Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.238.900 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. listopadu 2011 ve 22:18 ® džigit reakce na …
-
kakadu> tak to jo.Chlapci vyhráli,tak pohoda.Nechal bych si zahrát,ale nemám kde poslouchat.Tak hezký zbytek směny a nešetři je!
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 22:12 ® kakadu reakce na …
-
džigit> ali jistě ,že dělám.Dojel jsem rovnou z Čez arény.
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 22:10 ® džigit reakce na …
-
kakadu> hokej už neděláš?
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 22:05 ® kakadu reakce na …
-
džigit> V rádiu
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 22:01 ® džigit
-
kakadu> máš volno,nebo Tě takolvé ptákoviny apadají v rádiu?
reagovatDoufám,že nám představíš rockového dědka Milana,jí ho znám ještě s HEY
Jsme s Relisem chtěli probrat Odru a čistá nula.Voda je dole,bagry to taky nešetřily a o erných „letkách“ ani nemluvě - Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:56 ® kakadu
-
A pokud nablinkáme do rybníku, tak to alespon bume mít na koho svést.Prostě barman to blbě namíchal.
Koktejly: Stroftova židle, Širdova lejta,Kejrova pec, Džigitův obušek atd.....
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:35 ® džigit
-
Stroft> vždyť mu nikdo nebrání.Dobrých barmanů a kuchařů není nikdy dost
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:11 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Vikikaca by se nám hodil na sraz, je to výborný barman
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 ve 13:46 ® kety.vydra reakce na …
-
kakadu> To se ti jen zdá,to jsou jen tři tolstolobici
reagovatNa bůček se táta chystá taky,jen nevím kdy.
- Úterý 22. listopadu 2011 v 11:01 ® kakadu
-
Kua taková halda masa.Škoda, že jen rybího.Takové klobásky a bůček,to by byla jiná písnička.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 23:56 ® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Ale nejvíc mě dorazilo jak jsem dojel na chalupu a táta-Peťuro,navěšej mi ryby,ty jsi profík…Kurnik,jsem dobře 10 let sám neudil a teď taková prda mezi oči.Jsem nevěděl,která bije
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 23:53 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivi,to je tátovo práce,my (s bráchou-viz foto) jsme „jen sekundovali“…Ale byli skvělí,a ještě za tepla…
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 23:43 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kety.vydra> Peťo,jsi velmi rychlý a šikovný,tvoje žena z tebe musí mít radost…to můj Širda je zase pomalý Hanák od Olmice, však jsi ho viděl u váhy
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 23:34 ® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Ocko si bol kúpiť tolstoje na Arnošt…A takto dopadli
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:43 ® džigit reakce na …
-
vikikaca> nic Ti nebrání psát častěji.Jenže Ty se zjevíš jednou za čas a plácneš nějakou narážku.To asi tomuto fóru moc nepřispěješ,viď?!?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:29 ® vikikaca
-
kejra>
reagovatrád si počtu i tady i na mrku ,ale mrk je obsáhlejší a není tak uzavřený jako třeba dizkuze tady,ale je to třeba jen můj názor.
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:19 ® bojka reakce na …
-
kejra> proč by se nemohl zdržovat, vždyť je to jen klebetforum, nebo ne ?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:46 ® kejra
-
vikikaca>..tak se nezdržuj
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:22 ® vikikaca
-
Možná je mrk trochu ostřejší a někdy plný nesmyslných debat,narážek a urážek ,ale co tady ???Nic a zase nic
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:16 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,to bylo vidět,že máte práci.Já jsem se zase nemohl zdržet déle,protože holky mrzly a mě to navíc táhlo k vodě
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:13 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> MRK? No comment,ty monology,dialogy…hnus Velebnosti…Fakt škoda mluvit.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:12 ® kety.vydra reakce na …
-
jajco> Jo,dva násaďáčky…Po třech totálních „zerech“ celkem úspěch.
Ale kolem vody slyšet polština.Samozřejmě nechyběly typické prasárny tahání kaprů po kamenech atd.,jsem si s podběrákem připadal jak debil.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:05 ® Stroft
-
džigit> Ptákoviny, neřeším. Osobně bych přes noc na Odře sám nezůstal, takový hrdina nejsem
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:57 ® džigit reakce na …
-
Stroft> kdysi jsem se na ten zábor ptal.Bylo mi řečeno,že máš mít sbalené pruty.Tak se vyber
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:53 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> Peťo,díky za obsáhlou fotodokumentaci z výlovu rybníku Arnošt…museli jsme makat, tak nebyl čas fotit…
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:50 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> díky za tvůj projevený soucit nad našima plotýnkama… ale není to jen náš koníček, ale přímo kůň a nejen ve Frýdku, ale také na Jistebníku. Můžu tě s mým týmem potěšit, protože příští rok budeme lovit i na našem soukromáku, kam tě pozveme jako V.I.P. hosta…doufáme, že nám nedáš košem?
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:45 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Já tomu říkám „nemoc šílených MRKmenů“ ta bohužel nejde léčit, protože je to nemoc simulovaná a u vody jak se nikdo nedívá, je plná síťka a honem domu ke klávesnici a tam i nadále tuto nemoc rozšiřovat. Pozor je velice nakažlivá a už postihla i značnou část Chytajáků
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:39 ® Stroft
-
Svým způsobem je to odpověď. Když lovíš a máš kapra napsaného a je ve vezíru vše je OK ale jak zakončíš lov a zůstáváš přes noc. Musíš síťku označit jmenem a číslem pov. Ráno pokračuješ v lovu. O záboru místa se něco psalo ale osobně bych to vůbec neřešil. Jsem první na fleku tak na něm chytám. V RŘ je spousta volovin co nedávají smysl.
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:35 ® lubo OV
-
No já jen doufám, že tady se to snad nikdy nezvrhne v atmosféru MRKu. Tam já už radši většinou ani nepíšu. Zrovna dneska. Jistě jsi četl ty debilní komentáře k fotce pátečního kapra z Benešova. Chudák tam dal jenom fotku a hned z něj udělali masaře, aniž by tam o ponechání bylo jediné slovo. Nejvíc mě dostal nějaký závistivec, co kritizoval, že to není umění chytit násaďáka (asi přehlédl velikost 74 cm). Snad se tohohle tady nedočkáme
reagovat - Neděle 20. listopadu 2011 v 19:33 ® jajco
-
kety.vydra> Podařilo se něco?
reagovat