Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.238.792 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. listopadu 2011 ve 23:58 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Dodatek BP pro rok 2012
čl. XIV., doplňuje se o novou větu: „Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku, nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem, číslem povolenky a jejím výdejcem.“
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 23:53 ® kety.vydra
-
lubo OV> V bodě dvě se nic něděje.Ale kdybys následující den zase chytil kapra (nebo dva) tak bys je musel dát do dalšího vezírku zvlášť…
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 23:28 ® lubo OV
-
Měl jsem nedávno zajímavou diskusi s jedním kamarádem ohledně záboru lovného místa a uchovávání ryb. Měli jsme tuto modelovou situaci: Dvoudenní letní rybolov na revíru třeba Odra 4. První den chytnu do půlnoci dva kapry, změřím, zvážím, zapíšu, dám do vezírku, ukončím rybolov (tj. vytáhnu vlasce z vody, ale nechám ve vidličkách) a jdu spát přímo u vody. Druhý den ráno opět započnu rybolov. Dva zapsané kapry z předchozího dne mám stále ve vezírku. Dle mého kamaráda jsem se dopustil dvou přestupků: 1)přestupek: tím že jsem u vody mimo dovolenou denní dobu lovu (po půlnoci), provádím nedovolené vyhrazování místa. Dle mne to není pravda, protože takové ustanovení bylo z BP vyškrtnuto a v současné době o takovém přestupku není psáno ani Ň. 2)přestupek: mám ve vezírku dva kapry a přesto provádím další rybolov. Dle mne se nic neděje, protože mám kapry řádně zapsané se včerejším datem a proto mohu druhý den ráno lovit opět. Prosím pouze odpovědi fundované a podložené. Různých nejistých teorií typu „ASI“ nebo „BY TO MĚLO BÝT“ jsme si užili při té debatě dost
reagovata proto by nás zajímala opravdu ověřená a podložená fakta
Děkuji
- Sobota 19. listopadu 2011 v 19:08 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kajman60> pokud na svém fleku máš nasráno, tak do toho šlápni…budeš mít štěstí,alespoň něco chytíš a žena tě doma pochválí
jinak tě zvu na zítřejší výlov Arnošta,Tonda.
Vím, že to řeže Povodí Odry, ale na naivní dotaz je naivní odpověď
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 14:39 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Ty jsi dobře naivní…
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 13:56 ® kajman60
-
kamos007> …no jasně,a mají každý nahozené šest prutů,puštěné rádio na plné pecky,bečku piva a „holky“ jim tančí u tyče aby se nenudili,když to nebere… Že ji bereš vážně… Jinak úprava břehu s prořezy náletových dřevin je v kompetenci Po.Odry,pod „Tomem“ celou pláž obhospodařuje MÚ FM.Jen jsem zvědav,kdo bude sbírat ty ho*na po psech a „sportovcích“ kolem cyklostezky.A to,že přijdu k vodě a mám na fleku nas*áno,je taky zážitek.
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 12:35 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> na olešnou chodí pytláci?? já myslel že pytláci chodí jen na pstruhy, tak už ina na kapry jo.
reagovat - Sobota 19. listopadu 2011 ve 12:02 ® daja
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko neni problem, donesu 5l soudek specialne pro tebe, snad to bude stacit
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 22:32 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Čeeče asi néééééé.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:14 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> nepochopil
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:04 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> politici a šlápoty je jedna a ta samá verbež.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:17 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> V noci se scházejí jen politici a šlápoty.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:00 ® kakadu
-
V 9 ráno at jste tam všichni jako na koni.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 18:48 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> je to uděláno kvůli pytlákům, aby byl přehled
reagovatPeťo,proberem to na srazu Tonda
- Pátek 18. listopadu 2011 v 18:47 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kakadu> pořád ještě není znám začátek srazu, bylo to jen a jen na tobě…
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 18:46 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> když na sraz jdou vesměs jen abstinenti, tak buď tak hodný a jen pro mě vem to domácí
reagovat…já beru litr slivky a nějaké chuťovky…uděláme spolu „čenž“ ty budeš pít slivovici a já to dobré
(doufám, že už jsi odborník a bude teplota sedmého schodku)
budeme se držet hesla : střízlívé nás nedostanou… Širda zajistí odvoz,Ivetka
- Pátek 18. listopadu 2011 v 16:45 ® kamos007
-
kety.vydra> cože? to sou ko.oti?! už tak je málo zeleně okolo vody
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 15:25 ® Stroft reakce na …
-
daja> Vše koupíš na shoprybar.cz. Jo a bez gořaly!!!Jen kofolu.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 14:57 ® džigit reakce na …
-
daja> dobrá,budu pít své suché Martini
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 14:47 ® daja
-
Dzigit> ok, tak v tom pripade specialne pro tebe tu merunku naredim destilkou
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 14:26 ® džigit reakce na …
-
daja> momentálně jsem se varně vzhledem k různým opravám a úpravám domku nevěnoval.Zatím jsem si udělal mini žampionárnu.
reagovat
Co se týká „aperitivu“ či „digestivu“, jsem pro bílé,nebarvené lihoviny pod padesát voltů - Pátek 18. listopadu 2011 ve 14:18 ® daja
-
Bando, jelikoz se sraz blizi, rozhoduji se co dobreho vzit s sebou. Uz mam nachystane rybi kulicky v nalevu, na piti se porad nemuzu rozhodnout jestli merunku, vajecny konak nebo domaci
reagovat. Co kdo berete at to nejak vyvazim? Jo a certe, jak jsi na tom s vyrobou piva? Jestli muzu poradit, tak neni treba cistit
var po kazde varce, ale jakmile se vsechno
vypije, tak tam staci prdnout dalsi varku smesi, zadna dalsi hygiena netreba. Takhle jsem to zkousel naposledy a vysledek byl lepsi nez kdy predtim!
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 14:03 ® džigit reakce na …
-
Stroft> mně by stačilo jen to konečné řešení-udržet a zamáčknout.S těmahle miniaturama manipulovat neumím a proto mi jich v krabičce vždy přebývá
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:52 ® daja
-
Stroft> no tak to aby jsi poridil rovnou 3× na ruzne prumery broku. A kde se daji ty nerozriznute broky poridit? Napada me leda tak vysypat to z nabojnice do brokovnice
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:46 ® Stroft
- Bez toho, k vodě ani nejdu
reagovat
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:49 ® kejra
-
Stroft>Tak ať Péťa poeta,jehož verš tak břitký jest,taky něco nachytá,dobrým větrem nech se vézt..
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:32 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Péťa se větru bál, proto Větřky provětral. Sobota je dobrý den, budu na Hartě celý den.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:25 ® kejra
-
kakadu>Tak to ja!!…dobrým fenám 3× haf!haf!haf!! Stroft>..myslel jsem,že budeš čistit hartu?
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:18 ® Stroft reakce na …
-
jajco> řasy všude. Cesta diravá jako vždy.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:03 ® jajco
-
Stroft> Řasy už tam nejsou?A co příjezdová cesta,už je nový koberec?
reagovat