ve 22:11 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> že by pak ten sraz mohl být i memoriál jo?!?
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:49 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> skoč nám pod auto… Širda je slepý jak poleno-)
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:27 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> v osm budu stár na Rudné u parčíku za křižovatkou Rudná,Závodní
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:25 ® džigit reakce na …
-
kakadu> Stroft odlíval nějaké půlkilové pilkry,tak nebude problém
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:21 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Děkuji.A s pozdravem-„Žluč je sviňa“ si to užijte.Doufám,že na jaře bude nějaké otevírání vody-ale ne na zamrzlých
reagovatUžijte si to! Tak
- Pátek 2. prosince 2011 ve 21:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kety.vydra> Peťo, přejeme ti teda příjemné kuchání (bacha na žluč
reagovata první přípitek bude na tebe
- Pátek 2. prosince 2011 ve 21:08 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> tak v kolik u tebe… ve 4.00h je brzy…v 9.00h je pozdě,takže v 8.00 u tebe,potvrď můj návrh Širda
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:03 ® kakadu
-
Poslední info s Bečkárny.rybníky jsou částečně zamrzlé,
džigit:Soutěže uděláme.Vytáhneme od děcek terče na skisch a bude prdel.
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 20:59 ® kety.vydra
-
Tak vás,bando,zdravím (je po pohřbu).Tak a teď k odpovědím
kakadu> „Nech na hlavě“
daja> Prohrál bys (mám letitý prax)
hraji: Jde pravděpodobně o předejítí vánočního šílenství,a pokud se domluví dvě tři nebo čtyři rodiny a „hrcne“ se to najednou,tak opravdu nechápu v čem je problém.Děláme to tak už „ix“ let.Je mi jasné,že narážíš na tzv. čerstvost,ale my jsme v rodině nikdy neměli problém konzumovat mražené ryby.Jak se říká-Každému,co jeho jest.Jestli někdo MUSÍ mít jen a pouze čerstvou rybu tak je to jeho věc.
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,já bych rád,ale jak jsem psal-ten termín nezáleží na mě.Pro kapry jezdí strýc (podnikatel) takže se jede podle toho,jak on má čas.A já jsem ten (blb),co to všem očistí.Ale! Na jednu stránku jsem dal slovo,a to už musí být,abych ho nedodržel,že je očistím.Na druhé stránce už to v posledních letech dělám v rodině já (a to fakt nevím,kdo by to dělal,když to všechno kolem mě stárne).No,a z třetí stránky-je to už u nás takový každoroční zvyk (chcete-li-„rituál“)-víš co,popije se,upeče se tolstolobik na česneku s kmínem…a nezastírám,že z toho kápne i nějaká solidní kačka za ochotu
reagovatTakže asi tak.Tak
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:59 ® jaki
-
Tak fotbalový los dopadl celkem dobře takže kromě rybářských zážitků máme o téma k debatě víc.
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 18:54 ® jaki
-
Doufám,že dnes držíte pitný půst jinak zítra dorazím.
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 18:43 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já ni
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 18:42 ® IV.TO.ŠIRDA
-
daja> už máš dovoz?
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 18:39 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> Peťo, nech kapry ještě žít a čekáme tě na srazu !!! Současně to berte jako potvrzení naší účasti, Širda se těší na naše úspěšné lovce ze Slezské Harty, doufám, že se objeví na srazu…
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 16:41 ® džigit
-
Kakadu> a když budem od rána,budou soutěže a tombola?
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 16:40 ® džigit
-
Hora> škoda
reagovatPřeji brzké uzdravení.
A co Pepa? - Pátek 2. prosince 2011 v 15:30 ® hraji
-
kety.vydra> vánoční kapr a zabitý třetího prosince? No tedy, na to nemám slov. Zabíjím sám tak ideálně 23. prosince dopoledne a nechám již jen chlazenou
reagovat