Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.237.882 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. října 2011 v 17:13 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra>
reagovatttj to se ti zadařilo. jinak já jsem byl na ostravici letos poprvé a určitě se tam ještě podívám
- Úterý 25. října 2011 v 17:11 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Projdi si popis revírů,tam máš jasně popsané hranice
reagovat.Letos jsem tam nebyl,a to mám pstruhovku…byl jsem jen dvakrát v Paskově.A podařilo se mi vlastní blbostí zlomit špičku mušáku…Super věc.
- Úterý 25. října 2011 v 17:05 ® kamos007
-
kety.vydra> zítra pokud počasí dovolí tak tam půjdu zas tak to cvaknu
reagovatuž jsem si aji mouchy koupil na lipany tak snad si krásně zachytám
- Úterý 25. října 2011 v 16:55 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> je to pod tím mostem ještě trojka ostravice nebo už dvojka??? bo ceduli sem tam nikde neviděl a někde u válcoven je hranice tuším
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 16:54 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> no zdupané je to tam pěkně to je pravda ale ryby tam jsou
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 16:16 ® kety.vydra
-
Po měsíční absenci zde na chytejku vás všecky kolegové zdravím.Přelouskat tři stránky zpětně tady na Ostrava a okolí chvilku trvalo…ale moc jste toho nenakecali
.Jdu louskat dál (další fóra),zřejmě bude co číst
.
kamos007> Ještě jsi měl vyfotit z toho mostu tu prasáckou jámu pod tím splavem.Jezdil jsem víc jak týden z roboty přes most a sledoval ten zabrozený bagr jak to pěkně ku.ví a ty nádherné olejové skvrny co vypouštěl.Bohužel,jak je u mě (smolaře) zvykem,foťák opět „mimo provoz“.
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 10:55 ® pankuba
-
Všm díky za info.Ještě mám dotaz ohledně navijáku na přívlač.Je tohle dobrá volba???
http://www.tropicliberec.cz/…sfc-new-2011
reagovat - Pondělí 24. října 2011 ve 13:49 ® Stroft
-
Ostraváci pozor: Našel by se mezi Vámi plavačkář, který by si své schopnosti a znalosti chtěl vyzkoušet na závodní trati. Jsme dva a potřebujeme třetího na příští sezonu 2012. Jedná se o cca.5 závodů v roce. Ps. nejde o to vyhrát, ale zúčastnit se
reagovat - Neděle 23. října 2011 v 18:25 ® kamos007
-
No nechal jsem se zlákat že prý na ostravici berou lipani tak jsem jel vzal jsem aji tatíka a přijedu na ostravici u parku ve f-m a čumím jak z višně desítky rybářů tak tatik se šel optat co to jako je a dva poláci mu řekli že jsou jakési závody a že jsme zhruba uprostřed závodiště tak jsme jeli po proudu dolů a až u válcoven to bylo prázdné aktivita ryb byla nějaká vidět tak jsem to skusil jen já sem si vzal malé gumáky tak jsem se do těch míst kde to nejvíce sbíralo nedostal, ryb bylo vidět hodně ale všecko jedna velikost a moc mi to nešlo, protože s lipanama nemám zkušenosti tak nevím jaké mouchy mají rádi i tak jsem nějaké záběry dostal, ale nic moc vytáhl jsem jednoho, 2 vypl, záběry opatrné jak nevím co, když jsem neviděl rybu, tak jsem ani záběr nepoznal, chtělo by to polarizační brýle nebo něco protože nebyl cítit záběr jako jsem zvyklý u pstruhů, ještě sem pučil tatikovi prut ať si hodí tak taky vytáhl jednoho, velikosti ryb okolo 25 čísel, ani ve vodě nebylo vidět nic většího, ani krom těch lipanů tam nic ve vodě nebylo jen semtam nějaká ta střevle.
PS: nevíte někdo jaké mouchy na lipany bo ty moje jim nějak nechutnaly asi mají lepší tlamu než pstruzy
reagovat - Sobota 22. října 2011 ve 20:15 ® lubo OV
-
Dneska na Odře 4 mrtvo. Ryby se ani neukazovaly. Za 4 hodiny čistá nula. Seděli jsme tam tři rybáři jako paka a celkem chycen jeden náhodný kapr cca 35 cm, kolegou naproti.
reagovat - Pátek 21. října 2011 ve 21:15 ® bojka reakce na …
-
lubo OV> jóó dnes si toho moc nevybereš, na Vrbě dálnice a cikáni
reagovatna Antkách to samé
a krom toho všude kolem vody humus. Dnes toho na výběr už moc není a tam kde by se dalo, tak k vodě daleko a auto nechat někde na nestraženém místě, to je jak bys to nechal třeba stát na BEDŘIŠCE
- Pátek 21. října 2011 ve 20:52 ® lubo OV reakce na …
-
No přiznám se, že kdybych na tomto revíru měl chytat jenom dvě hodiny, tak by mě muselo jebnout, sedět pod dálnicí
reagovat - Pátek 21. října 2011 v 17:26 ® bojka reakce na …
-
Orif>Tento revír rybáři z Lhotky nezákonně obléhaji, proto že nemají z nikým sepsanou žádnou smlouvu o pronájmu tohoto místa. Pozemek na kterým je staré koryto Odry patří s větší části Koksovnám, malý úsek je od Povodí Odry a něco málo je od Ředitelství silnic a dálnic. Já osobně bych nikomu žádnou jednodenní povolenku neplatil a šel bych tam normálně lovit. Vše co tam dělají je prach obyčejná černota.
reagovat - Pátek 21. října 2011 v 16:43 ® Orif reakce na …
-
Tento revír mají rybáři z lhotky dá se koupit jednodení povolenka za 150 mob.72308552
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 13:03 ® Stroft reakce na …
-
bojka> standart.
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 7:04 ® bojka reakce na …
-
Stroft> A jak dopadl lov na Bulharech ?
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 1:05 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Ano, byl. Už to tam není co bývalo. Nyní se zaměřím na Sl.Hartu
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 20:49 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Nebyl si na výpravě na Slovensku za rybama?
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 14:13 ® Stroft reakce na …
-
pankuba> Candáta na Opě či Odře, to je velký svátek
reagovatŠtika ano, nejlépe Wobler nebo plech.
- Neděle 16. října 2011 ve 22:18 ® jaki reakce na …
-
Trvalo mi než jsem dostal fotografii na forum,měřil 68cm a nevážen.
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:08 ® jajco reakce na …
-
pankuba> Ber to tak,že pokud nenahodíš,nechytíš!Já můžu řict,že po pěti letech sem se naučil chytat candáty,štiky mě šli chytat lehce.Možná proto,že sem měl štěstí na revír,kde jich bylo dost.Všecno ale ryby v určité velikostní kategorii, ta vyšší kategorie je teprve přede mnou.Napíšu ti že to je nemoc,bohudík,která nejde vyléčit!
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 20:09 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
jaki> chybí mi míra a váha, ale jinak velká gratulace od T.I.M.Na srazíku budeš vyhlášen za úspěšného lovce, a to = 1 láhev ohnivé vody
reagovat - Neděle 16. října 2011 v 17:52 ® pankuba
-
Zdravím všechny zde na fóru.Jsem tady nový ale pročítám to zde už hooodně dlouho.Mám na všechny dotaz.Chtěl bych příští rok vyzkoušet něco lapnout na přívlač.Mohli by jste mi poradit jestli se dá na naších řekách (Opava2,3 odra2,3) chytit nějaká ta štika,candát atd?Jsou tam vůbec?Na co nejlépe chytat.Wobler,gumy…Moc děkuji za rady.Pokud mě chce někdo urážet ať raději neodpovídá.
reagovat - Neděle 16. října 2011 v 15:15 ® jaki
-
Můj úlovek na závodech v Klimkovicích 24.9.2011
reagovat - Úterý 11. října 2011 ve 23:18 ® Pitrys reakce na …
-
V sobotu nemohu, návštěva dcery.
reagovatNeděle by nešla? Mohli bychom si popovídat o tvém webu, mám řadu výhrad.
- Úterý 11. října 2011 ve 20:37 ® brčal reakce na …
-
Pitrys> já jdu na 99% v sobotu
reagovata beru jen suchou .-)
- Úterý 11. října 2011 v 17:04 ® bojka
-
Chlopi, nevíte náhodou kdo obhospodářuje pod dálničním mostem ve Lhotce u Ostravy ten malý rybníček(staré rameno Odry)je to hned nad splavem ve Lhotce. Potřeboval bych kontakt na nějakou osobu co tomu velí.
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 9:13 ® Pitrys reakce na …
-
Sem tam zajdu, minulý týden jsem byl na místenkáči. Frantík nula bodů, tak jsem zajel domů pro šestku a strýmry a byla krvavá voda.
reagovatVšechno v jámě nad mostem, kde jsme sušili s Marcelem.
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:41 ® brčal
-
Pitrys> zajdi ještě n a rybky
reagovatněkdy
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:24 ® džigit
-
Pitrys> ne,v sobotu jsem na Vrbici nebyl.Zvažuji zítra zužitkovat zbytek krmení…
reagovat