Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.236.084 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 1. října 2011 v 17:09 ® jaki reakce na …
jaki

Taky bych byl pro prosinec.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 2:20 ® džigit reakce na …

kakadu> tedy pokud bych mohl :-) ten prosinec

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 21:42 ® zedus reakce na …
zedus

Stroft> V klidu jedu až v pondělí, testovat nový plavidlo. Jenom aby rybám už přestalo pískat v uších z toho bouchání. :-)

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 21:13 ® kakadu
kakadu

Hele bando!!!Vymáčkněte se konečně na kdy mám rezervovat pro sraz Boudu na Bečkárně. Volné jsou termíny 19. listopad a 3. prosinec.Zatím mám bloknuté oba termíny, ale nechci oba zbytečně dlouho blokovat .

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 20:36 ® daja

Stroft> tak drzim palce at nejakeho fousace vyprovokujes. Meli jste vcera akci v hospode? Vsak ja se tam brzo ukazu taky at me oskubete o par jurasku :-)

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 20:34 ® daja

Stroft> myslis tim ted posledni norsko den pred odjezdem ti mega kelleri? Ale ze jsme to hejno pekne probrali,co? :-)

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 20:34 ® Stroft
Stroft

Všem co se zítra chystají na Hartu se předem omlouvám, budu bušit vodu. Tak špunty do uší sebou:-))

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 17:49 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Taky jsem zachytal, jen ta velikost:-((

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 17:04 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> já si nemužu stěžovat, mě se tam zase líbilo, protože to tam znám a taky jsem si dobře zachytal, tresky, makrely, kočka, halibut, žralok, sledi, okouni atd…

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 16:01 ® džigit reakce na …

Stroft> něco tady už bylo napsáno uživatelem, měnícím si nicky :-)
Nějaké setkání proběhlo a prej paráda…

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 15:47 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Musím to vidět fyzicky.Vygugloval jsem cenu 2,50/metr a to se dá skousnout. Zatím mám plné cívky, tak to nehoním:-)

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 15:25 ® daja

Stroft> ciselka o tom nanofilu vypadaji vice nez dobre. Ale ten marketingovy text predtim to je jak z Horstova teleshopingu :-) Kdy to otestujes, at nam tady podas svedectvi?

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 14:54 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Napsáno hezky, kdy byla pravda jen z půlky, tak je to revoluce. Zítra Harta......co?

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 13:00 ® kejra
kejra

stroft>..jj..už jsem si to vočíh…příští tejden na to zajdu mrknout k Prochimu do Ňů Džerzy..vypadá to slibně..jen ať to není podobná kachna jako fluocarbon

reagovat
Pátek 30. září 2011 ve 12:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> FANTASTICKÝ NANO VLASEC První vlasec vyroben s využitím NANO-TECHNOLOGIE ŽÁDNÁ PLETENÁ ŠŇŮRA, ŽÁDNÝ MONOFIL. Nahazuje se s ním o 35% dál než s ostatními vlasci! Berkley, světový lídr ve vývoji a výrobě moderních rybářských vlasců představuje novou generaci vlasců NanoFilTM. 7 roků výzkumu a vývoje potřebných k uvedení tohoto bezkonkurenčního vlasce na trh. Výsledkem jsou vlasce s ultra tenkým průměrem a vysokou nosností. NanoFilTM spojuje výhody sňůr s vysokou nosností monofilových vlasců. Absolutně jemný Nano vlasec s nulovou průtažností. Extrémní nosnost při neuvěřitelně tenkých průměrech. Hladkost povrchu a struktura vlasce zaručuje pohodlné nahazování do velkých vzdáleností a zároveň vysokou odolnost vůči oděru. NanoFilTM je vynikající výhradně při lovu dravců, kaprů a bílých ryb ve sladké vodě. Jeho struktura umožňuje použití i ve slané vodě. Menší odpor vody! Delší hody! To je Vaše výhoda. Více záběrů! Více úlovků! Více úspěchů! Berkley Nano vlasec byl na výstavě EFTTEX v Amsterdamu vyhlášen za nejlepší inovaci v oblasti vlasů roku 2011. Nepotřebujete šňůru, ani monofil, ale novou generaci Nano vlasců. NanoFilTM vyrobený z pogelovaného Polyetylénu. Molekulární spojení stovek nanovláken Dyneema® formuje jedno jediné Nano vlákno. Dyneema®, světově nejpoužívanější materiál při výrobě rybářských šňůr zabezpečuje Nano vlasci pevnost pletené šňůry a hladký povrch monofilu. Průměr Nosnost 0,02 1,415kg 0,04 1,964kg 0,06 3,357kg 0,08 4,012kg 0,10 5,732kg 0,12 6,934kg 0,15 7,659kg 0,17 9,723kg 0,20 12,649kg

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 9:51 ® kejra
kejra

džigit>Můj problém,dlouho jsem tu nebyl a tak si musím osvěžit chytejáčtinu..:-)

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 9:44 ® kejra
kejra

stroft>…co?kde?ja­k?…nevím,neznám,po­dívám…aby to zas nebyla nějaká vějička:-)

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 22:07 ® chose120 reakce na …
chose120

Odpocivani uz jsem zahodil musis se pekne zrychtovat u te rybariny pak nechodis tak casto.Kdyz si tam sednes a vyspis tak manzelka pak vecer nestiha!!:-D

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Kééééžby tomu tak bylo:-)

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:50 ® lubo OV
lubo OV

Díky. Tobě taky. I když tobě se daří vždycky :-)

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:49 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Jo tak ona je to dřina jo? Tak to nic. Na rybách zásadně odpočívám, ležím v křesle, spím atd. atd. Ale dřina – to pro mě není. :-D :-1

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:42 ® chose120 reakce na …
chose120

Chlapi ono je to vlastne jedno.Ryba plave a premistuje se takze se jedna jen o tu metodu a ta je nejdulezitejsi ale nekdy nezabere nic i kdyby jsi se vis co.Uz se mi to stalo.je to jen urychleni chyceni ryby a pekne se u toho nadres.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:34 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Tak ať se daří, já jedu na Hartu.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:26 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Celkem jsem tam napočítal 6 lidí a chytli se dva kousky. Když jsem vylezl ráno na balkón, bylo teplo a teplý vítr a to je vždycky předzvěst velké změny počasí. A během hodiny se celkem ochladilo, než vyšlo pořádně slunko. V neděli jdu znovu.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:22 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> To mi neříkej, že sis nezachytal, neb kaprů tam je a řiť štipe. Pravdou je, že po ránu bylo 15 stupňů a já byl taky ráno, na mega kapry a skončil jsem z nulou. Večer na dravcích to samé. Ps. Osobně bych si rád, ten Pepíkův článek, přečetl.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:11 ® lubo OV
lubo OV

No on právě chtěl prozradit veřejně ty své fleky. A od toho byl odrazován. Pokud by to napsal, jak jsi mu poradil, tak to bude jenom dobře :-)

Jinak v neděli jsem byl na té Odře. A už ráno jsem věděl, že to nepůjde. V noci se totálně převrátilo počasí. Ale aspoň jednoho kapříka jsem přece jenom vymodlil. Sedí se tam ovšem krásně :-)

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 20:07 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> už si viděl ten nový vlasec od Berkley. Nanofil 0,02 nosnost 1,5kg.! Vyhazuji pletenky a motám nanofil:-((

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 17:33 ® džigit

kejra> nesmíš si hned dělat „záběr“ :-D

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 17:25 ® kejra
kejra

…ty voe…to je zase lingvistické cvičeníčko..

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 15:44 ® kamos007
kamos007

Včera vláčka na olešné, vláčka od šesti nepřinesla ani jeden závěr od candoše, po světle na smáčka a třpytku šel jeden okoun za druhým ale vše do dvaceti a jeden trochu větší, potom jsem dal voba a skočila mi na něho štička (cca 20 cm) a při zdolávačce čvach a štička nikde a pod nohama mi stála štika 55 plus, tak jsem položil voba před (byl pluvoucí)ni a parkrát lehce ťuknul špičkou že se párkrát vob na hladině zachvěl a čvach seknu a nic štika nikde a woba sem měl, takže to prostě netretrefila :-(( jinak už nic.

reagovat